kviz potjera
Moderator: anex
- cyprus
#426 Re: kviz potjera
Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas? 
- BarbaDue
#427 Re: kviz potjera
Nema toga u nas, jedino pub pijanke možeš pronaći 
- fortaleza
#428 Re: kviz potjera
Bio nedavno pub kviz na mostarskom sveučilišu.cyprus wrote:Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas?
- It_is_a_Leclerc
#429 Re: kviz potjera
Nema kod nas nigdje.cyprus wrote:Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas?
U Hrvatskoj postoji Kviz savez koji organizuje državna prvenstva.
-
Android Knego
#430 Re: kviz potjera
kao da sam negdje pročitao informaciju o tim pub/kafićskimIt_is_a_Leclerc wrote:Nema kod nas nigdje.cyprus wrote:Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas?
U Hrvatskoj postoji Kviz savez koji organizuje državna prvenstva.
- madtv
#431 Re: kviz potjera
valjalo bi da ima i kod nas
-
Rosso
#432 Re: kviz potjera
U Splitu sam prisustvovao jednom pub kvizu (kao gledaoc) i super je stvar baš.
Što se tice pub kvizova u BiH cuo sam da ima u Istocnom Sarajevu. Evo nađoh i prilog o tome. https://www.youtube.com/watch?v=YsuSdr15n-4
Bilo bi fakat lijepo da ima i kod nas nešto slicno...Mozda bi se i moglo, da je samo par entuzijasta da se pokrene to.
Što se tice pub kvizova u BiH cuo sam da ima u Istocnom Sarajevu. Evo nađoh i prilog o tome. https://www.youtube.com/watch?v=YsuSdr15n-4
Bilo bi fakat lijepo da ima i kod nas nešto slicno...Mozda bi se i moglo, da je samo par entuzijasta da se pokrene to.
-
balea
#433 Re: kviz potjera
Brew Pub je organizovao pub kvizove ove godine. Svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu, 10 KM po članu ekipe. dobiješ piće i snack. Moja ekipa pobijedila dva putacyprus wrote:Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas?
-
kakavdanakneiskustvu
#434 Re: kviz potjera
ima u zenici edoteka ili tako nesto,ne znam je li i dalje aktuelna
-
Rosso
#435 Re: kviz potjera
Eee, pa bio sam nacuo da je bilo dole nesto, poslije guglao, ali nista nisam nasao, pa reko šuplja, a nisam nikad bio u Brewu da priupitam. Hajde javi ako ponovo bude. I usput moze detalja nekih, kakav je sistem kviza, koliko bude ekipa, kakva su pitanja itd itd.balea wrote:Brew Pub je organizovao pub kvizove ove godine. Svakog zadnjeg ponedjeljka u mjesecu, 10 KM po članu ekipe. dobiješ piće i snack. Moja ekipa pobijedila dva putacyprus wrote:Pade mi na um... Tokom emitiranja kviza, Kotiga i neki takmičari su više puta spominjali neke pub kvizove... Ima li bar toga kod nas?Stali su zbog ramazana, a nadam se da će početi opet uskoro.
-
milojicabrzi
#436 Re: kviz potjera
Gdje je taj Brew Pub i ja sam zainteresiran 
- Ajatolah_
#437 Re: kviz potjera
U Kranjčevićevoj, a tamo svakako vrijedi otići na pivo bez obzira na kviz.milojicabrzi wrote:Gdje je taj Brew Pub i ja sam zainteresiran
Ima jedan pub kviz i u Zenici već jako dugo, samo ne ljeti.
-
kakavdanakneiskustvu
#438 Re: kviz potjera
Ajatolah_ wrote:U Kranjčevićevoj, a tamo svakako vrijedi otići na pivo bez obzira na kviz.milojicabrzi wrote:Gdje je taj Brew Pub i ja sam zainteresiran![]()
Ima jedan pub kviz i u Zenici već jako dugo, samo ne ljeti.
edoteka
-
kakavdanakneiskustvu
#439 Re: kviz potjera
krenula potjera ponovo,kod mene svaki put na pocetku slika se zaledi na par sekundi
-
kakavdanakneiskustvu
#440 Re: kviz potjera
ne mogu da vjerujem da miocic nije znai za anu sasso
- zunazu
#441 Re: kviz potjera
Potjera je odličan kviz.
I sviđa mi se isto 5 na 5.
A ono Kolo sreće na RTL-u je nešto najgluplje ikad smišljeno.
I sviđa mi se isto 5 na 5.
A ono Kolo sreće na RTL-u je nešto najgluplje ikad smišljeno.
- It_is_a_Leclerc
#442 Re: kviz potjera
5 na 5 ?
Ono je igra za jetrve i tetke iz KUD-a u Jastrebarskom.
Potjera je ozbiljan kviz. Doduše, čini mi se da su u novoj sezoni pitanja mnogo mnogo teža.
Potjera je ozbiljan kviz. Doduše, čini mi se da su u novoj sezoni pitanja mnogo mnogo teža.
- Rampage
#443 Re: kviz potjera
Isti problem i kod mene, Telemach? Nekada moram čak ugasiti risiver da bi se slika pojavila.kakavdanakneiskustvu wrote:krenula potjera ponovo,kod mene svaki put na pocetku slika se zaledi na par sekundi
Ne znam da li si gledao sinoć emisiju, čini mi se da je Miočić imao prilično lagan set pitanja?It_is_a_Leclerc wrote:5 na 5 ?Ono je igra za jetrve i tetke iz KUD-a u Jastrebarskom.
-
kakavdanakneiskustvu
#444 Re: kviz potjera
Rampage wrote:Isti problem i kod mene, Telemach? Nekada moram čak ugasiti risiver da bi se slika pojavila.kakavdanakneiskustvu wrote:krenula potjera ponovo,kod mene svaki put na pocetku slika se zaledi na par sekundi
ma ja ,Telemach
- Better Man
#445 Re: kviz potjera
Kad vam se to desi samo promjenite kanal i vratite na isti i to je to.kakavdanakneiskustvu wrote:Rampage wrote:Isti problem i kod mene, Telemach? Nekada moram čak ugasiti risiver da bi se slika pojavila.kakavdanakneiskustvu wrote:krenula potjera ponovo,kod mene svaki put na pocetku slika se zaledi na par sekundi
ma ja ,Telemach
-
kakavdanakneiskustvu
#446 Re: kviz potjera
Kad vam se to desi samo promjenite kanal i vratite na isti i to je to.[/quote]Better Man wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Isti problem i kod mene, Telemach? Nekada moram čak ugasiti risiver da bi se slika pojavila.kakavdanakneiskustvu wrote:krenula potjera ponovo,kod mene svaki put na pocetku slika se zaledi na par sekundi
ma ja ,Telemach
ma prođe to za par sekundi,hvala
- Rampage
#447 Re: kviz potjera
Sinoć je bila dobra emsija, triler u završnici:)
- Lalena
#448 Re: kviz potjera
Meni se cini da su se malo uozbiljili, Dean i Tarik
Doduse, mislim da sam Deana gledala svega dva puta, u ovoj sezoni, najcesce lovac bude Morana, barem kada ja gledam...
Doduse, mislim da sam Deana gledala svega dva puta, u ovoj sezoni, najcesce lovac bude Morana, barem kada ja gledam...
- Rampage
#449 Re: kviz potjera
Vjerovatno je do tebe, meni se čini (ako ne griješim:)) da se lovci vrte u krug, odnosno da svaki dan ide drugi lovac, sve dok opet ne dođe na njega red:)
Btw, dobar nastup onog devetnaestogodišnjaka sinoć, zanimljivo je vidjeti mladu osobu sa solidnim znanjem:) Ali Mirko opet u top formi sinoć:)
Btw, dobar nastup onog devetnaestogodišnjaka sinoć, zanimljivo je vidjeti mladu osobu sa solidnim znanjem:) Ali Mirko opet u top formi sinoć:)
- Lalena
#450 Re: kviz potjera
Moguce da je do mene, ne stignem uvijek gledati...
A sto se tice tog devetnaestogodisnjaka, mene nije impresioniralo samo njegovo znanje, nego i stalozenost... To se rijetko nadje kod mladih.
Usput, igrate li kvizove na internetu? Ili facebooku, bila je prije "slagalica", onako interesantna, posebno dio sa asocijacijama...
A sto se tice tog devetnaestogodisnjaka, mene nije impresioniralo samo njegovo znanje, nego i stalozenost... To se rijetko nadje kod mladih.
Usput, igrate li kvizove na internetu? Ili facebooku, bila je prije "slagalica", onako interesantna, posebno dio sa asocijacijama...