mislio sam na to da si raskinuo zbog neke koju "tehnički"(kako kažu amerikanci) nisi ni upoznaosupercali wrote:Zavisi sta smatras amaterski
Jedino mi je krivo sto nisam pitao za ime
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- p206
#426 Re: Što privlači nas, dame?
- supercali
#427 Re: Što privlači nas, dame?
To nije amaterski nego postovanje prema djevojkama i jednoj i drugoj
- klixoris
#428 Re: Što privlači nas, dame?
Sa ovim stavom i "strategijama" u stvarnom svijetu, nije ni cudo sto ti je plafon da u virtuelnom svijetu sam zivkas forumasice na kafu.supercali wrote:Izadje muskarac sa prijateljem na pice
Par rijeci razmjeni sa djevojkom pored koje je stajao i sazna samo dio gdje stanuje
Zbog djevojke nece u dalju pricu iako je kasnije neki decko prisao prica sta vec uostalom nebitno
Prespava i sutra raskine sa djevojkom zbog ove iz kluba i onda je trazi preko svega moguceg da je upozna
Kakvo imate misljenje prema tom muskarcu i kako ga vi zene gledate kad ovako uradi
Da se razumijemo to je licno iskustvo tj radi se o meni
Izvini ako zvuci uvrijedljivo, ali ne znam sta drugo da covjek zakljuci iz ovoga sto si upravo napisao, posebno sto si jos ostavio curu radi neke kojoj nisi imao ni muda da pridjes...
Za pocetak, grow a set of balls duuuude, jer ocito ih nemas
Last edited by klixoris on 05/11/2014 09:24, edited 1 time in total.
- supercali
#429 Re: Što privlači nas, dame?
Nije do muda nego do postovanja djevojke s kojom si
Bar je tako moje razmisljanje
Kad sam u vezi ne varam i to pri ovoj pameti nikad necu pogaziti a zbog toga mogu me nazivati kako hoce i hocete
Kad sam u vezi ne varam i to pri ovoj pameti nikad necu pogaziti a zbog toga mogu me nazivati kako hoce i hocete
- klixoris
#430 Re: Što privlači nas, dame?
Jeste do muda !supercali wrote:Nije do muda nego do postovanja djevojke s kojom si
Zato je do muda ? Pa nisi ih imao da ranije budes direktan prema toj curi koju si ostavio, nisi ih imao ni da otvoreno pridjes toj drugoj... A da bi otvoreno prisao toj drugoj, trebao si imati muda prvenstveno pred curom koju si ocito zavlacio i drzao u pricuvi dok ne naleti bolja...
Ti si ocito malo manipulator, drzao jadnu curu u pricuvi dok ne naleti neka druga pa kad se pojavila, nabio je nogom... Samo si se malo zajebao pa bi sad mogao ostati bez obje... I trebas po mom misljenju...
Budi brate gentleman ! Ako ti se ne svidja cura sa kojom se zabavljas, nemoj je zavlaciti nego imaj muda i odmah se razidji, pa onda trazi drugu.
Tako bi bio cist i slobodan pred tom novom, lakse i otvorenije prema njoj nastupio... Bio bi korektan prema svima a mozda bi i dobio ono sto trazis...
Razocarao si me respo i ko coek i ko komunista !
Last edited by klixoris on 05/11/2014 09:33, edited 1 time in total.
- supercali
#431 Re: Što privlači nas, dame?
Nisam drzao jednu u pricuvi
Nego otvoreno idem
Ako danas vozim jugu a ne znam za nesto sto mi se vise svidja normalno da cu voziti jugu kad vidim ljepse privlacnije ostavim jugu i idem na to drugo auto a ne da sjedim na dvije stolice
Mozda je malo bezveze usporedba al shvatas poentu
I fino rekao djevojci zbog cega raskidamo a za moj stav je znala i ranije jer se znamo prije veze
Nego otvoreno idem
Ako danas vozim jugu a ne znam za nesto sto mi se vise svidja normalno da cu voziti jugu kad vidim ljepse privlacnije ostavim jugu i idem na to drugo auto a ne da sjedim na dvije stolice
I fino rekao djevojci zbog cega raskidamo a za moj stav je znala i ranije jer se znamo prije veze
- klixoris
#432 Re: Što privlači nas, dame?
Ja kad mi dosadi Yugo, lijepo ga prodam, stavim pare koje sam skupio na stol i onda, sa onim sto imam, pjeske idem u potragu za boljim autom ...supercali wrote:Nisam drzao jednu u pricuvi
Nego otvoreno idem
I zena nije auto (ljudsko je bice - sa osjecajima) da je direktno mijenjas skacuci sa starog na novo
Vjerovatno si shvatio moju poentu
- ultima_palabra
#433 Re: Što privlači nas, dame?
Pa ako je u toj curi vidio nešto posebno, ljubav na prvi pogled ovo-ono, onda je dobro postupio.klixoris wrote:Jeste do muda !supercali wrote:Nije do muda nego do postovanja djevojke s kojom si
Zato je do muda ? Pa nisi ih imao da ranije budes direktan prema toj curi koju si ostavio, nisi ih imao ni da otvoreno pridjes toj drugoj... A da bi otvoreno prisao toj drugoj, trebao si imati muda prvenstveno pred curom koju si ocito zavlacio i drzao u pricuvi dok ne naleti bolja...
Ti si ocito malo manipulator, drzao jadnu curu u pricuvi dok ne naleti neka druga pa kad se pojavila, nabio je nogom... Samo si se malo zajebao pa bi sad mogao ostati bez obje... I trebas po mom misljenju...
Budi brate gentleman ! Ako ti se ne svidja cura sa kojom se zabavljas, nemoj je zavlaciti nego imaj muda i odmah se razidji, pa onda trazi drugu.
Tako bi bio cist i slobodan pred tom novom, lakse i otvorenije prema njoj nastupio... Bio bi korektan prema svima a mozda bi i dobio ono sto trazis...
Razocarao si me respo i ko coek i ko komunista !
Ponekad je veza na auto-pilotu, i treba se pojaviti neka druga osoba da skontamo koliko nam partner ustvari malo znači.
- klixoris
#434 Re: Što privlači nas, dame?
Moja poenta je da je odmah trebao da se razidje sa curom ako je vec skontao da od toga nema nista...
Na taj nacin ne bi imao "oraha u dzepovima" kad se nasao pred ovom novom, koja mu se ocito svidjela, i vjerovatno bi nastupio otvorenije...
A ne zavlaciti trenutnu curu, cekati da naleti bolja, pa tek onda izaci pred nju i reci da je dosao kraj... To je cista manipupacija i licemjerno je takav nacin razlaza pravdati kao korektan...
Odo sada raditi
Na taj nacin ne bi imao "oraha u dzepovima" kad se nasao pred ovom novom, koja mu se ocito svidjela, i vjerovatno bi nastupio otvorenije...
A ne zavlaciti trenutnu curu, cekati da naleti bolja, pa tek onda izaci pred nju i reci da je dosao kraj... To je cista manipupacija i licemjerno je takav nacin razlaza pravdati kao korektan...
Odo sada raditi
- supercali
#435 Re: Što privlači nas, dame?
Pa dok nisam vidio ovu bilo je nesto
Kad se ova pojavila sve ostalo pada
Da sam ovu znao prije tvoja poenta bi bila sasvim ok i slozio bi se s tobom
Ovako mislim dq nisam nista lose uradio prema ovoj djevojci
Cak sta vise ostali smo prijatelji
Kad se ova pojavila sve ostalo pada
Da sam ovu znao prije tvoja poenta bi bila sasvim ok i slozio bi se s tobom
Ovako mislim dq nisam nista lose uradio prema ovoj djevojci
Cak sta vise ostali smo prijatelji
- madner
#436 Re: Što privlači nas, dame?
Realno malo ljudi proda auto dok ne nadje drugo.
- supercali
#437 Re: Što privlači nas, dame?
U biti i jeste tako vecina mirnih prekida je kad neko nadje drugog pa prekine
- supercali
#438 Re: Što privlači nas, dame?
Nadam se da nije al eto vidjet cukiki-miki wrote:Jeste vi muški![]()
![]()
![]()
Pa ako ti se svidjela logično je da je barem pitaš za ime.Ovako cura i zaboravila za tebe
- supercali
#439 Re: Što privlači nas, dame?
Koji dio ne kontas?kiki-miki wrote:Nadam se i ja![]()
Ali vas ne kontam, doduše vjerujem da i sami sebe ne kontate
- dobar osjecaj
#440 Re: Što privlači nas, dame?
Zato što ne znaju za bolji način funkcionisanja u životu. Bljak.kiki-miki wrote: Mada se slažem i s klixom, zašto ljudi uopšte ostaju s nekim pa tek raskidaju kad upoznaju nekog drugog?![]()
Strah od samoće, scena, navika?
- supercali
#441 Re: Što privlači nas, dame?
Nije da nisam htio dalje u pricu nego da napadamkiki-miki wrote:Nisi htio dalje u priču?
Priča koliko znam nije varanje, ako si to uradio zbog bivše.
Ili si jednostavno bio smotan? Priznaj![]()
![]()
Mada se slažem i s klixom, zašto ljudi uopšte ostaju s nekim pa tek raskidaju kad upoznaju nekog drugog?![]()
Strah od samoće, scena, navika?
Doduse zaokupirao sam se absintom u medjuvremenu neki decko pricao sa njom i nisam dalje pitao
Sad znam da sam kreten sto nisam prekinuo pitao za ime itd
Prica nije varanje nisam to ni rekao
Da ponovim i tebi kad ne znas za bolje mislis da je trenutno to sto ti se svidja sto ti odgovara kad upoznas nesto "bolje" onda raskidas sa onim sto si imao
- dobar osjecaj
#442 Re: Što privlači nas, dame?
Honey, this is just NOT good enough, cak ni za tebesupercali wrote:Da ponovim i tebi kad ne znas za bolje mislis da je trenutno to sto ti se svidja sto ti odgovara kad upoznas nesto "bolje" onda raskidas sa onim sto si imao
- supercali
#443 Re: Što privlači nas, dame?
Ajde da banalizujemo
Zasto neki jos imaju guzonju tv?
Jer "ne znaju" za lcd kad otkriju lcd onda guzonja leti van
- supercali
#444 Re: Što privlači nas, dame?
Nije to izgovor nego cinjenicakiki-miki wrote:dobar osjecaj wrote:Honey, this is just NOT good enough, cak ni za tebesupercali wrote:Da ponovim i tebi kad ne znas za bolje mislis da je trenutno to sto ti se svidja sto ti odgovara kad upoznas nesto "bolje" onda raskidas sa onim sto si imao
Sami izgovori![]()
Ali znaš li zbog čega je to, NE Znaš Šta Želiš
Znam ja sta zelim samo sve ono sto ja zelim ne postoji u jednoj zeni
Sad je samo pitanje kad ces upoznati zensku sa vise stvari koje zelis
- dobar osjecaj
#445 Re: Što privlači nas, dame?
Jasta. Mnogi ne znaju ni za bolju majku od one koju imaju. Mogli bi spoznati da ima i boljih majki pa nabaviti drugu. Mozdasupercali wrote:Ajde da banalizujemo
- supercali
#446 Re: Što privlači nas, dame?
Majka i mjesto rodjenja je nesto sto se ne moze mjenjatidobar osjecaj wrote:Jasta. Mnogi ne znaju ni za bolju majku od one koju imaju. Mogli bi spoznati da ima i boljih majki pa nabaviti drugu. Mozdasupercali wrote:Ajde da banalizujemo
Mada i sa majkama ima slucajeva da je bolja maceha nego rodjena majka
- dobar osjecaj
#447 Re: Što privlači nas, dame?
Izvini, ja sam ti takva da kad cujem neku sjajnu novu ideju sva se uzarim i samo nebo mi je granica na sta bi sve mogla pomisliti gdje su sve te ideje primjenjive. Do mene je skroz, analogija s tv-om i zenom koju volis je potpuno oksupercali wrote:Majka i mjesto rodjenja je nesto sto se ne moze mjenjati
Mada i sa majkama ima slucajeva da je bolja maceha nego rodjena majka
- supercali
#448 Re: Što privlači nas, dame?
Nisam rekao da je isto sto sam i naveo da banaliziramo
- Bambi_na_kofeinu
#449 Re: Što privlači nas, dame?
Ček, jesam dobro skontala, ti si shvatio da možeš bolje na osnovu toga što si jednom vidio neku curu s kojom nisi pretjerano puno komunicirao i kojoj ne znaš ni ime.
Pa koliko gore je bila ta bivša ako ti je trebalo samo toliko da se osvijestiš da možeš bolje?
Pa koliko gore je bila ta bivša ako ti je trebalo samo toliko da se osvijestiš da možeš bolje?
- klixoris
#450 Re: Što privlači nas, dame?
Jok ! To je diskretno izvlacenje za stanje u koje si je "smjestio"Eurosa wrote:klixoris wrote:Moja poenta je da je odmah trebao da se razidje sa curom ako je vec skontao da od toga nema nista...
Odo sada raditi
Jel to ono kad ti je zenica trudna pa joj milkis pupu?![]()
![]()