Sto mene, ja to ne volim tako.Nastasia wrote:Haj da ja tebe slozim u rebra da vidimo sta ce se desit.Fudo387 wrote:I shakae, opali je nogom u rebra i ona tri put svrsi...
A sta sve ne’s cut’
Vole li žene grub seks?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Fudo387
#426 Re: Vole li žene grub seks?
- Nastasia
#427 Re: Vole li žene grub seks?
A sta ti volis fudice?
-
Fudo387
#428 Re: Vole li žene grub seks?
Tufahije najvise.Nastasia wrote:A sta ti volis fudice?
- duminjo
#429 Re: Vole li žene grub seks?
Ispade Sex nauka
Dje sam ja živio
Dje sam ja živio
- Nastasia
#430 Re: Vole li žene grub seks?
Joj FudoFudo387 wrote:Tufahije najvise.Nastasia wrote:A sta ti volis fudice?
- merlin246
#431 Re: Vole li žene grub seks?
Pa nije to samo stvar srca ili biologije.medvjed23 wrote:slažem se, al ta teza oko koje smo se složili baca u vodu priču (glede koje si postavila sličicu) da je neko sam jer, eto, nema šta ponuditi.. imo ne imo šta ponuditi, svejedno je ako srce ili, grublje rečeno, biologija ne uradi svoje..merlin246 wrote:Tako je.
Ali ti spominjes luksuz i put oko svijeta kao nesto posebno, a rostilj kao banalnost? Ako muskarac npr ima dovoljno novca da priusti zeni put oko svijeta to ne znaci da on ima ono nesto drugacije u sebi, niti da je on 1 poseban u moru istih.
Poseban je onaj koji nije poseban ali ti je s njim sve posebno
Valjda nesto ucis kroz zivot, ispitujes, istrazujes, spoznajes.
Karakter svake osobe se formira tokom cijelog zivota. Nitko se nije rodio kao primitivac, nego to postane sticajem okolnosti.
Ako vidis da nesto ne stima recimo, da ti ne ide bas sa zenama, okrenes plocu. Imas jednu, pa drugu, trecu..Upoznas malo zenski rod i njihov mozak, stjeces neko zivotno iskustvo. Radis na sebi i svom karakteru.
I mislim da ljudi mogu biti sami bas zato jer nemaju sta ponuditi partneru kad je vecina siromasna duhom.
- AstorH
#432 Re: Vole li žene grub seks?
Tako nekako.merlin246 wrote:I nemaju zelju da ikada odu od njeAstorH wrote:
Ostaju uz nju.
I tako too
I onda djeca, i brak i cca 7 god. vjernosti i onda pozelis da se jebes sa nekim drugim, dodije jebiga jebavat i istu picku i jasit na jednom kurcu. Onda ide masta i onih 50% maste ukljucis, ostalo jos 20% za inovaciju u braku, ostalo ne smijem da napisem, mnogi nece skapirati.
-
Fudo387
#433 Re: Vole li žene grub seks?
Medo, ne slusaj,merlin246 wrote:Pa nije to samo stvar srca ili biologije.medvjed23 wrote:slažem se, al ta teza oko koje smo se složili baca u vodu priču (glede koje si postavila sličicu) da je neko sam jer, eto, nema šta ponuditi.. imo ne imo šta ponuditi, svejedno je ako srce ili, grublje rečeno, biologija ne uradi svoje..merlin246 wrote:Tako je.
Ali ti spominjes luksuz i put oko svijeta kao nesto posebno, a rostilj kao banalnost? Ako muskarac npr ima dovoljno novca da priusti zeni put oko svijeta to ne znaci da on ima ono nesto drugacije u sebi, niti da je on 1 poseban u moru istih.
Poseban je onaj koji nije poseban ali ti je s njim sve posebno
Karakter svake osobe se formira tokom cijelog zivota. Nitko se nije rodio kao primitivac, nego to postane sticajem okolnosti.
Ako vidis da nesto ne stima recimo, da ti ne ide bas sa zenama, okrenes plocu. Imas jednu, pa drugu, trecu..Upoznas malo zenski rod i njihov mozak, stjeces neko zivotno iskustvo. Radis na sebi i svom karakteru.
I mislim da ljudi mogu biti sami bas zato jer nemaju sta ponuditi partneru kad je vecina siromasna duhom.
Nista ovo nije ‘vako.
- merlin246
#434 Re: Vole li žene grub seks?
Cca 7 godinaAstorH wrote:Tako nekako.merlin246 wrote:I nemaju zelju da ikada odu od njeAstorH wrote:
Ostaju uz nju.
I tako too
I onda djeca, i brak i cca 7 god. vjernosti i onda pozelis da se jebes sa nekim drugim, dodije jebiga jebavat i istu picku i jasit na jednom kurcu. Onda ide masta i onih 50% maste ukljucis, ostalo jos 20% za inovaciju u braku, ostalo ne smijem da napisem, mnogi nece skapirati.![]()
Okeee
Nesto mi se ovaj post ne poklapa s onim prvim ali dobro.. Vjerovatno neko zivotno iskustvo sta li
- MarlboroGold
#435 Re: Vole li žene grub seks?
Astor je u pravu, ali napisano ostavlja prostor za generalizacije poput "većina muškaraca osim seljačkih fora i kurca nemaju šta ponuditi" i ostale priče isfrustriranih žena.
- merlin246
#436 Re: Vole li žene grub seks?
Kakvih isfrustriranih zena?MarlboroGold wrote:Astor je u pravu, ali napisano ostavlja prostor za generalizacije poput "većina muškaraca osim seljačkih fora i kurca nemaju šta ponuditi" i ostale priče isfrustriranih žena.
Ne kazem da je kod svih muskaraca tako ali kod vecine jeste.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#437 Re: Vole li žene grub seks?
to.medvjed23 wrote:[prava osoba je prava zato što je nešto, mimo tvoje volje, kliknulo u tebi, a ne zato što ti može ponuditi objektivno više od drugih..
- dale cooper
#438 Re: Vole li žene grub seks?
Ljudi mogu biti sami iz kamaru razlogu. Zato što su rahat sa sobom, što neće da pristanu na manje od onog što očekuju, što neće damerlin246 wrote:
Pa nije to samo stvar srca ili biologije.
budu sa nekim samo da bi bili sa nekim, zato što su nadrkani tersevi
živjeti je onaj koji tebi odgovara.
Last edited by dale cooper on 19/08/2018 19:33, edited 1 time in total.
- medvjed23
#439 Re: Vole li žene grub seks?
znaš kako kurto bejn kaže: radije bih da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.. i ja se sa njim slažem.. ne mislim da iko treba mijenjati ploču da bi se nekom svidio.. predstaviš se ljudima pošteno, onakav kakav jesi, pa ako nekom odgovaraš, super, ako ne, nikom ništa..merlin246 wrote:Pa nije to samo stvar srca ili biologije.
sad smo prošli čitav krug i opet smo na početkuI mislim da ljudi mogu biti sami bas zato jer nemaju sta ponuditi partneru kad je vecina siromasna duhom.
- merlin246
#440 Re: Vole li žene grub seks?
Nisam napisala da je to jedini razlog zasto su neki ljudi sami.. To moze biti samo jedan od razloga.dale cooper wrote:Ljudi mogu biti sami iz kamaru razlogu. Zato što su rahat sa sobom, što neće da pristanu na manje od onog što očekuju, što neće damerlin246 wrote:
budu sa nekim samo da bi bili sa nekim, zato što su nadrkani terseviitd. Razloga je mnogo. Jedini pravilan način za
živiti je onaj koji tebi odgovara.
- Nastasia
#441 Re: Vole li žene grub seks?
merlin246 wrote:Nisam napisala da je to jedini razlog zasto su neki ljudi sami.. To moze biti samo jedan od razloga.dale cooper wrote:Ljudi mogu biti sami iz kamaru razlogu. Zato što su rahat sa sobom, što neće da pristanu na manje od onog što očekuju, što neće damerlin246 wrote:
budu sa nekim samo da bi bili sa nekim, zato što su nadrkani terseviitd. Razloga je mnogo. Jedini pravilan način za
živiti je onaj koji tebi odgovara.
Ja sam sama jer sam nadrkani ters
- AstorH
#442 Re: Vole li žene grub seks?
U pravu si bro. Ali one srecu vecinom buzdovane i "drvosjece" -pod navodnicima!MarlboroGold wrote:Astor je u pravu, ali napisano ostavlja prostor za generalizacije poput "većina muškaraca osim seljačkih fora i kurca nemaju šta ponuditi" i ostale priče isfrustriranih žena.
Ima ih isfrustriranih, to stoji, ali ima i nas muskaraca turpija masa, toliko da one kao zene izgube i zelju i bilo kakav pokusaj konverzacije zbog tih "drvosjeca" koji samo traze picke, nabjedjeni da samo njih cekaju toboze. Zaebano je i njima jel. A nama jos zajebanije zbog toga sto mi muskarci uopce ne cijenimo sebe, odnosno ima nas toliko glupih da se ja cesto sramim sto sam musko. Zalosno, ali realno govorim. Tuzno je da mi kao muskarci ne cijenimo sebe bar upola kao zene.
- dale cooper
#443 Re: Vole li žene grub seks?
Nastasia wrote:
Ja sam sama jer sam nadrkani ters
Ja sam između rahat patnje i nadrkanog tersa.
- MarlboroGold
#444 Re: Vole li žene grub seks?
Ostani u zabludi.merlin246 wrote:Kakvih isfrustriranih zena?MarlboroGold wrote:Astor je u pravu, ali napisano ostavlja prostor za generalizacije poput "većina muškaraca osim seljačkih fora i kurca nemaju šta ponuditi" i ostale priče isfrustriranih žena.![]()
Ne kazem da je kod svih muskaraca tako ali kod vecine jeste.
- Nastasia
#445 Re: Vole li žene grub seks?
dale cooper wrote:Nastasia wrote:
Ja sam sama jer sam nadrkani ters![]()
Ja sam između rahat patnje i nadrkanog tersa.
Ja sam to stvarno shvatila.
Imam ja puno, puno da ponudim, samo sam jebiga, ters velikački.
Još nisam doživjela da neko muško me pokuša spustit na zemlju a da ja ne pomislim: ta'š ti mlakonjo i odšetam.
Ostaću sama zanavijek
- dale cooper
#446 Re: Vole li žene grub seks?
Ma neš' ba.Nastasia wrote:
Još nisam doživjela da neko muško me pokuša spustit na zemlju a da ja ne pomislim: ta'š ti mlakonjo i odšetam.
Ostaću sama zanavijek
- Nastasia
#447 Re: Vole li žene grub seks?
Ako se ne promjenim, hoću.dale cooper wrote:Ma neš' ba.Nastasia wrote:
Ostaću sama zanavijekA i da ostaneš, biće to tvoj ćejf, boli te...
And I change for no man
- MarlboroGold
#448 Re: Vole li žene grub seks?
Istina je negdje na sredini drug moj... da sam i ja bio sa sponzorušama cijeli život vjerovatno bih govorio da je većina takva, ali to jednostavno nije istina. Svi mi sami sebi biramo partnere... ako žene padnu na seljačine, a mi na sponzoruše sami smo sebi krivi. To nije opravdanje za stavove koji sadrže generalizacije.AstorH wrote:U pravu si bro. Ali one srecu vecinom buzdovane i "drvosjece" -pod navodnicima!MarlboroGold wrote:Astor je u pravu, ali napisano ostavlja prostor za generalizacije poput "većina muškaraca osim seljačkih fora i kurca nemaju šta ponuditi" i ostale priče isfrustriranih žena.
Ima ih isfrustriranih, to stoji, ali ima i nas muskaraca turpija masa, toliko da one kao zene izgube i zelju i bilo kakav pokusaj konverzacije zbog tih "drvosjeca" koji samo traze picke, nabjedjeni da samo njih cekaju toboze. Zaebano je i njima jel. A nama jos zajebanije zbog toga sto mi muskarci uopce ne cijenimo sebe, odnosno ima nas toliko glupih da se ja cesto sramim sto sam musko. Zalosno, ali realno govorim. Tuzno je da mi kao muskarci ne cijenimo sebe bar upola kao zene.
- dale cooper
#449 Re: Vole li žene grub seks?
Until you do.Nastasia wrote:Ako se ne promjenim, hoću.dale cooper wrote:Ma neš' ba.Nastasia wrote:
Ostaću sama zanavijekA i da ostaneš, biće to tvoj ćejf, boli te...
And I change for no man
- merlin246
#450 Re: Vole li žene grub seks?
medvjed23 wrote:
znaš kako kurto bejn kaže: radije bih da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.. i ja se sa njim slažem.. ne mislim da iko treba mijenjati ploču da bi se nekom svidio.. predstaviš se ljudima pošteno, onakav kakav jesi, pa ako nekom odgovaraš, super, ako ne, nikom ništa..
sad smo prošli čitav krug i opet smo na početkui u materijalnoj i u duhovnoj sferi, stvari su iste.. 1 od 100 ljudi ima puno para ili izuzetan umjetnički dar ili sjajan smisao za humor i može partneru ponuditi nešto stvarno posebno.. krajnji domet nas, ostalih smrtnika je pripisivanje posebnih draži običnim stvarima.. međutim, da li će obična stvar imati posebnu draž, to ne zavisi od udvarača, već od osobe ka kojoj je udvaranje usmjereno.. ako u njenom srcu nešto klikne, to je to.. ako ne klikne, džaba..
Nisam mislila sa se mijenjas radi nekoga da bi mu se svidio, nego da kroz zivot radis na sebi. Da radi sebe zelis da napredujes. Da sam spoznas neke svoje nedostatke i da uvijek imas zelju da napredujes. Naravno da ne treba glumiti nesto sto nisi samo da bi bio prihvacen.
Eto recimo ako ja imam problem sa samopouzdanjem ili arogancijom i svjesna sam toga, naravno da cu se potruditi popraviti neke stvari. Necu reci eto ja sam takva kakva sam, sta mogu takva sam se rodila
Logicno da cu poraditi na sebi, prvenstveno radi same sebe, a onda i radi drugih ljudi.
Kako ne zavisi i od udvaraca? U tome sudjeluju dvije osobe, ne samo ova ka kojoj je udvaranje usmjereno.
Valjda je potrebno je da se energija i jedne i druge strane poklopi da bi se desilo to nesto specijalno.
Last edited by merlin246 on 19/08/2018 19:57, edited 1 time in total.