Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
RibaRibiOdgrizla

#426 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

plain vanilla wrote:
RibaRibiOdgrizla wrote:
ladyblue18 wrote:Koliko ovi sto varaju citiraju jedni druge i dizu palceve neko bi pomislio da se radi o istim osobama. :D
Meni se cini da su neki opsjednuti tim laznim nickovima il ne znam cime vec :D
Mislim razumijem da si zgrozena mojim nacinom poimanja stvari i zivota pa je covjeku lakse podnijet misleci da su nickovi lazni il sta vec :) Pa moram istomisljenike malo podrzat :mrgreen: Rijetki su...Sve ostalo fakat postena raja, osim nas par :)
nismo mi opterecni laznim nickovima nego vi kloniranjem

hajde kad ste face dodjite s pravim nickovima, pa da malo cavrljamo

kad se mi ruzni vec krijemo, de se vi lijepi pokazite u punom sjaju
Hahaha, pa bona hos da ti sliku posaljem postom pa pravi mi je nick jedan jedini :)
Zasto forsiras lijepi, ruzni, nije to tema uopste. :mrgreen:
fatamorgana

#427 Re: Varate li?

Post by fatamorgana »

Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
muškarac koji vara - psihopatak

žena koja vara - psihopatka, :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#428 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
muškarac koji vara - psihopatak

žena koja vara - psihopatka, :lol:
:lol: :lol: :lol:
Aqua_S

#429 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

Not My Idea wrote:Varate li? :shock:
Varao, zadovoljna? :mrgreen:
alchak.ba

#430 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

ladyblue18 wrote:
Not My Idea wrote:Ma otkud ti to? :shock:

Varas li ti? :shock:
Ne pratis na casu, ne varam jer sam ruzna. :oops: Samo lijepi ljudi varaju.
hau jes nou.... i samo muskarci varaju.... ispade kod nas svi muskarci pederi
duplanula

#431 Re: Varate li?

Post by duplanula »

zauzeti username wrote:
Smail Aga wrote: Ti jesi moderan,cak ultra moderan,bar u BiH i Sarajevu. Tradicionalizam,konzervatizam, gubitak svih sexualnih sloboda,negativan pogled na sex to je danas in i moderno u Sarajevu i BiH.
Joj što ne mogu ovih što se furaju na zapad ali samo na ono najodvratnije umjesto na ono šta je dobro i korisno.
Ako ti se ne sviđa žena, ako je vremenom došlo do toga i nije se dalo više ispravit, e onda fino joj reci i raziđite se kao ljudi. Ako ti je do švalerisanja onda nemoj započinjat ozbiljnu vezu ili završi tu koju imaš pa se švaleriši. Sve ostalo je kurvinska politika koja nikad u ljudskoj istoriji nije mogla biti opravdana, ali je moralni proljev na zapadu postavlja na pijedestal već decenijama. Zbog toga su mladi danas mnogo veće moralne vertikale od svih generacija u ljudskoj istoriji kad je opet velika većina koji se ovom "trendu" odupiru svojom pameću i stavom.

"Hajmo malo iza leđa žene/muža jebavat nešto, uzbuđenje, adrenalin, e sad sam dobar sad mogu bit uzoran muž/(žena ) jer sam probao. A Ako mi opet dodije što mi žena pametuje ili me muž mori nečim i nije kako ja hoću onda ću opet izluftat mozak i svoje međunožje čim uhvatim priliku. Pravi muž i žena nema šanse da imaju kriza ili da bi išli protiv onog kako moj ego kaže, biološki nagon mi ne da i morao/la sam iskoristit priliku jednog dana jer svi varaju." Eto tako rezonuje taj proljev od ljudi, to su donijeli iz kuće i to ih je društvo naučilo. To su egocentrici i svijet se treba vrtit oko njih.

Varanje nema nikakve veze sa biološkim nagonom nego kućnim odgojem, u nedstatku kućnog odgoja glavni faktor postaje društvo i mediji. Izgovor da je uzrok varanju biološke prirode je isto kao kad bi rekao da je urzok krađi, silovanju ili ubijanju također biološke prirode a ne one stare narodne "od zla oca od gore matere" (znači prvenstveno lošeg kućnog odgoja) i one druge "s kim si takav si" (utjecaja društva, a posebno ako je kućni odgoj nikakav).

:thumbup: :thumbup:
žuti cvjetak

#432 Re: Varate li?

Post by žuti cvjetak »

Saznala sam tik prije nego je otišao da učini "taj čin prevare"....sad se kune da to nikad i ne bi uradio...đaba. O bodova. The end.
_Saša_

#433 Re: Varate li?

Post by _Saša_ »

žuti cvjetak wrote:Saznala sam tik prije nego je otišao da učini "taj čin prevare"....sad se kune da to nikad i ne bi uradio...đaba. O bodova. The end.
Kako si saznala? :)
hanady

#434 Re: Varate li?

Post by hanady »

Najgori su mi oni koji se gnusaju prevare, puna im usta njihovih supruznika.....a uredno vode dvostruke zivote, znam ih nekolicinu. Na celu im pise " ko? ja? nikada ne bih prevario/la"...e to su mi najveci ljigavci.... :roll:
Mračajski proto

#435 Re: Varate li?

Post by Mračajski proto »

Gdje su, reci nam, da ih bijemo odma'?! :mrgreen:
*mima*

#436 Re: Varate li?

Post by *mima* »

al varate na ovoj temi
alchak.ba

#437 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

hanady wrote:Najgori su mi oni koji se gnusaju prevare, puna im usta njihovih supruznika.....a uredno vode dvostruke zivote, znam ih nekolicinu. Na celu im pise " ko? ja? nikada ne bih prevario/la"...e to su mi najveci ljigavci.... :roll:
samo ne treba moralisat
hanady

#438 Re: Varate li?

Post by hanady »

pa zato i govorim, a takvi obicno najvise moralisu......stub morala! Bljuc!!!
Aqua_S

#439 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

*mima* wrote:al varate na ovoj temi
bravo, mima..baš tako... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
alchak.ba

#440 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

prevara je ujedno i sirok pojam
hanady

#441 Re: Varate li?

Post by hanady »

Sta znaci "sirok pojam"?
alchak.ba

#442 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

hanady wrote:Sta znaci "sirok pojam"?
nekome je prevara i pomisao na nekog drugog, a nekome je prevara samo fizicka prevara. Nekome je poljubac prevara, a nekom sex....
žuti cvjetak

#443 Re: Varate li?

Post by žuti cvjetak »

_Saša_ wrote:
žuti cvjetak wrote:Saznala sam tik prije nego je otišao da učini "taj čin prevare"....sad se kune da to nikad i ne bi uradio...đaba. O bodova. The end.
Pa lahko...bio mi drugačiji...nekako usiljeno fin...pitala ga par puta imamo li neki problem i tako to..ma neeeeeee dušice sve ok.Rekao mi da ide s jaranom na pivo,ovaj ga nije mogao dobiti na tel i nazvao mene...i tako. Provaljen ko kauč.
Aqua_S

#444 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

m@m@ wrote:jel i gledanje nekog drugog prevara? meni oci cesto izgube abdest :roll:
to je zato što si vrckava..hihihiihi :lol: :lol:
alchak.ba

#445 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

m@m@ wrote:jel i gledanje nekog drugog prevara? meni oci cesto izgube abdest :roll:
ja sam stalno dzunup ako se pogledom gubi abdest
alchak.ba

#446 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

m@m@ wrote:
alchak.ba wrote:
ja sam stalno dzunup ako se pogledom gubi abdest
to bi trebalo da me utjesi a? :D
a eto, mozda :P
_Saša_

#447 Re: Varate li?

Post by _Saša_ »

žuti cvjetak wrote:
_Saša_ wrote:
Pa lahko...bio mi drugačiji...nekako usiljeno fin...pitala ga par puta imamo li neki problem i tako to..ma neeeeeee dušice sve ok.Rekao mi da ide s jaranom na pivo,ovaj ga nije mogao dobiti na tel i nazvao mene...i tako. Provaljen ko kauč.
Ma nek si prekinula, kad ima takve jarane papke, cuj nije ga mogao dobiti na tel pa mu nazvao curu. :D
alchak.ba

#448 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

_Saša_ wrote:
Ma nek si prekinula, kad ima takve jarane papke, cuj nije ga mogao dobiti na tel pa mu nazvao curu. :D
ne zna se koji je gori
žuti cvjetak

#449 Re: Varate li?

Post by žuti cvjetak »

alchak.ba wrote:
_Saša_ wrote:
ne zna se koji je gori
Hahhahahhaha, pa čovjek se zabrinuo.A i bilo mu zapelo nešto.. :lol:

Šalim se, zaista je bilo ono kad je "zlo nek završi na troje", frka mu bila i eto...poziv je bio koban po našu vezu, mada ja mislim da se takvo što nikada ne može sakriti, saznalo bi se, prije ili poslije.
hanady

#450 Re: Varate li?

Post by hanady »

Moze se sve sakriti i da se nikada ne sazna, vjeruj mi...
Post Reply