zemljoOtres wrote:Pojedinci mi nisu jasni
Do sad nisam imao potrebu da se prijavljujem na pik.Nisam imao potrebu da kupujem ili prodajem na taj način.Skoro se ukazala potreba pa sam se i registrovao.
Po nekima ovdje znači da sam ja prevarant jer sam se skoro registrovao a ne na samom početku rada pik-a.
Glupost.
Verifikovao sam sve no,još nisam prodao artikal.Sad ste mi svezali šuhvu da neću nikad to prodati jer se nisam registrovao prije sto godina
Shvatite već jednom da je svijet postojao i prije vas a postojaće i poslije vas.I ovdje sam relativno novi korisnik.Primjećujem,od strane starijih korisnika da šikaniraju nove samo zbog toga jer su novi.Uopće ne gledaju konstruktivnost i konkretnost postova već samogledaju datum registrovanja i broj postova.A onda se zapitamo zašto nam je ovakvo stanje u državi
De malo smiri loptu molim te.
Samo jednom sam uzeo telefon od osobe koja nije imala transakcija i popusio sam 600 KM. Radio je 12 sati.
Svi smo mi jednom bili pocetnici i imali 0% povjerenje. Verifikuj sve zivo pa i adresu, i odmah ce ljudi imati vise povjerenja u tebe. Vidim da jesi pa polako.
Svaki artikal se prodaje na svoj nacin. Slika pomaze definitivno.
Ja sam iskreno vise izgradio povjerenje kupovinom, imam oko120 transakcija i 100% povjerenje. Uzimao sam neke stvarcice sebi i prijateljima koje su mi zatrebale, danas vec imam oko 80 prodanih artikala.
Kada neko ima 300 transakcija i 1 ili 2 negativna dojma to su obicno neke aukcije i to me ne zamara, obavim posao sa tom osobom.
I zlatno pravilo. Kad te neko nazove za artikal a da ti se nije ni javio na PIK-u smatraj da je 99% sigurna muste