Drago mi je da će biti naših momaka
Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#426 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ne gumo dole, zadnje pare otišle na fax.
- Oligarh
#427 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Bit ce jos putovanja! Ti znas da ja samo ova extremna radim
Bit ce odlicne ekipe sa mnom,spremne sto je najbitnije. Ko Perzijanci cemo ih udariti
doduse u malo drugacijem omjeru 
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
-
Korisničkoime
#428 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Lijepo se vidi na snimku PAOK - Rapid, slično bi moglo biti kao na Marakani, ti ne smiješ unjeti ni upaljač a oni i topovske udare i baklje i sto i jednu hevinu, na kraju policija poče da mlati navijače Rapaid
.
U ovakvim slučajevima pade mi na pamet kad je neko spomenuo udruživanje navijačkih skupina iz BiH za utakmice repke. Za ovakva gostovanja bi to bilo pametno čisto radi vlastitog zdravlja. Siguran sam da će neki iz HZ, TM80, Robijaša ići na ovu tekmu kao i BHF. Što ne organizovati se skupa, barem na ovakva gostovanja gdje se svašta može dogoditi.
U ovakvim slučajevima pade mi na pamet kad je neko spomenuo udruživanje navijačkih skupina iz BiH za utakmice repke. Za ovakva gostovanja bi to bilo pametno čisto radi vlastitog zdravlja. Siguran sam da će neki iz HZ, TM80, Robijaša ići na ovu tekmu kao i BHF. Što ne organizovati se skupa, barem na ovakva gostovanja gdje se svašta može dogoditi.
- burek_in_space
#429 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Stavi plakat Oligarh, samo zbog ovog Ramba shto pishe ovako.leet wrote:stavi onaj plakat ovdje, banovat ću ja Bureka ako obriše
-
Frankyee
#430 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nadati se da ce Susic do Grcke odluciti pozvati jos jednog napadaca za klupu.
Cini mi se da ce ako ovako nastavi kod ovog selektora igrati samo MF i gomani, nije zamijenio Pandzu takodje.
Cini mi se da ce ako ovako nastavi kod ovog selektora igrati samo MF i gomani, nije zamijenio Pandzu takodje.
- Kemal Malovčić
#431 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
gubiće se zubi za jednu jedinu
(
- Tkd
#432 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Kemal Malovčić wrote:gubiće se zubi za jednu jedinu(
Jučer sam čitao malo tvoje komentare. KING SI SAMO TAKAV
Oplakao sam , doslovno
-
MightyMatch
#433 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Jedno pitanjce,jesi li ti uopste gledao ove dvije zadnje tekme repke???Sve golmani i MF zabili one goloveFrankyee wrote:Nadati se da ce Susic do Grcke odluciti pozvati jos jednog napadaca za klupu.
Uveliko se prekontaje da se protiv Grka i Vedo stavi na klupu zbog preofanzivnog sastava a ti bi jos jednog napadaca.
-
Frankyee
#434 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Pa upravo ti potvrdjujes sto ja pisem,,,, posto golove daju napadaci u nasem timu, i to bar pola glavom, nama treba jos jedan rezervni napadac u slucaju da se jedan od dvojice napadaca povrijedi nedaj boze,.... potrban je balansa na klupi.MightyMatch wrote:Jedno pitanjce,jesi li ti uopste gledao ove dvije zadnje tekme repke???Sve golmani i MF zabili one goloveFrankyee wrote:Nadati se da ce Susic do Grcke odluciti pozvati jos jednog napadaca za klupu.
Cini mi se da ce ako ovako nastavi kod ovog selektora igrati samo MF i gomani, nije zamijenio Pandzu takodje..
Uveliko se prekontaje da se protiv Grka i Vedo stavi na klupu zbog preofanzivnog sastava a ti bi jos jednog napadaca.
A protiv Grka ce mozda ici sa jednim spic igracem u napadu ali i dalje je potrebno stvarati balans, jer se igraju dvije utakmice.
-
MightyMatch
#435 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Lakse je Spahica povrijediti da ne igra za repku nego Dzeku.Njega jedino gusjenicar moze povrijediti.
A i Vedo puse i u jogurt nakon one duge povrede,tako da se ovaj zna cuvati,uostalom zbog crvenog u BL nece ni igrati tako da do povrede skoro da nema sanse da dodje.Dva napadaca dovoljna,cak i previse.Jer i Miske je uletio u napadacki slif.
A i Vedo puse i u jogurt nakon one duge povrede,tako da se ovaj zna cuvati,uostalom zbog crvenog u BL nece ni igrati tako da do povrede skoro da nema sanse da dodje.Dva napadaca dovoljna,cak i previse.Jer i Miske je uletio u napadacki slif.
- luckylaka
#436 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Sta mislis pod tim,,samo budala moze ici,,hoces reci da oni koji idu nisu normalni,bolesnici,hoces reci da oni koji su bili na marakani nisu normalni.Ako ti se ne ide ili ne smijes otici odkud ti ideja da oni koji idu(a ima ih hvala Bogu na stotine)nisu normalniodesveuhonduras wrote:Samo budala fakat može ići tamo u turističko razgledavanjekoji kreten trebaš biti da to staviš u ponudu..
Grčki huligani su idioti i ksenofobi svjetske klase i u vremenima kad zlatnim kašikama jedu, a ne danas kad je, kako neko reče, poluanarhija. Policajcu ne pada na pamet da riskira nešto plaho kad mu svake hefte smanjuju platu, a vrlo vjerovatno je i on "četnik" koji bi se rado pridružio onim debilima s tribina.
Pamet u glavu ko ide, mada i ne vjerujem da će bit nešto plaho pametnih ljudi dole..
- fakat
#437 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nije mi jasno, niti ce mi biti: ako su nasi navijaci napadnuti do te mjere da su u pitanju ljudske zrtve, uzeti loptu i otici sa stadiona, ili ne izaci na utakmicu. Traziti sankcije prema Grckoj, dici dreku nevidjenu. Nikako ne kontam, mi placamo kazne zbog zapaljene baklje ili bacenog upaljaca, a oni smiju bacati molotovljeve ili bosti nozevima, ali i ranije sam primjetio inertnost nasih ljudi iz Saveza, jos od Beograda. Ako se niko nece buniti onda nikom nista...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#438 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
kad bih išao duže objašnjavati, uvukao bi se u raspravu sa desetinama onih koji bi se našli prozvanim, a ne da mi se vala.luckylaka wrote:Sta mislis pod tim,,samo budala moze ici,,hoces reci da oni koji idu nisu normalni,bolesnici,hoces reci da oni koji su bili na marakani nisu normalni.Ako ti se ne ide ili ne smijes otici odkud ti ideja da oni koji idu(a ima ih hvala Bogu na stotine)nisu normalniodesveuhonduras wrote:Samo budala fakat može ići tamo u turističko razgledavanjekoji kreten trebaš biti da to staviš u ponudu..
Grčki huligani su idioti i ksenofobi svjetske klase i u vremenima kad zlatnim kašikama jedu, a ne danas kad je, kako neko reče, poluanarhija. Policajcu ne pada na pamet da riskira nešto plaho kad mu svake hefte smanjuju platu, a vrlo vjerovatno je i on "četnik" koji bi se rado pridružio onim debilima s tribina.
Pamet u glavu ko ide, mada i ne vjerujem da će bit nešto plaho pametnih ljudi dole..
U par riječi, da ne misliš da si me prep'o
- luckylaka
#439 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ides okolo a ja pitam,,zasto bi bio budala onaj ko ide navijati za svoju reprezentaciju,,Dobiti batine mozes i na svakoj prijateljskoj utakmici a ne ovakvoj koja je od itekako velikog znacaja.I ustvari to je tvoje misljenje a ja mislim da bez obzira koliko rizika snosi gostovanje,,budala nece ici,,nego navijac.Poz.odesveuhonduras wrote:kad bih išao duže objašnjavati, uvukao bi se u raspravu sa desetinama onih koji bi se našli prozvanim, a ne da mi se vala.luckylaka wrote:Sta mislis pod tim,,samo budala moze ici,,hoces reci da oni koji idu nisu normalni,bolesnici,hoces reci da oni koji su bili na marakani nisu normalni.Ako ti se ne ide ili ne smijes otici odkud ti ideja da oni koji idu(a ima ih hvala Bogu na stotine)nisu normalniodesveuhonduras wrote:Samo budala fakat može ići tamo u turističko razgledavanjekoji kreten trebaš biti da to staviš u ponudu..
U par riječi, da ne misliš da si me prep'o- nimalo me ne impresioniraju navijačke grupe, njihova furka, "spremnost", gostovanja, pa ni ono na Marakani da ti iskren budem.. ako očekivaš od mene da si istetoviram na leđa imena onih koji su bili na Marakani, zezno si se podobro.. ne smatram pametnim nikoga ko ide tamo gdje može biti bjen, ili da on bije nekog zbog loptanja nakvog
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#440 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ne idem okolo, bio sam sasvim jasan. Sad ako ti nisi skonto, šta ću ti ja brate.
- Infaze Studio
#441 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Kada sam se bavio "huliganijom" u bivsoj drzavi, cega me je danas pomalo sramota, ovi sto druge forumase salju u P na kvadrat su bili u pelenama, a mozda nisu ni u planu bili. Kada sam zapoceo pricu o eventualnom neodlasku dole, tacno sam znao sta ce se sve pisati ovdje, ali osjecao sam da iz nekog iskustva to treba uraditi i iznijeti neko hladnoglavo misljenje, kao neku vrstu upozorenja. Volio bih da niko ne odustane od planiranog puta u Grcku, da nasih ljusi dole bude sto vise i da se vrate zdravi i radosni. Ali zdrav razum mi govori da to nece biti lako ostvarivo. Uglavnom sretno i pametno
.
-
Bleks
#442 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Treba zvat Zukanovića iduću.
-
Nuken
#443 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Joj kad se ova dijaspora "upali" da brani Bosnu...CC vi imate duxerice.A gdje ste bili 92`,vecina vas pobjegla čim ste prvi rafal čuli....
Nemoj te vi da "propovjedate" kako se "brani" Bosna
Vi to pokažate ljeti.Aj mi reci koliko djece izgine jer ste vi kupili novu mečkz pa kroz naselje vozite 140 km/h,koliko osoba pogine kada se vi mrtvi pjani vraćate u 3 sata ujutro.FUJ ova naša dijaspora mi se gadi do bola.
SVAKA ČAST OVIM MOMCIMA KOJI IDU DOLE

Nemoj te vi da "propovjedate" kako se "brani" Bosna
Vi to pokažate ljeti.Aj mi reci koliko djece izgine jer ste vi kupili novu mečkz pa kroz naselje vozite 140 km/h,koliko osoba pogine kada se vi mrtvi pjani vraćate u 3 sata ujutro.FUJ ova naša dijaspora mi se gadi do bola.
SVAKA ČAST OVIM MOMCIMA KOJI IDU DOLE
- Ja_Ja
#444 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Gluposti koje pises treba da ti se gade.
Sent from TapaTalk
Sent from TapaTalk
-
Frankyee
#445 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
moze li se otvoriti tema o samom putovanju , ko je bio na kojoj utakmici, nozevima, zapaljivm smjesama i slicno , od teme o ovoj najvaznijoj utakmici jer ovde se vrlo malo pise o fudbalu ,.... uz sve postovanje prema takvim temama naravno , bolje je to odvojiti. 
- ganjeta
- insertdelete
#447 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
BBB su im hodali 2 sata, cekali ih u centru, grka ni na mapi. Jedino sto su odradili napad pred stadionom kamenjem, letvama na grupicu od 15tak ljudi, kazu sudionici nista posebno, i taj *ebeni koktel. Baklje ne racunam, to se desava.
To ne znaci da se moze dole razgledat, ko sto najavljuju ove agencije, al vala nije ni rat, malo zeznutije gostovanje gdje se ocekuje napad i to je to, nema razloga da se narod prepada, malo veca doza opreza. Ne nosit bespotrebne transove, krpe.
Sto nas vise ode, to bolje i sigurnije.
To ne znaci da se moze dole razgledat, ko sto najavljuju ove agencije, al vala nije ni rat, malo zeznutije gostovanje gdje se ocekuje napad i to je to, nema razloga da se narod prepada, malo veca doza opreza. Ne nosit bespotrebne transove, krpe.
Sto nas vise ode, to bolje i sigurnije.
- JThomas
#448 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
e problem s njima je baš što su to budale i pizde koje nemaju ni minimum bilo kakvih kodeksa. ako glavna grupa bude prevelika da je napadnu, njima neće biti nikakav problem zasuti bakljama i koktelima nekih 5-6 odlutalih jadnika da bi im uzeli nekakav transparent poput ovog na slici gore...
-
zavrzlama
#449 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Hajd da se i ja provalim.....
Nasa repka nema odbranu....na zadnjoj utakmici u Zenici sam stekao dojam da nasa odbrana funkcionise po sistemu" Nece valjda "..svaki prekid i lopta se nonsalantno sapusti na zemllu u nasem petercu,a to je od dvije takve situacije jedan gol u nasej mrezi...Da li imamo trenutno dobrih igraca da stvorimo jaku odbranu,nemamo...zato imamo ubojitiji napad od svake repke u grupi i tu trebamo traziti sansu....S grcima se treba nadigravati,primit 2 dati 3 i idemo dalje...ako gubis bar otmeno gubis,a ne ko do sada,pritajno se nadamo jednom bodu uz defanzivnu igru i na kraju fasung.....moje laicko razmisljanje
Nasa repka nema odbranu....na zadnjoj utakmici u Zenici sam stekao dojam da nasa odbrana funkcionise po sistemu" Nece valjda "..svaki prekid i lopta se nonsalantno sapusti na zemllu u nasem petercu,a to je od dvije takve situacije jedan gol u nasej mrezi...Da li imamo trenutno dobrih igraca da stvorimo jaku odbranu,nemamo...zato imamo ubojitiji napad od svake repke u grupi i tu trebamo traziti sansu....S grcima se treba nadigravati,primit 2 dati 3 i idemo dalje...ako gubis bar otmeno gubis,a ne ko do sada,pritajno se nadamo jednom bodu uz defanzivnu igru i na kraju fasung.....moje laicko razmisljanje
-
sarajevsko_pivo
#450 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Evo ja vec 10 dana zivim u Atini, ovdje cu biti jos pola godine. Ovdje sam na Erasmusu odnosno na razmjeni.
I jucer slucajno sam vidio ovaj transparent u mojoj ulici ovdje

I jucer slucajno sam vidio ovaj transparent u mojoj ulici ovdje