Dos`o Nenad!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
TheWatcher

#426 Re: Dos`o Nenad!

Post by TheWatcher »

insomnia78 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijem ja ovo. Šta hoćete vi, pobogu ?! Da zabranite nekom da dođe u Sarajevo jer je nacionalista, šta li ?! Ja to podržavam, u načelu, al' da krenemo sa Dušankom Majkić i ergelom podmajevičkih Dodikovih goveda koji mrze Sarajevo, pljuju ga na svakom koraku, i još dobiju pare za to. 0vom Jankoviću makar ne moram platiti za to.

Ja generalno razumijem što su ljudi uvrijeđeni, izdani i šta ti ja znam. Al' fakat mi nije jasno šta treba uraditi tim povodom ?! Organizovati straže koje će propuštati samo one koji vole Sarajevo, ili šta...
Treba ga jebat, eto sta treba
vi iz dijaspore najbolje jebete jel tako :lol: :lol:
ime123

#427 Re: Dos`o Nenad!

Post by ime123 »

Pa ne mozes vjerovati da ima debila koji brane ovo smece ljudsko. Nekoga ko stane na stranu agresora,ko te je ubijao !!! Pa Bosnjo je sam sebi najgori, ko da nije siguran sta mu se desilo. Svaki normalan covjek sa trunkom ponosa ce biti protiv toga da ovakvo smece i slicni njemu dolaze u Sarajevo. Gadite mi se mater vam jebem bijednu, i vama i neletu, vodite ga kuci ako vam je dobar.
emigrazione

#428 Re: Dos`o Nenad!

Post by emigrazione »

Trebalo je ovom cetalju par vaspitnih opaliti, tek da ne zaboravi gdje je dosao, pa kada zacudjeno pita cemu to odgovoriti mu u fazonu onog ratnog vica "geleri sine"...neka zna papak da pljuvacina nikada niti moze niti treba biti zaboravljena
It_is_a_Leclerc

#429 Re: Dos`o Nenad!

Post by It_is_a_Leclerc »

JBT wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ne razumijem ja ovo. Šta hoćete vi, pobogu ?! Da zabranite nekom da dođe u Sarajevo jer je nacionalista, šta li ?! Ja to podržavam, u načelu, al' da krenemo sa Dušankom Majkić i ergelom podmajevičkih Dodikovih goveda koji mrze Sarajevo, pljuju ga na svakom koraku, i još dobiju pare za to. 0vom Jankoviću makar ne moram platiti za to.

Ja generalno razumijem što su ljudi uvrijeđeni, izdani i šta ti ja znam. Al' fakat mi nije jasno šta treba uraditi tim povodom ?! Organizovati straže koje će propuštati samo one koji vole Sarajevo, ili šta...

Ko je spomenuo zabranu? Ljudi osjete nelagodu kada vide covjeka koji je odobravao granatiranje Sarajeva i njihovih najmilijih. Bilo bi nenormalno da ne reaguju na ovakav nacina. Jesi li ti vidio one stolice poredane za ubijene Sarajlije? Pa kako treba reagovati na pojavu nekoga ko je to ubijanje verbalno podrzavao, a kome su veliki broj tih zrtava bili komsije, prijatelji, fanovi....?
Opet kažem, ja vas apsolutno podržavam. Al' ono full gas. Totalno ! Samo mi recite šta bismo mi koji ne podržavamo Neleta trebali uraditi tim povodom osim psovati po forumu ?! Ići ganjati ga po čaršiji da ga bijemo ?! Ili napasti vlasnika objekta u kome je bio ?! Fakat ne kontam - šta ?! Ne možete vi, a ni ja nikom zabraniti da dođe u Sarajevo, ili BIH, ako se nije ogriješio od naše zakone. A nije. Možemo "negodovati", i to je to. A histerija i medijska pomama koja se na evo već skoro 20 stranica raspreda nadaleko i naširoko, samo govori u prilog da ljudi i dalje imaju potrebu da se bave Kusturicom, Jankovićem, and 40 hajduka. Pa da je lik bitan, aman majko, pa i nekako. Al' ono, totalno nebitan. Al' Bošnjo bi da zarati zbog alkoholičara.

Mene, npr. apsolutno zaboli za njim. TLN je bio fantastičan, sve ostalo - teška fula. Knjigu sam pročito - ništa ne valja. Lajao na BiH i Sarajevo, kao i pola bh. parlamentaraca. Lik, dakle, ispunjava sve uslove da ga propisno izignorišem.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 16/02/2015 02:01, edited 1 time in total.
insomnia78

#430 Re: Dos`o Nenad!

Post by insomnia78 »

TheWatcher wrote:
insomnia78 wrote:

Treba ga jebat, eto sta treba
vi iz dijaspore najbolje jebete jel tako :lol: :lol:
Au, izvini molim te sto te ometam u mirovnom procesu
dzemaludin007

#431 Re: Dos`o Nenad!

Post by dzemaludin007 »

Nuclear Winter wrote: Nego reci ti nama "đemice" šta ima u šumi? Vide li se iz tvog kokošinjca svjetla grada :izet:
I ja ko Nenad, dodjem uzmem lovu i bježim... :izet: :D Meni ovako i odgovara. :razz:
Pa da je lik bitan, aman majko, pa i nekako. Al' ono, totalno nebitan
Pa sto ste otvorili temu, sto citate i komentarisete, ako je nebitan (20 stranica za nebitnog) :lol: :sax:
Last edited by dzemaludin007 on 16/02/2015 02:09, edited 4 times in total.
emigrazione

#432 Re: Dos`o Nenad!

Post by emigrazione »

Niko ga nece ganjati, ima raja pametnijeg posla, ali ovaj nacin ispijanja kafe mu je jedino sto moze ocekivati od Sarajeva. Jebi me ako ne bude sad srao kako su vani cekali copori vehabija zednih njegove pravoslavne krvi
TheWatcher

#433 Re: Dos`o Nenad!

Post by TheWatcher »

Unread postby emigrazione » 16/02/2015 02:04

Niko ga nece ganjati, ima raja pametnijeg posla, ali ovaj nacin ispijanja kafe mu je jedino sto moze ocekivati od Sarajeva. Jebi me ako ne bude sad srao kako su vani cekali copori vehabija zednih njegove pravoslavne krvi

a ti ces vidjeti da to nece biti tako pa ces bezze biti jeben u pakash :lol: :lol: neka bolan,samo sabur :oops:
GandalfSivi

#434 Re: Dos`o Nenad!

Post by GandalfSivi »

Zviz wrote:Koliko onih sto su pucali po Sarajevu hodaju i dan danas gradom, a jedan Nele je veci trn u oku nekima nego svi ostali. A ako mu ko zamjeri sto je zdipio pa Djuro je prije njega zdipio u Sloveniju, a gore nikoga nije ni imao. A slabije je primljen nego Nele u Beogradu. A ako cemo ko je dupetom zatvorio vrata u SA onda su oba po mojoj procjeni ali ja kazem uvijek svak ima pravo da lapda sta hoce. Na kraju krajeva meni oba ne smetaju. Jbt. dodje naka hojla Jenkins sto je sa guza na guz dosla do para, prije rata nije mozda cestito znala nasmijati samo sebe a kamol koga drugog, te izvodi veceg Bosanca i Hercegovca i patriotu nego citav SDA kabinet i gradjani koji zive u BiH i ona nije nikome trn u oku, a to so ona samo gleda svoj imidz i promociju pa makar bilo to u Banovicima nikog briga Las Chicoritka samo zna za viktoriju noga i ko ima dubok zep a o istoj se pise kao da je Keopatra ili pronasla palac Thutankhamuna.
Realno, post ti je najgluplji na temi... Ono, nista licno, ali obrazuj se...
dezurni_ucenik

#435 Re: Dos`o Nenad!

Post by dezurni_ucenik »

:lol:
ljevoruki

#436 Re: Dos`o Nenad!

Post by ljevoruki »

Supak se dovuk'o u grad.
Taman da ga niko i ne pogleda ruzno, a zasluzio je samo prezir i nista vise. Dovoljan je sam osjecaj straha od dobrog degeneka i strecanja na svaki sum i zvuk.
:izet:
insomnia78

#437 Re: Dos`o Nenad!

Post by insomnia78 »

GandalfSivi wrote:
Zviz wrote:Koliko onih sto su pucali po Sarajevu hodaju i dan danas gradom, a jedan Nele je veci trn u oku nekima nego svi ostali. A ako mu ko zamjeri sto je zdipio pa Djuro je prije njega zdipio u Sloveniju, a gore nikoga nije ni imao. A slabije je primljen nego Nele u Beogradu. A ako cemo ko je dupetom zatvorio vrata u SA onda su oba po mojoj procjeni ali ja kazem uvijek svak ima pravo da lapda sta hoce. Na kraju krajeva meni oba ne smetaju. Jbt. dodje naka hojla Jenkins sto je sa guza na guz dosla do para, prije rata nije mozda cestito znala nasmijati samo sebe a kamol koga drugog, te izvodi veceg Bosanca i Hercegovca i patriotu nego citav SDA kabinet i gradjani koji zive u BiH i ona nije nikome trn u oku, a to so ona samo gleda svoj imidz i promociju pa makar bilo to u Banovicima nikog briga Las Chicoritka samo zna za viktoriju noga i ko ima dubok zep a o istoj se pise kao da je Keopatra ili pronasla palac Thutankhamuna.
Realno, post ti je najgluplji na temi... Ono, nista licno, ali obrazuj se...
Image
ime123

#438 Re: Dos`o Nenad!

Post by ime123 »

Zviz wrote:dodje naka hojla Jenkins sto je sa guza na guz dosla do para, prije rata nije mozda cestito znala nasmijati samo sebe a kamol koga drugog, te izvodi veceg Bosanca i Hercegovca i patriotu nego citav SDA kabinet i gradjani koji zive u BiH i ona nije nikome trn u oku, a to so ona samo gleda svoj imidz i promociju pa makar bilo to u Banovicima nikog briga Las Chicoritka samo zna za viktoriju noga i ko ima dubok zep a o istoj se pise kao da je Keopatra ili pronasla palac Thutankhamuna.
Ono iz dijaspore prica ko hoda po ulici i koga bi trebalo pustat u Sarajevo. I zasto stavljas jenkins u istu recenicu sa onim smecem. Otkud ti ona u istoj recenici, zasto bi ona bila trn u oku nekome, zena uveliko pomaze humanitarne svrhe.
Nuclear Winter

#439 Re: Dos`o Nenad!

Post by Nuclear Winter »

dzemaludin007 wrote:
Nuclear Winter wrote: Nego reci ti nama "đemice" šta ima u šumi? Vide li se iz tvog kokošinjca svjetla grada :izet:
I ja ko Nenad, dodjem uzmem lovu i bježim... :izet: :D Meni ovako i odgovara. :razz:
Pa da je lik bitan, aman majko, pa i nekako. Al' ono, totalno nebitan
Pa sto ste otvorili temu, sto citate i komentarisete, ako je nebitan (20 stranica za nebitnog) :lol: :sax:
Nego "đemice" ne odgovori ti meni pa ponavljam ti pitanje iako je zalud jer šumljak ništa ne konta:Šta ima u šumi "đemice" ? Vide li se svjetla grada đemice iz blata i mraka krmetnjaka u kojem živiš :D

Jedine pare koje ti u Sarajevu možeš uzeti jesu one preko super oglasa kada te neko kontaktira,ti lagano na koljena i čekaš da otkopča šlic :izet:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#440 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zviz »

ime123 wrote:
Zviz wrote:dodje naka hojla Jenkins sto je sa guza na guz dosla do para, prije rata nije mozda cestito znala nasmijati samo sebe a kamol koga drugog, te izvodi veceg Bosanca i Hercegovca i patriotu nego citav SDA kabinet i gradjani koji zive u BiH i ona nije nikome trn u oku, a to so ona samo gleda svoj imidz i promociju pa makar bilo to u Banovicima nikog briga Las Chicoritka samo zna za viktoriju noga i ko ima dubok zep a o istoj se pise kao da je Keopatra ili pronasla palac Thutankhamuna.
Ono iz dijaspore prica ko hoda po ulici i koga bi trebalo pustat u Sarajevo. I zasto stavljas jenkins u istu recenicu sa onim smecem. Otkud ti ona u istoj recenici, zasto bi ona bila trn u oku nekome, zena uveliko pomaze humanitarne svrhe.

Pomazem i ja al anonimno, nemma potrebu da se o meni pise kako imam raskosen zivot, kako mogu ono ovo, hajd da je zaradila nego sa guza na guz pa se jos dici. Daj bolan. Ona je za mene vece smece nego taj Nele i Djuro skupa. Oni su za nju Thor i Odin, a ona nije ni za onih erotskih filmova.
oridjidji

#441 Re: Dos`o Nenad!

Post by oridjidji »

Image

Eto vam Nene ljepotana, pa ga kuci vodite...

Za citanje...

http://www.e-novine.com/stav/90023-sara ... udale.html
dzemaludin007

#442 Re: Dos`o Nenad!

Post by dzemaludin007 »

Nuclear Winter wrote: Nego "đemice" ne odgovori ti meni pa ponavljam ti pitanje iako je zalud jer šumljak ništa ne konta:Šta ima u šumi "đemice" ? Vide li se svjetla grada đemice iz blata i mraka krmetnjaka u kojem živiš :D

Jedine pare koje ti u Sarajevu možeš uzeti jesu one preko super oglasa kada te neko kontaktira,ti lagano na koljena i čekaš da otkopča šlic :izet:
Nemam ja neke emocije prema teheranu. Radije cu biti u sumi svoj na svome, nego u njemu nazor. To je nesto sto ne kontas izgleda. A nagledao sam se hvala Bogu svjetala, nisam zeljan. A to za uzeti pare :lol: 90% cetnika ih uzima i to im je sve sto provedu u teheranu. :izet:
Nuclear Winter

#443 Re: Dos`o Nenad!

Post by Nuclear Winter »

dzemaludin007 wrote:
Nuclear Winter wrote: Nego "đemice" ne odgovori ti meni pa ponavljam ti pitanje iako je zalud jer šumljak ništa ne konta:Šta ima u šumi "đemice" ? Vide li se svjetla grada đemice iz blata i mraka krmetnjaka u kojem živiš :D

Nemam ja neke emocije prema teheranu. Radije cu biti u sumi svoj na svome, nego u njemu nazor. To je nesto sto ne kontas izgleda. A nagledao sam se hvala Bogu svjetala, nisam zeljan. A to za uzeti pare :lol: 90% cetnika ih uzima i to im je sve sto provedu u teheranu. :izet:
Da si se ti "nagledao" svjetala ne bi u šumu otišao e to je ono moj opančaru što ti ne kontaš.
A hvala šejtanu pa šumljaci u šumljakinje na koljenima i zguza pare uzimaju i tako i treba :izet:
piupiu

#444 Re: Dos`o Nenad!

Post by piupiu »

O, rasprave :-) ... ja na ovoj temi samo vidim da smo mi (Balkanci uopsteno) totalno nesvjesni svoje zajednicke agresivnosti (i pasivne i otvorene), sadizma, primitivizma, itd ... Smuci mi se od ove teme, od jezika, od prijetnji, od prepucavanja ... blato, brate, bas blato ... :cry: ... mozda, umjesto ovih salvi upucenih nekom tamo liku, malo treba procesljati nase vrle komentare ... eto, onako malo ... cisto da stanemo pred ogledalo. Bas gadno.
dzemaludin007

#445 Re: Dos`o Nenad!

Post by dzemaludin007 »

Nuclear Winter wrote: Da si se ti "nagledao" svjetala ne bi u šumu otišao e to je ono moj opančaru što ti ne kontaš.
Otisao sam medju svoje, nebitno kako svjetla sijaju, bitno da je srce tamo gdje osjeca. :izet: :D
Nuclear Winter wrote: A hvala šejtanu pa šumljaci u šumljakinje na koljenima i zguza pare uzimaju i tako i treba :izet:
Da da, guze se po ministarstvima i parlamentima i ostalim zajednickim predstavnistvima... :lol: Dolaze u teheran po pare samo, ko da bi drugacije i dolazili :lol:
O, rasprave :-) ... ja na ovoj temi samo vidim da smo mi (Balkanci uopsteno) totalno nesvjesni svoje zajednicke agresivnosti (i pasivne i otvorene), sadizma, primitivizma, itd ... Smuci mi se od ove teme, od jezika, od prijetnji, od prepucavanja ... blato, brate, bas blato ... :cry: ... mozda, umjesto ovih salvi upucenih nekom tamo liku, malo treba procesljati nase vrle komentare ... eto, onako malo ... cisto da stanemo pred ogledalo. Bas gadno.
Ovaj winter odma' krenuo vrijedjati, krmetnjak i ostalo, sto nema veze sa temom. To sto se ne slaze sa mojom konstatacijom, ne mora znaciti da treba vrijedjati. :) Moram odgovoriti na prozivke, a i znam gdje su najtanji :-D
Last edited by dzemaludin007 on 16/02/2015 02:43, edited 1 time in total.
ime123

#446 Re: Dos`o Nenad!

Post by ime123 »

Zviz wrote: Pomazem i ja al anonimno, nemma potrebu da se o meni pise kako imam raskosen zivot, kako mogu ono ovo, hajd da je zaradila nego sa guza na guz pa se jos dici. Daj bolan. Ona je za mene vece smece nego taj Nele i Djuro skupa. Oni su za nju Thor i Odin, a ona nije ni za onih erotskih filmova.
Ti si lud. Cuj ona ti je vece smece od cetnika. Ne znam sad puno o njoj jer me boli kurac za nju. Ali je cinjenica da pomaze i to puno, i znam da se odavno bavi humanitarnim radom i da je postovana u krugovima poznatih ljudi, da su njena poznanstva i omogucila njenom muzu da zaradi jos vece pare nego sto je imao. Sta ce njoj kakva promocija u BiH, zena puna ko brod, svugdje u svijetu su joj otvorena vrata. Ti naso da trazis neke skrivene namjere ovdje i poredis je sa cetnikom nekim. Al da se vratimo na temu. Cetnik zasluzuje samo najgore, treba pokazat ovakvima da nisu dobro dosli i da se ne mogu zajebavat sa nekim stvarima.
BHF_Manijak

#447 Re: Dos`o Nenad!

Post by BHF_Manijak »

Altair_SA wrote:
Mojne jarane, evo ih rego, sad ce ti reci da nisi "stara sarajevska raja", nego da si dosljo iz Foce ili Sjenice :D
Ma mogu ih i tako ako treba pojebati sa korjenima. Ako je vec to neko mjerilo, mada za mene licno nije, ali eto akoc e tjerati mak na konac. :wink:
apoksiomen

#448 Re: Dos`o Nenad!

Post by apoksiomen »

Realno, Bošnjaci su pizde prve klase. Po nama svako može srati, a mi ni da se otaremo. Četnici (ne Srbi, četnici) mogu doć kad i kako im volja u Sarajevo, bez ikakva poštovanja prema nama i pijeteta prema žrtvama, a čim iziđu, vrte onu istu kako je Sarajevo Teheran, ne smiju reć kako se zovu, kupit novine itd. A ovdje maltene mogu četnikovat i neće im skoro niko ništa. Takvi su kao recimo ovaj džemaludin007, koji nam se otvoreno ruga u facu kako kupi od nas pare i briše na Pale. Dolaze oni i da zarađuju, i da piju, i da žderu i da taslače, a okolo vrte priču o talibanima i 200 000 prognanih Srba. Kod nas može neko nasred ulice reć da nas treba sve pobit (bila je tema nedavno o tome), a isti ti koji takvo nešto kažu u po Sarajeva i niko ih nažalost ne premlati, čim prijeđu entitetsku, prodaju sranja o tome kako u Sarajevu zucnut nisu smjeli i kako su pognute glave morali da hodaju.
BHF_Manijak

#449 Re: Dos`o Nenad!

Post by BHF_Manijak »

dzemaludin007 wrote:

Pa bolan vi bi pokrepali od gleda da se sutra RS hipoteticki odvoji i jebali bi Dodiku na kamaru gdje sta ima! Vi zivite od drzavnih institucija, kompletna Lukavica, uzimate pare od onih kojih mrzite i protiv kojih serte od tamo. Dodjete, domigoljite ujutro i navecer pravac nazad u vukojebinu.
Dzaba, ako ti je satisfakcija uzimaj kes, ali opet valja nazad u vukojebinu.
Nuclear Winter

#450 Re: Dos`o Nenad!

Post by Nuclear Winter »

dzemaludin007 wrote:
Nuclear Winter wrote: Da si se ti "nagledao" svjetala ne bi u šumu otišao e to je ono moj opančaru što ti ne kontaš.
Otisao sam medju svoje, nebitno kako svjetla sijaju, bitno da je srce tamo gdje osjeca. :izet: :D
Nuclear Winter wrote: A hvala šejtanu pa šumljaci u šumljakinje na koljenima i zguza pare uzimaju i tako i treba :izet:
Da da, guze se po ministarstvima i parlamentima i ostalim zajednickim predstavnistvima... :lol: Dolaze u teheran po pare samo, ko da bi drugacije i dolazili :lol:
Na tvoju žalost,a na radost čovječanstva ti i tvoji ste najtanji u glavi

Ovaj winter odma' krenuo vrijedjati, krmetnjak i ostalo, sto nema veze sa temom. To sto se ne slaze sa mojom konstatacijom, ne mora znaciti da treba vrijedjati. :) Moram odgovoriti na prozivke, a i znam gdje su najtanji :-D
Na tvoju žalost,a na radost čovječanstva ti i tvoji ste najtanji u glavi,drž se ti šume i pusti se ti grada i svjetala nije to za tebe :izet:

Manijače,druže sa protivničke tribine :D nema šta njima prisjesti dali bi oni guzice i u pravom teheranu samo za pare :izet:
Locked