do mne do mnePapeSusic wrote:NK Mladost ListicaTvrtko II Kotromanić wrote:bilo je prije rata raznih nacionalnosti u tadasnjem NK Listica, poslije su valjda dosli tobe![]()
a vidi petokrake sto se smijesi(la)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
do mne do mnePapeSusic wrote:NK Mladost ListicaTvrtko II Kotromanić wrote:bilo je prije rata raznih nacionalnosti u tadasnjem NK Listica, poslije su valjda dosli tobe![]()
Furaju se na Atl. BilbaoEborg wrote:Jao, čudo nema priče kako su ih "žigosali" ovom crvenom zvijezdom za kaznu.Ma ne vjerujem da su toliko "napredovali", garant je Toplak morao pokazati krštenicu.
LINKNa konferenciji za medije trener nebesko plavih Samir Toplak istaknuo je kako je zadovoljan igračkim kadrom te ponovio kako vidi veliki potencijal u svojoj ekipi. "Ove mini pripreme pomogle su da i vizualno upoznam sve igrače, ostaje mi velika žalost zbog propuštena tri treninga i utakmice, no neću plakati za tim. Kako sam i rekao svojim igračima na brdu ukazanja: vjera čini čuda, a uz vjeru možemo ovo nadoknaditi. Drago mi je što u očima igrača vidim želju i volju da se pokažu i dokažu, oni mogu puno više od ovoga kako danas stojimo rezultatski. Problema ima, Vitaić i Prgomet su pod virozom i danas nisu bili ne treningu, u Međugorju ih je viroza gotovo sve zahvatila i bili se nemoćni i iscrpljeni. Još uvijek su neki na infuzijama, čekamo nalaze iz Opće bolnice Vinkovci, no nadam se brzom oporavku. Moram reći, nakon što smo proveli ovo vrijeme zajedno u Međugorju, kako je Cibalia skup izuzetnih igrača, tu je 21 vrlo kvalitetan igrač, čak puno više nego sam očekivao, a očekivao sam puno. U ovoj momčadi ima izvrsnih mladih igrača kojima treba dati šansu i što je još važnije, treba im dati povjerenje, jer kad im daš povjerenje mogu dati puno više nego inače" zaključio je Toplak.
Da se furaju na Atl. Bilbao nebi dovodili igrace iz Juzne Amerike. Da reknem na sta se furaju fasovo bi ban.amoninan wrote:Furaju se na Atl. BilbaoEborg wrote:Jao, čudo nema priče kako su ih "žigosali" ovom crvenom zvijezdom za kaznu.Ma ne vjerujem da su toliko "napredovali", garant je Toplak morao pokazati krštenicu.
![]()
Ma to im je spika sad. Juriš provalio na hrsport.netu prošle godine tu priču u svojoj kolumni i otad postaše hercegovački BilbaoPapeSusic wrote: Da se furaju na Atl. Bilbao nebi dovodili igrace iz Juzne Amerike. Da reknem na sta se furaju fasovo bi ban.
Ipak, kako danas saznajemo, Samir Toplak je otkazao saradnju Širokom Brijegu iz kako je sam kazao, porodičnih razloga.
dino84 wrote:Hhahahhahhaaahha
Vjerovatno je "Sredisnje katolicko vijece za prituzbe" nakon petosatnog vijecanja zapalilo vatru i pustilo bijeli dim da svekoliki puk odahne u ovom malom hercegovackom mjestascu jer je ova vijest izazavala zadnja dva dana tolike tektonske poremecaje da se zaljuljao spomenik Tudjmanu a Suskov napukao.
Bravo generale,samo provjeren proizvod hocemo - Ivo Istuk za trenera,po 352353255325757457 put
Joj koja smo mi nedodjija i gdje je Ivica morao ici da moli da se fudbal ne raspadne,jebem ti drzavu
PapeSusic wrote:Samirova krstenica nije priznata pa je napustio Siroki Brijeg.
Ipak, kako danas saznajemo, Samir Toplak je otkazao saradnju Širokom Brijegu iz kako je sam kazao, porodičnih razloga.
dino84 wrote:Hhahahhahhaaahha
Vjerovatno je "Sredisnje katolicko vijece za prituzbe" nakon petosatnog vijecanja zapalilo vatru i pustilo bijeli dim da svekoliki puk odahne u ovom malom hercegovackom mjestascu jer je ova vijest izazavala zadnja dva dana tolike tektonske poremecaje da se zaljuljao spomenik Tudjmanu a Suskov napukao.
Bravo generale,samo provjeren proizvod hocemo - Ivo Istuk za trenera,po 352353255325757457 put
Joj koja smo mi nedodjija i gdje je Ivica morao ici da moli da se fudbal ne raspadne,jebem ti drzavu
Sestra mu se udala za bošnju, tako da ne mere, nema miješanja krvi,Impavidus wrote:PapeSusic wrote:Samirova krstenica nije priznata pa je napustio Siroki Brijeg.
Ma ima tu jos kriterija, osim krstenice je potreban i ljekarski pregled.north wrote: Sestra mu se udala za bošnju, tako da ne mere, nema miješanja krvi,
Strasno, nakon ovoga jedva cekam Spahu da slusamganjeta wrote:Koliko gluposti Vahidina Alihodžića ne Areni.
Odakle ovaj iskoči?ganjeta wrote:Koliko gluposti Vahidina Alihodžića ne Areni.