Nisam ni ja, a eto me pitaš.leškarenje wrote:Jesam ga ja spomenuo?Tomahawk11 wrote:Naravno da pravi, samo ne kontam tu priču.leškarenje wrote: A Modric ne pravi razliku Jel?
Šta Modrić?
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42451 Re: Edin Džeko
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#42452 Re: Edin Džeko
Do sada je za Wolfsburg,MC i Romu dao oko 220 golova,u svim takmicenjima. Zabit ce ih abd jos 80 za ovih 4-5 godina karijere.hrasno38 wrote:
ama gdje si ti iskopao 300221 gol i 96 asistencija!
- SmokingMan
#42453 Re: Edin Džeko
Modrić je vezista,po ulozi Advance playmaker,od njega ovise svi kontranapadi...
A.Kodže,...on je na drugom kraju terena.On samo čeka loptu i...

A.Kodže,...on je na drugom kraju terena.On samo čeka loptu i...
- jeza u ledja
#42454 Re: Edin Džeko
Koga bi ti radije imao u reprezentaciji, Modrica ili Dzeku? (zamisli da nema PjanicaSmokingMan wrote:Modrić je vezista,po ulozi Advance playmaker,od njega ovise svi kontranapadi...
A.Kodže,...on je na drugom kraju terena.On samo čeka loptu i...![]()
-
LeTalek
#42455 Re: Edin Džeko
Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
Modrić je poslednje 3-4 godine isto minomum top 3 na svojoj poziciji, jedan od glavnih igraca najjaceg tima sveta..
Imamo mi i Baneta, ali ga niko ne poredi s Vidićem, jer se zna gde je kome mesto...
- Logovan
#42456 Re: Edin Džeko
Vidić je sa Ferdinandom bio jedan od najboljih stoperskih parova, možda čak i najbolji, a to nije bilo samo zbog Ferdinanda. Ima tu dosta i do Vidića.Melbourne_Australia wrote:Samo lud covjek moze osporiti 2 stvari.....A to suDa Dzeko nije igracina i da Luka Modric nije majstor na terenu..Kad gledam Luku kako igra , fakat imam osjecaj da igra tako jednostavno da ne moze jednostavnije....Znaci igrati 90 minuta na onom nivou i tako igrati je nesto sto se rijetko vidi..A Dzeko je najbolji centarfor uz Sukera na ovim prostorima u zadnjih 50 godina
I naravno da je Edin svijetska klasa.....A ovaj lik ako je Velezovac , ja sam Vojvoda
I on prica o Vidicu
Pa u doba Vidica jedno 5 do 10 stopera je bilo boljih na svijetu....Lik imao tehniku konja, e jedino sto je imao muda i hrabrost kao malo ko.....Ferninand je za njega bio profesor fudbala, a da ne pricam o Nesti itd itd...
Nije njega Ferguson bezveze doveo i nije bez razloga mnoge velike igrače stavljao u džep.
Last edited by Logovan on 03/10/2017 16:23, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#42457 Re: Edin Džeko
Niko ne spori Modricu kvalitet, samo pisati kako je najbolji vezni igrac svijeta je bezvezno pretjerivanje.Tomahawk11 wrote:Naravno da pravi, samo ne kontam tu priču.leškarenje wrote: A Modric ne pravi razliku Jel?
Šta Modrić?
Mozemo i ovako kad se povlaci ovo budalasto poredjenje Edin vs Luka,
Ako Luku zamijeni igrac sa klupe Reala, hoce li se to u istoj mjeri odraziti na igru timova kao kad bi Edina zamijenio igrac sa klupe Rome? Naravno da nece, kod Reala se to skoro ne bi ni primjetilo, dok kod Rome vise ne bi imao ko dati gol. Zakljucak, Edin>Luka, prosto k’o pasulj.
- Logovan
#42458 Re: Edin Džeko
Šta reče živ bio.Fudo387 wrote: Ako Luku zamijeni igrac sa klupe Reala, hoce li se to u istoj mjeri odraziti na igru timova kao kad bi Edina zamijenio igrac sa klupe Rome? Naravno da nece, kod Reala se to skoro ne bi ni primjetilo, dok kod Rome vise ne bi imao ko dati gol. Zakljucak, Edin>Luka, prosto k’o pasulj.
Kakva je to logika....
-
Fudo387
#42459 Re: Edin Džeko
Logika, hajmo srat’ do iznemoglosti uz dodatak matematicke indukcije.Logovan wrote:Šta reče živ bio.Fudo387 wrote: Ako Luku zamijeni igrac sa klupe Reala, hoce li se to u istoj mjeri odraziti na igru timova kao kad bi Edina zamijenio igrac sa klupe Rome? Naravno da nece, kod Reala se to skoro ne bi ni primjetilo, dok kod Rome vise ne bi imao ko dati gol. Zakljucak, Edin>Luka, prosto k’o pasulj.![]()
Kakva je to logika....
- leškarenje
#42460 Re: Edin Džeko
Logovan wrote:Šta reče živ bio.Fudo387 wrote: Ako Luku zamijeni igrac sa klupe Reala, hoce li se to u istoj mjeri odraziti na igru timova kao kad bi Edina zamijenio igrac sa klupe Rome? Naravno da nece, kod Reala se to skoro ne bi ni primjetilo, dok kod Rome vise ne bi imao ko dati gol. Zakljucak, Edin>Luka, prosto k’o pasulj.![]()
Kakva je to logika....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#42461 Re: Edin Džeko
Uh sad si odo polozaje sve mi je jasno!!!! Vidi momcino vi nemate nista.....znaci niti blizu igraca kao sto je Edin Dzeko niti imate u izgfledu da bi mogli imati takvog igraca. Nemate ni kao sto je Pjanic a kamo li Dzeko. .....IZVINI FUDOLeTalek wrote:Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
Modrić je poslednje 3-4 godine isto minomum top 3 na svojoj poziciji, jedan od glavnih igraca najjaceg tima sveta..
Imamo mi i Baneta, ali ga niko ne poredi s Vidićem, jer se zna gde je kome mesto...
-
Fudo387
#42462 Re: Edin Džeko
Haj matere ti ne seri,LeTalek wrote:Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
A fakat navijas za Velez?
- mali_milojica
#42463 Re: Edin Džeko
Bonucci,Chielini,Terry,Ferninand,Nesta. Ovako na prvu,nemoj da ih nadjem jos 5.LeTalek wrote:Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
Kakav smijesni Vidic Bog ti se smilovao
- hrasno38
#42464 Re: Edin Džeko
Edina nije uspio da stavi ni on ni Ferdinad i Edin im se nadavao golova ko nikome u EngleskojLogovan wrote:Vidić je sa Ferdinandom bio jedan od najboljih stoperskih parova, možda čak i najbolji, a to nije bilo samo zbog Ferdinanda. Ima tu dosta i do Vidića.Melbourne_Australia wrote:Samo lud covjek moze osporiti 2 stvari.....A to suDa Dzeko nije igracina i da Luka Modric nije majstor na terenu..Kad gledam Luku kako igra , fakat imam osjecaj da igra tako jednostavno da ne moze jednostavnije....Znaci igrati 90 minuta na onom nivou i tako igrati je nesto sto se rijetko vidi..A Dzeko je najbolji centarfor uz Sukera na ovim prostorima u zadnjih 50 godina
I naravno da je Edin svijetska klasa.....A ovaj lik ako je Velezovac , ja sam Vojvoda
I on prica o Vidicu
Pa u doba Vidica jedno 5 do 10 stopera je bilo boljih na svijetu....Lik imao tehniku konja, e jedino sto je imao muda i hrabrost kao malo ko.....Ferninand je za njega bio profesor fudbala, a da ne pricam o Nesti itd itd...
Nije njega Ferguson bezveze doveo i nije bez razloga mnoge velike igrače stavljao u džep.
-
Crvena Tifoza
#42465 Re: Edin Džeko
Prošle godine Modrić je bio u najboljem timu svijeta. Za prošlu sezonu Lige Prvaka proglašen najboljim veznim. Jako je on bitan Madridu, više nego što ti pišeš.Fudo387 wrote: Niko ne spori Modricu kvalitet, samo pisati kako je najbolji vezni igrac svijeta je bezvezno pretjerivanje.
Ako Luku zamijeni igrac sa klupe Reala, hoce li se to u istoj mjeri odraziti na igru timova kao kad bi Edina zamijenio igrac sa klupe Rome? Naravno da nece, kod Reala se to skoro ne bi ni primjetilo, dok kod Rome vise ne bi imao ko dati gol. Zakljucak, Edin>Luka, prosto k’o pasulj.
-
Melbourne_Australia
#42466 Re: Edin Džeko
Niko nije rekao da Vidic nije bio igrac dobar.....Samo on je bio igrac koji je bio od zadatka..Znaci strpaj igraca u dzep, nemoj ni pokusavati da izadjes sa loptom iz zadnje linije....Nije imao osjecaj za pas ni za loptu..Pa John Terry je za njega bio Nesta na loptiLogovan wrote:Vidić je sa Ferdinandom bio jedan od najboljih stoperskih parova, možda čak i najbolji, a to nije bilo samo zbog Ferdinanda. Ima tu dosta i do Vidića.Melbourne_Australia wrote:Samo lud covjek moze osporiti 2 stvari.....A to suDa Dzeko nije igracina i da Luka Modric nije majstor na terenu..Kad gledam Luku kako igra , fakat imam osjecaj da igra tako jednostavno da ne moze jednostavnije....Znaci igrati 90 minuta na onom nivou i tako igrati je nesto sto se rijetko vidi..A Dzeko je najbolji centarfor uz Sukera na ovim prostorima u zadnjih 50 godina
I on prica o Vidicu
- hrasno38
#42467 Re: Edin Džeko
uh ja sam se zajebo nije ovaj nego onaj drugi navija za Velez:) ovaj navija za Srbiju....mislim njegov izbor i njegovo pravoFudo387 wrote:Haj matere ti ne seri,LeTalek wrote:Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
A fakat navijas za Velez?
-
SSemir
#42468 Re: Edin Džeko
Objektivni bosnjo opet u misiji dokazivanja kako dzeko nije dobar kako ga svjetski strucnjaci dozivljavaju
- mali_milojica
#42469 Re: Edin Džeko
Mene kod Luke fascinira lakoca i nacin trcanja,ostalo se svodi dodaj prvom do sebe. Podijeli 2-3 asistencije i zabij gol u sezoni.
Iskreno,Kante je za njega Makelele
Cak i Matic ima vise uticaja na igru svog tima od njega.
Iskreno,Kante je za njega Makelele
Cak i Matic ima vise uticaja na igru svog tima od njega.
Last edited by mali_milojica on 03/10/2017 16:34, edited 2 times in total.
- leškarenje
#42470 Re: Edin Džeko
I Dzeko je....ali u timu koji sastavi 'rasnoCrvena Tifoza wrote:Prošle godine Modrić je bio u najboljem timu svijeta. Za prošlu sezonu Lige Prvaka proglašen najboljim veznim. Jako je on bitan Madridu, više nego što ti pišeš.Fudo387 wrote: Niko ne spori Modricu kvalitet, samo pisati kako je najbolji vezni igrac svijeta je bezvezno pretjerivanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42471 Re: Edin Džeko
Ne kontam priču o Modriću ili Vidiću.
Kako oni utiču na to da li je Edin top igrač?
Nadrobiste svega bezveze
Nadrobiste svega bezveze
- jeza u ledja
#42472 Re: Edin Džeko
Stoper i centralni vezni ne donose prevagu kao napadac. Ti mozes pricati do iznemoglosti o Vidicu i Modricu, ali je tako.LeTalek wrote:Vidić je u periodu 2008-2011 bio ako ne najbolji, onda top3 stopera sveta. Bio je ponajbolji igrac i kapiten tada, uz Barcu, najjaceg tima na planeti. Osvojio LŠ, igrao jos 2 finala, osvojio 5 titula prvaka engleske, jedini igrac uz Henrya i CR. u istoriji Premiershipa koji je proglasavan 2x za najboljeg igraca lige! Itd itd..Fudo387 wrote: Ni Modric ni Vidic u svom zenitu nikad nisu bili najbolji u svijetu na poziciji koju igraju, jedini razlog sto ih tako dizes u nebesa je taj sto se jedan zove Luka a drugi Nemanja. Muda pod bubrege mozes prodavati svojoj babi na Romaniji, ovdje momcino gubis vrijeme i pravis budalu od sebe. Isto bi ti pricao za Edina da se kojim slucajem zove Bane.
Usput, volio bih negdje vidjeti statistiku broja golova lijevom (slabijom) nogom i glavom kao procenta od ukupnog broja golova top napadaca. Sumnjam da bi ih bilo mnogo sa boljom od Dzeke.
- hrasno38
#42473 Re: Edin Džeko
leškarenje wrote:I Dzeko je....ali u timu koji sastavi 'rasnoCrvena Tifoza wrote:Prošle godine Modrić je bio u najboljem timu svijeta. Za prošlu sezonu Lige Prvaka proglašen najboljim veznim. Jako je on bitan Madridu, više nego što ti pišeš.Fudo387 wrote: Niko ne spori Modricu kvalitet, samo pisati kako je najbolji vezni igrac svijeta je bezvezno pretjerivanje.

-
Fudo387
#42474 Re: Edin Džeko
Jebi ga, ovaj nam Red Army sa Sokoca pustio baju i eto, sad drobimo.Tomahawk11 wrote:Ne kontam priču o Modriću ili Vidiću.
Nadrobiste svega bezveze
Hrasno je isto kriv.
- leškarenje
#42475 Re: Edin Džeko
Deda cvikere zbavi
I čitaj šta ko piše.....i Dulja je igrač mjeseca
ovo pišem tvojom logikom