Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kapri wrote:Danas oko 13 sati u Sudskoj policiji stojim i cekam nekoga kada iz suda izvode momka,nekih otprilike od 25-30 godina,lijepo sredjen,ljepuskast,sa lisicama i vode ga 4 policajca uvedose ga u auto i papa.E sada bas mi je scena ostala upecatljiva,on pogete glave.Zna li iko sta je uradio momak?Nekako mi ne lici na kriminalca
Pa smijes pitati, ocito da je nesto ipak skrivio koliko god tuzno i ljepuskasto izgledao. Ne postoji odredjeni look koji imaju kriminalci.
Uglavnom tipicno zenski, prvo sve ostalo pa onda razum.
hajd malo proguglaj o
Cesare Lombroso i njegovoj teoriji devijantnosti..koja se izucava u kriminalistici, sociologiji, pravu
imaju kriminalci neke fizicke karakteristike koje s eponavljaju, ali nemaju svi ti ljudi nasljednu karakteristiku koja je aktivator za vrsenje KD-a
Kapri wrote:Danas oko 13 sati u Sudskoj policiji stojim i cekam nekoga kada iz suda izvode momka,nekih otprilike od 25-30 godina,lijepo sredjen,ljepuskast,sa lisicama i vode ga 4 policajca uvedose ga u auto i papa.E sada bas mi je scena ostala upecatljiva,on pogete glave.Zna li iko sta je uradio momak?Nekako mi ne lici na kriminalca
Pa smijes pitati, ocito da je nesto ipak skrivio koliko god tuzno i ljepuskasto izgledao. Ne postoji odredjeni look koji imaju kriminalci.
Uglavnom tipicno zenski, prvo sve ostalo pa onda razum.
hajd malo proguglaj o
Cesare Lombroso i njegovoj teoriji devijantnosti..koja se izucava u kriminalistici, sociologiji, pravu
imaju kriminalci neke fizicke karakteristike koje s eponavljaju, ali nemaju svi ti ljudi nasljednu karakteristiku koja je aktivator za vrsenje KD-a
hahahha Lombroso? Pa te teorije su davno odbacene kao lose iako se spominju u literaturi kao i ostale nedorecene. Jednostavno su nedovoljne za predodredjivanje kriminaliteta.
Sjo kako bi te sad moja profesorica poslala na odmor do iduceg roka
Bas steta,zagledala bih se u njega da sam ga srela na ulici a ono on....
Ipak meni nikako u glavu da je onakav face mogao ubiti,silovati,dilati,krasti.....ili bilo sta slicno.
Kapri wrote:Bas steta,zagledala bih se u njega da sam ga srela na ulici a ono on....
Ipak meni nikako u glavu da je onakav face mogao ubiti,silovati,dilati,krasti.....ili bilo sta slicno.
Toliko jako sam se opalio u celo da mi je sve crveno pred ocima...molim te reci da si se salila i da je ova glupost samo sala...
admini jel vam to neko clan familije pa brisete u zadnje vrijeme sve vezano oko ovih? mozda vam zao kljucati temu kad krene rasprava? stite ih na svakom koraku i jos ih treba stiti na forumu
prije nego prokomentarišete kako bi i naša murja trebala ovako, šta mislite koliko bi dušebrižnika zacvrkutalo da je ovo pretjerana upotreba sile da je neki njegov jaran, ili fino dijete iz komšiluka, ovaj vozač?
prije nego prokomentarišete kako bi i naša murja trebala ovako, šta mislite koliko bi dušebrižnika zacvrkutalo da je ovo pretjerana upotreba sile da je neki njegov jaran, ili fino dijete iz komšiluka, ovaj vozač?
u svakom slučaju interesantan video
bježi ba, kod nas kukaju kad drotovi namlate onaj šlajm od "navijača", a ne ovo. i da, i naša murija bi trebala ovako, taman da mi se rođeni brat ponaša kao ovaj u ferariju...
Jebeme se za dusebriznike, ja bi im medalju k'o lavor dao u trku.
Svaka mu dala. Eh da ovo hoće nekada doći u Sa moglo bi se ako ništa makar na trotoarima sigurnije hodati...
frajer je krenuo kolima preko noge policajcu koji mu piše kaznu. znači nema te liberalne demokratije gdje ga ne bi izvrnuli iz kože. samo u nas, jer mi smo veće demokrate od šveđana, veći katolici od pape, pravoslavci od vaseljenskog patrijarha...
al' znam ja nas, u nas bi prvih pet komentara bilo "ja znam momka i dobar je pravo"...