Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post Reply
hizo ramidovic

#426 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by hizo ramidovic »

Corto Maltese wrote:
udrch wrote:da on nema rezultate, ne bi ga presjednik četniteta navodio kao najveći problem, a osim njega to isto radi i opozicija
Dodiku ji i Silajdžić bio "najveći problem" dok god mu je dizao rejting i radio besplatnu predizbornu kampanju. Očito je da je Suljagić prestao biti korisan, pa ga u zadnje vrijeme i ne spominje. Ali nije sve izgubljeno. Možda mu, tamo negdje pred izbore, Suljagić ponovo bude upotrebljiv.
jadni mile...sto su se problemi natovarili na onako nevinog i dobrodusnog covjeka
udrch

#427 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

Corto Maltese wrote:1. Istorija kaže da je ideju zajedničke liste za Srebrenicu dala i pokrenula SDA. Nosilac inicijative je bio Ćamil Duraković, koji je prethodno dao ostavku na članstvo u SDA i time postao nezavisni kandidat. Suljagić se prikačio na tu priču, ali dovoljno skromno, da nije stigao mnogo da pokvari.
2. Pod dva ide brdo stvari, od šatorskog naselja 2008, do šatorskog naselja 2013. Između toga je bio neuspješan pokušaj ukidanja vjeronauka u KS, smjena direktora muzičke škole na Ilidži, koja je rezultirala vraćanjem istog na posao, poziv svim partijama koje ne negiraju genocid da se skupe pod okrilje 1. Marta, na koji se nije odazvao niko, njegov prijedlog JMBG bez entitetskih obilježja, zakon o ličnim ispravama... da ne nabrajam više. Sve je završilo na isti način. Ovo nisu neuspjesi zbog toga što ja tako kažem. Tako kaže Suljagić, koji je svaku od ovih situacija popratio lamentom nad propuštenim prilikama. Puna je stranica 1. Marta tih rasplakanih saopštenja. Sve je pokriveno.
Izuzev onog složnog neodazivanja pozivu političkim partijama koje negiraju genocid. To je, beli, prešutio. A obećao je da će objaviti imena svih partija koje se ne odazovu. Valjda nije imao dovoljno velik list papira da ih sve popiše, šta li?
ti do akšama mrziš Suljagića, a od akšama samog sebe, čim se ovako provlajuješ..
guraš me da budem njegov advokat, a još su mi svježa sjećanja iz vremena kada su ga komunjare gurnule u prve redove..
1. istorija još nije dala svoj sud, ali inicjativu "Ja glasaću za Srebrenicu" je pokrenuo Suljagić, a na terenu su posao uradila dva udruženja..poznato je i koja..moš mislit kako bi onaj međed Hakija reagovao da je to pokrenula SDA..
2. nije bilo nikakvog šatorskog naselja 2008. godine, to je bilo 2007. godine i SUljagić nije mogao imati nikave veze sa tim iz više razloga..prvi je da on uopće nije iz Srebrenice, već iz Voljevice, od Bratunca uzvodno uz Drinu, a drugi je da on uopće tad nije živio u Podrinju nikako..znači opet si slagao..
"Ako se uskoro ne riješe naši zahtjevi, organizirat ćemo masovne prosvjede u Sarajevu i kolektivno iseljavanje Bošnjaka iz Srebrenice", izjavio je predsjednik odbora za poseban status ove općine, Ćamil Duraković. http://www.jutarnji.hr/malobrojni-srebr ... vo/170568/
3. pokušaj ukidanja vjeronauke jeste izgubljena bitka i to nemam potrebe komentarisati..
4. kao što rekoh, 1. mart ide punom snagom i ovo što je dosad urađeno je ogroman pomak, od niza zakona koji su povratnike izjednačili sa ovim u Federaciji, pa do ogromnog broja ljudi koji su se na osnovu toga prijavili u opštine u koje su se vratili, ali i velikog broja dijaspore koja je izvadila dokumente u općinama rođenja..rezultati popisa govore da je ova inicijativa pokrenula Bošnjake u PC-u..
jedinstvena lista će tamo biti, a njoj će se priključiti probosankse snage..SDP i SBB su najavile da neće učestvovati i to bi za mene bilo idealno, neka se priključe mentoru kojem pomažu da se donesu zakoni koji su protiv povratnika..

ovo ostalo neću komentarisati, jer svi znaju da to lupaš, od JBMG kojeg je Suljagić podržao kao jedinka..

ali mi je drago da si spomenuo ovog direktora muzičke škole..
smeta ti "iskorištavanje" vlastite djece ovih ljudi iz Konjević polja, a ne smeta ti što je taj direktor iskorištavao tuđu djecu..i tu bitku Suljagić nije izgubio..majmun je smijenjen i zaustavljen u daljnem iskorištavanju tuđe djece za punjenje svojih džepova..to što naši sudovi na posao vrate i kriminalce, lopove, uhljupe nije do njega, već do korumpiranih sudova..
udrch

#428 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

Platformas wrote:Naći nalogodavca (finansijera) ovog cirkusa, roditelje kazniti zbog iskorištavanja djece.
:pisnuo:
Bodkin

#429 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Bodkin »

Nego ispade da je rjesenje nazvati jezik srpskim,bosanskim i hrvatskum i ostaviti isti plan i program

Sent from my Lumia
Corto Maltese

#430 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

udrch wrote: 2. nije bilo nikakvog šatorskog naselja 2008. godine, to je bilo 2007. godine i SUljagić nije mogao imati nikave veze sa tim iz više razloga..prvi je da on uopće nije iz Srebrenice, već iz Voljevice, od Bratunca uzvodno uz Drinu, a drugi je da on uopće tad nije živio u Podrinju nikako..znači opet si slagao..
"Ako se uskoro ne riješe naši zahtjevi, organizirat ćemo masovne prosvjede u Sarajevu i kolektivno iseljavanje Bošnjaka iz Srebrenice", izjavio je predsjednik odbora za poseban status ove općine, Ćamil Duraković. http://www.jutarnji.hr/malobrojni-srebr ... vo/170568/
Mislim... da nisi replicirao na ovaj post moglo je i proći kako nisi čitao, ali ovako ne može:
Corto Maltese wrote:Kada je, prije par godina, u Sarajevu organizovano šatorsko naselje Srebreničana koji su najavili iseljenje iz Podrinja, čak sam i išao gore, razgovarao sa ljudima pokušavao im objasniti kako je ta metoda kontraproduktivna, ali bez rezultata. Na žalost, razbilo im se o glavu. Nisu postigli ništa, osim toga da se Srebreničke inicijative se nakon toga gledaju kroz duple naočale. Iste one inicijative koje su prije toga prihvatane bez pitanja. Ćamilu, koga je ekipa zavalila k'o bekana, isturivši ga u prvi plan je trebalo nekoliko godina da ponovo bude prihvaćen kao ozbiljan političar.
Neuspjeh šatorskog naselje pred OHR-om će biti još teži po Bošnjake Istočne Bosne.
Kada uporedim gromoglasno najavljivane i sasvim jalove inicijative Emira Suljagića koje završe tiho, tiše, najtiše, sa rezultatima koje, bez imalo buke postiže Hasan Nuhanović, stomak mi se okrene.
Pardon, bude buke i kod Nuhanovića, ali tek na kraju, kada se slavi neka nova pravna pobjeda.
Rahmetli Braciku neću ni spominjati.
Nejse, da se vratimo na temu i suštinu. Djece više nema pod šatorimu i studentskim domovima. Vratili ih kući. Još malo pa ni odraslih neće biti. Hoće li neko, makar moralno, odgovarati za još jednu lošu procjenu, i promašenu akciju Bošnjaka Podrinja? Otkako je Bracika preselio, veslaju ih mešetari kako koji stigne.
webby-x

#431 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by webby-x »

Djeca su u prosvjedu potpuno nepotrebna i kontraproduktivna.
Ne čudi me to od Suljagića - "slon u staklarskoj radnji".
Krushna mrva

#432 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Krushna mrva »

Havatar wrote:
Krushna mrva wrote:
Corto Maltese wrote: Dodiku ji i Silajdžić bio "najveći problem" dok god mu je dizao rejting i radio besplatnu predizbornu kampanju. Očito je da je Suljagić prestao biti korisan, pa ga u zadnje vrijeme i ne spominje. Ali nije sve izgubljeno. Možda mu, tamo negdje pred izbore, Suljagić ponovo bude upotrebljiv.
Sta ce mu bolji protivnik. Bas kao i Ceric, Zukorlic... degen do degena.
Znaci ko god ne igra kako Dodik svira kao sto to rade Lagumdzija i Radoncic je degen :-)
Ovi spomenuti bas igraju kako se Dodiku navije. E sad zasto, reci ti meni.
Lug

#433 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Lug »

Corto Maltese wrote:Djece više nema pod šatorimu i studentskim domovima. Vratili ih kući. Još malo pa ni odraslih neće biti. Hoće li neko, makar moralno, odgovarati za još jednu lošu procjenu, i promašenu akciju Bošnjaka Podrinja?
odgovarati za losu procjenu, sta su to Bosnje Podrinja izgubile ovim protestom, jel neko izgubio zivot? ah, zaboravih, nisu djeca pohadjala skolu nekoliko mjeseci..drasticno.

sta ti predlazes da se stanje normalizuje? da mirno spavaju i da se ne sekiraju, dat ce Bog..

Corto Maltese wrote:Otkako je Bracika preselio, veslaju ih mešetari kako koji stigne.
sta je to Bracika ucinio? sjecam se da je Dodika onako glasno, kako on zna oslovljavao, dobro dosli predsjednice.. i dobili malo infrastrukture. jel to ta taktika ka pomirenju i pravdi?
Corto Maltese

#434 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

Lug wrote:
Corto Maltese wrote:Djece više nema pod šatorimu i studentskim domovima. Vratili ih kući. Još malo pa ni odraslih neće biti. Hoće li neko, makar moralno, odgovarati za još jednu lošu procjenu, i promašenu akciju Bošnjaka Podrinja?
odgovarati za losu procjenu, sta su to Bosnje Podrinja izgubile ovim protestom, jel neko izgubio zivot? ah, zaboravih, nisu djeca pohadjala skolu nekoliko mjeseci..drasticno.

sta ti predlazes da se stanje normalizuje? da mirno spavaju i da se ne sekiraju, dat ce Bog..

Corto Maltese wrote:Otkako je Bracika preselio, veslaju ih mešetari kako koji stigne.
sta je to Bracika ucinio? sjecam se da je Dodika onako glasno, kako on zna oslovljavao, dobro dosli predsjednice.. i dobili malo infrastrukture. jel to ta taktika ka pomirenju i pravdi?
Kome Bracika nije odgovarao, taj boljeg od Suljagića nije ni zaslužio.
Havatar

#435 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Havatar »

Krushna mrva wrote: Ovi spomenuti bas igraju kako se Dodiku navije. E sad zasto, reci ti meni.
Sigurno , da igraju svi tako ne bi postojao ni Dodik ni RS
udrch

#436 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

Corto Maltese wrote:Kome Bracika nije odgovarao, taj boljeg od Suljagića nije ni zaslužio.
ti Podrinja nikad u životu nisi vidio..
više mu je bivših komunjara, a današnjih političara bilo na dženazi, nego Podrinjaca koje je zajebo za čitav život prodajući donacije koje su dolazile preko njega..
oni koji nisu napustili povratak u valu iseljavanja za Ameriku otjerao je kasnije Bracika uz pomoć Tarana, Hakije i ostalih jajara u Francusku..
mogu i to imenima i prezimenima da dokumentujem..
Danguba

#437 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Danguba »

Kada vidim kome sve Suljagic smeta, shvatim da covjek radi pravu stvar.

Vi mu mozete samo pljunuti pod prozor.

:serbo:
Basvod

#438 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Basvod »

Lug wrote:
A Suljagic nije dobio, niti ce dobiti ni to malo infrastrukture. Nece dobiti nista jer je los covjek.
Bracika, koji je bio dobar covjek, vidi se to u ocima, je vratio sve ili skoro sve povratnike u Kozluk... Kozluk koji danas izgleda bolje nego sto je izgledao 1990. Suljagic ih je iselio u satorsko naseljelje podno OHRa. Sta reci...
Corto Maltese

#439 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

Danguba wrote:Kada vidim kome sve Suljagic smeta, shvatim da covjek radi pravu stvar.

Vi mu mozete samo pljunuti pod prozor.

:serbo:
Bolje i to nego ovi što pljuju Braciki na mezar.
udrch

#440 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

Basvod wrote:
Lug wrote:
A Suljagic nije dobio, niti ce dobiti ni to malo infrastrukture. Nece dobiti nista jer je los covjek.
Bracika, koji je bio dobar covjek, vidi se to u ocima, je vratio sve ili skoro sve povratnike u Kozluk... Kozluk koji danas izgleda bolje nego sto je izgledao 1990. Suljagic ih je iselio u satorsko naseljelje podno OHRa. Sta reci...
nevjerovatno je koliko se vi blamirate..znate da ja Podrinje i sve što se njega tiče vrlo dobro znam, imam podatke, a kad ih nemam dobijem ih vrlo lahko, ali vi opet lupate..

ili lažeš ili nikad nisi bio u Kozluku, ni prije rata ni poslije rata..
Bracika nije bio zadužen za povratak u Kozluk, već cijelo Podrinje..u više od polovine Podrinja nije smio otići nikako..
u Kozluk se nije vratilo više od 10% Bošnjaka od prije rata, jer su ti ljudi riješili svoj status u Njemačkoj, Austriji, ali i nekim manje atraktivnim zemljama..kuće jesu obnovili, ali uglavnom svojim parama, osim ovih koji su pravi povratnici..
u Kozluk se doselio i veliki broj Srba, pa danas izgleda veći..
pred OHR-om nema niko iz Kozluka..
Corto Maltese

#441 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

udrch wrote:
Basvod wrote:
Lug wrote:
nevjerovatno je koliko se vi blamirate..znate da ja Podrinje i sve što se njega tiče vrlo dobro znam, imam podatke, a kad ih nemam dobijem ih vrlo lahko, ali vi opet lupate..

ili lažeš ili nikad nisi bio u Kozluku, ni prije rata ni poslije rata..
Bracika nije bio zadužen za povratak u Kozluk, već cijelo Podrinje..u više od polovine Podrinja nije smio otići nikako..
u Kozluk se nije vratilo više od 10% Bošnjaka od prije rata, jer su ti ljudi riješili svoj status u Njemačkoj, Austriji, ali i nekim manje atraktivnim zemljama..kuće jesu obnovili, ali uglavnom svojim parama, osim ovih koji su pravi povratnici..
u Kozluk se doselio i veliki broj Srba, pa danas izgleda veći..
pred OHR-om nema niko iz Kozluka..
Naravno da nema. Nije ih Bracika vraćao kućama da bi opet išli pod šatore.
udrch

#442 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

različita su to prava Corto..ni ovi ljudi pod šatorima nisu napustili svoje kuće..
oni i protestuju, jer ne žele da napuste svoje..

ali vi ne odgovarate ni na jedno direktno pitanje..
kakvu su alternativu ovi ljudi imali? 10 godina čekaju rješenje koje je već primjenjeno u brojnim školama u Podrinju..
a nigdje nije čistija situacija kao u Konjević polju..
šta su oni trebali uraditi kad je početkom školske godine ponovo sve isto:
- isti plan i program
- isti nastavnici, svi učenici Bošnjaci, svi nastavnici Srbi
- direktor Srbin iz Kravice
- školski odbor od 7 članova sve srbi iz Kravice
- nema pitke vode
- ............
Krushna mrva

#443 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Krushna mrva »

Opet isto vrcenje u krug. Sad bi trebalo pojedinacno odgovarati na sve ovo i opet sve u krug. Evo samo mali primjer ove pitke vode. Cuo sam kad je protest tek bio poceo da taj problem s vodom postoji i od prije rata. to jedno. Drugo, sjecam se priloga na TV gdje je neki lik spocitavao sto je prikacen iznad cesme jedan list papira A4 s cirilicnim natpisom "Cesma ne radi" ili nesto ovako.... I sad imas neke objektivne probleme i masu potpuno trivijalnih stvari koje se pojavljuju i nestaju iz seta "zahtjeva", od danas do sutra, kao na primjer cesma, nastavnica koja koristi ekavicu, definiciju nacionalne grupe predmeta, definiciju sta je sporazum, definiciju ko pregovara i u ime koga... Imao si zahtjev glede nadleznosti mistarstva RS u jednom trenutku (samo me zanima ko je pametan to smislio) ...i tako u krug. Dalje, sam zahtjev koji uvodi odredjeni oblik segregacije, umjesto da se ide na sistemska rjesenja na razini drzave. Onda imas tsj glupi pristup da se naziv bosanski odnosi samo na "Bosnjake", pa onda da se "rjesenje" u Federaciji sa b/h/s i upisivanjem jezika po zelji smatra kvalitetnim, dugorocnim rjesenjem....i tako dalje, i tako dalje.
Kad pogledas kako je fino zamisljeno sve, plus ko vodi, plus ovaj aspekt sa djecom u izlogu....Kako je moglo zavrsiti nego ovako?
hizo ramidovic

#444 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by hizo ramidovic »

Corto Maltese wrote:
Naravno da nema. Nije ih Bracika vraćao kućama da bi opet išli pod šatore.
naravno da nije, pa mora neko ostati i u skolama, da za domaci rad naslika portrete 'eroja mladica i karadzica...i da nauci kako mujezin rice sa minareta...i da zna kako je bosna najstarija srpska drzava sa ove strane drine...itd
udrch

#445 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

jebiga, tebi smetam ja što živim u Sarajevu, a ne u Podrinju..oni ti smetaju što žive u Podrinju, ali bi voljeli da bar imaju elementarna prava..za nekog ko nije porijeklom iz ove zemlje uzimaš sebi malo previše prava..

ali vaš nagon da izmišljate neistine i pretvarate ih u tvrdnje postaje degutantan..
nisam nikad čuo za osnovnu školu prije rata koja nije imala pitku vodu..osim toga, ovdje govorimo o Podrinju koje je prebogato vodom..trebali bi makar malo razmisliti kad krenete nešto da slažete..
škola je imala svoj izvor prije rata i on je i danas njen..kad je obnavljana škola plaćeno je da se i taj izvor ponovo dovede, jer su tokom rata privremeni stanovnici vadili one plastične cijevi..tu donaciju je smutio Taran i ta voda nikad nije dovedena, ali je dovedena neka bliža koja nije za piće..s obzirom da je Taran u zagrljaju sa načelnikjom Bratunca niko mu ništa ne može, ali Taran sve može..
nije postojao nikakv natpis "česma ne radi", već natpis "voda nije za piće" i problem nije bilo pismo kojim je napisano, već što je to neko postavio dok je direktor zadržavao novinare da to snime..
u Podrinju nikad nije ćirilica bila problem..ja i danas napamet znam azbuku, a abecedu preskočim po neko slovo..
nije problem nijedan nastavnik pojedinačno, problem je što kad nema lokalnih Srba oni zaposle ženu iz Srbije, kao što je slučaj sa nastavnicom maternjeg jezika, a neće nijednog Bošnjaka..ne mogu tamo svi živjeti od poljoprivrede, treba valjda biti i poneki makar prosvjetni radnik..da ne spominejm da u opštini Bratunac nema niko od Bošnjaka da radi, izuzev onih koji osvoje mandat na izborima..ostala entitetska preduzeća u državnom vlasništvu da ne spominjem..

mene zanima što tebi, Corti i uglavnomja smetaju ovi ljudi..
jel nije normalno da oni traže svoja prava..navedi mi bilo šta što su im direktor i školski odbor sami dali ili na zahtjev, a što je bilo do njih..školu su napravili drugi, a četnici su je zapalili..svu opremu u školi su donirali drugi..informatičku opremu koja je donirana od ljudi iz Konjević polja koji žive u Švicarskoj direktor je prebacio u školu u Kravici..
šta vama nije jasno?
hizo ramidovic

#446 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by hizo ramidovic »

Krushna mrva wrote:Opet isto vrcenje u krug. Sad bi trebalo pojedinacno odgovarati na sve ovo i opet sve u krug. Evo samo mali primjer ove pitke vode. Cuo sam kad je protest tek bio poceo da taj problem s vodom postoji i od prije rata. to jedno. Drugo, sjecam se priloga na TV gdje je neki lik spocitavao sto je prikacen iznad cesme jedan list papira A4 s cirilicnim natpisom "Cesma ne radi" ili nesto ovako.... I sad imas neke objektivne probleme i masu potpuno trivijalnih stvari koje se pojavljuju i nestaju iz seta "zahtjeva", od danas do sutra, kao na primjer cesma, nastavnica koja koristi ekavicu, definiciju nacionalne grupe predmeta, definiciju sta je sporazum, definiciju ko pregovara i u ime koga... Imao si zahtjev glede nadleznosti mistarstva RS u jednom trenutku (samo me zanima ko je pametan to smislio) ...i tako u krug. Dalje, sam zahtjev koji uvodi odredjeni oblik segregacije, umjesto da se ide na sistemska rjesenja na razini drzave. Onda imas tsj glupi pristup da se naziv bosanski odnosi samo na "Bosnjake", pa onda da se "rjesenje" u Federaciji sa b/h/s i upisivanjem jezika po zelji smatra kvalitetnim, dugorocnim rjesenjem....i tako dalje, i tako dalje.
Kad pogledas kako je fino zamisljeno sve, plus ko vodi, plus ovaj aspekt sa djecom u izlogu....Kako je moglo zavrsiti nego ovako?
u svakom slucaju je bolje nego u rs-u, ako se jos uzme u obzir da i npip za taj predmet oslikava njegov naziv, tj da su podjednako zastupljeni knjizevnici sve tri nacionalne knjizevnosti. za pocetak, neka se tako uvede i u rs-u.
osim toga, sta je problematicno u nazivu 'bhs jezik i kjizevnost? pa 50 godina se ucio jezik koji se zvao 'sh-hs jezik' i tada to nije bio problem, zasto je sad problem ako se u naziv doda jos 'bosanski?
Corto Maltese

#447 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

udrch wrote:različita su to prava Corto..ni ovi ljudi pod šatorima nisu napustili svoje kuće..

kakvu su alternativu ovi ljudi imali? 10 godina čekaju rješenje koje je već primjenjeno u brojnim školama u Podrinju..
- isti plan i program
- nema pitke vode
- ............
Ima li tih problema u OŠ Petar Kočić u Kozluku?
udrch

#448 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by udrch »

ne znam za Kozluk, znam za neke druge škole da nema ovakvih problema..pretpostavljam da nema ni u Kozluku..
ovaj problem je bio prisutan nakon povratka samo u Srebrenici i Konjević polju..Srebrenica je prošle godine riješila, a Konjević polje nije ni ove..

pretpostavljam da ćeš sad da konstatuješ kako u Kozluku nema, jer je to Bracika sredio, a u Konjević polju ima, jer ih je Suljagić zajebo :lol: ..
Corto Maltese

#449 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by Corto Maltese »

udrch wrote:ne znam za Kozluk, znam za neke druge škole da nema ovakvih problema..pretpostavljam da nema ni u Kozluku..
ovaj problem je bio prisutan nakon povratka samo u Srebrenici i Konjević polju..Srebrenica je prošle godine riješila, a Konjević polje nije ni ove..

pretpostavljam da ćeš sad da konstatuješ kako u Kozluku nema, jer je to Bracika sredio, a u Konjević polju ima, jer ih je Suljagić zajebo :lol: ..
Neću ništa da konstatujem i podvlačim, jer za tim nema potrebe. To se radi samo kada nešto nije očigledno.
hizo ramidovic

#450 Re: Zasto nas nije briga za djecu Konjevic Polja?

Post by hizo ramidovic »

Corto Maltese wrote:
udrch wrote:različita su to prava Corto..ni ovi ljudi pod šatorima nisu napustili svoje kuće..

- isti plan i program
- nema pitke vode
- ............

Ima li tih problema u OŠ Petar Kočić u Kozluku?
a uce li djeca u kozluku bosanski ili srpski jezik?
imaju li djeca u kozluku nac grupu predmeta?
Post Reply