Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inter aktuelni sampion italije, vodeci u prvenstvu gdje sve gazi, protiv ekipe koja se u engleskoj bori za 4. mjesto, je bio totalno nemocan. To samo pokazuje trenutno stanje u italijanskom fudbalu, jad i tuga.
Inter vozdra, nisu se s loptom sastavili i prije Materazzijevog crvenog kartona.
Liverpool onako, ni hvaliti ni kuditi. Nemaju sredine, sve nekakvi nazor prodori ili prebacivanja sa jedne na drugu stranu, tesko brate za gledati. Ipak, drago mi je da utrpase 2 komada, nadam se da ce im biti dovoljno u revansu.
ne znam sta vi mislite, ali ako postoji mitski klub onda je to liverpul
mislim, u jednoj sedmici zijane od drugoligasa i onda jednostavno demoliraju prvaka italije koji nije izgubio vise od pet mjeseci.
hajd sve to, al kako su te pobjede i porazi dramaticni. iskonska strast!!! zbog liverpoola se voli fudbal
DonDavudes wrote:ne znam sta vi mislite, ali ako postoji mitski klub onda je to liverpul
mislim, u jednoj sedmici zijane od drugoligasa i onda jednostavno demoliraju prvaka italije koji nije izgubio vise od pet mjeseci.
hajd sve to, al kako su te pobjede i porazi dramaticni. iskonska strast!!! zbog liverpoola se voli fudbal
DonDavudes wrote:ne znam sta vi mislite, ali ako postoji mitski klub onda je to liverpul
Da, mitski, živi u prošlosti... I nisu demolirali Intera. Da im sudija nije pomogao ne bi im nikad gola dali, jer su se i ovako mučili do 84..
I kao što reče moje prethodnik, ništa još nije gotovo. Pogotovo što je protivnik italijanski klub, a sa njima se fakat nikad ne zna.
Ne volim Inter ni pod razno (jest velik klub ali ih ne mogu),ali sto mrzim odvratne reds-e i anfield,a posebno you never walk alone i bahino svrsavanje na iste mitove to je posebna prica...sinoc sam bio prisiljen navijati za Inter ,jer su mi redsi jos odvratniji...ali su zasluzeno pobjedili...ko je kriv Interu sto ima u redovima onu budalu materazzija koji ostavi svoju ekipu na cjedilu sat vremena...ma ustvari ovaj par me nikako ne interesuje...bezveze pisem samo
LSD wrote:Ne volim Inter ni pod razno (jest velik klub ali ih ne mogu),ali sto mrzim odvratne reds-e i anfield,a posebno you never walk alone i bahino svrsavanje na iste mitove to je posebna prica...sinoc sam bio prisiljen navijati za Inter ,jer su mi redsi jos odvratniji...ali su zasluzeno pobjedili...ko je kriv Interu sto ima u redovima onu budalu materazzija koji ostavi svoju ekipu na cjedilu sat vremena...ma ustvari ovaj par me nikako ne interesuje...bezveze pisem samo