Da li je to ljubav?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

amiliana

#426 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

Ramzess Veliki wrote:
amiliana wrote: Zaboli moje roditelje za mene

Snizeno vladanje ni prvo ni posljednje

Pozzz
Šteta da tako razmišljaš ... ne znam tvoju situaciju, ali to su riječi koje nadam se nikada neću čuti od svojih kćeri.
Vjeruj ucim odlicna sam samo vladanje me zeza

Voljela bih i ja da mogu drugacije da razmisljam s obzirom na to sta mi se sve desavalo ,ali eto nadam se da ce doci bolji dani
todd_smith

#427 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

Ramzess Veliki wrote:

Pozzz
Šteta da tako razmišljaš ... ne znam tvoju situaciju, ali to su riječi koje nadam se nikada neću čuti od svojih kćeri.
ne moze amiliana da te cuje preko zvuka masine BMWa 8-)
Ramzess Veliki

#428 Re: Da li je to ljubav?

Post by Ramzess Veliki »

amiliana wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Pozzz
Vjeruj ucim odlicna sam samo vladanje me zeza

Voljela bih i ja da mogu drugacije da razmisljam s obzirom na to sta mi se sve desavalo ,ali eto nadam se da ce doci bolji dani
Doći će ... prolaziš kroz nezgodan buntovnički period ... roditelje strah da shvate da više nisi curica, a ti žuriš da odrasteš. Za par godina situacija će biti sasvim drugačija, oni će se navići i prihvatiće te kao zrelu osobu sa svojim identitetom i ciljevima, a ti ćeš shvatiti njihovu brigu.
Meni je stari - kad sam bio tvojih godina, digao stanicu policije jer sam imao izlaz do 21.00, a ja došao sat kasnije. :lol:
A ja iz inata idući put ništa ne kažem pa prespavam kod jarana i dođem ujutru. Stari shvatio poruku pa me više nije kontrolirao ni nakon što sam došao ujutru sa šavovima gdje me britva isjekla ...
Ali drugačija je briga za kćerku, znam jer imam dvije princeze. Pokušaću balansirati na obostrano zadovoljstvo. :thumbup:
Towelie

#429 Re: Da li je to ljubav?

Post by Towelie »

Aj nidje veze ocm avatar sam stavila jer nisam imala sta drugo i jedini mi mogao i ova na avataru je nidje veze riba da sam stavila Nicki Minaj pa hajd

:lol: Eto nisi znala sta da stavis, pa je morala fit riba sa povelikim dekolteom i natpisom boginja na majcici. Sto ne stavi neki cvetic za avatar? Ili kuce neko.
todd_smith

#430 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

:lol: :lol:

kako se ramaga primi na suplju :lol: :lol:
todd_smith

#431 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

ne znam sta se ti javljas :lol:
amiliana

#432 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.

Nadam se da ce biti bolje imam perspektive u zivotu sto je najvaznije a ovo je samo prolazni period.
todd_smith

#433 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

Eurosa wrote:
todd_smith wrote:ne znam sta se ti javljas :lol:

da ti posolim ranu :D

hajd vakat kuci :cao: :run:
kakvu ranu :?
todd_smith

#434 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

boli te briga, sama rece da su ti roditelji dobro placeni, imas stelu, sta te boli briga
amiliana

#435 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

todd_smith wrote:boli te briga, sama rece da su ti roditelji dobro placeni, imas stelu, sta te boli briga
Ma imamo mi ja sve i da hocu cijelu skolu da zavrsim vandredno mogu imamo novca da platimo skolovanje ,roditelji mi hvala bogu dobro zaradjuju imaju firme dobre plate

Ali jbg moram se i ja popraviti a ne da neko vjecno moja sranja pokriva
klixoris

#436 Re: Da li je to ljubav?

Post by klixoris »

amiliana wrote:Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.

Nadam se da ce biti bolje imam perspektive u zivotu sto je najvaznije a ovo je samo prolazni period.
Znaci, vanredno ides u skolu a skrivas mobitel od profe ? :-)
Kako si se mogla naci u toj situaciji ako ides vanredno ? Koliko ja znam, nema sjedenja u ucionicama, pred profesorima, kad ides vanredno :D
amiliana

#437 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

klixoris wrote:
amiliana wrote:Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.

Kako si se mogla naci u toj situaciji ako ides vanredno ? Koliko ja znam, nema sjedenja u ucionicama, pred profesorima, kad ides vanredno :D
Ali nisi znao ima nastava za vandredne koja se odvija u Decembru
klixoris

#438 Re: Da li je to ljubav?

Post by klixoris »

amiliana wrote:
klixoris wrote:

Ali nisi znao ima nastava za vandredne koja se odvija u Decembru
Slucajno sam i ja zavrsio srednju vanredno... I nije bila nikakva nastava, samo ispitni termini
To i jeste smisao vanredne nastave - ne ides na redovne casove
Nesto ti meni petljas, decko :D
amiliana

#439 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja

I nisam decko zensko sam
KPNCTNJAH

#440 Re: Da li je to ljubav?

Post by KPNCTNJAH »

Ma imaju nekakvi casovi 3 mjeseca, ali na njih rijetko ko ode... kad vec ides vanredno i placas, ocekujes da ces proci bez toga... :mrgreen:
klixoris

#441 Re: Da li je to ljubav?

Post by klixoris »

amiliana wrote:Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja

I nisam decko zensko sam
Pa materijali su zvanicne knjige predmeta koje polazes. Tako je bilo u moja vremena. I nije se nista placalo... Doduse, mene je Uprava skole natjerala da se prebacim na vanredno (pravio previse problema u redovnom :D) Mozda su mi zato halalili placanje, samo da me ne gledaju :lol:
I dalje ti ja nista ne vjerujem, decko :D
broj dva

#442 Re: Da li je to ljubav?

Post by broj dva »

Nije ljubav.
Da bi volio nekoga moras ga znat. Nema ljubavi na sljepo ili na prvi pogled, ta sranja samo u filmu ili bajkama postoje.
amiliana

#443 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

klixoris wrote:
amiliana wrote:Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja

I nisam decko zensko sam
Pa materijali su knjige predmeta koje polazes. Tako je bilo u moja vremena.
Nista ti ja to ne vjerujem, decko :D
Objasnila sam ti vec moras otici na nastavu da bih ti profesor dao materijal i objasnio kako i sta trebas uciti ne znam kako je bilo u tvoja vremena

Ja sam se iznenadila kako ima dosta mojih vrsnjaka vandrednih ja sam mislila da samo stariji ljudi dolaze da polazu vandredno.
todd_smith

#444 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

klixoris wrote:
amiliana wrote: Ali nisi znao ima nastava za vandredne koja se odvija u Decembru
Slucajno sam i ja zavrsio srednju vanredno... I nije bila nikakva nastava, samo ispitni termini
To i jeste smisao vanredne nastave - ne ides na redovne casove
Nesto ti meni petljas, decko :D
ma trolla lik ba ima godinu dana :lol:
sha_ba

#445 Re: Da li je to ljubav?

Post by sha_ba »

moze mu se :mrgreen:
ćiribiribela

#446 Re: Da li je to ljubav?

Post by ćiribiribela »

todd_smith wrote:
eh eto koga ti savjetujes :lol:
Towelie wrote:A htela je romantiku, pa ruzicasti svet iz zenske perspektive. Eto ti ga sad. :-D

:oops1:
dale cooper

#447 Re: Da li je to ljubav?

Post by dale cooper »

Zeljoooo wrote:Nego ova hoce da je zenim :mrgreen:
I hate to say I told you so:
dale cooper wrote:
Zeljoooo wrote:
Pa ona hoce da dodje u Sarajevo.
Uh još gore. Hoće da ti se "uvali". :D
:lol:
sheilak

#448 Re: Da li je to ljubav?

Post by sheilak »

draga amiliana, pa zar ti ne rece da si vanredna jer si imala nekakvu nesrecu? ili zbog bolesti, tako nesto? :roll:

modificiras fabriciranu pricu u hodu, ispravljas nelogicnosti, dodajes detalje ili ih modificiras po potrebi. i zelji. i ok laganje i sve to, ali me brine malo :D ovo mijenjanje detalja po zelji kako bi sebe stavila u bolju/interesantniju poziciju. malo mi vuces na patolosku lazljivicu. :D ;-) sto je ok, samo se treba lijeciti.
amiliana

#449 Re: Da li je to ljubav?

Post by amiliana »

Pa nisam smjela da kazem da mi je zbog vladanja i neopravdanih ,jesam imala nesrecu ali to nije razlog da ne nastavim redovno

Soory :D
todd_smith

#450 Re: Da li je to ljubav?

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply