Nešto mi pade na um... Ona prijateljska utakmica protiv Velsa prije 11 godina, osim što je ostala poznata po legendarnom Bakinom ''Bola, reci Balji da se ne zajebaje...'', zapravo je vratila Baku u život... Naime, otvaranje tadašnjih kvalifikacija je bilo katastrofalno... Baka je protiv Rumunije na Koševu izveo daleko najridikulozniji sastav naše reprezentacije ikad viđen, kojem sve Papetove bravure ne mogu prismrdit

i naravno doživjeli smo debakl u jednoj od naših najsramotnijih utakmica... Poslije toga tek za nijansu pristojnija partija protiv Norveške, al opet glat poraz... I onda utakmica u Velsu... Iako je bila riječ o prijateljskoj utakmici, mislim da je imala važnu ulogu za naš oporavak... Utakmice se sjećam samo u fragmentima, ali čini mi se da smo je odgirali prilično dobro, te da su domaćini (koji su tada igrali nešto bolje nego sad) bili sretni što izvukoše 2:2... Atmosfera u reprezentaciji se blago popravila, a u narednim utakmicama (pobjede nad Luksemburgom i Danskom) dignuta je na nivo usijanja... Vesela godina to bješe, iako je imala nesretan završetak (Koševo - Danska - 1:1)... Kako god, Baki je od utakmice sa Veslom ''krenulo''
Sad se Safet nalazi u vrlo sličnoj situaciji... Da li Vels može biti i njegova sretna prekretnica?