Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Veceras smo svi Shogun Kei!
Zasto? LIcno polazim od toga sto ce sasvim dostojanstveno biti proslavljena titula medju 127 miliona Japanaca u odnosu na izvjesne primitivne izljeve hrvatstva nasih hercegovackih nacionalistickih poskoka!
Velkoski wrote:Beze je pljuvati po Čilketu zbog toga što je prešao u Kroaciju.
Ko zna kakvo je stanje oko saveza u BiH, zna i koliko je njegova odluka opravdana.
Nadam se da će razbiti Japanca večeras.
pa da,evo nek sad neki mulac(cilic) od 15 god.igra tenis u nekakvoj vukojebini i zeli napraviti korak u karijeri i ko ce te pogurat i slati na kojekakve turnire,kakav savez i sl.,nemaju za germe
shake69 wrote:Veceras smo svi Shogun Kei! Zasto? LIcno polazim od toga sto ce sasvim dostojanstveno biti proslavljena titula medju 127 miliona Japanaca u odnosu na izvjesne primitivne izljeve hrvatstva nasih hercegovackih nacionalistickih poskoka!
shake69 wrote:Veceras smo svi Shogun Kei! Zasto? LIcno polazim od toga sto ce sasvim dostojanstveno biti proslavljena titula medju 127 miliona Japanaca u odnosu na izvjesne primitivne izljeve hrvatstva nasih hercegovackih nacionalistickih poskoka!
Iskreno,volio bih da Čila pobjedi mada i ako izgubi nekako bih zaspao. Djeluje mi kao normalan i sportista i čovjek
A i s druge strane i japanac mi je nekako simpatičan,borac,nikad se ne predaje i u životnoj je formi tako da...
I neka vala nakon nekoliko godina da na miru pogledam finale US opena bez stresa,znojenja,psovanja,vriske...
I neka vala nakon nekoliko godina da na miru pogledam finale US opena bez stresa,znojenja,psovanja,vriske...
Kiselo grožđe, sladak limun a.k.a. "magični štapić racionalizacije" psihološka definicija kojom sebi olakšavamo neki gubitak, i/ili da se zadovoljavamo sa drugorazrednom nagradom. Može se reći da bismo bez njega poludeli.
Kiselo grožđe, sladak limun a.k.a. "magični štapić racionalizacije" psihološka definicija kojom sebi olakšavamo neki gubitak, i/ili da se zadovoljavamo sa drugorazrednom nagradom. Može se reći da bismo bez njega poludeli.
...često ga i ja rabim.
Neka ti malo i gospoja ohane,znala nas je i ona vaditi iz mrtvih
Neka ti malo i gospoja ohane,znala nas je i ona vaditi iz mrtvih
bjež ba, ljubav i sex, zabava za sirotinju, podmetnuta od strane bogataša...
Ljubav je izmislila sirotinja , da bi jebavala dzabe ! Nego , evo , nema onog naseg u finalu, a opet nacionalisticki naboji raznih postova dovode do usijanja ! Iz toga svega , kakav zakljucak se namece ? Da nije do nas !!!
Nego , 'ajmo malo laksih tema. Zna li ko sta se dogadja sa Del Potrom ? Hoce li vise ikad zaigrat ? Definitivno moj favorit No2 , bila bi velika steta...