Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šteta da tako razmišljaš ... ne znam tvoju situaciju, ali to su riječi koje nadam se nikada neću čuti od svojih kćeri.
Vjeruj ucim odlicna sam samo vladanje me zeza
Voljela bih i ja da mogu drugacije da razmisljam s obzirom na to sta mi se sve desavalo ,ali eto nadam se da ce doci bolji dani
Doći će ... prolaziš kroz nezgodan buntovnički period ... roditelje strah da shvate da više nisi curica, a ti žuriš da odrasteš. Za par godina situacija će biti sasvim drugačija, oni će se navići i prihvatiće te kao zrelu osobu sa svojim identitetom i ciljevima, a ti ćeš shvatiti njihovu brigu.
Meni je stari - kad sam bio tvojih godina, digao stanicu policije jer sam imao izlaz do 21.00, a ja došao sat kasnije.
A ja iz inata idući put ništa ne kažem pa prespavam kod jarana i dođem ujutru. Stari shvatio poruku pa me više nije kontrolirao ni nakon što sam došao ujutru sa šavovima gdje me britva isjekla ...
Ali drugačija je briga za kćerku, znam jer imam dvije princeze. Pokušaću balansirati na obostrano zadovoljstvo.
Aj nidje veze ocm avatar sam stavila jer nisam imala sta drugo i jedini mi mogao i ova na avataru je nidje veze riba da sam stavila Nicki Minaj pa hajd
Eto nisi znala sta da stavis, pa je morala fit riba sa povelikim dekolteom i natpisom boginja na majcici. Sto ne stavi neki cvetic za avatar? Ili kuce neko.
Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.
Nadam se da ce biti bolje imam perspektive u zivotu sto je najvaznije a ovo je samo prolazni period.
todd_smith wrote:boli te briga, sama rece da su ti roditelji dobro placeni, imas stelu, sta te boli briga
Ma imamo mi ja sve i da hocu cijelu skolu da zavrsim vandredno mogu imamo novca da platimo skolovanje ,roditelji mi hvala bogu dobro zaradjuju imaju firme dobre plate
Ali jbg moram se i ja popraviti a ne da neko vjecno moja sranja pokriva
amiliana wrote:Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.
Nadam se da ce biti bolje imam perspektive u zivotu sto je najvaznije a ovo je samo prolazni period.
Znaci, vanredno ides u skolu a skrivas mobitel od profe ?
Kako si se mogla naci u toj situaciji ako ides vanredno ? Koliko ja znam, nema sjedenja u ucionicama, pred profesorima, kad ides vanredno
amiliana wrote:Znam moji roditelji su razvedeni otac ne zivi s nama, tako da sva briga o meni je prepustena majci, i nekada me ubi njena kontrola dosadna zena ali shvatam je hoce da me izvede na pravi put mada nekada imam osjecaj da ni nju nije puno briga za mene .Zbog vladanja sam morala da nastavim vandredno ne idem redovno bez obzira sto sam odlicna to mi se nista ne pika i to mi dodatno otezava.
Kako si se mogla naci u toj situaciji ako ides vanredno ? Koliko ja znam, nema sjedenja u ucionicama, pred profesorima, kad ides vanredno
Ali nisi znao ima nastava za vandredne koja se odvija u Decembru
Slucajno sam i ja zavrsio srednju vanredno... I nije bila nikakva nastava, samo ispitni termini
To i jeste smisao vanredne nastave - ne ides na redovne casove
Nesto ti meni petljas, decko
Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja
amiliana wrote:Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja
I nisam decko zensko sam
Pa materijali su zvanicne knjige predmeta koje polazes. Tako je bilo u moja vremena. I nije se nista placalo... Doduse, mene je Uprava skole natjerala da se prebacim na vanredno (pravio previse problema u redovnom ) Mozda su mi zato halalili placanje, samo da me ne gledaju
I dalje ti ja nista ne vjerujem, decko
amiliana wrote:Kod mene imaju predavanja za vandredne koja su u decembru i poslije imaju rokovi za polaganje jedan u Januaru,Aprilu i Junu kako bih drugacije dobila materijal za ucenje ako ne idem na predavanja
I nisam decko zensko sam
Pa materijali su knjige predmeta koje polazes. Tako je bilo u moja vremena.
Nista ti ja to ne vjerujem, decko
Objasnila sam ti vec moras otici na nastavu da bih ti profesor dao materijal i objasnio kako i sta trebas uciti ne znam kako je bilo u tvoja vremena
Ja sam se iznenadila kako ima dosta mojih vrsnjaka vandrednih ja sam mislila da samo stariji ljudi dolaze da polazu vandredno.
amiliana wrote:
Slucajno sam i ja zavrsio srednju vanredno... I nije bila nikakva nastava, samo ispitni termini
To i jeste smisao vanredne nastave - ne ides na redovne casove
Nesto ti meni petljas, decko
draga amiliana, pa zar ti ne rece da si vanredna jer si imala nekakvu nesrecu? ili zbog bolesti, tako nesto?
modificiras fabriciranu pricu u hodu, ispravljas nelogicnosti, dodajes detalje ili ih modificiras po potrebi. i zelji. i ok laganje i sve to, ali me brine malo ovo mijenjanje detalja po zelji kako bi sebe stavila u bolju/interesantniju poziciju. malo mi vuces na patolosku lazljivicu. sto je ok, samo se treba lijeciti.