Nemojte se samo zaliti zbog kise sutra
Ako prodjete nemojte misliti da cete se vaditi na vremenske nepogode na obuci. Doduse ta Akademija je nista za onu na Vracama.
Moderator: anex
Hetty1 wrote:Prošlo moje testiranje, sve super prošlo izdržala sve do Kupera, jedva sam i bolje bi bilo da je prvi a ne zadnji. Uolašila sam sam se bila difovaca pa skoro svi. Ali ponosno Vam kažem bolja sam bila od svih. Mislim da je samo jedan od njih bio na Kuperu bolji od mene. Malo mi je bilo nezgodno cijela grupa gleda, ali bogami broje u glas i bodre, pomažu ono kao navijaći. Komentar bio ovog iz komisije da smo mi bili najbolja grupa od četiri. Bilo nas je osamnaest, valjda ovi odustali nisu bili svi.
Ne bojte se Vi koji ste spremni, ali baš spremni, ostali nemaju šta da rade. Sretno svima ostalima. Svi smo se upoznali pričali svi smo rekli svoje šifre, ništa više nije tajno ostalo između nas i tako ok opuštena atmosfera bila nakon dva kandidata svi smo bili kao da se znamo sto godina, i onaj osjećaj kao da smo mi jedini kandidati. Šta god bude iskustvo više. Nadam se prolazu i obavijesticu Vas kad bude objavljeno, a biće po završetku svih testiranja jer na licu mjesta su bodove pisali. To je moje iskustvo sretno ostalima pišite svoja. SRETNO, SRETNO SRETNO!
E pa svaka ti čast! Nadam se da si dobro i pismeni uradila pa da ćeš biti primljena, jer i zaslužuješ!Hetty1 wrote:Nisam Kuper, za pet nažalost, bilo je boljih od mene na Kuperu, ali neka bude trojka, dvojka nemam pojma, bila sam već izmorena i gladna. Onda sam se počastila svim i svačim tako da još ne mogu sebi da dođem. Sve čega sam se odricala mjesecima, bijeli hljeb, masno pečeno meso, krempita kola. Sutra kad stanem na vagu biće kilo gore. neka bude, jedva čekam da ponovo ogladnim i ponovim, ćevape u masnoj vreloj lepini i punomasni jogurt pa svega sam se odicala mjesecima.
Teretana me neće vidjeti za dugo a tek sam platila za 4. mjesec, živjela sloboda hehehe. Ponašam se kao da sam već potpisala ugovor, mada ovo ništa ne znači, biće boljih, ali eto nadam se.
Prošla sam sa 37 bodova, nije loše moglo je bolje, pa sad šta nas dalje čeka nemam pojma, jezik, informatika, interviju, hoće neće, sad sve ide brže, pa vidjećemo, poz.pandaa_9 wrote:E pa svaka ti čast! Nadam se da si dobro i pismeni uradila pa da ćeš biti primljena, jer i zaslužuješ!Hetty1 wrote:Nisam Kuper, za pet nažalost, bilo je boljih od mene na Kuperu, ali neka bude trojka, dvojka nemam pojma, bila sam već izmorena i gladna. Onda sam se počastila svim i svačim tako da još ne mogu sebi da dođem. Sve čega sam se odricala mjesecima, bijeli hljeb, masno pečeno meso, krempita kola. Sutra kad stanem na vagu biće kilo gore. neka bude, jedva čekam da ponovo ogladnim i ponovim, ćevape u masnoj vreloj lepini i punomasni jogurt pa svega sam se odicala mjesecima.
Teretana me neće vidjeti za dugo a tek sam platila za 4. mjesec, živjela sloboda hehehe. Ponašam se kao da sam već potpisala ugovor, mada ovo ništa ne znači, biće boljih, ali eto nadam se.
A čestitam ako si uspjela sprint za 5 bodova uraditi, ja ne mogu