onda mi je jasno zasto ti je vrh makarska.Lajavikrelac wrote:Budva šta god imala i nudila nema jednu vrlo bitnu stvar - PLAŽUOnakvog mora i one prirodne hladovine pod borovinom nigdje nema
Budva ili Makarska
- raskopusa
#426 Re: Budva ili Makarska
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#427 Re: Budva ili Makarska
Pa bio sam u Budvi i Nikšiću prije cca nedelju danaraskopusa wrote:tesko da si bio u budvi.
Pa jel ti ideš na more ili šta? Ako hoćeš dreku, pljeskavice i krkansku muziku do panja imaš korida i zborova po Bosni koliko ti duša hoćeraskopusa wrote:onda mi je jasno zasto ti je vrh makarska.
-
golman
#428 Re: Budva ili Makarska
Pa kažeš bio si u Budvi...pa mi reci gdje si to u Budvi čuo" krkansku muziku"..i šta ti znači taj termin,objasni mi to malo bolje.Lajavikrelac wrote: Pa jel ti ideš na more ili šta? Ako hoćeš dreku, pljeskavice i krkansku muziku do panja imaš korida i zborova po Bosni koliko ti duša hoćea možeš i u Guču....ja iderm na more da se odmorim a usput da se i provedem.
..dalje...što se tiče pljeskavica,reci mi ima li ih u Makarskoj?
- Nadzornik
#429 Re: Budva ili Makarska
Definitivno glasam za Makarsku.
Evo,frisko sam se vratio sa ljetovanja u Makarskoj(3-10 augusta).
Bilo je super i za oci i za usi a boga mi i za stomak.
Nesto kontam,jos samo malo da povise cijene,Makarska ce biti jedno sasvim pristojno mjesto....
A sto se tice krkanluka i seljakluka,to je za mene Monte Carlo ili Azurna obala.
Znate onu frazu,on je Boem....hm...da..
Boem je obicna pijanica ali pijanica koja ima lovu...
Evo,frisko sam se vratio sa ljetovanja u Makarskoj(3-10 augusta).
Bilo je super i za oci i za usi a boga mi i za stomak.
Nesto kontam,jos samo malo da povise cijene,Makarska ce biti jedno sasvim pristojno mjesto....
A sto se tice krkanluka i seljakluka,to je za mene Monte Carlo ili Azurna obala.
Znate onu frazu,on je Boem....hm...da..
Boem je obicna pijanica ali pijanica koja ima lovu...
- saiks
#430 Re: Budva ili Makarska
Pozdrav iz makarske,plaza puna,krcata,jos u 12 bila. Nas bosanaca i nema nesto,par auta do sad vidio. 
- Domaci izdajnik
#431 Re: Budva ili Makarska
Paaa..Trokadero na primjer? I još buljuk malih lokala do ponoći...golman wrote:Pa kažeš bio si u Budvi...pa mi reci gdje si to u Budvi čuo" krkansku muziku"..i šta ti znači taj termin,objasni mi to malo bolje.
-
kakonako
#432 Re: Budva ili Makarska
Nije lose za procitati http://www.index.hr/black/clanak/zbog-o ... 66247.aspxBetter Man wrote:Ako Ti je Makarska rivijera nešto najljepše, onda te stvarno žalim. Pored toliko boljih mjesta na Hrvatskom primorju, Makarsku rivijeru smatrati najljepšom je smiješno.kakonako wrote:Bas PLJUVAJU?!? A da ne skrecem s teme,Makarska rivijera je nesto najljepse sto je bog podario nasim susjedima.I to redom:Gradac,Brist,Podaca,Zaostrog...orada wrote:Ima li gorih ljudi na planeti zemlji od Crnogoraca,Srba,Hrvata i Bosnjaka? Realno,nema. Ti narodi nisu dno,nego dvodno.Prosto je nevjerovatno da pojedini narodi,ili narod,posjeduju negativne osobine u toliko velikoj mjeri.
Zasto ovo sve govorim? Zato sto kad je u pitanju bilo kakva drustvena pojava,javi se tona ljudi koji je negiraju,ismijavaju,izruguju se,pljuvaju. Otkud toliki negativizam kod ovih naroda,to je stvarno za ispitivanje.Kakav god da je dogadjaj po srijedi,bilo odlazak na SP ili turizam u nekom gradu,javi se tona ljudi koji pljuju i iznose djubre,izmet i izruguju se.
-
siimee
#433 Re: Budva ili Makarska
Možeš pokušatimoda56 wrote:moda56 wrote:Zna li mi neko reci mogu li uci u Crnu Goru bez licne karte (istekla mi prije deset dana) nemam vremena da cekam, imam vozacku?
??
Ili eventualno ako imaš pasoš
-
golman
#434 Re: Budva ili Makarska
A Trokadero...OK,a reci mi sad ko je pjevao u Trokaderu tad kad si ti bio? Pošto ti kažeš da si bio prije nedelju dana.Lajavikrelac wrote:Paaa..Trokadero na primjer? I još buljuk malih lokala do ponoći...golman wrote:Pa kažeš bio si u Budvi...pa mi reci gdje si to u Budvi čuo" krkansku muziku"..i šta ti znači taj termin,objasni mi to malo bolje.
- Domaci izdajnik
#435 Re: Budva ili Makarska
Nemam pojma, ne slušam narodnjake i svi su mi ovi novokomponovani isti, i nije me to ni zanimalo tako da nisam ni obraćao pažnju....ali Trokadero je folkoteka odtkad postoji. I da, nisam bio u njemu tad 
-
swanfilter
#436 Re: Budva ili Makarska
A, zasto je na Kraljicinoj plazi kupanje samo 4h na dan?
- titinho
#437 Re: Budva ili Makarska
U Makarskoj jedini minus, nemaju dvije djevojke iz Sarajeva. Sve otisle u Sutomore, nabijem sutomore ovom prilikom
- AstorH
#438 Budva ili Makarska
Za prelazak granicnih prelaza potrebna je VAZECA osobna karta ili putovnica koja je obvezna u zemljama EU.moda56 wrote:Zna li mi neko reci mogu li uci u Crnu Goru bez licne karte (istekla mi prije deset dana) nemam vremena da cekam, imam vozacku?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
siimee
#439 Re: Budva ili Makarska
Možeš pokušati![]()
Ili eventualno ako imaš pasoš
Probaj preći, ako ti uspije, dobro i jest. Traži dole da se udaš za nekoga, ne znaš šta će te nazad dočekati
ama znam da mogu pokusati, to cu i uraditi, nemam izbora..gledaju li oni to plaho, bi li se mogla provuci
nek mi neko pomogneeeee![]()
Moj prijedlog ti je da ideš na GP Zupci, ako te vrate, možeš u Neum uvijek što je ipak bolje nego ništa
Last edited by siimee on 20/08/2014 13:28, edited 1 time in total.
- Domaci izdajnik
#440 Re: Budva ili Makarska
Ko ima para ide na more, ko nema ide u Sutomoretitinho wrote:U Makarskoj jedini minus, nemaju dvije djevojke iz Sarajeva. Sve otisle u Sutomore, nabijem sutomore ovom prilikom
-
dona
#441 Re: Budva ili Makarska
Makarska uvijek ispred Budve.
Jednom probali ljetovati u Budvi, i istog dana se vratili za Ma
Cijena: u sezoni 35 eura za dvoje studio apartman a u septembru 20 eura, 5- 7min od plaze. Domacini vise nego ljubazni, svaki put dobijemo po jednu noc gratis
jer smo stalni gosti
Cijena: u sezoni 35 eura za dvoje studio apartman a u septembru 20 eura, 5- 7min od plaze. Domacini vise nego ljubazni, svaki put dobijemo po jednu noc gratis
-
siimee
#442 Re: Budva ili Makarska
Zavisi opet šta voliš. Ako si sa partnerom, ni jedno ni drugo nije dobra opcija. Ako voliš provod Budva je tu najbolja, ako voliš izležavanje u hladu na plaži, onda Makarska.dona wrote:Makarska uvijek ispred Budve.
Cijena: u sezoni 35 eura za dvoje studio apartman a u septembru 20 eura, 5- 7min od plaze. Domacini vise nego ljubazni, svaki put dobijemo po jednu noc gratisjer smo stalni gosti
U Budvi je 60-70 eura trosoban stan za 5 ljudi sa wc-om, kuhinjom, klimom, plazmom, kućnim kinom, tek renoviran. Samo se treba potruditi da se nađe
-
MUNAFIK
#443 Re: Budva ili Makarska
Budva izvikana... Turbofolk... Sa takvom reputacijom ove godine privukla je više seljaka i bagre nego ikada prije... Što se mene tice nikad više... Uz to more prljavo, ljudi nisu pretjerano ljubazni, raja ko ledara, ne znaju se zezat, ne znaju komunicirat a Bogami ima i cetnika pravih...
Nakon 4 godine odsustva vracamo se na HR primorije
- sheilak
#444 Re: Budva ili Makarska
ma, baš. nije isti osjećaj. makarska uvijek ispred budve. i cro ispred cg.MUNAFIK wrote:Budva izvikana... Turbofolk... Sa takvom reputacijom ove godine privukla je više seljaka i bagre nego ikada prije... Što se mene tice nikad više... Uz to more prljavo, ljudi nisu pretjerano ljubazni, raja ko ledara, ne znaju se zezat, ne znaju komunicirat a Bogami ima i cetnika pravih...
- ultima_palabra
#445 Re: Budva ili Makarska
Zavisi na koga naletiš... ima i četalja, ali mi smo naletili na jednog konobara iz cetinjske partizanske familije koji je nas gotivio nenormalno, a Srbe ne može ni naslikane 
- Raigor Stonehoof
#446 Re: Budva ili Makarska
Da zakljucimo diskusiju, kome je do provoda i nocnog zivota treba da ide u Budvu, kome je do svega ostalog sto cini ljetovanje treba da ide u Makarsku 
-
golman
#447 Re: Budva ili Makarska
Grčka firma "Aman" koji drže i Sveti Stefan,su otkupili Kraljičinu plažu,napravili wellness centar(bazeni,teretane,saune...)i to se izdaje po veoma paprenim cijenama,tako da običnim gostima ne preporučujem da uopšte idu tamo...mislim da su sad ležaljke tamo i do 100 euraswanfilter wrote:A, zasto je na Kraljicinoj plazi kupanje samo 4h na dan?
sad baš ne znam da li postoji vremensko ograničenje koliko se možeš zadržati tamo,ali vjerovatno da postoji...
na postove(nebuloze)pojedinaca u vezi turističke ponude Budve,kao što su ovi gore iznad,nemam više namjere odgovarati...
- Raigor Stonehoof
#448 Re: Budva ili Makarska
Nasekiro si nas 
-
golman
#449 Re: Budva ili Makarska
pišeš nebuloze jarane,budi malo objektivniji...Raigor Stonehoof wrote:Nasekiro si nas
- Domaci izdajnik
#450 Re: Budva ili Makarska
Nije Makarska rivijera samo GRAD Makarska....Raigor Stonehoof wrote:Da zakljucimo diskusiju, kome je do provoda i nocnog zivota treba da ide u Budvu, kome je do svega ostalog sto cini ljetovanje treba da ide u Makarsku