jalijas74 wrote:
pa ako lik nije veleizdajnik ne znam ni ja vise..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jalijas74 wrote:
emmir1 wrote:Ako je neko sranje napravio sa Bešićem ili Kolašincem te pomenuti dvojac ne bude više želio da nastupa za reprezentaciju , moje razočarenje će da bude isto nakon poraza protiv Nigerije.
To bi nam strašan udarac bio.
Mora da ima nešto ako Kolašinac i večeras ne bude u sastavu
Stavi stoju na Iran ,nece ti biti zaocyprus wrote:Ja kontam da pobjeđujemo... Nama su vazda bile veće šanse kad je bio raspad, nego u euforiji![]()
Igraću keca ko kuću, pa šta bude... Sretno zmajevi! Idemo po historijsku pobjedu...
lider wrote:Pjanić neće igrati tako da je ovaj sastav medijsko lupetanje.
Ako budu Džeko i Spahić u prvih 11, navijam za Iran svim srcem. Džeko i nekako, ali ono drugo govno ni govora. Pa svaki igrač koji u prethodnoj utakmici pokloni suparničkim igračima 10 lopti oko šesnaesterca ne smije igrati da je bog allah lično.
Vecina seljaka ima kulturu i obraz.Ovaj nema ni kulture ni obraza.Tako ne vrijedjaj seljakeGdje SEO, gdje Besic? O Safete sve ti spomenem seljacko....
"Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.hrasno38 wrote:Nece igrati Edin 99% a posto je on okarakteriziran kao glavni krivac za poraz protiv Nigerije od strane strucnjaka sa Klixa navodno da ce se i oprostiti od reprezentacije. Svakako imaju mladji da ga zamjene kao npr. Ibisevic! A mozda i Stojcev uzme drzavljanstvo!:)It_is_a_Leclerc wrote:Het trik Edina Džeke. Nakon trećeg gola skida majicu - "Pozdrav miševima".
Klixu se obara server. Žene plaču, djeca cvile. Haos neopjevani.
samo da se citiramsmasma wrote:inače tekma za promociju TSS i Hadžića. Živi bili pa vidjeli. I naravno, ovo će im biti zadnja tekma u svetom dresu, nadam se.
Nek mi samo neko da jedan razlog zbog cega on igra u prvih 11, znaci samo jedan. Lik nije tekme u kvalifikacijama odigrao, al zato ce igrat na svjetskom, najvecoj smotri fudbala. Ja sam za njega barbarez majke mi. Messi jebote. Da bog da nam iranci uvalili 10 komada, aminkaranana wrote:kako perfidno, bezobrazno i seljacki pokvareno.
a jesmo na pocetku govorili neka vodi necaka kad nece ni minute zaigrati.
mozda sam ja lud ali ja sad imam osjecaj da je sve ovo napravljeno da bi mali mogo odigrati citavu utakmicu a mozda i vise.
Pa ubacio ga u najvažnijoj utakmici ikad..karanana wrote:kako perfidno, bezobrazno i seljacki pokvareno.
mozda sam ja lud ali ja sad imam osjecaj da je sve ovo napravljeno da bi mali mogo odigrati citavu utakmicu a mozda i vise.
Jel Kolasinac odigrao ijednu tekmu u kvalifikacijama????smasma wrote:Nek mi samo neko da jedan razlog zbog cega on igra u prvih 11, znaci samo jedan. Lik nije tekme u kvalifikacijama odigrao, al zato ce igrat na svjetskom, najvecoj smotri fudbala. Ja sam za njega barbarez majke mi. Messi jebote. Da bog da nam iranci uvalili 10 komada, aminkaranana wrote:kako perfidno, bezobrazno i seljacki pokvareno.