PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
mahalaš

#426 Re: PlayStation 4 - all about

Post by mahalaš »

Igral ko PES2015, da odigramo koju? :D
Vertig0

#427 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Ma.ne.znam do cega je, al gledam sad da mi je tek 20gb skinuo :(
Pa jebem im ja mater za staim preload sluzi, dva dana drzim ps u rest mode i sad tek skida igru...
I da stvar bue gora, nakon 7 sati skidanja doso je do 35 %
I stavio sam pljeku u rest mode posto sam mislio da ce se nastaviti instalirati, međutim sad je opet na 1%
Necu gta zaigrati do nove godine kako stvari stoje.
Mustang1

#428 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Ne znam ja znam da ako je Telemach moras svako malo restartovati modem :D

Je'l neko mozda nekim slucajem (vjerovatno nije ali eto :D ) pokusavao da poveze ps4 i tv preko onog optical out koji ima nazad na konzoli a ovamo da bude onaj jack 3.5 mm koji ide u tv gdje se slusalice upale ... Mislim na zvuk samo necu sliku tako :D Posto mi jos uvijek nema zvuka moram naci neku alternativu .. Ubi me GTA na slusalicama .. Natekla mi glava :D
Vertig0

#429 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Ma evo skinuo se nakon 3 dana konacno. Ok je sve, kontam da je igra 50gb pa da dugo treba, ali me nervira sto je na preloadu skinuo sam dva fajla od 1gb i 600mb, nekakvi update ili sta li.
Mustang1

#430 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Meni je skinuo na preloadu sve .. Samo kliknuo i igrao jucer ujutro kada sam ustao .. Povezana ti je konzola sa kablom nije wireless ? I jesi mijenjao onaj dns i ona sranja ostala sta treba ?
Vertig0

#431 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Nije kablom, wifi je u pitanju. Nista nisam cackao oko toga. Ma nebitno, sad je skinuta al sam se bio iznerviro.
Mustang1

#432 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Pa nastimaj to za ubuduce .. WiFi je puno slabiji nego kablom to su sve zalili svima je tako .. Povezi kablom i ako i dalje bude sporo nadji na netu dns kako promjeniti
Vertig0

#433 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Ma ne mogu to, nije mi nikako na ruku, ruter mi je podaleko od PS.
Mustang1

#434 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

E jbg onda .. Ali to je sigurno razlog sto ti sporo skida.. Ja kroz kucu imam hiljadu nekih kablova tamo vamo :D Jos mi i modem i ruter pored konzole odmah :D
Mustang1

#435 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Evo opet ima prijava za The Crew betu od 25. novembra pocinje .. Pa ko hoce da proba nek se prijavi :D
_Astra_

#436 Re: PlayStation 4 - all about

Post by _Astra_ »

Moze jedno pitanje ? :D

Posto jedinu plejku koju sam imao je PS2, i od izlaska PS3 nisam NIKAKO igrao konzole (iskljucivo PC). Ima li sta ZANIMLJIVO na PS4 ako se uzme u obzir faktor da sam OPSJEDNUT COD-om MW3... Znaci, nista SCI FI,sportovi, avanture i to, vec neka "realna" MULTIPLAYER rokacina...

Zahvaljujem
:run:
EmiRem

#437 Re: PlayStation 4 - all about

Post by EmiRem »

_Astra_ wrote:Moze jedno pitanje ? :D

Posto jedinu plejku koju sam imao je PS2, i od izlaska PS3 nisam NIKAKO igrao konzole (iskljucivo PC). Ima li sta ZANIMLJIVO na PS4 ako se uzme u obzir faktor da sam OPSJEDNUT COD-om MW3... Znaci, nista SCI FI,sportovi, avanture i to, vec neka "realna" MULTIPLAYER rokacina...

Zahvaljujem
:run:
klix, battlefield 4, FarCry 4 , KillZone:Shadow Fall, ima toga koliko hoces.....
Mustang1

#438 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Izbacili su klix demo i Far Cry ali za njega treba neki key da se igra demo :D
Keceri razocarali a polagao sam dosta sati u njih :D
Boateng

#439 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Boateng »

Sarajevo1970 wrote:Mislim kupiti PS4 a neznam jel' moguce dobiti PS+ account ako si u BiH,
meni je cisto radi online igranja znaci bez PS+ nemam sta od PS4 konsole.

Eh, da nebi citao sve 18 stranica ovog topica.. Moze li mi iko reci da li je
moguce i ako nije da li ima neki drugi nacin da se dodje do PS+ accounta?

Hvala unapred :)
Jeste.
Cybernetic

#440 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:19, edited 1 time in total.
medjutim

#441 Re: PlayStation 4 - all about

Post by medjutim »

Cybernetic wrote:Vidim mnogi se zale zbog problema sa instalacijom GTA V. Zar nije lakse kupiti CD umjesto skidanja? Ja sam upravo zbog toga otisao u prodavnicu u jednostavio na dobri stari nacin kupio igru da se ne moram kasnije zahebavat sa ovim glupostima. Pogotovo u slucaju GTA zato sto instalacija ove igre traje veoma dugo u odnosu na druge. Prekjucer bas citam post frajera koji kuka da mu instalacija vec 12 sati stoji na 20%. :roll: Taj online store upotrebljavat samo u izuzetnim slucajevima, mada ja razumijem vas koji nemate gdje kupiti igre pa ste primorani skidati ih.
Samo kad imaju dobri popusti :D. Cini mi se da je GTA V skuplja na online store, nego kad kupujes disk.
Mustang1

#442 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

medjutim wrote:
Cybernetic wrote:Vidim mnogi se zale zbog problema sa instalacijom GTA V. Zar nije lakse kupiti CD umjesto skidanja? Ja sam upravo zbog toga otisao u prodavnicu u jednostavio na dobri stari nacin kupio igru da se ne moram kasnije zahebavat sa ovim glupostima. Pogotovo u slucaju GTA zato sto instalacija ove igre traje veoma dugo u odnosu na druge. Prekjucer bas citam post frajera koji kuka da mu instalacija vec 12 sati stoji na 20%. :roll: Taj online store upotrebljavat samo u izuzetnim slucajevima, mada ja razumijem vas koji nemate gdje kupiti igre pa ste primorani skidati ih.
Samo kad imaju dobri popusti :D. Cini mi se da je GTA V skuplja na online store, nego kad kupujes disk.
Kako :D US Store i nema problema sa cijenama :D Ja nisam imao problema sa instalacijom GTA i sve ide ko podmazano .. U njemackom storu imaju neka fina snizenja sto znaci da ce na black friday u americkom biti svega i svacega po odlicnim cijenama
Ja sam i presao GTA skoro 50% mada ne igram stalno igram i online i tamo prelazim sa frendom to je malo zanimljivije
Mustang1

#443 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Sarajevo1970 wrote:Mislim kupiti PS4 a neznam jel' moguce dobiti PS+ account ako si u BiH,
meni je cisto radi online igranja znaci bez PS+ nemam sta od PS4 konsole.

Eh, da nebi citao sve 18 stranica ovog topica.. Moze li mi iko reci da li je
moguce i ako nije da li ima neki drugi nacin da se dodje do PS+ accounta?

Hvala unapred :)
Ako kupis kojim slucajem ps4 prije black fridaya sacekaj ga jer je neko napisao da je prosle godine bilo snizenje za plus mogao se dobiti skoro dzaba :D
I naravno kada budes pravio account obavezno americki sa americkom adresom nadji podatke na google
Vertig0

#444 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Vertig0 »

Zato ti dajes 120 KM za igru dok ja istu kupim za 60$. Plus sam uvezao account sa prijateljem pa kupujemo po pola. Znaci jedna igra nas izadje oko 40 KM.
gilla

#445 Re: PlayStation 4 - all about

Post by gilla »

Ko zeli neka doda: ipeBIH.

U dolasku je diablo, uskoro battlefield 4, bar sto se tice MP stvari. Dok se malo zahutka, pocetkom nove godine, witcher, order, i BLOODBORNE( souls sam fan).
klix jedino ako negdje jeftino naleti.
Moguce GTA5

Bujrum
Ringhio

#446 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Ringhio »

Sinoc po prvi put igrao Fifu 2015 na cetvorci.

Odusevljen.

Publika, emocije na licima igraca, prljanje dresa, tragovi koji ostaju na travi od kopacki, sama igra, dinamika, kretnje igraca...fantasticno.

Mogu se i lijepi golovi dati sa 25-30 metara, sto je barem meni na trojci i Fifi 14 bila misaona imenica.

Definitivno cu sebi cetvorku kupiti.
Big Ben

#447 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Big Ben »

gilla wrote:Ko zeli neka doda: ipeBIH.

U dolasku je diablo, uskoro battlefield 4, bar sto se tice MP stvari. Dok se malo zahutka, pocetkom nove godine, witcher, order, i BLOODBORNE( souls sam fan).
klix jedino ako negdje jeftino naleti.
Moguce GTA5

Bujrum
Đesi Ipe kućo stara! Nek' je legla plejka konačno. Javi se nekad za kafu! M. :kiss:
Mustang1

#448 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Presao sam GTA ono glavno story mode.. One sporedne misije nisam ali cu i to vremenom polako ponekad jednu dvije ali cu vise igrati online .. Danas sam online usao u misiju sa 12 nas zajedno .. Inace sam ulazio po 3-4 najvise .. Koja je ludnica kad nas je 12 umro sam od smijeha :D
Skidaju se i keceri iako su dobili losu ocjenu ali nadam se da ce zadovoljiti igranje online ponekad i ubijanje dosade ..
Dok malo ohladim sa ovim sto imam uzet cu i Far Cry .. Da ne uzimam sve odjednom da ne znam sta da igram :D
ferratilis

#449 Re: PlayStation 4 - all about

Post by ferratilis »

Mustang1 wrote:Presao sam GTA ono glavno story mode.. One sporedne misije nisam ali cu i to vremenom polako ponekad jednu dvije ali cu vise igrati online .. Danas sam online usao u misiju sa 12 nas zajedno .. Inace sam ulazio po 3-4 najvise .. Koja je ludnica kad nas je 12 umro sam od smijeha :D
Skidaju se i keceri iako su dobili losu ocjenu ali nadam se da ce zadovoljiti igranje online ponekad i ubijanje dosade ..
Dok malo ohladim sa ovim sto imam uzet cu i Far Cry .. Da ne uzimam sve odjednom da ne znam sta da igram :D
Ima se, može se :P
Mustang1

#450 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Ma nema se ali se gura nekako :D Posto nece do marta biti nista novo da se uzme .. Ovo je dugorocnija investicija :D
Post Reply