Gdje ti je nestao Gates?Point. wrote: ↑02/07/2021 12:44Dobro ba jarane skontali smo, ti si najpametniji i najljepši u raji, znaš sve živo i neživo, ekspert si u niz polja a u medicini i vakcinama posebno, Dr, Mr, Hr, Kr si. Ljekar, pekar, apotekar, kolar, stolar sve si ti.Dozer wrote: ↑02/07/2021 12:33 Meni je zaista nevjerovatno da pojedini ovdje nisu u stanju uopste sagledati stvari na realan nacin i na bazi cinjenica.....
A cinjenica kazu:
- Nijedna Covid vakcina nije prosla regularni period i nacin testiranja, pogotovo na dugorocne efekte (testiranje vakcine traje minimalno 5 godina, a zapravo je 10 regularni period).
- Pfizer i Moderna mRNK vakcine su vakcine s novom tehnologijom (mRNK), i kao takve su daleko najnepouzdanije i najneprovjerenije koje postoje (Nisu dzaba ovi prozic=zvodjaci uslovili prodaju sovjih vakcina potpisivanje=m ugovora o odricanju odgovornosti za bilo kakve nezeljene efekte).
- Niko ziv nema pojma sta bilo koja vakcina, a pogotovo mRNK vakcine, mogu uzrokovati kod ljudi ni srednjerocno, a pogotovo dugorocno. Ovone znaju cak ni proizvodjaci (zato sad imamo situaciju da se razne nus pojave naknadno uvrstavaju u liste nus pojava - jer je sve testiranje direktno na ljudima, a to je, koliko je meni poznato, zabranjeno na masovnoj skali).
- Cilj farmaceutske inf=dustrije je iskljucivo profit (a do sada su ga ostvarili u destinama milijardi USD), i svako ko misli da je njima cilj da zaista lijece ljude, taj ili totalni debil, ili zlonamjerno favorizira svu tu mainstream pricu. Najbolja izjava ikada je ona: "Farmaceutskoj industriji je stalo do zdravlja ljudi koliko i vojnoj industirji do mira u svijetu." Pametnom dosta.
O sad mi imamo more ovih nekakvih medicinara na temama, koji se polomise da nam "dokazu" da je sve ovo zapravo saasvim OK. Nemojte se ljutiti, ali ja mislim da niko od vas nije stariji od 40 godina, i da vi zapravo nemate blage veze kako danas funkcionise svijet, a pogotovo farmaceutska industrija. Vi zivite u nekom svom zatvorenom svijetu medicine, i vodite se samo onim sto vi licno mislite da je ispravno, pri cemu sasvim uredno zanemarujete sve vanjske cinjenice.
I nema tu nista cudno, tako je u svakoj mogucoj bransi, i tako se ponasa svako unutar svoje branse. Ali, kao super-obrazovani (kakvima sebe smatrate jer imate ono dr. ispred imena), upravo vi, medicinari, biste trebali biti najotvorenijeg uma i biti sposobni da sagledate stvari iz vise uglova i iz raznih perspektiva. Samo tako zaista mozete postati kvalitetni doktroi. Slijepo drzanje price "autoriteta" je najteza moguca nebuloza kojoj se mozete priklonitit. Takodjer je i on=malovazavanje sebe sami i vlastitog intelekta...![]()
Mislim, meni je zaista nevjerovatno da ti svoje dragocjeno vrijeme trošiš na forum.klix.ba a ne u nekoj renomiranoj ustanovi gdje svi vape za tvojom ekspertizom. Frapirajuće.
Usput, jesi li primio bocu i planiraš li?
Nesto ga nema, zena ga ostavila. Zatim optuzbe za pedofiliju. Autoritet nema sta.