Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote:Koliko ovi sto varaju citiraju jedni druge i dizu palceve neko bi pomislio da se radi o istim osobama.
Meni se cini da su neki opsjednuti tim laznim nickovima il ne znam cime vec
Mislim razumijem da si zgrozena mojim nacinom poimanja stvari i zivota pa je covjeku lakse podnijet misleci da su nickovi lazni il sta vec Pa moram istomisljenike malo podrzat Rijetki su...Sve ostalo fakat postena raja, osim nas par
nismo mi opterecni laznim nickovima nego vi kloniranjem
hajde kad ste face dodjite s pravim nickovima, pa da malo cavrljamo
kad se mi ruzni vec krijemo, de se vi lijepi pokazite u punom sjaju
Hahaha, pa bona hos da ti sliku posaljem postom pa pravi mi je nick jedan jedini
Zasto forsiras lijepi, ruzni, nije to tema uopste.
Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
Smail Aga wrote:
Ti jesi moderan,cak ultra moderan,bar u BiH i Sarajevu. Tradicionalizam,konzervatizam, gubitak svih sexualnih sloboda,negativan pogled na sex to je danas in i moderno u Sarajevu i BiH.
Joj što ne mogu ovih što se furaju na zapad ali samo na ono najodvratnije umjesto na ono šta je dobro i korisno.
Ako ti se ne sviđa žena, ako je vremenom došlo do toga i nije se dalo više ispravit, e onda fino joj reci i raziđite se kao ljudi. Ako ti je do švalerisanja onda nemoj započinjat ozbiljnu vezu ili završi tu koju imaš pa se švaleriši. Sve ostalo je kurvinska politika koja nikad u ljudskoj istoriji nije mogla biti opravdana, ali je moralni proljev na zapadu postavlja na pijedestal već decenijama. Zbog toga su mladi danas mnogo veće moralne vertikale od svih generacija u ljudskoj istoriji kad je opet velika većina koji se ovom "trendu" odupiru svojom pameću i stavom.
"Hajmo malo iza leđa žene/muža jebavat nešto, uzbuđenje, adrenalin, e sad sam dobar sad mogu bit uzoran muž/(žena ) jer sam probao. A Ako mi opet dodije što mi žena pametuje ili me muž mori nečim i nije kako ja hoću onda ću opet izluftat mozak i svoje međunožje čim uhvatim priliku. Pravi muž i žena nema šanse da imaju kriza ili da bi išli protiv onog kako moj ego kaže, biološki nagon mi ne da i morao/la sam iskoristit priliku jednog dana jer svi varaju." Eto tako rezonuje taj proljev od ljudi, to su donijeli iz kuće i to ih je društvo naučilo. To su egocentrici i svijet se treba vrtit oko njih.
Varanje nema nikakve veze sa biološkim nagonom nego kućnim odgojem, u nedstatku kućnog odgoja glavni faktor postaje društvo i mediji. Izgovor da je uzrok varanju biološke prirode je isto kao kad bi rekao da je urzok krađi, silovanju ili ubijanju također biološke prirode a ne one stare narodne "od zla oca od gore matere" (znači prvenstveno lošeg kućnog odgoja) i one druge "s kim si takav si" (utjecaja društva, a posebno ako je kućni odgoj nikakav).
žuti cvjetak wrote:Saznala sam tik prije nego je otišao da učini "taj čin prevare"....sad se kune da to nikad i ne bi uradio...đaba. O bodova. The end.
Najgori su mi oni koji se gnusaju prevare, puna im usta njihovih supruznika.....a uredno vode dvostruke zivote, znam ih nekolicinu. Na celu im pise " ko? ja? nikada ne bih prevario/la"...e to su mi najveci ljigavci....
hanady wrote:Najgori su mi oni koji se gnusaju prevare, puna im usta njihovih supruznika.....a uredno vode dvostruke zivote, znam ih nekolicinu. Na celu im pise " ko? ja? nikada ne bih prevario/la"...e to su mi najveci ljigavci....
žuti cvjetak wrote:Saznala sam tik prije nego je otišao da učini "taj čin prevare"....sad se kune da to nikad i ne bi uradio...đaba. O bodova. The end.
Kako si saznala?
Pa lahko...bio mi drugačiji...nekako usiljeno fin...pitala ga par puta imamo li neki problem i tako to..ma neeeeeee dušice sve ok.Rekao mi da ide s jaranom na pivo,ovaj ga nije mogao dobiti na tel i nazvao mene...i tako. Provaljen ko kauč.
Kako si saznala?
Pa lahko...bio mi drugačiji...nekako usiljeno fin...pitala ga par puta imamo li neki problem i tako to..ma neeeeeee dušice sve ok.Rekao mi da ide s jaranom na pivo,ovaj ga nije mogao dobiti na tel i nazvao mene...i tako. Provaljen ko kauč.
Ma nek si prekinula, kad ima takve jarane papke, cuj nije ga mogao dobiti na tel pa mu nazvao curu.
_Saša_ wrote:
Ma nek si prekinula, kad ima takve jarane papke, cuj nije ga mogao dobiti na tel pa mu nazvao curu.
ne zna se koji je gori
Hahhahahhaha, pa čovjek se zabrinuo.A i bilo mu zapelo nešto..
Šalim se, zaista je bilo ono kad je "zlo nek završi na troje", frka mu bila i eto...poziv je bio koban po našu vezu, mada ja mislim da se takvo što nikada ne može sakriti, saznalo bi se, prije ili poslije.