E vidiš kako si glupa. Tebi momci sumnjivi i ok je da ih kerovi napadnu iako nisu ništa uradili.amiliana wrote: Ja se u svog psa mogu upotpunosti mogu pouzati.I hranim pse u parku s kojim se moja kuja igra i vjeruj mi zahvalni su mi na tome,oduzili su mi se jednom kada sam sa svojim psom stajala ispred ulaza i krenuli prema meni sumnjivi momci,pojavili su se psi i zajedno sa mojim stali ispred mene a momci se samo okrenuli i povukli.Ako tebi pas sluzi da te cuva od vukova i lezi na livadi ,varas se psi su puno vise do toga samo je do vlasnika kako ce da ga istrenira.Covjek ce te pljunuti, odbaciti,reci svasta ali pas nikada.
Meni se desilo sljedeće:
Jedna djevojka hrani čopor pasa na tortoaru, 5 komada. Ja se vraćam sa posla, radio prekovremeno, mrtav umoran, gledam u pod i jedva se vučem. Prolazi auto i oni svi krenuše za njim. Laju, trče... ja kontam hajd ganjaju auto, neće mene. Kad im auto pobježe, ja se nađoh između njih i hrane. Ja sam se jedva odbranio od njih. Taktika im je da okruže i pokušaju napasti sa leđa. Ni sam ne znam kako me nisu ujeli. A ta dotična gospođica je tamo stajala sa konzervom u ruci skamenjena i nije progovorila riječi. Valjda se šokirala kako njene "bebe" mogu postati krvoločne životinje.
I tako paščad brani nevine djeve od "sumnjivih" momaka, djece, penzionera i ostalih.