IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
- saravara
#426 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Tražim razlog da NE glasam za Koldžu, ali sinoćnja emisija na TVSA me je uvjerila da moj glas ide njemu. Zašto?? Pa ljudi pomeo je ona tri kandidata a posebno Đelu Muharemovića ... Đelo bavi se fubalom nije politika za tebe. Za osale nemam komentar jer ih nisam ni gledao ni slušao.
-
alco
- saravara
#429 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Gdje god pročitam MUHAREMOVIĆ-i pa dokle više
-
alco
-
alco
-
alco
-
sneki712
#433 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
[
Ne znam odakle vam ideja da neko misli da ste u africi ali je cinjenica da se priblizvate africi. I ja se zahvaljujem svakom ko pomogne svom i komsiji.a sta vam rade politicari????????????
Postite vi koliko hocete , ali nije isto biti na dijeti i gladovati ,pogotovo djeca.
.
@ozone penzije su toliko dobre da ja dobijem iz bosne cesto bajramluk, kad sve plate plus lijekovi i za mene sta ostane. Zasto ce vam toliko western union banaka, u bosni ,srbiji , hrvatskoj itd[/quote]
gospođo Sneki, u BiH ne postoji nijedna western union banka..postoje banke koje koriste ovaj servis za slanje novca..uostalom taj servis postoji u svim zemljama na svijetu..ne postoji nijedna značajna banka u svijetu koja ne koristi jedan od dva servisa za slanje novca..gledajući na tu činjenicu da ima puno banaka koje pružaju tu uslugu možemo potvrditi da naša zemlja ima jako stabilan bankarski sektor..
Pardon mali milinon saltera westerna ............kao i kafica , a sta se pravi koliko fabrika osim hotela ,motela , oopet pogreska pa vi ste turisticko mjesto oni su jedini sa pojedincima koji mogu na 10 u pola. Da, dignite i pdv na 25% pa cete zaista moci da se pohvalite sa bankarskim sektorom ,a Rajaaaaaaaaaaa. Secer, meso ,grijanje,voda struja su skupljji od zapadnih zemalja , penzija zagarantovana u kanadi je $1000.00, radio ne radio jer nas narod poslije 50 godina dobi nije mogao da se zaposli ni kao fizikaner. A Borci razmisljaju kako da djecu nahrane.......je li to Bosna tj vlast ............Lesinari djeci svojoj golu kozu ogulise, a vama gospodine aferim za svaku djeciju suzu....
Zar vam treba geografska ploca da se priblizite bijedi............
što se tiče približavanja africi, ja koliko znam afrička ploča se udaljava od evropske..[/qu
Ne znam odakle vam ideja da neko misli da ste u africi ali je cinjenica da se priblizvate africi. I ja se zahvaljujem svakom ko pomogne svom i komsiji.a sta vam rade politicari????????????
Postite vi koliko hocete , ali nije isto biti na dijeti i gladovati ,pogotovo djeca.
.
@ozone penzije su toliko dobre da ja dobijem iz bosne cesto bajramluk, kad sve plate plus lijekovi i za mene sta ostane. Zasto ce vam toliko western union banaka, u bosni ,srbiji , hrvatskoj itd[/quote]
gospođo Sneki, u BiH ne postoji nijedna western union banka..postoje banke koje koriste ovaj servis za slanje novca..uostalom taj servis postoji u svim zemljama na svijetu..ne postoji nijedna značajna banka u svijetu koja ne koristi jedan od dva servisa za slanje novca..gledajući na tu činjenicu da ima puno banaka koje pružaju tu uslugu možemo potvrditi da naša zemlja ima jako stabilan bankarski sektor..
Pardon mali milinon saltera westerna ............kao i kafica , a sta se pravi koliko fabrika osim hotela ,motela , oopet pogreska pa vi ste turisticko mjesto oni su jedini sa pojedincima koji mogu na 10 u pola. Da, dignite i pdv na 25% pa cete zaista moci da se pohvalite sa bankarskim sektorom ,a Rajaaaaaaaaaaa. Secer, meso ,grijanje,voda struja su skupljji od zapadnih zemalja , penzija zagarantovana u kanadi je $1000.00, radio ne radio jer nas narod poslije 50 godina dobi nije mogao da se zaposli ni kao fizikaner. A Borci razmisljaju kako da djecu nahrane.......je li to Bosna tj vlast ............Lesinari djeci svojoj golu kozu ogulise, a vama gospodine aferim za svaku djeciju suzu....
što se tiče približavanja africi, ja koliko znam afrička ploča se udaljava od evropske..[/qu
- O'zone
- Globalni moderator
#434 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Kako emotivno.gospođo Sneki, u BiH ne postoji nijedna western union banka..postoje banke koje koriste ovaj servis za slanje novca..uostalom taj servis postoji u svim zemljama na svijetu..ne postoji nijedna značajna banka u svijetu koja ne koristi jedan od dva servisa za slanje novca..gledajući na tu činjenicu da ima puno banaka koje pružaju tu uslugu možemo potvrditi da naša zemlja ima jako stabilan bankarski sektor..sneki712 wrote:[
.
@ozone penzije su toliko dobre da ja dobijem iz bosne cesto bajramluk, kad sve plate plus lijekovi i za mene sta ostane. Zasto ce vam toliko western union banaka, u bosni ,srbiji , hrvatskoj itd
što se tiče približavanja africi, ja koliko znam afrička ploča se udaljava od evropske..
-
sneki712
#435 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
@O'zone imas li djece ili si negdje na kafici za 1.5km , pristojno obucen , po malo se igras sa mobilnim i tako dan za danom.
Ja sam barem u mogucnosti bila da pomognem porodici a zadnjih 5 godina svaki bajram je bila odabrana nesretna porodica sa hajat tv da dobije 100.00km za bajram ditrect preko westerna,u raznim dijelovima Bih.( mozda sam trebala preko sda za pdv bi valjalo da se nadje,). Da nesto me emocije povukle, steta sto me nece loto kojeg milioncica kako bi se tek onda neduzna djeca obradovala, shvatices kad ti dijete zaplace............ako se ne uvalis u kakvu dobru partiju.
Ja sam barem u mogucnosti bila da pomognem porodici a zadnjih 5 godina svaki bajram je bila odabrana nesretna porodica sa hajat tv da dobije 100.00km za bajram ditrect preko westerna,u raznim dijelovima Bih.( mozda sam trebala preko sda za pdv bi valjalo da se nadje,). Da nesto me emocije povukle, steta sto me nece loto kojeg milioncica kako bi se tek onda neduzna djeca obradovala, shvatices kad ti dijete zaplace............ako se ne uvalis u kakvu dobru partiju.
- O'zone
- Globalni moderator
#436 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Eeeeeee! Moja Sneki nemoj se toliko nervirati i izlagati sikiraciji nije dobro za zdravlje.sneki712 wrote:@O'zone imas li djece ili si negdje na kafici za 1.5km , pristojno obucen , po malo se igras sa mobilnim i tako dan za danom.
Ako ćemo o privatnim stvarima može: Imam dijete danas je napunio godinu i šest mjeseci okruglo, moja Sneki sad je 00:15 dok ovo pišem a ja sam došao sa posla prije pola sata a otišao danas oko podne. Nisam Sneki bio na kafi pa smijem garantovati nekih tri mjeseca jebi ga radim valja prehraniti porodicu,prijatelja više i nemam.
Vidiš Sneki i ja isto često pomažem ljude (ako se već hvalimo) a nisam u inostranstvu možda je moje manje vrijedno nego tvoje, vidiš dosta ljudi ovdje sa foruma organizuje akcije i pomaže na sve moguće načine i ne hvali se sa time.
Za kraj Sneki, ja se nikad neću uvaliti u političku partiju jer ne znam da lažem i ne uvlačim se ljudima u dupe a to moraš da radiš da bi uspio u tom zvanju, vjerovatno ću ostati do smrti obični radnik sa SSS koji će se boriti ovdje da mu dijete ne zaplače a ti se bori gdje već jesi da dobiješ na lotu koji milončić pa onda možeš da postaneš i zlatni sponzor i kupiš sebi smiraj.
-
quarterback
-
quarterback
#438 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
cekaj, trebam da glasam za celik bahriju koja mi je dugovala 6 mjeseci pare koje sam posteno zaradio i na kraju jedva naplatio ?
ili za ovu sa nacrtanim obrvama ?
-
StupskaBitanga
#440 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Sigurna sadasnjost

-
sneki712
#441 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Super si sve shvatio posebno hvalisanje nadam se da razumijes sta znaci Halalos, vidis ja ne sumnjam u tvoje dobre namjere i pomoc drugima, Znam da su mnogi nepovjerljivi prema dijaspori imate sa jedne strane i pravo jer mnoge ne interesuje kako djeca u bosni zive pogotovo oni koji nikad nisu nista ni imali materijalno da se hvalisu pa sad se ponasaju sa Bmw i kucicama kao jebe me se za njih dole. Kao sto neko rece sneki jebe se bosni za vama sad ce snijeg hvataj se lopate........... Sa srecom svima, a loto ako meni neko pozeli srecu da dobijem mozda mi se i posreci imam toliko dug spisak porodica koje bi se obradovale da malo dahnu od tog prezivljavanja.Samo 3 porodice znam licno ostalo su random birani po tezini situacije sve bi islo direktno preko westerna licno porodicama a ja vam nikad na 10 u pola necu doci ni vode sa Sebilja se napiti kao nekadaaaaaaa. Ne bi bilo zbog Bosne nego zbog ono malo duse, opet malo emocija sta cu kad sam skolovana u Sheheru pa mastam, sanjam Life is beautifulO'zone wrote:Eeeeeee! Moja Sneki nemoj se toliko nervirati i izlagati sikiraciji nije dobro za zdravlje.sneki712 wrote:@O'zone imas li djece ili si negdje na kafici za 1.5km , pristojno obucen , po malo se igras sa mobilnim i tako dan za danom.
Ako ćemo o privatnim stvarima može: Imam dijete danas je napunio godinu i šest mjeseci okruglo, moja Sneki sad je 00:15 dok ovo pišem a ja sam došao sa posla prije pola sata a otišao danas oko podne. Nisam Sneki bio na kafi pa smijem garantovati nekih tri mjeseca jebi ga radim valja prehraniti porodicu,prijatelja više i nemam.
Vidiš Sneki i ja isto često pomažem ljude (ako se već hvalimo) a nisam u inostranstvu možda je moje manje vrijedno nego tvoje, vidiš dosta ljudi ovdje sa foruma organizuje akcije i pomaže na sve moguće načine i ne hvali se sa time.
Za kraj Sneki, ja se nikad neću uvaliti u političku partiju jer ne znam da lažem i ne uvlačim se ljudima u dupe a to moraš da radiš da bi uspio u tom zvanju, vjerovatno ću ostati do smrti obični radnik sa SSS koji će se boriti ovdje da mu dijete ne zaplače a ti se bori gdje već jesi da dobiješ na lotu koji milončić pa onda možeš da postaneš i zlatni sponzor i kupiš sebi smiraj.
Zelim ti da ti dijete bude sretno kao i djeci iz cijele Bih jer oni su nevini i zasluzuju mnogo bolji zivot nego sto ga sad imaju. P,S. da volila bih da sam ja taj zlatni sponzor ali bez licne karte
-
sneki712
#442 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Jedina tema na forumu je humanitarna akcija raznim bebicama ,djecici ,bolesnicima itd su me fascinirale ali isto tako i razocarale. Pa nije rat da neko trci da spasava djecu i kupuje antibiotike, djeciju hranu, odjecu itd. Svaka cast raji koja ucestvuje u takvim humanim akcijama ali to je zaista i zalosno gledati, Zar ste zaista zasluzili ovakav zivot, a sdruge strane gledam Zlatni Momci na youtubu trose 500.00km po flasi sampanjca za rodjendan . Ma da nije Dzeke ne bi nikad tv ukljucila preko bih
- coek
#443 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:22, edited 1 time in total.
-
Bosnjak333
#444 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
I SBB!Mironis wrote:Samo ne SDA!
-
Ambrozija
#445 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
I svi ostaliBosnjak333 wrote:I SBB!Mironis wrote:Samo ne SDA!
- raskopusa
#446 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
ruka se osusila svakom ko glasa za pjevace,glumce i propale fudbalere.malo im para sto uzimaju pa hoce jos hljeba preko pogace. 
-
evo mene
#447 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Baš tako!!! Muharemović polupismen, Biščević nepismen...raskopusa wrote:ruka se osusila svakom ko glasa za pjevace,glumce i propale fudbalere.malo im para sto uzimaju pa hoce jos hljeba preko pogace.
-
Jecky 43
#448 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Ja sam sa Novog Sarajeva i definitivno moj glas ide za Našu Stranku...i ako nisam nešto posebno politički aktivan za njihove kandidate glasam jer se vidi da je na njihovoj listi stvarno gradska raja.
SDA-ni pod razno Koldžo i Amko Komerc čitaj SDA Mafija, SBB-republika Šošoni glave vela havle(ili kocka do kocke...kockica),SDP-šatro ovamo idu Titovim stazama revolucije a da mogu rođenu bi majku pokrali za fotelje i sa njima možemo samo unazad nikako naprijed....ostali su manje više ne bitni većina koji su na listima ne znaju ni oni sami kako su upali na tu listu.
Naša Stranka je za mene pravi izbor normala su raja,obrazovana a njihov kandidat za načelnika i vjerovatno "nema oraha u džepu" a cura izgleda ko lutka a ne plaše me raznorazne rumene glave kad krenem na posao.
SDA-ni pod razno Koldžo i Amko Komerc čitaj SDA Mafija, SBB-republika Šošoni glave vela havle(ili kocka do kocke...kockica),SDP-šatro ovamo idu Titovim stazama revolucije a da mogu rođenu bi majku pokrali za fotelje i sa njima možemo samo unazad nikako naprijed....ostali su manje više ne bitni većina koji su na listima ne znaju ni oni sami kako su upali na tu listu.
Naša Stranka je za mene pravi izbor normala su raja,obrazovana a njihov kandidat za načelnika i vjerovatno "nema oraha u džepu" a cura izgleda ko lutka a ne plaše me raznorazne rumene glave kad krenem na posao.
- bogumila
#449 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
jel to radis u opstini 
- bogumila
#450 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
prijedlog br.4> pozdrav od hordi zla