Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post Reply
amazon

#426 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by amazon »

Ne razumijem sta se uopce pravda. Onaj ko je bio 4 godine u opkpljenom Sarajevu nema kome da se pravda..A te novine su ionako samo za priglupe ljude..
Sa_u_srcu

#427 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Sa_u_srcu »

http://www.youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw i lav pomirisao i okrenuo se... :lol:
CungaLunga

#428 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by CungaLunga »

Ženski Dr.Med wrote:
Sezam wrote:A sjecate li se kad je na albumu Nevermind od Nirvane pisalo "zabranjuje se psima i Srbima"? To je sve onaj ustasha Novoselic smislio :x

:D
zahebavas me?
Nije to sve, ima jos :-)
Ovaj umetnik je veliki srbomrzac, pored pesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio u ratu tadašnjem predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama. Isti je izdao album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše u opisu onlajn peticije. Postavljen je link za Merlinov intervju jednom saraejvskom nedeljniku za koji tvrde da je pun mržnje prema Srbima.

Cak kruzi prica da je eminem napisao slicno na svom albumu :lol:

Evo primjer sa jednog foruma;

Eminem, legenda... svi ga vole, svima je simpatican, svi ga gotive...
Meni je njegova najjaca pesma lose yourself, i ona mi je vrh, a ostale su tako-tako... neke pomalo smorne ... neke dobre....
Sta mislite o Emu?
LJUDI!!!!!!!!!! EL VI ZNATE KAKO JE EMINEM ISPROZIVAO SRBE NA SAJTU!!!!!! kAZE NOV ALBUM MI JE ZA SVE LJUDE OSIM ZA STOKU KAO STO SU SRBI I TAKO TI LJUDI!! EJ PA KAKO NEKO ONDA MOZE DA GA SLUSHA?!?!?
:lol:
Pa nije pokopao nas Srbe,nego je zesce nacrnio sebe sto je glup,debilan,neprosvecen i nekulturan i sto prica takva sr***a.
A i nije prvi put da nas vredjaju.Setite se samo Bona iz U2,kada je rekao da smo niza rasa itd.
Ispostavilo se da ne slusam ni jednog ni drugog.Pametna ja
:lol: :lol:
Ili kada je na jednom albumu Nirvane pisalo: ZABRANJENO ZA PSE, CIGANE I SRBE! Mislim stvarno...
:lol: :lol: :lol:
To nisam znala!!!
Odvratni su!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
A to za Eminema ne verujem jer je moja frendica gledala na TV-u da nas je branio zajedno sa Marilyn Mansonom.
Sta reci? :mrgreen:
m1x

#429 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by m1x »

Koju posluku porati? :D
dezurni_ucenik

#430 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo pise da ih je i Metallica prozivala... :lol: :lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#431 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by It_is_a_Leclerc »

Molim vas za malo razumijevanja. List "Kurir" ipak je indikator broja mentalno retardiranih pojedinaca u Srbiji. Takve rasprave im samo pomažu u međusobnoj uspostavi dijagnoze.
dezurni_ucenik

#432 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

Voja Brajovic najbolje objasnio :D

Edin H.

#433 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Edin H. »

amazon wrote:Ne razumijem sta se uopce pravda. Onaj ko je bio 4 godine u opkpljenom Sarajevu nema kome da se pravda..A te novine su ionako samo za priglupe ljude..
Pogotovo ne gdje sebe, interpretatorku laganih nota stavlja u istu ravan sa aktivnim sudionicima rata poput tadasnjeg potpredsjednika BiH i Generala Divjaka :-)
kamen spoticanja

#434 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by kamen spoticanja »

Da hanka ima pameti koliko ima usta izbacila bi ovih dana novi album...s ratnim hitovima tipa vojnik srece,tuce tomson kalasnjikov a i papovka i uzela bi lovu ko velika...al jok ona se brani
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#435 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Slo Burner »

Ustavri ne kontam kako VAS je Kurir nalozio da ispisete 18 stranica

..and counting
mO k3

#436 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

CungaLunga wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
Sezam wrote:A sjecate li se kad je na albumu Nevermind od Nirvane pisalo "zabranjuje se psima i Srbima"? To je sve onaj ustasha Novoselic smislio :x

:D
zahebavas me?
Nije to sve, ima jos :-)
Ovaj umetnik je veliki srbomrzac, pored pesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio u ratu tadašnjem predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama. Isti je izdao album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše u opisu onlajn peticije. Postavljen je link za Merlinov intervju jednom saraejvskom nedeljniku za koji tvrde da je pun mržnje prema Srbima.

Cak kruzi prica da je eminem napisao slicno na svom albumu :lol:

Evo primjer sa jednog foruma;

Eminem, legenda... svi ga vole, svima je simpatican, svi ga gotive...
Meni je njegova najjaca pesma lose yourself, i ona mi je vrh, a ostale su tako-tako... neke pomalo smorne ... neke dobre....
Sta mislite o Emu?
LJUDI!!!!!!!!!! EL VI ZNATE KAKO JE EMINEM ISPROZIVAO SRBE NA SAJTU!!!!!! kAZE NOV ALBUM MI JE ZA SVE LJUDE OSIM ZA STOKU KAO STO SU SRBI I TAKO TI LJUDI!! EJ PA KAKO NEKO ONDA MOZE DA GA SLUSHA?!?!?
:lol:
Pa nije pokopao nas Srbe,nego je zesce nacrnio sebe sto je glup,debilan,neprosvecen i nekulturan i sto prica takva sr***a.
A i nije prvi put da nas vredjaju.Setite se samo Bona iz U2,kada je rekao da smo niza rasa itd.
Ispostavilo se da ne slusam ni jednog ni drugog.Pametna ja
:lol: :lol:
Ili kada je na jednom albumu Nirvane pisalo: ZABRANJENO ZA PSE, CIGANE I SRBE! Mislim stvarno...
To nisam znala!!!
Odvratni su!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
A to za Eminema ne verujem jer je moja frendica gledala na TV-u da nas je branio zajedno sa Marilyn Mansonom.
Sta reci? :mrgreen:
sok!!! i
iskreno :shock:
Sve mudzosi ,eminem,kurt, bono :mrgreen:
harell

#437 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

kamen spoticanja wrote:Da hanka ima pameti koliko ima usta izbacila bi ovih dana novi album...s ratnim hitovima tipa vojnik srece,tuce tomson kalasnjikov a i papovka i uzela bi lovu ko velika...al jok ona se brani
harell

#438 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Slo Burner wrote:Ustavri ne kontam kako VAS je Kurir nalozio da ispisete 18 stranica

..and counting
Ajde bre ne smemo ni da se sprdamo :oops:
mO k3

#439 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

harell wrote:
kamen spoticanja wrote:Da hanka ima pameti koliko ima usta izbacila bi ovih dana novi album...s ratnim hitovima tipa vojnik srece,tuce tomson kalasnjikov a i papovka i uzela bi lovu ko velika...al jok ona se brani
mozda ga je psihicki mucila ,uspjela je sa svojim ustima da dvije pjesme odjednom otpjeva :mrgreen:
zlajaBHF

#440 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by zlajaBHF »

18 stranica ste ispisali na ovu temu :shock:

Stvarno se dosadjujete u zivotu

:run:
harell

#441 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Vela havle :roll:
mO k3

#442 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

zlajaBHF wrote:18 stranica ste ispisali na ovu temu :shock:

Stvarno se dosadjujete u zivotu

:run:
sto, zar ti imas pametnija posla??
blesava

#443 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by blesava »

čuj hanka maltretirala srve u sarajevu hahaha, pa da su za bilo koga drugog rekli pa hajde de...cuj hanka hahahaha
Tiger 033

#444 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tiger 033 »

Slo Burner wrote:Ustavri ne kontam kako VAS je Kurir nalozio da ispisete 18 stranica..and counting
Sarkazam je prirodna reakcija na glupost... :skoljka:
Maverick78

#445 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Maverick78 »

Posto ovi izgleda bas hoce na sud, onda bi i Hanka trebala da istjera to do kraja. A onda, kad se fino sudski dokaze da to nije istina, odrati bagru kontra tuzbom i traziti odstetu!
vivace

#446 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by vivace »

Maverick78 wrote:Posto ovi izgleda bas hoce na sud, onda bi i Hanka trebala da istjera to do kraja. A onda, kad se fino sudski dokaze da to nije istina, odrati bagru kontra tuzbom i traziti odstetu!
pa da, tako je beba popovic, blizak djindjicev prijatelj trazio odstetu od iste bagre,pa su morali da mu plate. :mrgreen:
vivace

#447 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by vivace »

Edin H.

#448 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Edin H. »

Ne bi bilo kurirski bez izjava estradnih ličnosti iz Srbije, govore Vesna Zmijanac, Suzana Mančić, Snežana Đurišić i Aleksandar Ilić. Lepo o Hanki Paldum, ali, "ipak", "ako je...". Naslovčići su "To je njen greh", "Ne mogu da poverujem", "Treba da bude kažnjena" i "Zločin ne zastareva". Uzalud Hanka prva čestita Božić Suzani Mančić, valjda je to krunski dokaz prevrtljivosti - ako su već mogli da ubijaju svoje na Markalama, samo da bi optužili Srbe...Uostalom, "postoje nadležni organi da utvrde istinu", kazaće Suzana Mančić.

:roll:
harell

#449 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Edin H. wrote:

Ne bi bilo kurirski bez izjava estradnih ličnosti iz Srbije, govore Vesna Zmijanac, Suzana Mančić, Snežana Đurišić i Aleksandar Ilić. Lepo o Hanki Paldum, ali, "ipak", "ako je...". Naslovčići su "To je njen greh", "Ne mogu da poverujem", "Treba da bude kažnjena" i "Zločin ne zastareva". Uzalud Hanka prva čestita Božić Suzani Mančić, valjda je to krunski dokaz prevrtljivosti - ako su već mogli da ubijaju svoje na Markalama, samo da bi optužili Srbe...Uostalom, "postoje nadležni organi da utvrde istinu", kazaće Suzana Mančić.

:roll:
Dobro ja rekoh, cke beogradske :mrgreen:
Hodidid

#450 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Hodidid »

Hebi ti to. Mi se zahebavamo a retorika kod njih sve blesavija. Dobro ljudi kazu ovo pocinje podsjecati na 1991 godinu. Smrdi brate i to dobro.
Post Reply