Ja, i zaglavis 40 godina zatvoraMarlboroGold wrote: Pretučeš ga, odvučeš u podrum i zarobiš. Pa da vidiš kako ćeš mu se sviđati kad ga štiklom u međunožje pukneš
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#426 Re: Facebook za upoznavanje ...
- triconja
#427 Re: Facebook za upoznavanje ...
Izgleda da si razmisljala o tomecendlerbing wrote:Pomalo s tim fantazijama.MarlboroGold wrote: Pretučeš ga, odvučeš u podrum i zarobiš. Pa da vidiš kako ćeš mu se sviđati kad ga štiklom u međunožje pukneš
- cendlerbing
#428 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako sad ja, Maliboro sve opisao sam 
- MarlboroGold
#429 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jašta je brate moitriconja wrote:Izgleda da si razmisljala o tomecendlerbing wrote:Pomalo s tim fantazijama.MarlboroGold wrote: Pretučeš ga, odvučeš u podrum i zarobiš. Pa da vidiš kako ćeš mu se sviđati kad ga štiklom u međunožje pukneš![]()
![]()
- cendlerbing
#430 Re: Facebook za upoznavanje ...
Aaa, vidi koliko je sati, vrijeme mi je spavati

-
zipoo
#431 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ono sto dodje iza toga dodje jbg, ali ne mora znaciti da ce doci. I ako dodje do smaranja, maltretiranja, itd. prvi put lijepo, drugi put block. Jednostavnocendlerbing wrote:Nije strašno odgovoriti, nego ono što dolazi iza toga. Ukoliko budeš fin sa određenim osobama do u nedogled, dođe ti glave. Prvo odgovoriš iz kurtoazije, pa te stane zapitkivati, i za par dana ne možeš biti online čestito a da ti se ne javi. Onda mu odlučiš reći da nisi zainteresovana za njega zbog nabrojkojeg razloga, pa se možda i posvađate, i rasprava traje sve dok ga ne blokiraš.lmo wrote:fakat.zipoo wrote:Je li toliko strasno odgovoriti?
Meni je to nidje veze i nekako mi djeluje kao hranjenje vlastitog ega.
Vremenom skontaš unaprijed takve situacije i odlučiš se ne peglati sa cijelim procesom, sa svakim.
Stvarno? Svakome ko vam napiše poruku, odgovarate?
Ali vi ovdje niste napisali ni rijec od 3 slova, niste uopste upoznali tu osobu, a odmah ste zauzeli nekakav gard i stav. Ti na osnovu neke price, a sampion sto konta da je lafac. I da jeste neki pacijent, zasto ne odmah block? Jednostavnije je od uzimanja screenshota.
Meni je to nidje veze
Kad ne znam ko je odgovorim, kad vidim kakva je osoba to ide poslije po kratkom postupku.
- S4mpion
#432 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako bih se sad pravd'o, da samo znate, al' slabo sam večer'o, nemam kuveta.
-
zipoo
#433 Re: Facebook za upoznavanje ...
Evo sve mi suze niz guzicu
- Xavier1
#434 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni se djevojka neka javi svake prestupne. Sad ne znam kako je kod vas zena. Vama vjerovatno ulijece njih desetak dnevno.cendlerbing wrote:Nije strašno odgovoriti, nego ono što dolazi iza toga. Ukoliko budeš fin sa određenim osobama do u nedogled, dođe ti glave. Prvo odgovoriš iz kurtoazije, pa te stane zapitkivati, i za par dana ne možeš biti online čestito a da ti se ne javi. Onda mu odlučiš reći da nisi zainteresovana za njega zbog nabrojkojeg razloga, pa se možda i posvađate, i rasprava traje sve dok ga ne blokiraš.lmo wrote:fakat.zipoo wrote:Je li toliko strasno odgovoriti?
Meni je to nidje veze i nekako mi djeluje kao hranjenje vlastitog ega.
Vremenom skontaš unaprijed takve situacije i odlučiš se ne peglati sa cijelim procesom, sa svakim.
Stvarno? Svakome ko vam napiše poruku, odgovarate?
- annoy
#435 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni su najvise ulijetali tamo negdje 2008. kad sam tek napravila FB, i to uglavnom Turcini ili Egipcani
Zadnjih godina rijetko, mozda jer ne stavljam bas cesto slike a i te sto stavim nisu javne, i status veze mi je javan
Jel netko stvarno dobija 10 uleta dnevno 
Na instagramu jesam aktivna ali uglavnom stavljam fotografije na kojima nisam ja. Nemam ni tamo uleta.
Na instagramu jesam aktivna ali uglavnom stavljam fotografije na kojima nisam ja. Nemam ni tamo uleta.
-
maliq53
#436 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koliko sam ja shvatio u zadnjih godinu, mozda malo jace, je sva prica presla sa Fb-a na instagram...Sad se uglavnom stavljaju slike kojim zele nekog ocarati na instagram, a sve je krenulo od influensera koji tamo promovisu sebe i sve sto ih zapadne... Sad je flertovanje kad se javis kakvoj na story i tako ti fazoni... Ispravite me ako grijesim al' Fb je vise sad za neke page-ove,grupe i to za neka dogovaranja, dok je instagram da sebe pokazes u sto boljem svijetlu a to uzivo kakav si, to nista...

- annoy
#437 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ulet na story hahaha
What is life
What is life
- cendlerbing
#438 Re: Facebook za upoznavanje ...
U pravu si ti, zipolino, samo je meni taj block "teži" nego "seen". Znaš ono prije kad smo tek napravili profile po fb pa prihvatali sve žive koji pošalju zahtjev...ostane tih ljudi koje ni ne znaš da imaš u prijateljima, dok ti se ne jave.zipoo wrote:
Ono sto dodje iza toga dodje jbg, ali ne mora znaciti da ce doci. I ako dodje do smaranja, maltretiranja, itd. prvi put lijepo, drugi put block. Jednostavno
Ali vi ovdje niste napisali ni rijec od 3 slova, niste uopste upoznali tu osobu, a odmah ste zauzeli nekakav gard i stav. Ti na osnovu neke price, a sampion sto konta da je lafac. I da jeste neki pacijent, zasto ne odmah block? Jednostavnije je od uzimanja screenshota.
Meni je to nidje veze
Kad ne znam ko je odgovorim, kad vidim kakva je osoba to ide poslije po kratkom postupku.
Ovaj momak, o kojem je gore riječ, zapravo je prilično usamljen primjer za osobu u fb prijateljima kojoj nisam nikad odgovorila. Ne smeta mi u prijateljima, ne dopisuje mi se s njim. ZNAM da bi me smarao. Moram li mu odgovoriti, kako bi došlo do blokiranja? Je li tako kulturno?
Moram priznati da ste me naveli da razmislim malo o ovome, možda nije ok ni ovako kako sam uradila, samo eto...imala sam svakakvih iskustava sa raznim tipovima smarača. Na onim gore videima sve djeluje smiješno, ali u momentu kad ti neko predlaže...šta ja znam, seks za pare, ili mu moraš dva sata objašnjavati što ti se ne sviđa a da probaš izbjeći da ga uvrijediš. Također, nikad nisam nikom dala korpu na konto "možemo biti prijatelji", ali ih je bilo koji su pokušavali da me na tu foru navedu na kafu.
- beni-bu-man
#439 Re: Facebook za upoznavanje ...
jel iko ovdje stavio link svog FB?????
- MarlboroGold
#440 Re: Facebook za upoznavanje ...
Bolje da share PSN account. Jebeš FBbeni-bu-man wrote:jel iko ovdje stavio link svog FB?????
- Boemica
#441 Re: Facebook za upoznavanje ...
Desetak dnevnoXavier1 wrote:
Meni se djevojka neka javi svake prestupne. Sad ne znam kako je kod vas zena. Vama vjerovatno ulijece njih desetak dnevno.
hahahaha ti xavier stvarno živiš u nekom svom svijetu fantazija
- MarlboroGold
#442 Re: Facebook za upoznavanje ...
Krivo mu što on nije jedan od te desetorice 
- beni-bu-man
#443 Re: Facebook za upoznavanje ...
takoeMarlboroGold wrote:Bolje da share PSN account. Jebeš FBbeni-bu-man wrote:jel iko ovdje stavio link svog FB?????
ili broj moba za viber
- cendlerbing
#444 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne, nego toliko lijepim forumašice zamišlja.MarlboroGold wrote:Krivo mu što on nije jedan od te desetorice
- beni-bu-man
#445 Re: Facebook za upoznavanje ...
instagram ?????
- medvjed23
#446 Re: Facebook za upoznavanje ...
za moj pojam, red je i pristojno je odvojiti dvije sekunde i napisati: ne želim imati ništa s tobom.. ako onaj kome je ta jasna i nedvosmislena poruka upućena glumi da je ne razumije, onda je sasvim opravdano ignorisati, blokirati i sl..
- Boemica
#447 Re: Facebook za upoznavanje ...
medvjed23 wrote:za moj pojam, red je i pristojno je odvojiti dvije sekunde i napisati: ne želim imati ništa s tobom.. ako onaj kome je ta jasna i nedvosmislena poruka upućena glumi da je ne razumije, onda je sasvim opravdano ignorisati, blokirati i sl..
Izvini, ali kad meni pošalje zahtjev za poruku čovjek koji ima bebu na profilnoj, a sliku sa vjenčanja na coveru, zadržavam svoje puno pravo da ne bacam ni dvije sekunde svog vremena da mu pristojno odgovorim
- medvjed23
#448 Re: Facebook za upoznavanje ...
to opet zavisi od forme i sadržaja poruke.. ljudi polaze od pogrešne pretpostavke da svaka komunikacija između dva čovjeka suprotnog spola ima romantičnu konotaciju..
- Capajebo
#449 Re: Facebook za upoznavanje ...
e jbga sad, iz jedne krajnosti u druguBoemica wrote:medvjed23 wrote:za moj pojam, red je i pristojno je odvojiti dvije sekunde i napisati: ne želim imati ništa s tobom.. ako onaj kome je ta jasna i nedvosmislena poruka upućena glumi da je ne razumije, onda je sasvim opravdano ignorisati, blokirati i sl..
Izvini, ali kad meni pošalje zahtjev za poruku čovjek koji ima bebu na profilnoj, a sliku sa vjenčanja na coveru, zadržavam svoje puno pravo da ne bacam ni dvije sekunde svog vremena da mu pristojno odgovorim
- Boemica
#450 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa jednostavno odrediš kada ćeš biti pristojan, kada nećeš.
Ako mi se javi neko od 50 godina, ili neko ko ima slike sa djevojkom, ili neko ko ima slike sa djecom, ili napiše neku prostotu, ne pada mi na pamet da odgovorim.
Ali mi se isto tako znalo desit da mi se neko javi, odgovorim mu, onda me počne smarat a ja odgovaram kratko - ok, dobro, tako je, jest. I ta osoba opet ne skonta. Što moraš biti dužna da svakoj budali koja ti se javi odgovoriš, pa još i onda objašnjavaš zašto nećeš konverzaciju sa nekim sa kim prvi put razgovaraš. Neću brate i doviđenja
Ako mi se javi neko od 50 godina, ili neko ko ima slike sa djevojkom, ili neko ko ima slike sa djecom, ili napiše neku prostotu, ne pada mi na pamet da odgovorim.
Ali mi se isto tako znalo desit da mi se neko javi, odgovorim mu, onda me počne smarat a ja odgovaram kratko - ok, dobro, tako je, jest. I ta osoba opet ne skonta. Što moraš biti dužna da svakoj budali koja ti se javi odgovoriš, pa još i onda objašnjavaš zašto nećeš konverzaciju sa nekim sa kim prvi put razgovaraš. Neću brate i doviđenja