Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pakica_

#426 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

Muhamed Đakmić wrote:Pa meni je logično da zna makar nešto osoba od 20-25 godina skuhati :D

Ali valjda nije dovoljno kul, šta li :D
sve to treba snjurom od usisivaca mastrafit :lol: :lol:
salu na stranu, ne znam kako makar ne pokusaju, pa da vide kako je to superrrr.. mene kuhanje taaaaaaaaako opusta.. i eksperimentisanje sa zacinima i sl.
Mutivoda

#427 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Mutivoda »

Muhamed Đakmić wrote:Pričajte vi ovo ili ono, ali velika većina cura koje ja poznajem neće uopšte da pokušaju kuhati :D
I ja ih znam nekoliko, ali i te će valjda vremenom promijeniti to, mislim meni to nema smisla, ali možda jer živim sama pa sam morala naučiti.
Ali eto ako one mogu da se hrane cijeli život a da ne kuhaju (bilo da im kuha neko drugi, da kupuju gotovu hranu ili da jedu po restoranima) pa nek' im bude onda :D
shmizlica wrote:pa kuhanje baš i nije nuklearna fizika....kad ti zatreba i te kako naučiš....ako ni zbog čeg, a ono sebe radi :D
Slažem se :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#428 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Ja samo da kazem da je danas moderno faliti se kako ne znaju ni jaje skuhati, a ovakvih je masa.

p.s. nokti ne iskljucuju pravljenje pite (opet o piti), amateri ste pravi :oops:
kloniran

#429 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

pakica_ wrote: ne, nego zbog toga sto nas odbijaju ovi koji pisu "dijece" pa nemamo sta privest' kuci :roll:
:D Ako cu birati između pismenosti i kinderčeta, uvijek ću odabrati ovo drugo pa makar bio i nepismeni seljak, a žena koja ne zna kuhat treba da se stidi a ne da se ponosi time. :wink: :D

p.s. Dodajem novo odbijanje uz cigare :D
Odbijaju me žene/djevojke koje kad nemaju šta pametno reći traže gramatičke greške. :skoljka:

A sad odoh gOnjat pinkuše, nijh većina bar zna kuhati. :roll: :skoljka:
Goldenhand

#430 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Goldenhand »

shmizlica wrote:pa nije ni vakat kad su cure od 15 morale znati kuhati :razz:
Uvijek :skoljka:
pink floydd

#431 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

mora znat kuhat, pa kakvo je to zensko ako ne zna kuhat jbt. Kad se vratim s biroVa mora pita da me ceka na stolu, vrela....il odma kod maticara da cijepam vjencani list. to kad se ozenim :lol:

Nokti mi ne smetaju sve dok njoj ne smetaju kad radi nesto, a pito bi je kako bi stavila lance na minus deset kad zatrebaju. Smetaju mi one koje uzgajaju nokte pa onda cmizdre kako im smetaju, ali ni slucajno da ih skrate.
lavorpunvode

#432 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by lavorpunvode »

kloniran wrote:
Mutivoda wrote:
Država wrote: Idi ba u buregdžinicu pa jedi pitu. Žena treba da ima lijepe i uredne nokte. Ništa mi mrže nema nego kad žensko ima muške šake. Ocam, da je k'o Tito, ne bih je ni pogledao...
:thumbup: :lol: :D
Zbog takvih stavova u modernom svijetu je sve vise cuka, a sve manje dijece :roll:
bitno je da ima djece a za dijecu cemo lako :D
Država

#433 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

pakica_ wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa meni je logično da zna makar nešto osoba od 20-25 godina skuhati :D

Ali valjda nije dovoljno kul, šta li :D
sve to treba snjurom od usisivaca mastrafit :lol: :lol:
salu na stranu, ne znam kako makar ne pokusaju, pa da vide kako je to superrrr.. mene kuhanje taaaaaaaaako opusta.. i eksperimentisanje sa zacinima i sl.
I meni duša spremati klopu. Jbg, samohrani otac, šta da se radi. Ocam, ja kad napravim burek, takav se ne može pojesti ni na Baščaršiji. Stvarno, ne zezam se.

@pakica

Daj koji recept...
pink floydd

#434 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

talashika wrote:
pink floydd wrote:mora znat kuhat, pa kakvo je to zensko ako ne zna kuhat jbt. Kad se vratim s biroVa mora pita da me ceka na stolu, vrela....il odma kod maticara da cijepam vjencani list. to kad se ozenim :lol:

Nokti mi ne smetaju sve dok njoj ne smetaju kad radi nesto, a pito bi je kako bi stavila lance na minus deset kad zatrebaju. Smetaju mi one koje uzgajaju nokte pa onda cmizdre kako im smetaju, ali ni slucajno da ih skrate.
de kao da mora biti pita, moze i uljevak :skoljka:

koliko ste zapomagali za nokte :roll: ....a nijedan nije spomenuo da ih voli kad mu se zariju u ledja :evil:
Pa rekoh da mi ne smetaju, sve dok njoj ne smetaju. Da ne moze nesto da uradi i vadi se na nokte, onda mi smetaju. Pita je eufemizam za toplo jelo, bilo kakvo :thumbup:
Država

#435 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

Čini mi se da je KLIX prepun tradicionalista. Zašto žena uopšte MORA znati kuhati? Ne kontam. To je kao da meni neko kaže da moram znati popraviti kvar na automobilu.

Dajte ba ljudi, danas su žene nešto drugo...
ultima_palabra

#436 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

talashika wrote:koliko ste zapomagali za nokte :roll: ....a nijedan nije spomenuo da ih voli kad mu se zariju u ledja :evil:
Onaj koji ima benove po leđima ne voli :mrgreen:
pink floydd

#437 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

Država wrote:Čini mi se da je KLIX prepun tradicionalista. Zašto žena uopšte MORA znati kuhati? Ne kontam. To je kao da meni neko kaže da moram znati popraviti kvar na automobilu.

ako ti prihvatis da ona ne zna kuhat, budi siguran da ona nece prihvatit to da ti ne znas popravit česmu. Dje ces vecih tradicionalista od zena.
ultima_palabra

#438 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

Država wrote:Čini mi se da je KLIX prepun tradicionalista. Zašto žena uopšte MORA znati kuhati? Ne kontam. To je kao da meni neko kaže da moram znati popraviti kvar na automobilu.

Pa ne mora, ali joj je plus da zna... kao i muškarcu uostalom.

Mislim da su se neki žalili na ove što se hvale da ne znaju kuhati... kao tako su zajebanije :-)
ultima_palabra

#439 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

talashika wrote:
ultima_palabra wrote:
talashika wrote:koliko ste zapomagali za nokte :roll: ....a nijedan nije spomenuo da ih voli kad mu se zariju u ledja :evil:
Onaj koji ima benove po leđima ne voli :mrgreen:
onda u donji trap :evil: :skoljka:
Žemo :mrgreen: :izet:
lavorpunvode

#440 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by lavorpunvode »

sigurna sam da ni sam ne vjerujes u ovo :D
Država

#441 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

lavorpunvode wrote:

De ba... pa zašto bih to pisao. Možda da se dopadnem ženama na forumu...

Iskreno, nerviraju me mamini sinovi koji očekuju da mu žena zamijeni majku. Bori se jarane. Ako ti se jedu klepe, podigni guzicu, nauči praviti i vozdra. Ha ja...
lavorpunvode

#442 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by lavorpunvode »

Država wrote:
lavorpunvode wrote:

De ba... pa zašto bih to pisao. Možda da se dopadnem ženama na forumu...

Iskreno, nerviraju me mamini sinovi koji očekuju da mu žena zamijeni majku. Bori se jarane. Ako ti se jedu klepe, podigni guzicu, nauči praviti i vozdra. Ha ja...
zena sam, i ko i svaka druga voljela bh imati tretman princeze :D ali brate dragi, ne mozes tako :D
haj eto i da ne kuha muzu, ali dijete kad dodje jednog dana, nema te koja nece morati preuzeti ulogu majke i ako do tada nije znala, nauciti kuhati i "prati tudje gace", ako su se do tad zaklinjale da to nece raditi. zao mi je zbog svih nas, zena, ali bez toga nema normalnog zivota.
Država

#443 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

lavorpunvode wrote:

zena sam, i ko i svaka druga voljela bh imati tretman princeze :D ali brate dragi, ne mozes tako :D
haj eto i da ne kuha muzu, ali dijete kad dodje jednog dana, nema te koja nece morati preuzeti ulogu majke i ako do tada nije znala, nauciti kuhati i "prati tudje gace", ako su se do tad zaklinjale da to nece raditi. zao mi je zbog svih nas, zena, ali bez toga nema normalnog zivota.
Pa normalno je da ima ulogu majke prema svom djetetu. Ja govorim o muževima kojima treba mama. Meni se to gadi. Možda zbog toga što imam dvije kćerke pa već unaprijed mrzim zetove... :lol:
lavorpunvode

#444 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by lavorpunvode »

Država wrote:
lavorpunvode wrote:

Pa normalno je da ima ulogu majke prema svom djetetu. Ja govorim o muževima kojima treba mama. Meni se to gadi. Možda zbog toga što imam dvije kćerke pa već unaprijed mrzim zetove... :lol:
pa eto.. priznajes da ipak mora znati kuhati. a kad vec kuha za djecu, podrazumijeva se da nece tebe ostaviti praznog stomaka.. :D
Capajebo

#445 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Capajebo »

Obje strane imaju svoje obaveze u braku, prirodnije je da zena preuzme tu brigu oko kuhanja. Muskarac preuzima neke druge brige, to je normalno. Al' cuj ne mora nista :-) Pa sta ce mi onda? Sto bi se uzimali? :roll:
Država

#446 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

lavorpunvode wrote:
pa eto.. priznajes da ipak mora znati kuhati. a kad vec kuha za djecu, podrazumijeva se da nece tebe ostaviti praznog stomaka.. :D

Nema ona mene šta ostavljati praznog stomaka. Sutra da se ponovo oženim, pravio bih klopu jednako koliko i ona. Pa jbt, nije 18. vijek...

(Sad opet reci da ja vjerovatno ni ovo ne mislim)
Muhamed Đakmić

#447 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Muhamed Đakmić »

Ma nije ba, ne odnosi se ovo samo na kuhanje. Generalno, pranje suđa, veša, kuhanje, apsolutno svi kućanski poslovi. Znam dosta djevojaka kojima je to raditi iz poniženja. Eh te princezice mi se gade.

Nije sramota ne znati kuhati, sramota je misliti da si zajebana što to ne znaš.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#448 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Moja žena i ja imamo služavku.
lavorpunvode

#449 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by lavorpunvode »

Država wrote:
lavorpunvode wrote:

Nema ona mene šta ostavljati praznog stomaka. Sutra da se ponovo oženim, pravio bih klopu jednako koliko i ona. Pa jbt, nije 18. vijek...

(Sad opet reci da ja vjerovatno ni ovo ne mislim)
haj dobro nek ti bude :D
ja ti ne vjerujem i dalje, iz razloga sto smatram da takav luksuz ni za jednu zenu nije moguc niti je kad bio moguc. ne znati kuhati nikako, i tvoje sudjelovanje u smislu podjele obaveza (danas kuhas ti, sutra ona) nije ista stvar.
Država

#450 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Država »

lavorpunvode wrote: haj dobro nek ti bude :D
ja ti ne vjerujem i dalje, iz razloga sto smatram da takav luksuz ni za jednu zenu nije moguc niti je kad bio moguc. ne znati kuhati nikako, i tvoje sudjelovanje u smislu podjele obaveza (danas kuhas ti, sutra ona) nije ista stvar.

... ah da, odbija me kad žensko stalno nešto dovodi u pitanje i sumnja. To je jako opterećujuće za obje strane...
Post Reply