Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:
Našao sam neki podatak iz januara gdje je Xavi imao oko 1.800 pasova... znajući kako igra Barcelona, teško je biti ispred njega.
Ja mislim da 505scrtom barata tom statistikom i da ce imati tacne info, ali znam da su svi po forumima imali to da je Pirlo imao vise pasova od Xavia, a evo i ovaj englez istice to. Ma mislim totalno nebitno, Pirlo i da je imao 5 puta manje pasova, ovo sto radi ove sezone je fenomenalno.
Englezi ne bi drugacije ni osutali na gol da nije bilo penala.
Ovi sto pricaju englezi su mogli ovo, mogli ono...ocito nisu gledali utakmicu. Pa ono sinoc je bilo doslovno razvaljivanje. Neka se samo zahvale tome sto Italija nema ubojitog napadaca.
Comrad wrote:Englezi ne bi drugacije ni osutali na gol da nije bilo penala.
Ovi sto pricaju englezi su mogli ovo, mogli ono...ocito nisu gledali utakmicu. Pa ono sinoc je bilo doslovno razvaljivanje. Neka se samo zahvale tome sto Italija nema ubojitog napadaca.
rijec je o uspjesnim dodavanjima. barcelonina igra je postavljena na tim kratkim pasovima. dok pirlo igra dosta dublje (od xavija) i njegova dodavanja su dosta "komplikovanija". s toga mislim da je pirlov znacaj jos veci (za juventus).
sto se tice euro2012 ovako stvari stoje:
Xavi 397/431 (92.1%) napravio 18 sansi.
Pirlo 259/300 (86.3%) napravio 14 sansi; 2 asistencije
Nije rasprava... nego jos jedan dokaz da nije Pirlo beze igrac, i da nije Modric bolji od njega
A gledam i ovaj penal...opet je imao muda sutati na isti fazon
Nije rasprava... nego jos jedan dokaz da nije Pirlo beze igrac, i da nije Modric bolji od njega
A gledam i ovaj penal...opet je imao muda sutati na isti fazon
LSD wrote:Pirlo podvalio panenku iz penala i odmah sutradan po forumima je bolji igrac od jednog Xavia cudo smo od naroda.
Ti si sigurno jedan od onih likova koji samo znaju kako barsa igra..i onda pametuju okolo, ili se jednostavno pravis corav ?
Eto ti je covjek stavio statistike na ovoj temi, pa pogledaj malo... kada vec ne pratis Italijansku ligu i nisi upucen.
Samo da si gledao njegovu igru na ovom euru vidjeo bi koliko znaci timu, i da sve ide preko njega
@enki
Bas tako
Last edited by I am Happy on 25/06/2012 15:45, edited 1 time in total.
LSD wrote:Pirlo podvalio panenku iz penala i odmah sutradan po forumima je bolji igrac od jednog Xavia cudo smo od naroda.
Ti si sigurno jedan od onih likova koji samo znaju kako barsa igra..i onda pametuju okolo, ili se jednostavno pravis corav ?
Eto ti je covjek stavio statistike na ovoj temi, pa pogledaj malo... kada vec ne pratis Italijansku ligu i nisi upucen.
Samo da si gledao njegovu igru na ovom euru vidjeo bi koliko znaci timu, i da sve ide preko njega
@enki
Bas tako
Jesi li dobar care
Neki dan protiv Irske: 136 - Xavi made 136 passes tonight, the previous most recorded at the European Championships was 117 (Koeman vs DEN in 1992).
Covjek obara rekorde redovno po pitanju pasova i ti nešto Pirla ubacuješ u isti koš to bi isto bilo kad bi poredio Messia sa Cazorlom.