Granična policija - konkurs
Moderator: anex
-
dizdarr
#426 Re: Granična policija - konkurs
Ima li još ko da je bio da nam ispriča doživljaj, hvala Maliku na njegovim savjetima? Baš me zanima kakve rezultate ostvaruju, jer po onom njihovom pravilniku 21b treba za prolaz.
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#427 Re: Granična policija - konkurs
kolko ima pauze od trcanja do plivanja? jer izmori se na trcanju a valja i plivat,,,
i ako neko zna kod plivanj jel se skace u bazen ili pocinje iz bazena kako to regulisu i ako neprodzes jel odma ponavljas ili nekad kasnije
i ako neko zna kod plivanj jel se skace u bazen ili pocinje iz bazena kako to regulisu i ako neprodzes jel odma ponavljas ili nekad kasnije
- Malik Urcic
#428 Re: Granična policija - konkurs
Zavisi koja si grupa, plivanje je svima u 13h. Kod plivanja mozes poceti iz vode, ili skakati sa ruba bazena ili onoga postolja. Ko ne ispliva normu, ceka dok svi zavrse i pliva ponovo na kraju.NO PAIN NO GAIN_Sa wrote:kolko ima pauze od trcanja do plivanja? jer izmori se na trcanju a valja i plivat,,,
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#429 Re: Granična policija - konkurs
pMalik Urcic wrote:Zavisi koja si grupa, plivanje je svima u 13h. Kod plivanja mozes poceti iz vode, ili skakati sa ruba bazena ili onoga postolja. Ko ne ispliva normu, ceka dok svi zavrse i pliva ponovo na kraju.NO PAIN NO GAIN_Sa wrote:kolko ima pauze od trcanja do plivanja? jer izmori se na trcanju a valja i plivat,,,
aha hvala drug,,posto sam pred plivanje kolko ovo standardno testiranje traje ukupno sa trcanjem necemo valjda odma sa trcanja na plivanje trebali su makar sat ostavit prostora!!!
Mada mi se i neide valja bezveze pare bacat neznam ni sam,,postavili norme ovih testova kao za profesionalce sto im je zivot da ispostuju ove norme npr specijalne jedinice,,za podrsku i sl...trebali su malo spustit kriterije
- astala_vistala
#430 Re: Granična policija - konkurs
U odnosu na ostale drzavne agencije fizicke norme su jako niske,i nemoras biti izrazito spreman da bi prosao testiranje,al naravno fora je skupiti sto vise bodova,inace kakva je komisija ?? peglaju li za pravilan sklek? obaraju li se novi svjetski rekordi i sl
kakva je raja sa plivanjem hajde vi sto ste bili dajte kakvih smjernica iako smo konkurencija

-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#431 Re: Granična policija - konkurs
kolko ja znam norme su odprilike iste i sl u par deka,,a poenta jeste u tome da bi dobio sto vise poena ti moras biti spreman ko neki specijalac koji zivi taj zivot 24 sata,,al nebitno ugl valja nam se izvalit love i zivaca a pitanje je da li ima smisla???
Ako neko moze malo put tacno da objasni i proceduru samu bilo bi od koristi,,,ja znam da je to prema moru na izlazu iz mostara pa desno negdje se skrene???
Ako neko moze malo put tacno da objasni i proceduru samu bilo bi od koristi,,,ja znam da je to prema moru na izlazu iz mostara pa desno negdje se skrene???
- astala_vistala
#432 Re: Granična policija - konkurs
Vjeruj evo mjesec ipo idem na plivanje svaki dan po sat do dva i danas doslovno zakucavam njihove kriterije..da ste vidjeli kritjerij za FUP kod vikica ovo je za malu djecu 
-
Asylum
#433 Re: Granična policija - konkurs
...imal ko za 19.3...da ide3mo zajedno u 10 je termin...dosadno ići sam!
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#434 Re: Granična policija - konkurs
pa dobro znaci da ces pokupit max bodove cestitam,,al evo opet kazem ako OVE testove zakucas kao sto kazes moras biti dobro iznad prosjeka da se razumijemo sto opet pada pod profesionalce sigurno drug,,,
A Vikicevi specijalci su prica za sebe, oni su uvijek i bili iznad svega a i trebaju biti s obzirom na vrstu posla koju obavljaju!!!
Nego ima li ko da malo objasni proceduru ,,sta ,,,kako ide procedura KAKVI cu ispitavaci jesul ok il su nafuraniji od kandidata hahhaha

A Vikicevi specijalci su prica za sebe, oni su uvijek i bili iznad svega a i trebaju biti s obzirom na vrstu posla koju obavljaju!!!
Nego ima li ko da malo objasni proceduru ,,sta ,,,kako ide procedura KAKVI cu ispitavaci jesul ok il su nafuraniji od kandidata hahhaha
- Malik Urcic
#435 Re: Granična policija - konkurs
Ma nisu vala neki kriteriji ni po meni, ja se pripremo 10-ak dana i opet imo slolidan rezultat. ovaj sto pita za plivanje, ti ces zavrsiti do 11:30h i imas 1:30h fore da se odmoris, vise nego dovoljno. ulazi se po dvoje na sklekove i trbusnjake, tako da ne znam dali zajebaju. Ali ovaj momak sto je bio sa mnom nije se do kraja spustao i svaki mu je izbrojo. A plivanje ne znam sta da kazem, ako znas prosjecno plivati muski stil proci ces sigurno.
Evo slika gdje se nalazi ta agencija, plavi kvadrat. prvo skretanje ako fulite sa M-17(crveno), imate i drugo (plavo). Vidi se dole kod agencije i stadion na kojem se trci.

Evo slika gdje se nalazi ta agencija, plavi kvadrat. prvo skretanje ako fulite sa M-17(crveno), imate i drugo (plavo). Vidi se dole kod agencije i stadion na kojem se trci.

-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#436 Re: Granična policija - konkurs
Hvala na odgovorima,, haj drago mi je da je makar na nekom konkursu komisija normalna i ok!!!Malik Urcic wrote:Ma nisu vala neki kriteriji ni po meni, ja se pripremo 10-ak dana i opet imo slolidan rezultat. ovaj sto pita za plivanje, ti ces zavrsiti do 11:30h i imas 1:30h fore da se odmoris, vise nego dovoljno. ulazi se po dvoje na sklekove i trbusnjake, tako da ne znam dali zajebaju. Ali ovaj momak sto je bio sa mnom nije se do kraja spustao i svaki mu je izbrojo. A plivanje ne znam sta da kazem, ako znas prosjecno plivati muski stil proci ces sigurno.
-
Giancarlo
#437 Re: Granična policija - konkurs
Od ove raje sto je bila, kazu li prije mjerenja da tolerisu 1kg manje ili vise i kakvi su vam rezultati na onom testu okretnosti, onih 11,2 za 5 bodova mi se cini bas bas jako tesko za uraditi, pogotovo sto nam je vecini prvi put da to radimo... I jos ako mozete napisati rezultate taping testa, to me bas zanima, udara li iko 50+ puta u 20 sekundi ? 
- Malik Urcic
#438 Re: Granična policija - konkurs
Mislim da tolerisu do 1-2kg. O testu okretnosti sam vec nesto pisao, nije bas lako. Taping je bezze, vecina ide u OVERGiancarlo wrote:Od ove raje sto je bila, kazu li prije mjerenja da tolerisu 1kg manje ili vise i kakvi su vam rezultati na onom testu okretnosti, onih 11,2 za 5 bodova mi se cini bas bas jako tesko za uraditi, pogotovo sto nam je vecini prvi put da to radimo... I jos ako mozete napisati rezultate taping testa, to me bas zanima, udara li iko 50+ puta u 20 sekundi ?
-
MUP_KS
#439 Re: Granična policija - konkurs
Ja nez šta da radim iz Sarajeva sam,imam 24 boda što i nije neki rezultat i visina 200 cm i 115 kg sto je znači 5 kg više od dozvoljenog pa kontam da ne idem beze oboriće me radi ovih kila,trudio sam da smršam al teško,inače imam jako teške kosti šta da radim hmm
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#440 Re: Granična policija - konkurs
Mislim da do 2kg tolerisu al vec oko 5 i vise mislim da ti nece uzet u obzir koliko god bili susretljivi imas post prije gdje pise da su nekog sa oko 4kg viska vratili,neznam pokusaj ako si bas fizicki spreman mozda te i puste,jer ovaj Morfoloski je cista glupost ti mozes imati i 10kg viska al da si Tri Puta spremniji od nekog MANEKENA koji je u tom omjeru al fizcka sprema mu je 0!!!
-
MUP_KS
#441 Re: Granična policija - konkurs
Ma znam da je sranje morfoloski samo caka da te skinu,imam 115 misica kg i znaci mogu dosta odradoti toga,nez jedini da probam
-
vivax88
#442 Re: Granična policija - konkurs
115 kg mišića pa tebi druže nije mjesto u granicnoj već na M. Olimpiji 
-
dizdarr
#443 Re: Granična policija - konkurs
Kupiš sebi one tablete za probavu i popiješ svaki dan po 4-5kom ima da smršaviš 10kg.
-
Asylum
#444 Re: Granična policija - konkurs
ne kontam ja one oznake oko kila...ja imam 176 ili 177 visinu a 84 kg? jel to prolazno?
danas sam se testirao na bazenu...preplivam 25 m za 22 sekunde...u 4 pokušaja...svaki put tako!
danas sam se testirao na bazenu...preplivam 25 m za 22 sekunde...u 4 pokušaja...svaki put tako!
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#445 Re: Granična policija - konkurs
Imas tolerancije u odnosu na visinu 10-15kg zavisi musko-zensko!!!
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#446 Re: Granična policija - konkurs
Stvarno impozantno 115kg misica mr.Olimpija hahaha,,ti si drug bas bas spreman izgleda to je top i za Sipine Specijalce !!!!vivax88 wrote:115 kg mišića pa tebi druže nije mjesto u granicnoj već na M. Olimpiji
-
MUP_KS
#447 Re: Granična policija - konkurs
Impozantno ili ne aj da odemo na trenig ja i ti pa da ti pokazem,ko ima stelu i radi u spec jedinicama
-
Asylum
#448 Re: Granična policija - konkurs
al velika šteta, narod ne koristi ovaj internet za korisnu stvar...evo recimo ovaj forum...masa nas se mogla dogovoriti za prevoze..što bi išli ljudi sami u jednom autu...a neki se mučili po vozovima ili busevima...evo nisu se 2 osobe dogovorile za zajednički odlazak...šteta!
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#449 Re: Granična policija - konkurs
Neznam drug sta se imas meni pokazivat nisam sklon muskarcimaMUP_KS wrote:Impozantno ili ne aj da odemo na trenig ja i ti pa da ti pokazem,ko ima stelu i radi u spec jedinicama
-
NO PAIN NO GAIN_Sa
#450 Re: Granična policija - konkurs
imal nekih novosti kako je bilo danas? i ovih par dana zadnjih ja od iscekivanja vise izludi a u petak sam