ko ? gavrilo il zrtva mu ?pitt wrote:ko ga jebe kad je ozbiljan
Vijesti iz Tuzle
- Alfons Kauders
- Alfons Kauders
kakav crni pupa, to pitt proziva jer ga ja jebem za njegov novi pazar i gusinje...Divlji u Srcu wrote:pitt wrote:[ih jesi neljubazanAlfons Kauders wrote: fukare slabo ima... sunday nikako... mene i ne treba da racunas, kupujem stan u sarajevu... lucy se prodala ko i ti... sve za dolar... i ne trebaju nam vala takvi, a sad se vise mani chata na ovoj temi, idi na sarajevsku temu pa trollaj sarajlijice...:D Nikakav si domacin.......u pravu je gavrilo bio
:D Imal gdje njega......akd se ti iz gornje tuzle racunas moze vala i on sa majevice
:D Poselami mi nedjeljku.....reci joj nek naleti
Nije valjda Alfons pupaajoooj , a sta ti imas protiv Majevice
e nemoj da te sacekam negdje gore na 'krivini' .......
i svratim na...
domacu sljivovicu ,
ovih dana mi se opet teli sarava
-
Divlji u Srcu
kakav crni pupa, to pitt proziva jer ga ja jebem za njegov novi pazar i gusinje... Very Happy fol sarajlija Very Happy a svako malo mu se otme ekavica... Very Happy
hmm sta to mi imamo protiv ekavice a ?
)
EEEEEE
hmm sta to mi imamo protiv ekavice a ?
EEEEEE
- Alfons Kauders
pusku na vikendiciDivlji u Srcu wrote:kakav crni pupa, to pitt proziva jer ga ja jebem za njegov novi pazar i gusinje... Very Happy fol sarajlija Very Happy a svako malo mu se otme ekavica... Very Happy
hmm sta to mi imamo protiv ekavice a ?)
EEEEEE
-
Divlji u Srcu
a vikendica je na majevici jelAlfons Kauders wrote:pusku na vikendiciDivlji u Srcu wrote:kakav crni pupa, to pitt proziva jer ga ja jebem za njegov novi pazar i gusinje... Very Happy fol sarajlija Very Happy a svako malo mu se otme ekavica... Very Happy
EEEEEE
e ako budes i dalje protiv ekavice ostas' i bez puske, i bez vikendice
imam veze u podzemlju , jes vidio sto smo se mi seljaci organizirali
- Alfons Kauders
ne brini, imaju i komsije nekih sitnica...pitt wrote:dzaba ti puska kad gavro tenk krehne:D:D
- Alfons Kauders
nije na majevici... al fino se vidi put tuzla-zvornik, pa ako opet krenu...Divlji u Srcu wrote:a vikendica je na majevici jelAlfons Kauders wrote:pusku na vikendiciDivlji u Srcu wrote:kakav crni pupa, to pitt proziva jer ga ja jebem za njegov novi pazar i gusinje... Very Happy fol sarajlija Very Happy a svako malo mu se otme ekavica... Very Happy
EEEEEE
imam veze u podzemlju , jes vidio sto smo se mi seljaci organizirali![]()
-
Divlji u Srcu
a ja konto to na puta prema LoparamaAlfons Kauders wrote:nije na majevici... al fino se vidi put tuzla-zvornik, pa ako opet krenu...Divlji u Srcu wrote:a vikendica je na majevici jelAlfons Kauders wrote: pusku na vikendici
imam veze u podzemlju , jes vidio sto smo se mi seljaci organizirali![]()
-
FFK as Lucy01
Sta ti pitte radis ovdje na Tuzlanskoj temi
...ovo je za fin i pitom narod

-
FFK as Lucy01
Hoce haman da mu zena i topli obrok ukinedanas wrote:ma znas divljaka, svuda se nameceLucy01 wrote:Sta ti pitte radis ovdje na Tuzlanskoj temi...ovo je za fin i pitom narod
![]()
![]()
![]()
- danas
ma na donutima i bagelima je on ima vec mjesec danaLucy01 wrote:Hoce haman da mu zena i topli obrok ukinedanas wrote:ma znas divljaka, svuda se nameceLucy01 wrote:Sta ti pitte radis ovdje na Tuzlanskoj temi...ovo je za fin i pitom narod
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Nemoj u Alfeta da mi diraspitt wrote:ja sem svoje nedjeljke i fukare ni jednog insana ne vidjehLucy01 wrote:Sta ti pitte radis ovdje na Tuzlanskoj temi...ovo je za fin i pitom narod
![]()
:D
Poceli ste i hajvane ko alfi sto je izvoziti u metropoleSramota
Nedeljki i Fukiju i mom jaranu-narkosu Toozli
-
fukara_tz
UKC Tuzla - Urađena transplantacija jetre sa živog davaoca
Prema informacijama iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla (UKC), u petak, 1. decembra urađena je prva transplantacija jetre sa živog davaoca, sa majke na dijete.
Riječ je o nastavku saradnje i daljnjem razvoju projekta transplantacije jetre, koji se provodi u saradnji sa supervizorima transplant tima Kliničke bolnice "Merkur" iz Zagreba, a u cilju spašavanja života djece kojoj je neophodna transplantacija jetre.
U povodu ovog, izuzetno značajnog i humanog poduhvata, danas u 11.00 sati bit će održana pres-konferencija u UKC-u Tuzla na kojoj će se novinarima obratiti članovi transplant tima.
FENA
04/12/2006 09:25

Prema informacijama iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla (UKC), u petak, 1. decembra urađena je prva transplantacija jetre sa živog davaoca, sa majke na dijete.
Riječ je o nastavku saradnje i daljnjem razvoju projekta transplantacije jetre, koji se provodi u saradnji sa supervizorima transplant tima Kliničke bolnice "Merkur" iz Zagreba, a u cilju spašavanja života djece kojoj je neophodna transplantacija jetre.
U povodu ovog, izuzetno značajnog i humanog poduhvata, danas u 11.00 sati bit će održana pres-konferencija u UKC-u Tuzla na kojoj će se novinarima obratiti članovi transplant tima.
FENA
04/12/2006 09:25
-
Maksim
fukaro, ovo je konacno dobra vijest iz bosne..... imas li kakvih informacijama o novinama koje se pokrecu u tuzli od pocetka sljedece godine? radi se u tuzlanskom listu koji ce biti dnevnik i café-u koji ce u prva dva mjeseca izlaziti dva puta u mjesecu a poslije ce biti tjednik....?
hvala unaprijed
hvala unaprijed