Otišo je u Inter taman toliko, koliko i nećakPoint. wrote:Jest ga suknu Susicu, ode u Inter prije necaka.![]()
Zukanoviću sretno u novoj sredini
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Otišo je u Inter taman toliko, koliko i nećakPoint. wrote:Jest ga suknu Susicu, ode u Inter prije necaka.![]()
Čuj što je Inter veći klub. Eto nije.FreakyStyley wrote:Sto je Inter veci klub? Sto se tice tradicije mozda i jeste, velik je i Milan, pa ne bi ni najvecem dusmanu pozelio tamo da ode. Sampdoria je trenutno bolja od oba. Svidja mi se kako ovi sto su na drugim temama branili Papeta i nakon svega, sad suptilno likuju nad neodlaskom Zukanovica u Inter.![]()
Poenta je u tome da se momak, bez igranja na svjetskom (jer je los igrac, jos losiji covjek, vehabija, nema vizu i ne odgovara formaciji koju igramo) iz Belgije prodao u Seriu A i nakon jedne sezone odmah presao u jos jaci klub.
Nije da Pape nije pozvao Zukanovica iz sportskih razloga, ali cak i da jeste, toliko o njegovoj strucnosti, debelo je fulio. O tome se ovdje govori.
Veci je klub i Nothingam Forrest od City-a, pa nam je svima bilo drago sto je Dzeko, ipak, u City otisao. Zukanovic potpisuje za Sampdoriju, nakon Papetovh rijeci da je karina i od igraca i od covjeka. Iz Belgije u Seriu A, iz Chieva u jos jaci klub Serie A. Inter ili Sampdoria, zar je bitno? Nije u tome poenta. TSS na klupi Hajduka, a Avdiju su i od tamo nabili nogom. Pape trenira francuski drugoligas.Logovan wrote:Čuj što je Inter veći klub. Eto nije.FreakyStyley wrote:Sto je Inter veci klub? Sto se tice tradicije mozda i jeste, velik je i Milan, pa ne bi ni najvecem dusmanu pozelio tamo da ode. Sampdoria je trenutno bolja od oba. Svidja mi se kako ovi sto su na drugim temama branili Papeta i nakon svega, sad suptilno likuju nad neodlaskom Zukanovica u Inter.![]()
Poenta je u tome da se momak, bez igranja na svjetskom (jer je los igrac, jos losiji covjek, vehabija, nema vizu i ne odgovara formaciji koju igramo) iz Belgije prodao u Seriu A i nakon jedne sezone odmah presao u jos jaci klub.
Nije da Pape nije pozvao Zukanovica iz sportskih razloga, ali cak i da jeste, toliko o njegovoj strucnosti, debelo je fulio. O tome se ovdje govori.Što se tiče tradicije možda i jeste.
![]()
I da, ne likujem zbog neodlaska Zukanovića u Inter. Nemoj izvrtati moje riječi kako je tebi ćejf.Meni su smiješne osobe poput tebe koje su ismijavale Papeta jer Zukanović potpisuje za Inter. A ti i slični tebi su ismijavali TSS koji je isto ovako kao i Zukanović bio pred potpisom za isti klub. (ako je istina, naravno).
Platili su im u naturi, sleperom Evian vode.Crvena Tifoza wrote:I za koliko para je otišao u ovaj najjači klub u Italiji trenutno?
ultima_palabra wrote:Neko u Sampdoriu, neko u Evian.
FreakyStyley wrote:Platili su im u naturi, sleperom Evian vode.Crvena Tifoza wrote:I za koliko para je otišao u ovaj najjači klub u Italiji trenutno?
Joj poređenja.FreakyStyley wrote: Veci je klub i Nothingam Forrest od City-a, pa nam je svima bilo drago sto je Dzeko, ipak, u City otisao. Zukanovic potpisuje za Sampdoriju, nakon Papetovh rijeci da je karina i od igraca i od covjeka. Iz Belgije u Seriu A, iz Chieva u jos jaci klub Serie A. Inter ili Sampdoria, zar je bitno? Nije u tome poenta. TSS na klupi Hajduka, a Avdiju su i od tamo nabili nogom. Pape trenira francuski drugoligas.
Ma ne, bez zajebancije te ne kontam.Logovan wrote:Joj poređenja.FreakyStyley wrote: Veci je klub i Nothingam Forrest od City-a, pa nam je svima bilo drago sto je Dzeko, ipak, u City otisao. Zukanovic potpisuje za Sampdoriju, nakon Papetovh rijeci da je karina i od igraca i od covjeka. Iz Belgije u Seriu A, iz Chieva u jos jaci klub Serie A. Inter ili Sampdoria, zar je bitno? Nije u tome poenta. TSS na klupi Hajduka, a Avdiju su i od tamo nabili nogom. Pape trenira francuski drugoligas.Ne shvataš ti o čemu ja pričam ili namjerno izbjegavaš poentu. Prije će biti da je ovo drugo.
Ne fali ništa, očigledno mu fudbal nije u prvom planu.Crvena Tifoza wrote:ultima_palabra wrote:Neko u Sampdoriu, neko u Evian.
Šta fali Evianu? Glavni sponzor i vlasnik kluba jedna od najjačih svjetskih brendova za vodu.
ultima_palabra wrote:Ne fali ništa, očigledno mu fudbal nije u prvom planu.Crvena Tifoza wrote:ultima_palabra wrote:Neko u Sampdoriu, neko u Evian.
Šta fali Evianu? Glavni sponzor i vlasnik kluba jedna od najjačih svjetskih brendova za vodu.
Jel mislis na Zuku ili si pogrijesio temuPoint. wrote:Zar jos ima neko da brani ublehasa i kralja nebuloznih izjava?
poenta svega je u boldiranomLogovan wrote:Čuj što je Inter veći klub. Eto nije.FreakyStyley wrote:Sto je Inter veci klub? Sto se tice tradicije mozda i jeste, velik je i Milan, pa ne bi ni najvecem dusmanu pozelio tamo da ode. Sampdoria je trenutno bolja od oba. Svidja mi se kako ovi sto su na drugim temama branili Papeta i nakon svega, sad suptilno likuju nad neodlaskom Zukanovica u Inter.![]()
Nije da Pape nije pozvao Zukanovica iz sportskih razloga, ali cak i da jeste, toliko o njegovoj strucnosti, debelo je fulio. O tome se ovdje govori.Što se tiče tradicije možda i jeste.
![]()
I da, ne likujem zbog neodlaska Zukanovića u Inter. Nemoj izvrtati moje riječi kako je tebi ćejf.Meni su smiješne osobe poput tebe koje su ismijavale Papeta jer Zukanović potpisuje za Inter. A ti i slični tebi su ismijavali TSS koji je isto ovako kao i Zukanović bio pred potpisom za isti klub. (ako je istina, naravno).
ultima_palabra wrote:Neko u Sampdoriu, neko u Evian.