Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Great Cornholio wrote:
pa ako nekog voliš, i taj neko ima nešto nenormalno, čega se može riješiti, zar nije veća ljubav pomoći mu da se te nenormalnosti riješi, zar nije ljubav i kad želiš da neko bude bolji nego što jeste?
Nije, to je perfekcionistiĆka nevroza ....
Vala ja volim kad me neko kritikuje, opravdano, i trudim se da popravim ono što se popravit' da, ne smatram da mi je to mana.
nisam se vracala puno nazad i citala sve postove al s ovim postom se moram sloziti. svakako da se svako od nas u nekim nebitnim stvarima moze i treba prilagoditi partneru. naravno, u smislu prilagodbe i promjena na bolje, ukoliko nam ukaze na neke sitne mane, zasto ne. ja neke dobronamjerne sugestije nikada nisam shvatala kao uvredu. opet naglasavam, u nekim normalnim granicama, bez pretjerivanja i pokusaja da me neko promijeni od glave do pete
Slažem se, treba voljeti nekog onakkvim kakav jeste, ali ipak je ljubav, ako je jaka i iskrena spremna i za promjene na bolje, i to ne zbog osjećaja da to mora nego zato što to želi
Slažem se, treba voljeti nekog onakkvim kakav jeste, ali ipak je ljubav, ako je jaka i iskrena spremna i za promjene na bolje, i to ne zbog osjećaja da to mora nego zato što to želi
ti nikako da skontas
jedno je modelirati i mijenjati sebe, a drugo je smarati nekog drugog da se mijenja...de se vako pocesljaj, nemoj to oblaciti, ne kopaj nos, nemoj piti, hajmo 'vamo, sutra trebas ovo...
pa bolan nije to dijete, a cak i dijete se rodi s karakterom
plain vanilla wrote:
ti nikako da skontas
jedno je modelirati i mijenjati sebe, a drugo je smarati nekog drugog da se mijenja...de se vako pocesljaj, nemoj to oblaciti, ne kopaj nos, nemoj piti, hajmo 'vamo, sutra trebas ovo...
Pa dobro, onda ću ja naći neku sličnu sebi pa ću se u nju zaljubiti, nemoj samo reći da je i to nenormalno
Btw, dijete se ne rađa sa razvijenim karakternim osobinama
plain vanilla wrote:
ti nikako da skontas
Pa dobro, onda ću ja naći neku sličnu sebi pa ću se u nju zaljubiti, nemoj samo reći da je i to nenormalno
nadjes nekog sebi slicnog a u ostalom se prilagodite jedno drugom=savrsena kombinacija
plain vanilla wrote:
ti nikako da skontas
nadjes nekog sebi slicnog a u ostalom se prilagodite jedno drugom=savrsena kombinacija
Ma šalim se ja malo, nije to baš tako jednostavno, ni naći nekog sličnog sebi, a nemoguće je i zaljubiti se po želji