Momci nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#426 Re: Momci nakon 25

Post by sheilak »

al fakat jeste tako. bez obzira na sarm...kad te citiram, moram jos jednom pogledat sta si napisao. uvijek. :D
Ramzess Veliki

#427 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
sheilak wrote:je, klixo je stariji. al je i mlad klixo skroz. :D
Mlad, neozbiljan i neiskusan :D Jesam jos sta zaboravio ? Ah da ! I vozim bolji motor od Ramketovog !
Al' to je do sad, valjda, i pticama na grani jasno :razz:
Moj polovan vrijedi kao tvoj nov i u salonu ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#428 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:al fakat jeste tako. bez obzira na sarm...kad te citiram, moram jos jednom pogledat sta si napisao. uvijek. :D
Ma uvijek isto piše ... aseksualan je i žao mu što je dao pare na onu igračku jer ne može na njega saletiti ni udavaču od 40. :D
klixoris

#429 Re: Momci nakon 25

Post by klixoris »

sheilak wrote:al fakat jeste tako. bez obzira na sarm...kad te citiram, moram jos jednom pogledat sta si napisao. uvijek. :D
Sta da ti kazem, nepredvidiv sam u izrazavanju :D Pa cesto moram "dostiklat" :-D Al' lakse je sa mnom pricati uzivo, iako ni tad ne znas sta se tacno vrti u mojoj glavi dok ti pricam nesto skroz trece :D
Ramzess Veliki wrote:
Ma uvijek isto piše ... aseksualan je i žao mu što je dao pare na onu igračku jer ne može na njega saletiti ni udavaču od 40. :D
:lol: :lol: :lol:
Jako ! :thumbup:
Last edited by klixoris on 18/05/2015 15:45, edited 1 time in total.
Gabrielo

#430 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

Znaci jos si u dvadesetim. Lijepo. :D
Ramzess Veliki

#431 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Gabrielo wrote:
Je. ali ne smije od žene to i napisati. :lol: :lol: :lol:
klixoris

#432 Re: Momci nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
Gabrielo wrote:
Je. ali ne smije od žene to i napisati. :lol: :lol: :lol:
Mislio je na Sheki, ne na mene. Za mene znamo da sam nezreo i neozbiljan :oops:
Citas li ti uopste ili ti je ljubomora sto imam bolji motor u potpunosti pomutila razum ? :razz:
Ramzess Veliki

#433 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote: Mislio je na Sheki, ne na mene. Za mene znamo da sam nezreo i neozbiljan :oops:
Citas li ti uopste ? :razz:
Aaaaaa ... :shock:
Kontam ... sad. :oops:

Znači Šeki je puterica ... 8-)
klixoris

#434 Re: Momci nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
klixoris wrote: Mislio je na Sheki, ne na mene. Za mene znamo da sam nezreo i neozbiljan :oops:

Sporo ti to hvatas.... Hoce to tako sa godinama... Neuoroni lagano crkavaju a ne obnavljaju se.... Udje se u krizu srednjih godina, kupi se chopper.... :D
Ramzess Veliki

#435 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Sporo ti to hvatas.... Hoce to tako sa godinama... Neuoroni lagano crkavaju a ne obnavljaju se.... Udje se u krizu srednjih godina, kupi se chopper.... :D
E drug moj ... ima godiiiinaaaa da je mene prošla ta kriza ... :lol: :lol: :lol: ... ali mi neuroni još nisu tol'ko krepali da uzmem choppera ... :thumbup:
E ... čuj on meni choppera da vozim ... :|
klixoris

#436 Re: Momci nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: E drug moj ... ima godiiiinaaaa da je mene prošla ta kriza ... :lol: :lol: :lol: ... ali mi neuroni još nisu tol'ko krepali da uzmem choppera ... :thumbup:
Uvjerenost da si jos uvijek mlad, zdrav, prav i da ti jos uvijek ne crkavaju neuroni je takodjer jedan od simptoma krize srednjih godina i puta prema chopperu :D
Ramzess Veliki

#437 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote: E drug moj ... ima godiiiinaaaa da je mene prošla ta kriza ... :lol: :lol: :lol: ... ali mi neuroni još nisu tol'ko krepali da uzmem choppera ... :thumbup:
Uvjerenost da si jos uvijek mlad, zdrav, prav i da ti jos uvijek ne crkavaju neuroni je takodjer jedan od simptoma krize srednjih godina i puta prema chopperu :D
... i kasnih ... imam jednog dječaka od 72 koji vozi motor kao tvoj. :thumbup:
Stella Bella

#438 Re: Momci nakon 25

Post by Stella Bella »

yoyo13 wrote:ja 33 cura mi 21.....kaze da sam drugi :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :igrac: :igrac: :igrac: :igrac: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

:lol:

jaaadan što mi te nešto žao :D :lol:
nightvision

#439 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Gabrielo wrote:
nightvision wrote:Ne vidim samo svrhu citave teme. Momci nakon dvajespete?! Kao sto neko rece, pune dvajessestu. Pokusavam naci logiku izmedju onih nekih "zena poslije cetrdesete" i ovoga "momci nakon 25" pa ne mogu nikako da nadjem nista zajednicko. :mrgreen:
Mozda mozemo govoriti o momcima nakon cetereste, ali ovo, sa dvajespet, pa to se jos od sise nije odvojilo. :lol: :lol: :lol:
Pa najbolje godine u zivotu muskarca su 25-35.
Upravo tako, zar ne mozes prepoznati sarkazam? Autorica teme smatra da momcima od 25 nesto fali ako nisu ozenjeni sto je notorna glupost. Zato sam i rekao da u tom kontekstu mozemo pricati o "momcima" nakon cetrdesete. Vecina momaka od dvajesipet su jos uvijek balavci, pogotovo danas.
Gabrielo

#440 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

nightvision wrote:
Gabrielo wrote:
nightvision wrote:Ne vidim samo svrhu citave teme. Momci nakon dvajespete?! Kao sto neko rece, pune dvajessestu. Pokusavam naci logiku izmedju onih nekih "zena poslije cetrdesete" i ovoga "momci nakon 25" pa ne mogu nikako da nadjem nista zajednicko. :mrgreen:
Mozda mozemo govoriti o momcima nakon cetereste, ali ovo, sa dvajespet, pa to se jos od sise nije odvojilo. :lol: :lol: :lol:
Pa najbolje godine u zivotu muskarca su 25-35.
Upravo tako, zar ne mozes prepoznati sarkazam? Autorica teme smatra da momcima od 25 nesto fali ako nisu ozenjeni sto je notorna glupost. Zato sam i rekao da u tom kontekstu mozemo pricati o "momcima" nakon cetrdesete. Vecina momaka od dvajesipet su jos uvijek balavci, pogotovo danas.
Ma tema je i otvorena jer je bila neka slicna vezana za zene. Pa je ova nastala iz frustracije.
Muskarci u ranim dvadesetim su jos uvijek djeca. Zicaju roditelje za novac da mogu ispijati kafe, igraju igrice, izlaze sa srednjoskolkama. Poslije 25te vec imaju neki posao (iako je kod nas upitno), zreliji su, dobijaju na muskosti i privlacnosti.
Kod zena je suprotno jer 1. za razliku od muskaraca gube na izgledu u odnosu na tinejdzerske dane i rane dvadesete, 2. uobicajeno je da je muskarac taj koji je stariji u vezi/braku
nightvision

#441 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Ma jes' otvorena je sve mi se cini kontra one "zene poslije cetrdesete", meni sve lici na podvalu forumasica. Valjda se trebamo "primiti". :mrgreen:
Ramzess Veliki

#442 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:Ma jes' otvorena je sve mi se cini kontra one "zene poslije cetrdesete", meni sve lici na podvalu forumasica. Valjda se trebamo "primiti". :mrgreen:
E mene više neće prevariti ... :oops:
nightvision

#443 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Ramzess Veliki wrote:
nightvision wrote:Ma jes' otvorena je sve mi se cini kontra one "zene poslije cetrdesete", meni sve lici na podvalu forumasica. Valjda se trebamo "primiti". :mrgreen:
E mene više neće prevariti ... :oops:
Ja cu se "primiti" ako cujem i jednu protiv "momaka" u cetrdesetim. Sta vise, dobrovoljno cu se ponuditi da dokazem kako je to moguce. :mrgreen:
MedenoSrce

#444 Re: Momci nakon 25

Post by MedenoSrce »

ma da si valjao ne bi bio momak u 40 :mrgreen: nasla bi se vec kakva da te "prevari"
bumerangss

#445 Re: Momci nakon 25

Post by bumerangss »

SaraFina, naves cu ti primjer oceva u 60 i nekoj a to su Rade Serbedzija, Zeljko Bebek... pa i Semir Ceric Koke je na pragu 60-te a mogao je... :D a navedi mi neku zensku da je rodila ne u 60 i nekoj, nego u 50 i nekoj a ako i jeste onda je to medicinski podpomognuta oplodnja, beba iz epruvete, surogat majk... i mnogo hormona od kojih ima dosta nus pojava!!!
Gabrielo

#446 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

Ne vidim poveznicu. Sto nisu onda stavile i ovdje 40? :D

Ma zena koja na nadje nikoga do eto nek bude tridesete, vjerovatno ce ostati sama.
nightvision

#447 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

MedenoSrce wrote:ma da si valjao ne bi bio momak u 40 :mrgreen: nasla bi se vec kakva da te "prevari"
Recimo da me vec prevarila nakon cega je bio moj izbor da ostanem "momak" u cetrdesetim. Dakako da je bilo i drugih koje su me zeljele (i jos zele) "prevariti" na "drugi" nacin ali sada sam malo pametniji. 8) Ne puno ali dovoljno. :lol:
pirmin

#448 Re: Momci nakon 25

Post by pirmin »

bumerangss wrote:SaraFina, naves cu ti primjer oceva u 60 i nekoj a to su Rade Serbedzija, Zeljko Bebek... pa i Semir Ceric Koke je na pragu 60-te a mogao je... :D a navedi mi neku zensku da je rodila ne u 60 i nekoj, nego u 50 i nekoj a ako i jeste onda je to medicinski podpomognuta oplodnja, beba iz epruvete, surogat majk... i mnogo hormona od kojih ima dosta nus pojava!!!
U 65oj ceka cetvorke...

http://diepresse.com/home/panorama/welt ... ngerschaft
Saian

#449 Re: Momci nakon 25

Post by Saian »

65-Jährige ist bereits Mutter von 13 Kindern und meinte in einem Interview: "Jeder kann sein Leben so leben, wie er möchte."
ma jasta

Image

outlier je ovdje podcijena godine :D valja novu rijec izmisljat za "posebnost" ove hanume
pupa hava

#450 Re: Momci nakon 25

Post by pupa hava »

klixoris wrote:
sheilak wrote:joj, vas dvojica get a room vec jednom. :D

a citam sad klixo na ovoj drugoj temi, ti sebe opisa kao prilicno asexualnu osobu. tj. kao nekog ko ima fetis na masine. jel istina to? :D
Apsolutno aseksualan ! Masine zakon ! Sute i slusaju sta im kazes :D
Sjoooj, jos kad navucem samostojece preko repa od motora i auspuha.... Pa ko ga ne bi... :izet: :lol: :lol: :lol:
bio jednom jedan Zadig...da mu nisi sta u rodu? :lol:
Post Reply