Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Fudo387

#42476 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:Deda cvikere zbavi :lol: I čitaj šta ko piše.....i Dulja je igrač mjeseca :thumbup: ovo pišem tvojom logikom :razz:
Ne moze Dulja u ovu pricu nikakvom logikom.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#42477 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Deda cvikere zbavi :lol: I čitaj šta ko piše.....i Dulja je igrač mjeseca :thumbup: ovo pišem tvojom logikom :razz:
jest ali u cvajti a ovo je svih 5 najjacih liga Evrope :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i Stevanovic je u Svici :lol: :lol: :lol:
leškarenje

#42478 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Fudo387 wrote:
Znam :thumbup: ali covjek priča o tome kako je Modrić u najboljem timu na svijetu,najbolji vezni lige prvaka....a onda dodje deda i postavi da je Dzeko u timu mjeseca :lol: Pa i dulja je....to je ta logika.
Last edited by leškarenje on 03/10/2017 16:45, edited 1 time in total.
hrasno38

#42479 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
Fudo387 wrote:
Znam :thumbup: ali covjek priča o tome kako je Modrić o najboljem veznom na svijetu....a onda dodje deda i postavi da je Dzeko u timu mjeseca :lol: Pa i dulja je....to je ta logika.
a sta si ti poslije toga napisao....nemoj meni prodavati te isprane fazone.....to tamo onim svojim pojedinim Pitarima ali samo pojedinim!~
leškarenje

#42480 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Napisao sam sa će Dzeko biti u najboljem timu na svijetu kad ti napravis ekipu....do tada NIKADA.
Fudo387

#42481 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:
Fudo387 wrote:
Znam :thumbup: ali covjek priča o tome kako je Modrić o najboljem veznom na svijetu....a onda dodje deda i postavi da je Dzeko u timu mjeseca :lol: Pa i dulja je....to je ta logika.
Da se ne lazemo, da je Edin ponikao u bordo “divovima” ti bi lijepio slicice sa whoscored, 24/7. Morali bi poslati Charugu da ti fizicki otme kompjuter, iskljuci struju u stanu, i krampom razvali svaki wi fi u komsiliku da se slucajno ne ustekas. Ban ne bi djelovao. :D
leškarenje

#42482 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Ma lazes se :izet:
Dzaba sto je ponikao kad je ostavio kurcev trag tamo....neka ljubi Pliseku cmar svaki dan do kraja života :thumbup:
hrasno38

#42483 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Fudo387 wrote:Da se ne lazemo, da je Edin ponikao u bordo “divovima” ti bi lijepio slicice sa whoscored, 24/7. Morali bi poslati Charugu da ti fizicki otme kompjuter, iskljuci struju u stanu, i krampom razvali svaki wi fi u komsiliku da se slucajno ne ustekas. Ban ne bi djelovao. :D
hahahahaah KRALJU!!!!! ovo njegovo se zove BOL jer on jednostavno ne moze otvoriti temu o nekom ovakvom igracu kluba za koji navija jer ih jednostavno nema.
noiserr

#42484 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

LeTalek wrote: Modrić posle predje u Real i osvoji 3 lige šampiona, postade (po)najbolji veznjak sveta, a Džeko ode u Romu gde ne moze ni titulu osvojiti...
Kakve veze ima to sto je Real bolji tim? Mi pricamo o igracima. Dzeko Capocannoniere u tom timu koji ni titulu nemoze osvojiti.
Last edited by noiserr on 03/10/2017 17:01, edited 1 time in total.
Fudo387

#42485 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:Ma lazes se :izet:
Dzaba sto je ponikao kad je ostavio kurcev trag tamo....neka ljubi Pliseku cmar svaki dan do kraja života :thumbup:
Nema se on sta kome zahvaljivati, sve sto je u zivotu napravio rezultat je njegovog rada i truda.
Plisek je samo prepoznao potencijal, da nije on uradio bi to neko drugi.
Ovo sto ti pises je samo nasa tradicionalna bosanska zavist i teski krkanluk.
Malo se uozbilji i upristoji, nista te nece kostati a bice ti bolje.
Fudo387

#42486 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

noiserr wrote:
Fudo387 wrote: Modrić posle predje u Real i osvoji 3 lige šampiona, postade (po)najbolji veznjak sveta, a Džeko ode u Romu gde ne moze ni titulu osvojiti...
Kakve veze ima to sto je Real bolji tim? Mi pricamo o igracima. Dzeko Capocannoniere u tom timu koji ni titulu nemoze osvojiti.
Izvini jarane, ja to gore nisam napisao, kojim si ti trikovima mene kvotao pojma nemam.
U sta si supno da i ja naucim, mozda zatreba? :D
noiserr

#42487 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

Fudo387 wrote: Izvini jarane, ja to gore nisam napisao, kojim si ti trikovima mene kvotao pojma nemam.
U sta si supno da i ja naucim, mozda zatreba? :D
Pardon, nisam jos kahvenisao :-) Obrisao pogresan /quote blok.
leškarenje

#42488 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

:lol:

Ovo mi je najdraža tema :thumbup: :lol:
leškarenje

#42489 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Fudo387 wrote:
Nema se on sta kome zahvaljivati, sve sto je u zivotu napravio rezultat je njegovog rada i truda.
Torbicom ga Fuade :lol:
Bazinga1234

#42490 Re: Edin Džeko

Post by Bazinga1234 »

mali_milojica wrote:
Dzeko nosi BiH dva puta do baraza i jednom do SP,skoro sam sa svojim golovima. Kad gledam HR tu vidim Perisica,Mandzukica,Srnu,Rakitica kako nose igru i rezultat,Modric je skoro neprimjetan kao igrac,a najbolji veznjak svijeta :lol:
Bravo genije sjedi 1.

Mozda je neprimjetan zato sto je sistem u Hrvatskoj drugačiji nego u Realu. Pretpostavljam da si ti jedan od onih sto kritikuju Pjanića jer ne pruža iste partije u našem dresu kao u Juventusu.
leškarenje

#42491 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Dzeko sam sve radi ....brani,dodaje sebi,zabija....sve sam :lol:
Fudo387

#42492 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:
Fudo387 wrote:
Torbicom ga Fuade :lol:
Nije to torbicom ga, vec tako ti je.
Pa i ja navijam za Sarajevo, doduse, ne pratim to ni blizu k’o ti jer me vise nesto posebno ne zanima, a i daleko sam. Imas i Jeza, i on je navijac Sarajeva, imas jos masu likova isto, ali nikom ne pada na pamet da na svaki nacin omalovazi ili popisa ono sto je nas najbolji poslijeratni fudbaler napravio.
Samo ti, moke i insomnia.
Fakat, koji ti je qrac?
jeza u ledja

#42493 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

leškarenje wrote:Dzeko sam sve radi ....brani,dodaje sebi,zabija....sve sam :lol:
Ma nema tog veznjaka koji moze zamjeniti vrhunskog napadaca, djaba.

Mozda ako se igraci poput Ronalda ili Dybale racunaju kao veznjaci. :D

Jasno, ne moze ni vrhunski napadac sam sa slabim timom....ne moze uvijek...ali moze ponekad :D. Dok vrhunski centralni veznjak, stoper, bek ili golman ne mogu nista sa klocevima oko sebe.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#42494 Re: Edin Džeko

Post by mali_milojica »

leškarenje wrote:Dzeko sam sve radi ....brani,dodaje sebi,zabija....sve sam :lol:
Znaci Borce i ostali pomocnici na klupi ukljucujuci i Reufa Karabega imaju iste zasluge kao selektor Safet Susic. To je tvoja logika :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#42495 Re: Edin Džeko

Post by mali_milojica »

Bazinga1234 wrote:
mali_milojica wrote:
Dzeko nosi BiH dva puta do baraza i jednom do SP,skoro sam sa svojim golovima. Kad gledam HR tu vidim Perisica,Mandzukica,Srnu,Rakitica kako nose igru i rezultat,Modric je skoro neprimjetan kao igrac,a najbolji veznjak svijeta :lol:
Bravo genije sjedi 1.

Mozda je neprimjetan zato sto je sistem u Hrvatskoj drugačiji nego u Realu. Pretpostavljam da si ti jedan od onih sto kritikuju Pjanića jer ne pruža iste partije u našem dresu kao u Juventusu.
Pa on je neprimjetan i u Realu. Frajer kao "najbolji" veznjak svijeta podjeli 2-3 asistencije u godini i zabije 1-2 gola.
Pjanic se vise vidi u Juventusu i nasoj reprezentaciji nego Modric u Realu i HR.
Tomahawk11
Globalni moderator

#42496 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote::lol:

Ovo mi je najdraža tema :thumbup: :lol:
Jarane, u redu je :)
Duša ti kontrirati, ali znamo već 8-)
leškarenje

#42497 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Dzeko je igracina,to pokazuje njegov ucinak :thumbup: to ne može niko osporiti...ali Dzeko ovisi o drugima,on ne zna voditi loptu kao treba,a kamoli da predribla igrača.....al da zna zabiti zna :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#42499 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Dzeko je igracina,to pokazuje njegov ucinak :thumbup: to ne može niko osporiti...ali Dzeko ovisi o drugima,on ne zna voditi loptu kao treba,a kamoli da predribla igrača.....al da zna zabiti zna :izet:
Uh, nisi u pravu. Za svoju visinu, radi to odlično.
Sjetimo se bacanja nesretnih Estonaca, na hirurgiji završili.
A zna i loptu poslati. Eto pogledaj zadnji gol Rome protiv Milana.
Fudo387

#42500 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

burekodsira wrote:malo zagrijavanja pred tekmu :D

http://** No links **-ba/media/pictures/2017/10/0 ... iewOrg.jpg
Auu, fino to oni.
Malkice je ono preintimno da mu bude rodica.
Sad ce nam Amra napraviti sranje.
Post Reply