hahahah ma nama najvise odgovara da do kraja svi odigraju nerjeseno a mi sve pobjedimo:)insaneinthebrain wrote:sta nerijeseno, mora belgija da podere izrael. sto manje bodova osvoje cifuti to boljehrasno38 wrote:Dobro je ovo...ja sam se nadao mozda jos nekom golu al hebi ga Vedo je fulio tri cista zicera....na plasticnoj travi, sa poprilicno grubim igracima Andore...dobro je.....sad nek Belgija i Izrael odigraju nerjeseno:)
Andora - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#426 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
-
funeral blues
#427 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
"...najzabrinjavajućije..."House wrote:Org wrote:House wrote:ček' da čujem Šabićadobra
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#428 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Rutinski, bez povrede, kartona. Dzeko klasa iznad kao i obicno, Lulic sa bekom iza sebe odlican, jos kad se Kolasinac vrati... Visca puno bolje rjesenje nego Hajrovic, desni bek ce nam biti rak rana..
Pjanic.. Ibisevic
Besic objektivno nije ni trebao veceras, bolje da je Stila ii Medunjanin tu bio
Pjanic.. Ibisevic
Besic objektivno nije ni trebao veceras, bolje da je Stila ii Medunjanin tu bio
- MOSALJOZE
#429 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Ma dobro je ovo,najjednostavnije rečeno ovo je RUTINA.Moglo je bolje,ali kada sam vidio kakav je teren,i ovo nije loše.Ne znam zašto onolika agresivnost,stvarno nije bilo potrebe.
Višća i Lulić su odigrali odličnu utakmicu,naravno i kapiten.Samo mi žao Ibiševića,što nije uspjeo postići barem jedan,ali šta ćeš.
Višća i Lulić su odigrali odličnu utakmicu,naravno i kapiten.Samo mi žao Ibiševića,što nije uspjeo postići barem jedan,ali šta ćeš.
- JThomas
#430 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
kad dolaziš iz ekipe iz vrha lige petice, a konobari i prodavači osiguranja ti ispizde da granaš rukama i ništa konkretno ne napraviš na terenu, to je stvarno loše. jako loše.
-
Org
#431 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
neki dan gledam koji je najveći poraz andore u istoriji i kaže tamo da su ih maksimalno dobili hrvati 7:1, nekako mi bi malo.
Al' nakon ove utakmice to ima logike, ja u životu nisam vidio ljude koji žešće startuju, svaki strat je bio za nogu slomiti.
Gore nego derbi Turbina - Igman. A naši se počeli lijepiti ko levati na provokacije. Pjanića treba malo našamarati, pa zar se onakav igrač ne može kontrolisati, nego da nagazi onog indijanca, sreća pa sudija nije vidio.
Na onoj podlozi i sa onakvim likovima ne možemo ni ocijeniti igru naših, mada ovako na prvu, da Bog da...
Al' nakon ove utakmice to ima logike, ja u životu nisam vidio ljude koji žešće startuju, svaki strat je bio za nogu slomiti.
Gore nego derbi Turbina - Igman. A naši se počeli lijepiti ko levati na provokacije. Pjanića treba malo našamarati, pa zar se onakav igrač ne može kontrolisati, nego da nagazi onog indijanca, sreća pa sudija nije vidio.
Na onoj podlozi i sa onakvim likovima ne možemo ni ocijeniti igru naših, mada ovako na prvu, da Bog da...
- House
#432 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
@funeral blues

- karanana
#433 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
ali moze uefa vidjeti naknadno ono gazenje i kazniti pjanica?
ili mozda nije za suspenziju?
ili mozda nije za suspenziju?
-
Mirza007
#434 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Ovako kako je Pjanic igrao i postavljao se veceras je za 4-2-3-1 formacije. Nikako za 4-4-2.
Ipak i sa 4-2-3-1 nisam siguran ko bi mogao odigrati Misketovu poziciju. Nadao sam se da bi to mogli biti ili Pjanic ili Medunjanin ali mi se vise ne cini tako. Treceg ne vidim. Visca i Lulic (pogotov) su bili jako dobri i jos bi bili bolji u 4-2-3-1 (s tim da racunam da imamo dva prava beka iza njih a ne kao kod Safeta - iza Lulica sve do gola prazno). Uz Vedu izvan forme i jos uvijek nedokazanog Djurica mislim da ne bi bilo puno koristi od drugog napadaca).
Ipak i sa 4-2-3-1 nisam siguran ko bi mogao odigrati Misketovu poziciju. Nadao sam se da bi to mogli biti ili Pjanic ili Medunjanin ali mi se vise ne cini tako. Treceg ne vidim. Visca i Lulic (pogotov) su bili jako dobri i jos bi bili bolji u 4-2-3-1 (s tim da racunam da imamo dva prava beka iza njih a ne kao kod Safeta - iza Lulica sve do gola prazno). Uz Vedu izvan forme i jos uvijek nedokazanog Djurica mislim da ne bi bilo puno koristi od drugog napadaca).
-
Tyke
#435 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pjanke je propao ko otoman. Momak ama bas nista ne pokazuje ni za repku ni za klub. Nadam se da je samo losa sezona za njega, ali ovo vec postaje neoprostivo, ponasanje, losa igra...
-
-H-E-L-L-
#436 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Eto jos 4 pobjede i baraz je nas
kipar i andora naravno da budu 3 plus.Morat cemo dobiti ili vels ili belgiju ako zelimo imati neku sansu.Samo da nasi dignu formu u klubovima ili nadju klub gdje ce igrati u prvoj,a za nadat se da ce jos kakav igrac se pokazati do jesenjih utakmica.
Jbg idemo redom pa sta bude,ako nista neka se osvjezi reprezentacija novim igracima i stvori neka dubina na klupi.
Jbg idemo redom pa sta bude,ako nista neka se osvjezi reprezentacija novim igracima i stvori neka dubina na klupi.
- MOSALJOZE
#437 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Štilić ili Prcić na Misketovoj poziciji,fali nam tu igrač
- Maharadza
#438 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Teren je kriv, na pravoj travi bi izdominirali, 'ebite se hejteri! 
-
Org
#439 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
evo završiše stručnjaci, što je najgore ovi će nekad biti kandidati za selektora, pa kad ih raja počne u zvijezde ukivat'House wrote:@funeral blues
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mali_Vuk
#440 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Yebayi ga, dobro je 
-
todd_smith
#441 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Rutinska pobjeda koja se ocekivala.
Igra losa realno, da je Andora bila malo solidna remi bi lagano izvukli.
Besic...koji mu je kurac, hladno je mogao dobiti crveni. Koji debil moras biti onako uhvatiti igraca za vrat. Jos da mu je uletio da mu nogu slomi, hajde rekao bih opravdano, razumijem. Lik ga malo gurnuo, debil odmah za vrat. A u EPLu k`o mis.
Pjanic isto. Za onaj potez gazenja, crveni ide da sudija vidi. Sta se glupiraju jbte.
Sto se igre tice, Dzeko je trebao izaci umjesto Ibisevica, drzao bih Vedu do kraja, kad si ga vec zvao neka igra jbte. Dzeko zabio hetrik, izbacis ga, ne rizikujes nista po onom plasticnom terenu.
Visca nula cista. Lik je identican Duljevicu. Samo trci, glava dole, centarsut ocajan.
Lulic dobar, pogotovo nakon povrede. Ovo ostalo sve prosjek, ko da su na treningu igrali. Stilic se MORA zvati. Pjanic nije za one pozicije.
Sve u svemu nije nikakvo mjerilo, ali ovo veceras je bilo lose. 76% posjeda i samo 4 suta na gol. Sta dalje pricati.
Igra losa realno, da je Andora bila malo solidna remi bi lagano izvukli.
Besic...koji mu je kurac, hladno je mogao dobiti crveni. Koji debil moras biti onako uhvatiti igraca za vrat. Jos da mu je uletio da mu nogu slomi, hajde rekao bih opravdano, razumijem. Lik ga malo gurnuo, debil odmah za vrat. A u EPLu k`o mis.
Pjanic isto. Za onaj potez gazenja, crveni ide da sudija vidi. Sta se glupiraju jbte.
Sto se igre tice, Dzeko je trebao izaci umjesto Ibisevica, drzao bih Vedu do kraja, kad si ga vec zvao neka igra jbte. Dzeko zabio hetrik, izbacis ga, ne rizikujes nista po onom plasticnom terenu.
Visca nula cista. Lik je identican Duljevicu. Samo trci, glava dole, centarsut ocajan.
Lulic dobar, pogotovo nakon povrede. Ovo ostalo sve prosjek, ko da su na treningu igrali. Stilic se MORA zvati. Pjanic nije za one pozicije.
Sve u svemu nije nikakvo mjerilo, ali ovo veceras je bilo lose. 76% posjeda i samo 4 suta na gol. Sta dalje pricati.
- House
#442 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Org wrote:evo završiše stručnjaci, što je najgore ovi će nekad biti kandidati za selektora, pa kad ih raja počne u zvijezde ukivat'House wrote:@funeral blues
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jašta će
taj graciozni govor na poluvremenu
- Šibicar
#443 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
AJMO MALO BITI POZITIVNI!!!!House wrote:Org wrote:evo završiše stručnjaci, što je najgore ovi će nekad biti kandidati za selektora, pa kad ih raja počne u zvijezde ukivat'House wrote:@funeral blues
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jašta će![]()
zamisli Konjića na mjestu slektora
taj graciozni govor na poluvremenu![]()
-
samkoF
#444 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Skontajmo da smo u Izrael isli bez ijednog jedinog NAPADACA.JThomas wrote:skontajmo da je vels u izraelu pobijedio 3-0 a mi popušili 3-0...
- House
#445 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
@Šibicar

to je to

to je to
-
-H-E-L-L-
#446 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pjanic je imo srece sto smo igrali protiv ovih rekreativaca inace je mogo gadno nahebat zbog gazenja,nije mu to stvarno potrebno.Vidite kako su costa i gerrard nahebali zbog gazenja igraca a i skrtel.Da je bila neka jaca reprezentacija,onda bi to igrac malo bolje odradio i previjao je kad bi ga nagazio, bilo bi lose po pjanica.
-
todd_smith
#447 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Skontajmo da smo mi Belgiju uzeli 4-2 u gostima, pa 2-1 kod kuce, a i mi i oni ga u Brazilu popusili protiv Argentine.samkoF wrote:Skontajmo da smo u Izrael isli bez ijednog jedinog NAPADACA.JThomas wrote:skontajmo da je vels u izraelu pobijedio 3-0 a mi popušili 3-0...
A sad skontajte kakve to veze ima. Isto onoliko koliko i vase to kontanje.
- Herr Flick
#448 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pjanic je totalno izgubljen ima vec par mjeseci,ko zna sta se desava sa njim

- It_is_a_Leclerc
#449 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Solidno. Sve u svemu, dobro.
Bešić i Pjanić - zanemarivi
Idemo pobijediti sve do kraja, i direktno se plasirati. Ako ni baraž, sudeći prema trenutno trećeplasiranim ekipama nije strašan scenarij.
Bešić i Pjanić - zanemarivi
Idemo pobijediti sve do kraja, i direktno se plasirati. Ako ni baraž, sudeći prema trenutno trećeplasiranim ekipama nije strašan scenarij.
-
Org
#450 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Meni nije jasno kako ova naša televizija, a ne samo bht, nego sve koje prenose repku, ne mogu napraviti kvalitetan prateći program.House wrote:Org wrote:evo završiše stručnjaci, što je najgore ovi će nekad biti kandidati za selektora, pa kad ih raja počne u zvijezde ukivat'House wrote:@funeral blues
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jašta će![]()
zamisli Konjića na mjestu slektora
taj graciozni govor na poluvremenu![]()
Pa zar je moguće da mi nemamo nikakvog stručnog sagovornika da ga se zovne, pa neke malo profesionalnije grafike, pa analiza formacije...
Nego samo: "Vezni red je podbacio, par igrača nisu na svom nivou itd, tačno da zovne par ljudi sa foruma napravili bi daleko bolju analizu.
Kad gledam hrvate ili bilo koju stranu televiziju tačno mi se plače.