BiH vs USA [14. 08. 2013]

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Kako ce zavrsiti utakmica BiH vs USA ?

Poll ended at 13/08/2013 00:54

Pobjeda Bosne i Hercegovine
129
79%
Remi (X)
22
13%
Pobjeda USA
12
7%

Total votes: 163

vicious

#426 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by vicious »

JThomas wrote:e zamislite da je išao grasom šta bi mislio i napisao...

može on biti šupak a naši stadioni odron, jedno drugo ne isključuje...
Ma gdje će ići grasom kad ne zna ni gdje treba doći... može se jedino vozati ukrug od Ilidže do Čaršije... :D

Stadioni nam jesu odron, ali nije to baš tako kako je pakaš napisao. I da mi je samo znati gdje nađe "a family’s lounge" na grbavici, jebo te k'o da ljudi stanuju tamo :D
KPNCTNJAH

#427 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by KPNCTNJAH »

un1ted wrote: Doticni nista slagao nije, realno stanje je preneo.
Ovi su mi najjaci, sto se gube u pisanju, pa ne znaju na kraju ni koji jezik govore.

Nadam se da ce nasi igraci procitati ovaj clanak ;-)
LSD

#428 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

JThomas wrote:e zamislite da je išao grasom šta bi mislio i napisao...

može on biti šupak a naši stadioni odron, jedno drugo ne isključuje...
Ma nije to...ko da mi ne znamo gdje živimo i u kakvim uslovima, kakvi su nam stadioni i sve to , pa sad treba iz amerike on da nam pametuje.

Larry Charles i Sacha Baron Cohen su zapravo u Boratu parodirali i ismijali sve one americke lažne vrijednosti, ali i aroganciju/nadmenost prema sve što je neamericko.
Ne može neki uhljup pisati o drugome, blatiti ga, izvlaciti najgora sranja o njemu - pa makar bio i 100 puta u pravu....jer njegov licni smrad anulira smrad onoga o kome piše.
Last edited by LSD on 13/08/2013 16:27, edited 1 time in total.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#429 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by un1ted »

Kada se nema argumenata skrece se k gramatici :) Standardno na forumima...
KPNCTNJAH

#430 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by KPNCTNJAH »

Nije mi cilj ispravljati tvoje gramaticke greske, da jeste kopirao bih cijeli tvoj komentar i podebljao ih, ali kad neko pise protiv mog grada i pritom koristi ekavicu onda nemam o cemu argumentovano s njim raspravljati. Mogu samo ban dobiti, sto izgleda ovdje nije tesko. :D
Infaze Studio

#431 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Infaze Studio »

un1ted wrote:Kada se nema argumenata skrece se k gramatici :) Standardno na forumima...
Eto, opet si se gramaticki "provalio", a rugas se taksisti koji ne zna strani jezik. :D
p206

#432 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by p206 »

palermo wrote:
p206 wrote:Uglavnom, poenta je da je on novinar i posao mu je da pljuje na sve i svašta, a mi smo mu svojim neradom došli kao kec na desetku.
Da smo najzlatniji, on bi pljuvao....prema tome nema tu nikakva keca, a bogami ni desetke....

čemu uopšte rasprava o tekstiću nekog novinarčića
ima brate i keca i desetke za ajnca...
ne branim ga... ko ga jebe... ali znaš kako kažu, uvijek bolje vidi šta fali onaj ko tek dođe, nego onaj koji je tu stalno.
Možda nisi ulazio u WC na Koševu, ja sam jednom i nikad više...5 dana poslje toga sam mislio da sam fasovao sidu ili neku drugu zaebanu bolest. Korov od 20 cm na tribinama raste, na groblju Lav je uređenije. Stolice nisu obrisali ima 100 godina, ako nisi ponio novine da sjedneš prljavih ćeš se pantalona vratiti. I za čitavu "uslugu" platiš 10-15 maraka... da mi je rođeni brat upravnik rekao bi mu da je nikakav radnik.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#433 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by un1ted »

Infaze Studio wrote: Eto, opet si se gramaticki "provalio", a rugas se taksisti koji ne zna strani jezik. :D
Vjerovatno zato i postoje lektori :wink:
Sto se tice stranog jezika i taksista, to im je u opisu posla. Ako ne znaju neki strani jezik neka ne rade na mjestima gdje se takvi putnici ocekuju. No nebitno..
jeza u ledja

#434 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by jeza u ledja »

@ palermo fino objasnio. :thumbup:

@ LSD, mene vise iznervira kad procitam kako se neko zivcira zbog ovakvog teksta, poput tebe, nego sam glupi tekst. I usput, ovaj lik nije Amerikanac, vec kako sam shvatio Britanac.
Interesantno mi je kako uvijek uspjemo naci nesto oko cega cemo pjenit, ko god nam dolazi u goste.

Inace, sto se tice konkretno stadiona nemam problem sa kritikom, jer mislim da i pored niskog standarda u BiH, da su stadioni cak ispod tog standarda.
Last edited by jeza u ledja on 13/08/2013 16:41, edited 1 time in total.
Infaze Studio

#435 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Infaze Studio »

p206 wrote:
palermo wrote:
p206 wrote:Uglavnom, poenta je da je on novinar i posao mu je da pljuje na sve i svašta, a mi smo mu svojim neradom došli kao kec na desetku.
Da smo najzlatniji, on bi pljuvao....prema tome nema tu nikakva keca, a bogami ni desetke....

čemu uopšte rasprava o tekstiću nekog novinarčića
ne branim ga... ko ga jebe... ali znaš kako kažu, uvijek bolje vidi šta fali onaj ko tek dođe, nego onaj koji je tu stalno.
Možda nisi ulazio u WC na Koševu, ja sam jednom i nikad više...5 dana poslje toga sam mislio da sam fasovao sidu ili neku drugu zaebanu bolest. Korov od 20 cm na tribinama raste, na groblju Lav je uređenije. Stolice nisu obrisali ima 100 godina, ako nisi ponio novine da sjedneš prljavih ćeš se pantalona vratiti. I za čitavu "uslugu" platiš 10-15 maraka... da mi je rođeni brat upravnik rekao bi mu da je nikakav radnik.
206, mislim da ne kontas argument. RAdi se o tome da nije na tom zoharu da on salje izvjestaj, a pogotovo ne na nacin na koji ga je poslao, o stadionima, trgovinama, taksistima u Sa. Nemoj mi reci da stvrano mislis da raja nije svjesna situacije.
Svjesna I te kako, ali takve bljuvotine pisati je za svaku osudu.
brazzo19

#436 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by brazzo19 »

Često je sarajevska publika bila kritikovana zbog činjenice da su utakmice reprezentacije u glavnom gradu naše države bile slabo posjećene.

Istini za volju, reprezentacija je u Sarajevu najčešće igrala u fazi loših rezultata, kada je interes za našom najboljom selekcijom bio na niskom nivou.

Da je Sarajevo grad fudbala u kojemu odlasci na utakmice imaju tradiciju dugu više od stotinu godina najbolje pokazuje činjenica da su sve utakmice reprezentacije BiH igrane u Sarajevu u posljednje vrijeme bile popraćene punim tribinama.

Tako će očigledno biti i sutra protiv Sjedinjenih Američkih Država. Naravno, neće samo Sarajlije napuniti Koševo. Navijači kao i uvijek dolaze iz cijele BiH, Njemačke, Austrije, Slovenije, Skandinavije, Kanade, Amerike...

Kako saznajemo sa lica mjesta, ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu odavno nema u prodaji. Na "crnom tržištu" kod popularnih tapkaroša za ulaz na zapad ćete platiti i do 60 KM, dok u poslovnicama Centrotransa još uvijek imaju na raspolaganju određen broj ulaznica za sjevernu i južnu tribinu.

Koševo će definitivno biti puno, odnosno sve ulaznice rasprodate, a kako najavljuju naši Zmajevi, iako se protiv SAD-a radi o prijateljskoj utakmici, oni uvijek žele pobijediti za svoje vjerne navijače.

(Reprezentacija.ba)

jel istina ovo , ako je istina da nema karata za zapad i istok tj. da ima al za petobanku da i ne pomisljam da idem na utakmicu sutra .... stadion prima 34 hiljade oni puste 22 u prodaju fujjjjj
palermo

#437 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by palermo »

p206 wrote:
A slušaj, vidiš ženu sa dobrim viškom kila, elementarna pristojnost ti nalaže da ne pričaš o njenim kilama, nego njenim divnim prekrasnim zelenim očima.

Dakle, ovaj novinar je pokazao elementarnu nepristojnost prema ljudima ove zemlje, koji bolje od njega znaju kakvi su wc na Koševu (kao što i ona žena zna najbolje koliko ima kila) a kad je netko prema tebi nerpistojan, zašto očekivati od one žene da ga hvali i viče, nek si mi rekao koliko imam kila, da ne bi tebe još bi u zabludi bila.
LSD

#438 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:@ palermo fino objasnio. :thumbup:

@ LSD, mene vise iznervira kad procitam kako se neko zivcira zbog ovakvog teksta, poput tebe, nego sam glupi tekst. I usput, ovaj lik nije Amerikanac, vec kako sam shvatio Britanac.
Interesantno mi je kako uvijek uspjemo naci nesto oko cega cemo pjenit, ko god nam dolazi u goste.

Inace, sto se tice konkretno stadiona nemam problem sa kritikom, jer mislim da i pored niskog standarda u BiH, da su stadioni cak ispod tog standarda.
Image
jeza u ledja

#439 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by jeza u ledja »

palermo wrote:
p206 wrote:
A slušaj, vidiš ženu sa dobrim viškom kila, elementarna pristojnost ti nalaže da ne pričaš o njenim kilama, nego njenim divnim prekrasnim zelenim očima.

Dakle, ovaj novinar je pokazao elementarnu nepristojnost prema ljudima ove zemlje, koji bolje od njega znaju kakvi su wc na Koševu (kao što i ona žena zna najbolje koliko ima kila) a kad je netko prema tebi nerpistojan, zašto očekivati od one žene da ga hvali i viče, nek si mi rekao koliko imam kila, da ne bi tebe još bi u zabludi bila.
S tim, sto ovaj lik nije znao da se obraca Bosancima, vec Amerima. Pravo pitanje je - bi li ti pricao o debeloj zeni njoj iza ledja? Iz iskustva znam da se mnogi iznenade kad im navrnu Bosanci na websajt, tako da ovaj vjerovatno nije ocekivao da ce to doci do "pogresnih" usiju.
jeza u ledja

#440 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:@ palermo fino objasnio. :thumbup:

Image
Jes to fraer?
LSD

#441 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

Image

Imaš maksuz selam iz americkog sandzaka 8-)
palermo

#442 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by palermo »

jeza u ledja wrote:
S tim, sto ovaj lik nije znao da se obraca Bosancima, vec Amerima. Pravo pitanje je - bi li ti pricao o debeloj zeni njoj iza ledja? Iz iskustva znam da se mnogi iznenade kad im navrnu Bosanci na websajt, tako da ovaj vjerovatno nije ocekivao da ce to doci do "pogresnih" usiju.
zajebao se :D

Odoh da gledam mlade zamjeve, a vi se ne sekriajte oko novinarčića :D
JThomas

#443 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by JThomas »

jeza u ledja wrote:
a pravi odgovor je da će dobar dio naših ljudi i u dometu sluha te žene reći vid' krave kolika je :D a kamoli kad ne čuje...
Infaze Studio

#444 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Infaze Studio »

Ima li kakav stream, ili ce ipak biti uzivo na BHT?
p206

#445 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by p206 »

razumijemo se.. :) ja sam trenutno ljut na državni aparat (čuj aparat :) )pa na ovog levata nisam obratio pažnju
uglavnom ko ga jebe...sutra ćemo ih nakantati u duhu prijateljkih odnosa, pa će imati šta da javi preko bare
Mustang1

#446 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Mustang1 »

Infaze Studio wrote:Ima li kakav stream, ili ce ipak biti uzivo na BHT?
Nema stream .. Zabranjena distribucija utakmice na internetu,odnosno preko streamova jer je Tihic donio novi zakon koji se tice upravo pracenja utakmica preko streama .. Pogotovo repke !
jeza u ledja

#447 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:Image

Slusaj bolan, umjesto da mi se kurcis tu preko foruma poslusaj savjet i ne nerviraj se oko toga sta ce neki seljo napisati o seheru. Amerikanci u inostranstvu se ponasaju ko djeca (Britanci su jos gori), a ti se spustas na nivo djeteta ako dozvoljavas da te to tangira.
Opusti se i uzivaj kad ih sutra poderemo. ;)
luckylaka

#448 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by luckylaka »

Osim domaće državne televizije BHT 1, prijenos sa Koševa vršit će i američki ESPN 2 u HD rezoluciji, te Eurosport 2 također u HD rezoluciji.

Treba napomenuti da će Eurosport 2 direktan prijenos utakmice realizirati putem svojih kanala za Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, te prema najavama i na svom internacionalnom kanalu.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Sjedinjeih Američkih Država igra se sutra, 14. augusta, sa početkom u 20,35 sati po lokalnom vremenu. :thumbup: :thumbup: Ko ce od koga preuzeti sliku Bht od Espn-a ili Espn od Bht-a
LSD

#449 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:
LSD wrote:Image

Slusaj bolan, umjesto da mi se kurcis tu preko foruma poslusaj savjet i ne nerviraj se oko toga sta ce neki seljo napisati o seheru. Amerikanci u inostranstvu se ponasaju ko djeca (Britanci su jos gori), a ti se spustas na nivo djeteta ako dozvoljavas da te to tangira.
Opusti se i uzivaj kad ih sutra poderemo. ;)
da probam ovako, pošto ocito ne kontaš ono što bi i djeca skontala:

Image

Hajd sad zamisli da si klokan i lagano odskakutaj od mene...skini mi se s neke stvari buraz, bezobrazno si nametljiv i dosadan :wink:
jeza u ledja

#450 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:#@$%#@%
Vidim, jace je od tebe....
Locked