TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Janjicar

#426 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Janjicar »

kox wrote: Nije Mevlid Oks, nego onaj iz Bugojna što je napao policijsku stanicu.
govno k'o govno :D
sinuhe

#427 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

Pa eto ispunjena zelja onih sto se zale kako vehabije ne napadaju cetnike :-)
Sad kad policija manjeg entiteta bude vrsljala po Sarajevu i dzamijama nece se niko ni osvrnuti.
@mba

#428 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

almir90 wrote:
@mba wrote:
ko da anektira manji bh entitet, srbija ili rusija???
Ma ne'am pojma, uglavnom počelo se zastrašivanje građana sa parolom "evo nam nove Ukrajine, sad će Bošnje da izvrše agresiju na PC". :lol:

pa evo buzimljani ce vec spremaju, kao i za vrijeme napada povodm polaganja temeljca za ferhadiju u banja luci! :)
LSD

#429 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by LSD »

Sunup wrote:
mO k3 wrote:
Opetja033 wrote:Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
Juce , prekupce igro sam sa jedni cs na jednom našem serveru i bas isto iz sapne bi
===========
Ja sam gotovo ubjedjen da se ovdje ne radi ni o kakvom Vehabiji vec se radi o svodjenju razuna. A vidi kako reagiraju Genocidasi - gotovo da su proglasili vanredno stanje na okupiranom dijelu Bosne !!!!!! Ovo je sve sinhronizirano sa jebenom Serijom odakle im i javno o dolazi ohrabrenje i podrska iz Serbije !!!!!!!!
BOSNJACI, NE SMIJE SE VISE SUTJETI I BITI MIRAN !!!!!!!!!
daj još malo veca slova, nešto ti sitno to, bolji bold i više usklicnika :-) :mrgreen: možda se bošnjaci odazovu tvom pozivu

dobro se furaš na ex-reisa Ceru :thumbup:
zli_hordas

#430 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by zli_hordas »

Ripicipi

#431 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Ripicipi »

emigrazione wrote:
Ripicipi wrote:
emigrazione wrote:Cinjenica je samo da se Srbi apsolutno nikada ovako nikome nisu pravdali zbog nekog ubistva Bksnjaka povratnika, a mi bogtemazo i zbog onog sranja u Parizu spec emisije pravimo
Druze, ovo je nastavak Bugojna, Viteza i A. ambasade, zar treba jos??
Koliko jos moramo trpiti da bi "suknuli" cetnicima? Koliko?
A ko ti kaze da je to, na osnovu cega si to zakljucio majke ti mile? I koji smo to mi? Ja mogu pretpostaviti da se radi o nekom teskom ludaku i nista vise, kako ti na brzinu poveza "nas" i ovog nije mi jasno
I da nije, dovoljno mi je Bugojno, Vitez i rafalanje po Sarajevu, ili se sve to zaboravilo?!
Nakon svih tih dogadjanja, ovdje redovno pice opracdanja tipa. dok je cetnika, neka i vehabija, a to sto raznose policijske stanice, to je ok, valjda?!
Sunup

#432 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Sunup »

korisnik.1 wrote:Napad na policajca je napad na državu, a ovakav napad s automatskim naoružanjem na policijsku stanicu je teroristički napad. Jedino što je ishitreno je davati izjave koji oblik terorizma je u pitanju (vjerski).
Siguran sam da ćemo ujutru već imati kakve takve relevantne informacije od strane SIPA-e šta je motiv napada.

Žalosno je što je jedan policijac izgubio život pogotovo što je Obavještajno sigurnosna agencija BiH još u petak upozorila na mogućnost terorističkih napada na pol. stanice.
===========================
Otkuda je tebi tzv. policija Genocidije drzavna tj. bosanska policija !!!!??? Ti si covjece najobicnija budaletina!!!!!

UPOZORIO BIH MODERATORE NA KLIX-u DA NE BANIRAJU BOSNJAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
don vito

#433 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by don vito »

emigrazione wrote: Ja mogu pretpostaviti da se radi o nekom teskom ludaku i nista vise, kako ti na brzinu poveza "nas" i ovog nije mi jasno
http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/njih ... ase-budale
Njihovi ekstremisti i naše budale

... Kad je prije petnaestak godina u atentatu mučki ubijen Jozo Leutar, zamjenik ministra unutrašnjih poslova Federacije BiH, Alija Izetbegović je dao nezaboravnu izjavu prema kojoj su za atentat krivi "ili hrvatski ekstremisti ili naše budale". Nacionalistička percepcija stvarnosti po pravilu je baždarena na sličan način. Svaki krimen koji "mi" napravimo prema "njima" je slučajan gest neodgovornog pojedinca, iracionalan ispad nekakve budale. Ono pak što "oni" naprave "nama" rezultat je pomno promišljenog plana, pripremanog i finaliziranog godinama i decenijama. Tu se rađa i cvate ovdašnji "unormaljeni nacionalizam", tu, između "njihovih ekstremista" i "naših budala", između njihovih "zločinaca" i naših "piromana"...
euroBASIC

#434 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by euroBASIC »

Sunup wrote:
korisnik.1 wrote:Napad na policajca je napad na državu, a ovakav napad s automatskim naoružanjem na policijsku stanicu je teroristički napad. Jedino što je ishitreno je davati izjave koji oblik terorizma je u pitanju (vjerski).
Siguran sam da ćemo ujutru već imati kakve takve relevantne informacije od strane SIPA-e šta je motiv napada.

Žalosno je što je jedan policijac izgubio život pogotovo što je Obavještajno sigurnosna agencija BiH još u petak upozorila na mogućnost terorističkih napada na pol. stanice.
Otkuda je tebi tzv. policija Genocidije drzavna tj. bosanska policija !!!!??? Ti si covjece najobicnija budaletina!!!!!

UPOZORIO BIH MODERATORE NA KLIX-u DA NE BANIRAJU BOSNJAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahah, ovo je shega :lol: :lol: :lol:

PRATIM!
TT987

#435 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by TT987 »

Janjicar wrote:
Siddratho wrote:VIDITE LI S KIM IMAMO POSLA!!!
Na fejsbuk stranici navijaca Drine iz Zvornika napisali status
Braco budite spremi jer bi moglo biti jos napada. Sutra ce se ispitati poturice koje idu u srednje skole u Zvorniku da li znaju nesto vise, a Pauk ce ujutro posjetiti par poturickih porodica da im objasni neke stvari, ako slucajno budu sta skrivali znate sta ce biti. Samo hrabro, Srbin je na svojoj zemlji i nista ga ubiti nece pa ni ovo.
I onda mog oca pitaju jel ti zao sto si ratovao. Mijenjaju teze. A sta bi bilo da nije ratovao? Zamislite ovu situaciju danas a da u Zvorniku ima 50% poturica? Mi zivi nebi ostali. Pazite se, a u neka bolja vremena, rastjerati i ovo sto ih je ostalo oko Zvornika!!! Nije ih puno, ali da smeta.. smeta brate!!!
Ne sikiraj se ja ti garantujem SIPA se aktivirala i da cita svaki status, do ujutro ce njima pokucat inspektor na vrata i pitat ga za misljenje o napadu :)
Sta vam je ljudi nije 92-a
To ti mislis..da SIPA ista radi,ne bi mi o ovim temama pricali.U BiH je i dalje jaci uticaj prosrpskih,slobodno mozemo rec,cetnickih struja.Pa nisu oni tek tako ni zapoceli onaj krvavi rat,godine i godine pripreme su tu bile,a ovo je samo nastavak politike razbijanja BiH.Steta,jedna drzava,sa toliko ljepote,potencijala,postala je talac megalomana i mitomana,zato tapka u mjestu dok svi drugi idu naprijed!
almir_tz

#436 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir_tz »

Kako ovi na RTRS-u kenjdaraju, pa to nije humano.
Ako su ovi stručni ja sam sam Obama crnac sam. Zamuti do maksimuma dodatno.
Ovaj uveže Ukrajinu. Kofol bezbednjaci, a "politički kurs mijenjati".

Hajde sad ovaj Legea iole normalan.
radiša

#437 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by radiša »

Kaze citiram"Napadač na policijsku stanicu je 24-godišnji Nerdin Ibrić iz mjesta Kučića Kula koja pripada opštini Zvornik"

sad se pitam postoji li mogucnost da je ovaj mozda imo neke neprijatnosti pa uradio ovo,ne mora znaciti da je odmah teroristicki cin,treba sve ispitat pa onda izaci u javnost sa informacijama.
armin071

#438 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by armin071 »

costacurta wrote:Ovaj je i voditelj onih satro patriotskih emsija. Coek je u transu..... docekao svojih 5 minuta slave jos eksperti tipa Lazanski, Dzevdo i ova dva Mapet show djeda....... :lol:
sijoooooj sjeba ako se pokaze da je bio neki dzanki ili ko sto neko rece mozda choek puko zbog pada sistema u CIPSu
Ubija ocam. Djogo je vaskrsnuo definitivno. Ova dva "eksperta" su vjerovatno od jutros u pripravnosti zbog teroristickog napada na kojeg ih niko nije upozorio?! Nakon minute se znalo da je ubica musliman, nakon 2 da je uzviknuo Allahu Ekber, nakon tri da su mu pantolice bile potkracena a brada do ramena, nakon 4 da je puska porjeklom iz S. Arabije, nakon 5 spontano su sve policijske snage na granicama sa mrskim dzihatlijama na granicama i to sa dugim cijevima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#439 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

Sunup wrote:

I ja se nadam da moderatori nece banirati Bosnjake, Srbe, Hrvate nego iskljucivo kretene a sto se mene tice i po cijenu vlastitog bana ti si medju kretenima No1!!!!!!
Ajatolah_

#440 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Ajatolah_ »

euroBASIC wrote:
Sunup wrote:

hahah, ovo je shega :lol: :lol: :lol:
:lol: Ludilo. :mrgreen: Fakat na ovom podforumu svega ima.
emigrazione

#441 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emigrazione »

Nakon svih tih dogadjanja, ovdje redovno pice opracdanja tipa. dok je cetnika, neka i vehabija, a to sto raznose policijske stanice, to je ok, valjda?!
Naravno, kada ukinu jedne neka idu i drugi, ali samo u paketu nikako drugacije
richard lavlje srce

#442 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by richard lavlje srce »

JE SUIS DRAGAN ĐURIĆ
@mba

#444 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by @mba »

radiša wrote:Kaze citiram"Napadač na policijsku stanicu je 24-godišnji Nerdin Ibrić iz mjesta Kučića Kula koja pripada opštini Zvornik"

sad se pitam postoji li mogucnost da je ovaj mozda imo neke neprijatnosti pa uradio ovo,ne mora znaciti da je odmah teroristicki cin,treba sve ispitat pa onda izaci u javnost sa informacijama.

osveta zemljace osveta, ako bude stvarno osveta za mucki pobijenu rodbinu i familiju TREBA MU DICI SPOMENIK ZA HRABROST!
O'zone
Globalni moderator

#445 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Vidim vatreni su ovi što im je granica BiH udaljena minimalno 300-400 kilometra od mjesta pisanja. Ima Bosnu ko da brani :mrgreen:

Divi ovog @sunup-a generala zaštitnika "captain Bosniak"
jasko_ba

#446 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by jasko_ba »

Fejsbuk/forumski ratnici, koja paranoja, jebem ti pleme, gdje ja zivim!
RTRS :lol: :roll:
seoBIH

#447 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seoBIH »

Sunup wrote:

Ja sam bosnjak, ali se stidim toga :) Stidim se s kim dijelim zrak ove drzave koja moze biti normalna, samo da nema takvih kao sto si ti. Zalosno je sto opravdavate ovako nesto, pa makar se radilo i o zlocincima. Na zlocin se NE ODGOVARA ZLOCINOM! Ukoliko se to radi, izjednacavas se sa onim koga mrzis!
cenecimoveocino

#448 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by cenecimoveocino »

Image
Ima ovih par na Mediteranu :odustajem:
almir_tz

#449 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by almir_tz »

Njihovi ekstremisti i naše budale

... Kad je prije petnaestak godina u atentatu mučki ubijen Jozo Leutar, zamjenik ministra unutrašnjih poslova Federacije BiH, Alija Izetbegović je dao nezaboravnu izjavu prema kojoj su za atentat krivi "ili hrvatski ekstremisti ili naše budale". Nacionalistička percepcija stvarnosti po pravilu je baždarena na sličan način. Svaki krimen koji "mi" napravimo prema "njima" je slučajan gest neodgovornog pojedinca, iracionalan ispad nekakve budale. Ono pak što "oni" naprave "nama" rezultat je pomno promišljenog plana, pripremanog i finaliziranog godinama i decenijama. Tu se rađa i cvate ovdašnji "unormaljeni nacionalizam", tu, između "njihovih ekstremista" i "naših budala", između njihovih "zločinaca" i naših "piromana"...
[/quote]

A i ovo vala stoji. Moj nacionalizam je benigan, "dječji" u odnosu na tvoj priča.
House

#450 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

gledajte RTRS :lol: :lol:
Locked