Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spreca wrote:'vakih ko ja ,muha i ovaj Situacija nema vise na ovom dunjaluku ......mozda ima jos primjeraka ali sad to nije vazno ......samo se vi zajezezajte
E moj spreča šta žensko zna.. Još da vide kako kuham
jao_situacije wrote:
Klasično obrtanje teza. Nisam ja premlad vi ste prestare
vidis ti jarane sto ti je zenski sher.......odmah hoce sve da preokrene u svoju stranu .........davno sam ja rekao...zensku 4 razreda skole a i to im je mnogo
jao_situacije wrote:
vidis ti jarane sto ti je zenski sher.......odmah hoce sve da preokrene u svoju stranu .........davno sam ja rekao...zensku 4 razreda skole a i to im je mnogo
Neka se opismeni da moze čitati titlovane sapunice?
jao_situacije wrote:
Ko da to zna matematiku.. Pa hej nije tema o lafčinama u najboljim godinama i najvećem naponu snage, nego o neudatim preko 25.
spreca wrote:'vakih ko ja ,muha i ovaj Situacija nema vise na ovom dunjaluku ......mozda ima jos primjeraka ali sad to nije vazno ......samo se vi zajezezajte
ako ti zena nebude znala kuhati....sve je onom tavom po guzici dok ne nauci ...nemoj samoo po glavi ...grehota je
jao_situacije wrote:
Neka se opismeni da moze čitati titlovane sapunice?
Samo neka slova, ne moraju sva, da može onako razaznavati riječi..
ako ti zena nebude znala kuhati....sve je onom tavom po guzici dok ne nauci ...nemoj samoo po glavi ...grehota je
nemere meni fušeriti znam sve.. ma to tako treba a unutra plutonij
Svi smo se složili da je to upitne kvalitete, ali nisam zadovoljan sa smjerom u koji je priča otišla
moramo se dohvaizat i ozbiljno o tome prodiskutovat, šta sa tom robom....
Svi smo se složili da je to upitne kvalitete, ali nisam zadovoljan sa smjerom u koji je priča otišla
Ja sam predložio popraviti BDP.. prvo kurs i uputa kako navući direktne strane investicije, a onda lagano braći arapima. Poslije samo treba čekati da milioni dođu