pogresno se izrazih, nemam liste. danas mi je jedno sutra drugo. s. hoffman, burton, newman, tracy, lemmon, c.scott, duvall, finney, finch, geant, arkin, bardem, del toro. kucam s moba beztapatalk i po stoti put jebote zar se ne moze poopravit :Roll:dale cooper wrote:A onako iz znatiželje...ko jeste?omar little wrote:nije denzel ista kategorija, fali mu robust versatility sto bi rekli englezi. denzel igra kako denzel igra lika, uvijek mi je varijacija denzelove interpretacije; lewis igra kako lik kaze, skoro pa uvijek je lik.
na stranu sto su mi te ego tripovske pizdarije oprastanja level iskompleksirani tinejdzer. a nije mi ni na vrhu liste najdrazih
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#42376 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- Bloo
- Globalna šefica
#42377 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
sad se iznervirala
bježmo
-
omar little
#42378 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
sposobnost sjedenja dok te neko drugi sminka i maskira meni bas i nije glumacka transformacija. neko drugi ga nacinio ovakvim, veze nema sa glumackim sposobnostima.
- dale cooper
#42379 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
OK, hvala ti što si se zahmetila da mi odgovoriš. Lista je prilično cool i old school (uz neke iznimke) ako smijem primjetiti.omar little wrote:pogresno se izrazih, nemam liste. danas mi je jedno sutra drugo. s. hoffman, burton, newman, tracy, lemmon, c.scott, duvall, finney, finch, geant, arkin, bardem, del toro. kucam s moba beztapatalk i po stoti put jebote zar se ne moze poopravit :Roll:dale cooper wrote:A onako iz znatiželje...ko jeste?omar little wrote:nije denzel ista kategorija, fali mu robust versatility sto bi rekli englezi. denzel igra kako denzel igra lika, uvijek mi je varijacija denzelove interpretacije; lewis igra kako lik kaze, skoro pa uvijek je lik.
na stranu sto su mi te ego tripovske pizdarije oprastanja level iskompleksirani tinejdzer. a nije mi ni na vrhu liste najdrazih
- piupiu
#42380 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Meni je on uvijek bio neki drugi-treći, iza, ne znam, Edwarda Nortona, na primjer u American History X, Fight Clubu, 25th Hour, i još pokojeg iz srednje generacije, na pr Seana Penna u Dead Man Walking, The Assassination of Richard Nixon, 21 Grams, Mystic River... mijenja mi se poredak kako izlaze filmovi, u posljednje vrijeme Christian Bale... ali Daniel mi je na listi od In the Name of the Father , a od There Will Be Blood broj jedan, taj film je... uhhhh.... prži! Kod mene sve i jedan 'metodičar'... i to kakav!Bloo wrote:Divan je method actor....meni priraastao srcu jos od Nepodnosljive lakoce postojanja i My left footpiupiu wrote:
Oprostiće se on još 2-3 puta, dosad se već tri puta opraštao...
Inače, navijam za Garryija, a Daniela obožavam kao mitsko biće, kakav glumac, kakav laf, osobenjak, umjetnik, sve...
P.S. Sorry, naopako sam vas citirala... ne zamjerite.
-
omar little
#42381 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
kad nisam skrsila mob, nabadam s ovim govnetoBloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
sad se iznervirala
bježmo
ne vidi se, pa uh
- Bloo
- Globalna šefica
#42382 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Seana Penna ne mogu ocima vidjetipiupiu wrote:
Meni je on uvijek bio neki drugi-treći, iza, ne znam, Edwarda Nortona, na primjer u American History X, Fight Clubu, 25th Hour, i još pokojeg iz srednje generacije, na pr Seana Penna u Dead Man Walking, The Assassination of Richard Nixon, 21 Grams, Mystic River... mijenja mi se poredak kako izlaze filmovi, u posljednje vrijeme Christian Bale... ali Daniel mi je na listi od In the Name of the Father , a od There Will Be Blood broj jedan, taj film je... uhhhh.... prži! Kod mene sve i jedan 'metodičar'... i to kakav!
Što se tiče Danielovog opusa, uglavnom sam gledala starije filmove.
Norton je usrao megatime sa Hulkom
Ja kad bih morala birati..uglavnom su to onda stariji glumci čak iz ere crnobijelih gfilmova
- Bloo
- Globalna šefica
#42383 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
eeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkomar little wrote: arkin
otac il sin?
- piupiu
#42384 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Uh, on je isto glumčina... konzistentno...Bloo wrote:Seana Penna ne mogu ocima vidjeti
Meni je draži kako stari...Što se tiče Danielovog opusa, uglavnom sam gledala starije filmove.
Ma, ja to uopšte ne pikam, moraju ljudi papati... to bi čovjek mogao i za Balea reći, a čovjek je haos dobar glumac...Norton je usrao megatime sa Hulkom![]()
Ja pozorišne... i to domaće...Ja kad bih morala birati..uglavnom su to onda stariji glumci čak iz ere crnobijelih gfilmova
- Bloo
- Globalna šefica
#42385 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Bila sam zaljubljena u Bogartapiupiu wrote:
Ja pozorišne... i to domaće...
Domaće?
hmmm tu sam uzasno kriticno slaba.........
- piupiu
#42386 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ih, pa Bogie je Bogie... skoro pa Dzizus (rodili se na isti danBloo wrote:Bila sam zaljubljena u Bogartapiupiu wrote:
Ja pozorišne... i to domaće...![]()
Domaće?
hmmm tu sam uzasno kriticno slaba.........
- dale cooper
#42387 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pokojni Danilo Stojković je meni vjerovatno omiljeni domaći glumac. Gigant. 
- Bloo
- Globalna šefica
#42388 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jao nedale cooper wrote:Pokojni Danilo Stojković je meni vjerovatno omiljeni domaći glumac. Gigant.
- Bloo
- Globalna šefica
#42389 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Volim Anicu Dobru...piupiu wrote:
Ih, pa Bogie je Bogie... skoro pa Dzizus (rodili se na isti dan).
postavu iz Kako je propao rokenrol
- dale cooper
#42390 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zašto ne, sjajan glumac, nevjerovatan komičarski tajming.Bloo wrote:Jao nedale cooper wrote:Pokojni Danilo Stojković je meni vjerovatno omiljeni domaći glumac. Gigant.![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#42391 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Dobar je..nego nikad ne mogu ime da mu upamtimdale cooper wrote:Zašto ne, sjajan glumac, nevjerovatan komičarski tajming.Bloo wrote:Jao nedale cooper wrote:Pokojni Danilo Stojković je meni vjerovatno omiljeni domaći glumac. Gigant.![]()
![]()
Zoran Radmilović je isto odličan.
MAratonci
Što se tiče te ex yu filmografije, kritična sam i priznajem.
-
omar little
#42392 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
da ne bude zabune, nisam ja tebi ono rondala za tapatalk , nego onako, u vjetar, jerbo nikog vise nije briga ovdje.dale cooper wrote:OK, hvala ti što si se zahmetila da mi odgovoriš. Lista je prilično cool i old school (uz neke iznimke) ako smijem primjetiti.omar little wrote:
pogresno se izrazih, nemam liste. danas mi je jedno sutra drugo. s. hoffman, burton, newman, tracy, lemmon, c.scott, duvall, finney, finch, geant, arkin, bardem, del toro. kucam s moba beztapatalk i po stoti put jebote zar se ne moze poopravit :Roll:
to je meni falinka listi jer vec imam amandmane nakon sto sad procitah sta sam bila napisala.
zeko, otac.
-
kakavdanakneiskustvu
#42393 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
_BataZiv_0809 wrote:Ovo mu je zadnji filmdale cooper wrote:Neka daju Danijelu još jedan za oproštaj._BataZiv_0809 wrote:dejl kuper je li vrijeme za Gerija Oldmena ili ce Denzel/Dej Luis prekucat igricu?![]()
Ja navijam za Oldmena jos od Tinker Tejlor Solđer Spaj
trebao je imati bar nominaciju i za Leona
-
kakavdanakneiskustvu
#42394 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Bloo wrote:Divan je method actor....meni priraastao srcu jos od Nepodnosljive lakoce postojanja i My left footpiupiu wrote:
Oprostiće se on još 2-3 puta, dosad se već tri puta opraštao...
Inače, navijam za Garryija, a Daniela obožavam kao mitsko biće, kakav glumac, kakav laf, osobenjak, umjetnik, sve...
P.S. Sorry, naopako sam vas citirala... ne zamjerite.
uloga u my left foot je nesto najbolje sto sam ja gledao kad je gluma u pitanju
- johnnykola
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42396 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pogledaj onda The teory of everything ako vec nisi. Maestralna gluma na slicnu temu u fizickom smislu.
-
kakavdanakneiskustvu
#42397 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
dale cooper wrote:Pokojni Danilo Stojković je meni vjerovatno omiljeni domaći glumac. Gigant.
da,on pa fabijan šovagović
-
John Cleese
#42398 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Johnny, bice opet Kaplanogluov "Med" na Sinemaniji, ovih dana 
-
kakavdanakneiskustvu
#42399 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
_BataZiv_0809 wrote:Pogledaj onda The teory of everything ako vec nisi. Maestralna gluma na slicnu temu u fizickom smislu.
nisam,mozda pogledam
- johnnykola
#42400 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nemam ju, skinem. POgledaj ovaj od Kim i Zibe dokumentarac. Dobar.John Cleese wrote:Johnny, bice opet Kaplanogluov "Med" na Sinemaniji, ovih dana