Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neobično mi je drago vidjeti kako se nervirate i veselite.
teret pao s leđa, upisan u istoriju, sad komotno i bez opterećenja preko dodiga do love, trenera i skoka na atp listi...
volio bih da Damir dogura do Novaka(1/2) više nego išta na svijetu,neka malo i omladina osjeti čari "znojenja dlanova i tabana"
Šalu na stranu,ovo je momenat koji Damir treba iskoristiti.Potrebno je ovo medijski malo više propratiti ne bi li se ko sjetio kakvih para momku dati(prvenstveno mislim na državu i malo jače privatnike).Sad ja i kad,mlad je,napravio je odličan rezultat...
Vrati se to vrlo brzo.Znam recimo za Novaka da je sve uloženo u njega(porodica) vratio uzimanjem prvog atp turnira u Roterdamu
MOSALJOZE wrote:Radosni de opet one varijante Svaka čast Damire
edit:Šta radi Serena ovoj nejači
moramo prvo da napravimo analizu...
radostan dan dana 12/01/2014 22:42
da ti kaže stari as, ovako to ide -
varijanta a)
-jebaćemo mu nanu
-ma na proste faktore kralju
- Ta će miš (holandski, engleski, španski -ovo u zavisnosti odakle je rival
pa šta ti bog da
da vidimo -
Postao/la House dana 13/01/2014 03:01
sad mu jebi mamu češku ! sad
Postao/la BHF_Manijak dana 13/01/2014 03:04
Hajde Manijace, trpaj Ceha!
Postao/la Woole Triwunovich dana 13/01/2014 03:40
jebi ne vadi
itd, itd...
varijanta a) u potpunosti uspjela. još da se area javio sa - joj prskanja po faci-, završilo bi se bar 15 minuta ranije...
za dodiga predlažem varijantu b)
varijanta b) (lično preferiram)
- lele mene novače (pardon, damire), đe ćeš na jačeg od sebe, kuku lele samo živ da mi se vratiš...
- ima jedna podvarijanta varijante b) koja se forsira kad ti favorit gubi, aL ne znam kako si materijalno/tehnički opskrbljen, pa ne bih da detaljišem..
i eto damira u četvrtom kolu...
Last edited by radostan dan on 13/01/2014 12:26, edited 3 times in total.
Znate šta, ne govorim da će proći Dodiga, ali rutina sa kojom je u 5-6 dana pregazio četiri protivnika od kojih su trojica visoko iznad njega, govori da mu trenuntno mjesto na ATP listi nije objektivno mjerilo. Mislim, na stranu što ih pobjeđuje, dominira cijelim tokom meča i konstantan je. Isto kao da nije igrač od ranije
Znate šta, ne govorim da će proći Dodiga, ali rutina sa kojom je u 5-6 dana pregazio četiri protivnika od kojih su trojica visoko iznad njega, govori da mu trenuntno mjesto na ATP listi nije objektivno mjerilo. Mislim, na stranu što ih pobjeđuje, dominira cijelim tokom meča i konstantan je. Isto kao da nije igrač od ranije
Da, ali sada preko puta ima kompletnijeg igraca. Osim dobrog return-a, moras prakticno imati sve da dobijes Dodiga: cvrstu igru u izmjenama s osnovne crte, passing kad Medjugorac napadne, a to radi cesto nakon kratke pripreme poena i nikako na svom servisu ne zakazati. Recimo, Ivan je miksom uspio slomiti jednog Nadala u Montrealu na identicnoj podlozi i vani, i sigurno zna kako prizemljiti debitanta u naletu. No, Damir nema sta izgubiti. Treba uzivati i uz onako glasne navijace, Hrvata tesko da moze biti vise, mozda napraviti senzaciju. I s ovim rezultatom on ce postati zanimljiv(iji) sponzorima a po meni pronalazak ozbiljnog trenera je kljuc. Dosta je bilo babe Nerfida.
Last edited by shake69 on 13/01/2014 12:41, edited 1 time in total.
ultima_palabra wrote:
Nevjerovatno, prva pobjeda za BiH na GS turnirima Znam da će biti euforije, ali Dodig je ipak dvije klase više od Hajeka i Bemelmansa... međutim, sigurno je da u ovakvoj formi Džumi može pružiti dobar otpor.
ihh, ko je sve bio 22. klase više od bekera osamdesetpete...
vrijeme je da neko malo uskomeša žabokrečinu.
može ga dobiti na adrenalin, samo da se ne ohladi do meča, i da ga neko ne savjetuje - sad polako, mirno, hladne glave-...
@radosni
Nikakva varijanta b ne dolazi u obzir. Idemo sa varijantom a, pa gdje puklo da puklo.
čitaj detaljno bega...varijanta b - ako ljubimac gubi, skočiš na ženu, radi uroka...
samo bez zapinjanja, drugo djete sam napravio kad smo ono ja i novak obrtali protiv conge.
@radosni
Nikakva varijanta b ne dolazi u obzir. Idemo sa varijantom a, pa gdje puklo da puklo.
čitaj detaljno bega...varijanta b - ako ljubimac gubi, skočiš na ženu, radi uroka...
samo bez zapinjanja, drugo djete sam napravio kad smo ono ja i novak obrtali protiv conge.
ultima_palabra wrote:
Nevjerovatno, prva pobjeda za BiH na GS turnirima Znam da će biti euforije, ali Dodig je ipak dvije klase više od Hajeka i Bemelmansa... međutim, sigurno je da u ovakvoj formi Džumi može pružiti dobar otpor.
ihh, ko je sve bio 22. klase više od bekera osamdesetpete...
vrijeme je da neko malo uskomeša žabokrečinu.
može ga dobiti na adrenalin, samo da se ne ohladi do meča, i da ga neko ne savjetuje - sad polako, mirno, hladne glave-...
jok..
samo komanda - .
Ima smisla to što govoriš donekle, ali Damir nije power player... sa svojom konstitucijom on se mora oslanjati na mentalnu snagu i na brze noge.
@radosni
4 zaredom mecha bez izgubljenog seta..
Ako sam u nešto siguran to je da ce se Ivan dobro namucit' da dobije ovaj mech..
Ove pare i uspjeh ce mu samo bit' motiv za napredak.
Bravo nema šta.
Basic ispo prvo kolo..
Potpuno je fascinantno da neko kome je trener njegov otac (a koji, realno, nije teniski obrazovan) uspije dobaciti do drugog kola jednog od četiri najjača turnira na svijetu, i to kroz kvalifikacije. To je znak Damirovog velikog talenta.
Međutim, Damir dolazi u godine kada njegov talent može doći u pitanje da propadne zbog nebrige onih čiji je posao da mu obezbjede makar jednake uslove kakve imaju "odbjeglice" tipa Marin "doping" Čilić i Ivan Dodig.
Novak Đoković nikad ne bi postao veliki teniser da mu nije bilo Nikole Pilića. I zato, ako Edin Arslanagić, inače direktor Bosnalijeka i kriminalac, i predsjednik TS BiH, misli dobro ovoj državi, Damir, Mirza i Jasmina moraju dobiti ozbiljne uslove za rad.
Potrebno je sad u moka uloziti, potencijal je!
Ne znam je li bas za velike domete, imas boljih i vecih strucnjaka na forumu, pa neka procijene, no za top 50 mislim da ima kapacitet, za nesto vise? Tesko...
Da smo normalna država ne da bismo trebali uložiti u momka, već mu omogučiti da ga treniraju najveće face svjetskog tenisa, koji bi od njega napravili veliko tenisko ime.