BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#426 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.

Image

obavezno je ukupni rezultat 6+ primljenih.
Sve to zajedno su Golubovci prekucali.
Havatar

#427 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Image

Image

Image
PriNc_ba

#428 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by PriNc_ba »

evo mali pogled na nase tekme i tekme komsija i ta brukanja ili "brukanja" kako ko hoce. i ono sto je bitno a sto komsije nece da shvate je da smo se sami izborili za to da nam dolaze u pocetku pekari,zemljoradnici i slicni ;) dakle za neke protivnike smo i mi isti takvi bili pa smo ih prolazili i obezbjedili sebi ovo danas. i naravno da ce vama dolaziti jace ekipe i to se naravno ne moze osporiti ali kada bi makar jednom nesto napravili vjerovatno bi i mogli neki pomak napraviti pa da i mi onda govorimo vama kako vam je bilo lako jer ste dobili pekare, ribare...

od 20 protivnika u evropi sarajevo je eliminisalo 10 medju kojima je bila realno jaca sigma, slabasni rangers iz andore, realno jaci spartak trnava i helsingborg, orebro i levski te slabasne hibernians i libertas a od 10 timova smo ispali gdje su najjaci protivnici bili dynamo kiev protiv kojeg se nismo obrukali, ekeren koji je u to vrijeme bio sila u odnosu na nas ali nisu bili opcenito nesto jaki, maritimo realno dosta jaci ali se nismo obrukali, besiktas koji nas je obrukao na kosevu ali ako nista ublazili smo ukupan dojam s obzirom na odlicnu partiju u prvoj tekmi, sartid tada realno slabiji tim od nas i to je po meni uz zetu jedina sramota s obzirom na jacinu tima proti kojeg smo igrali, rapid se provukao, cluj se provukao, i jos 2 brukanja protiv mnogo jacih i respektabilnih ekipa kao sto su basel i sparta prag... dok su komsije od 16 protivnika s kojima su igrali uspjeli eliminisati tek 5 medju kojima su penarosa (san marino), tada slabasni ali u zeljinom rangu anortozis i akranes te realno jace lilestrom i serif dok su ispadali od ne bas nekih fudbalskih sila izuzev u to vrijeme newcastle-a i malage ali svako ispadanje je bilo sramocenje po rezultatu i igri izuzev eto protiv heartsa i malage a napominjem da nisu igrali s nekim prejakim ekipama ali su te ekipe svakako bile jace od zelje u tom momentu.
EselamAlejk

#429 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by EselamAlejk »

LSD wrote:Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru :shock: :lol: ) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
Kao i sinoć je li?

'Navijajte molim vas da ne pričaju sutra' :zoka:
Logovan

#430 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

LSD wrote:@Terminaš

strašni Sartid iz Smedereva, nekakav Ekeren iz Belgije, ranije strahobalni Kusisi iz finskog gradića Lahti itd....sjeti se svih blamaža naše države, što bivše , što današnje
Sjetio sam se i šta sad? Na ovo ti mogu samo reći hvala što tako sjajno znaš historiju FK Sarajevo i što nastavljaš dalje da pratiš. Hvala još jednom.

Ne kontaš šta želim reći. :-) Ja jedno a ti drugo, tj. i dalje nabrajaš bruke ali hajde eto nebitno...
Hedg

#431 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Hedg »

EselamAlejk wrote:
LSD wrote:Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru :shock: :lol: ) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
Kao i sinoć je li?

A zezaš da su to rekli. :lol: :lol: :lol: :lol: Ima li gdje snimak?
BegA_

#432 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BegA_ »

leškarenje wrote:...ako je i bilo,bilo je prije balade garant :zjev:
Na samom pocetku tekme. :D EKSPLOZIJA!
tataćusak

#433 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by tataćusak »

PriNc_ba wrote:evo mali pogled na nase tekme i tekme komsija i ta brukanja ili "brukanja" kako ko hoce. i ono sto je bitno a sto komsije nece da shvate je da smo se sami izborili za to da nam dolaze u pocetku pekari,zemljoradnici i slicni ;) dakle za neke protivnike smo i mi isti takvi bili pa smo ih prolazili i obezbjedili sebi ovo danas. i naravno da ce vama dolaziti jace ekipe i to se naravno ne moze osporiti ali kada bi makar jednom nesto napravili vjerovatno bi i mogli neki pomak napraviti pa da i mi onda govorimo vama kako vam je bilo lako jer ste dobili pekare, ribare...

od 20 protivnika u evropi sarajevo je eliminisalo 10 medju kojima je bila realno jaca sigma, slabasni rangers iz andore, realno jaci spartak trnava i helsingborg, orebro i levski te slabasne hibernians i libertas a od 10 timova smo ispali gdje su najjaci protivnici bili dynamo kiev protiv kojeg se nismo obrukali, ekeren koji je u to vrijeme bio sila u odnosu na nas ali nisu bili opcenito nesto jaki, maritimo realno dosta jaci ali se nismo obrukali, besiktas koji nas je obrukao na kosevu ali ako nista ublazili smo ukupan dojam s obzirom na odlicnu partiju u prvoj tekmi, sartid tada realno slabiji tim od nas i to je po meni uz zetu jedina sramota s obzirom na jacinu tima proti kojeg smo igrali, rapid se provukao, cluj se provukao, i jos 2 brukanja protiv mnogo jacih i respektabilnih ekipa kao sto su basel i sparta prag... dok su komsije od 16 protivnika s kojima su igrali uspjeli eliminisati tek 5 medju kojima su penarosa (san marino), tada slabasni ali u zeljinom rangu anortozis i akranes te realno jace lilestrom i serif dok su ispadali od ne bas nekih fudbalskih sila izuzev u to vrijeme newcastle-a i malage ali svako ispadanje je bilo sramocenje po rezultatu i igri izuzev eto protiv heartsa i malage a napominjem da nisu igrali s nekim prejakim ekipama ali su te ekipe svakako bile jace od zelje u tom momentu.

Ti bogami kao za za želju navijaš, nemoj nas više ti braniti :lol: :lol: :lol: .
Nabrojao si neke ekipe da su lošiji bili ili poslabi a izbacili nas.
Kako tada tako i sada da dobiješ jednu ekipu iz belgije ili portugala ili srbije, nebitno kako se zove. To su sve favoriti protiv bilo koje ekipe iz naše lige. Ako se ne varam maritimo - portugal, ekranes - belgija, sartid - srbija.
Jedino smo od Zete ispali kao od slabije ekipe. Ko je to rekao da smo kvalitetniji - kao liga od Albanaca. Vidimo kako je prošao prvak albanije a kako prvak BiH :skoljka:
perfect_guy

#434 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by perfect_guy »

Baltazar_khan wrote:hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.

Image

obavezno je ukupni rezultat 6+ primljenih.
znači slijedeća LP ukupni rezultat 6:6 :D
Maharadza

#435 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

LSD wrote:Još kad bi konacno shvatio da se omanji i neuspješniji sarajevski prvoligaš takmici u NIŽEM takmicenju u Evropi (kvalifikacije za Europa ligu)....za razliku od Šampiona i Tlacitelja lige, koji igra u kvalifikacijama za LP (gdje su sve sami šampioni država)....onda bi shvatio svu glupost sa tim nabrajajanjem protivnika i njihovih grbova :lol: :lol: - koji su se takmicili sa vama u nižim takmicenjima.

A inace, vi ste sinoc bili svih srcem uz čehe, a i prije 7 dana....tako da je jasno da cemo navijati ua šipce....ništa novo u sarajevskom dušmanluku.

igraO! Zamijenio si prezent i perfect jarane! :facepalm:

Znam da PL nije tema (mada je i ti const. spominješ - ala "tlačitelj" itd.), ali samo upozoravam da ne "jašeš" predugo te izraze jer će ti se o vuglu odbiti! Zašto?! SAJID HUSEJINOVIĆ! nuff' said! 8-)
Senad_Duster

#436 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Senad_Duster »

Hedg wrote:
EselamAlejk wrote:
Kao i sinoć je li?

Nema nigdje da su to rekli ni snimak vjeruj mi ima ovo

Image

ono sto vi ima bajrama i bajrama da niste uradili :D
Logovan

#437 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Šta ste to vi uradili?
Maharadza

#438 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

Senad_Duster wrote:
Hedg wrote:
EselamAlejk wrote:
Nema nigdje da su to rekli ni snimak vjeruj mi ima ovo

Image

ono sto vi ima bajrama i bajrama da niste uradili :D
:lol: , nema ni godina dana:

8)
Šibicar

#439 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Pitari još slave naše ispadanje? :-) Neka neka,tako i treba. :thumbup:
Logovan

#440 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Šibicar wrote:Pitari još slave naše ispadanje? :-) Neka neka,tako i treba. :thumbup:
I vi naša ispadanja... :thumbup: Samo naprijed, samo nastavite slaviti naše poraze. :thumbup:
lider

#441 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by lider »

Niko ne slavi, ja sam uredno čestitao svim navijačima Željezničara koje poznajem na najvećem uspjehu njihovog tima na europskoj sceni u zadnjih 10 godina. Samo tako nastavite :thumbup:
Maharadza

#442 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

Šibicar wrote:Pitari još slave naše ispadanje? :-) Neka neka,tako i treba. :thumbup:
Pa ako već slavite ispadanje sa najnižom razlikom u posljednjih xx godina, mi kao prave komšije imamo obavezu da se pridružimo i uveličamo sreću i veselje, pa makar da pjevamo balade i sl. "eksplozije" od hitova! :D
shbc

#443 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

E jeste nekakvi... Mi zajedno sa vama slavimo vas poraz, ono komsijski, a vi ovako... :D
shbc

#444 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shbc »

Maharadza wrote:
Pa ako već slavite ispadanje sa najnižom razlikom u posljednjih xx godina, mi kao prave komšije imamo obavezu da se pridružimo i uveličamo sreću i veselje, pa makar da pjevamo balade i sl. "eksplozije" od hitova! :D
E'o kolega Pitar me prestig'o, ali to je samo dokaz da istinski slavimo vas poraz samo zato sto ga i vi slavite 8-)
Šibicar

#445 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Jao izljeva sreće,pa šta je ovo,sinoć ste svi garant uneredili gaće od radosti. :mrgreen:
Havatar

#446 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Šibicar wrote:Jao izljeva sreće,pa šta je ovo,sinoć ste svi garant uneredili gaće od radosti. :mrgreen:
Rika se cini
LSD

#447 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Šibicar wrote:Jao izljeva sreće,pa šta je ovo,sinoć ste svi garant uneredili gaće od radosti. :mrgreen:
Maharadza pišnuo u gace, od sinošnje srece.
ultima_palabra

#448 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Prije nego se zaključa tema, šta vam je ta balada? :-?
Logovan

#449 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Idi slavi poraz.
Maharadza

#450 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

ultima_palabra wrote:Prije nego se zaključa tema, šta vam je ta balada? :-?
Neka ti pojasne drugovi sa juga koji su ostali i čuli neke od megafonovih posljednjih "provala"! :mrgreen:
LSD wrote:
Maharadza pišnuo u gace, od sinošnje srece.
Ma toliko smo srećni bili da smo odmah pogledali sve epizode malih letećih medvjedića! Naša solidarnost ne poznaje granice! :mrgreen:
Post Reply