bez_suplje wrote:ja nisam jos nista otvorio heh.,,,pozz svim formasima
Sad znaš da nije kafić od ovog što je otvorio temu.muhanata wrote: A nije zvao
bez_suplje wrote:ja nisam jos nista otvorio heh.,,,pozz svim formasima
Sad znaš da nije kafić od ovog što je otvorio temu.muhanata wrote: A nije zvao
uvijek_ista wrote:meni se svidja ideja sa kaficem za vlasnike kucnih ljubimaca, gdje i ljubimci mogu biti prisutni, naravno samo ako su pitomi
uvijek_ista wrote:meni se svidja ideja sa kaficem za vlasnike kucnih ljubimaca, gdje i ljubimci mogu biti prisutni, naravno samo ako su pitomi
Jest da se ovako puno zarađuje ali po meni ima i drugih načina kako da dođeš do onog vremena da počneš "ležati" na parama.Hopkins wrote:Drug, otvori turbo folk kafanu, angazuj 2 stokilasa na ulazu da pretresaju goste. Uzmi kakve dobre zvuCNJake al on sto krce kad su na max. Prvo pise za dame dzaba. S vremena na vrijeme angazuj Adila, MC stojana, Daru, Seku, Polumentu da ti pjevaju. Ima da lezis na parama.
Hopkins wrote:Nek biblioteku otvori to mu je lakse ... pa kad studenti nagrnu, jos kad se procuje ... ima da se opari ko rokfeler.
Bolje onda fotokopirnicu .Hopkins wrote:Nek biblioteku otvori to mu je lakse ... pa kad studenti nagrnu, jos kad se procuje ... ima da se opari ko rokfeler.

ti bi propao jarane kao i onaj pub na kovačićimaLakat Jebić wrote:paša ba, trebaš metnut plazmu unutra. al nemoj da se vrti onaj pederski kanala fešn tv, nego upali fudbal. i da pustis komentatora a udunes muziku kad su bitnije neke tekme npr. svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, reprezentacija, zeljo, juve, dzeko itd
i isto, ne daj zenama u kafanu kad se fudbal prati
Kafić ni 24 sata ne bi preživio.htcxone wrote:ti bi propao jarane kao i onaj pub na kovačićimaLakat Jebić wrote:paša ba, trebaš metnut plazmu unutra. al nemoj da se vrti onaj pederski kanala fešn tv, nego upali fudbal. i da pustis komentatora a udunes muziku kad su bitnije neke tekme npr. svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, reprezentacija, zeljo, juve, dzeko itd
i isto, ne daj zenama u kafanu kad se fudbal prati
fulio si ti klub za koji navijašLakat Jebić wrote:fulate poentu