Ne brini. Znaju onidrug_profi wrote:Ja sam okupio svoju familiju. Oca, majku, sestru, suprugu jednog dana u toku rata kad je izgledalo da je nemoguce prezivjeti, a dok je vjera agresivno prodirala u sve.Kikibombona wrote:
I ja zelim da me ateisticki ukopaju ali ne vjerujem da ce porodica tako postupiti. Agresivnost, drskost i bezobrazluk tipicna za vjernike.
Rekao sam im da ako poginem na sahrani necu svestenike, necu moraliste, necu oficire, mahom jebivjetre koji su kroz politiku najednom postali vojni geniji.
Samo moji saborci. Nek prouce fatihu ako zele, nek zapale svijece, nek urade sta god je njima lakse.
Inace cijela moja uza familija je ateisticka i nije bilo mozda ni nuzno ovo, ali bojao sam se da ih neko ne nagovori radi nekog obecanog benefita, pomoci, penzije ili sl.
Ja sam bio borac Armije Republike Bosne i Hercegovine. časno sam branio sebe, svoju porodicu, svoj grad i svoju drzavu. Tim redom.
Za vjeru mi je pucao q, i smatrao sam je jednom od glavnih krivaca za sranje u koje sam upao.
Inace se ne bi razlikovali ni po cemu. Mi i oni. Ne znam kako bi se uopste podijelili u ekipe.
PS: sto te onda napadose tako ateisticki nastrojenig?