Joj Svico draga...leškarenje wrote:Ko su levati,pojasni malo
Hajde ponovo procitaj ko ucestvuje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Joj Svico draga...leškarenje wrote:Ko su levati,pojasni malo
Mahmuran sam i nemoj mi ništa tu kolutati....jesi čuomali_milojica wrote:Joj Svico draga...leškarenje wrote:Ko su levati,pojasni malo
Hajde ponovo procitaj ko ucestvuje
Ja ba! Zato u Nedelju ocekujem 0-1. zrinja sampion, nama kup a kospicarima trEbina i svi sretniTomahawk11 wrote: Bilo kakva titula - to bi bio bonus![]()
Cilj je bio Evropa i cilj je ispunjen
UH suti ne pitajBlueBlood wrote:kad smo kod akademije, jel juce derbi bio?
Ako izgubim radite šta hoćete od njeganjeta wrote:Cvrle me zvao i ja dajem pare za njega, ti kad dođeš sa posla.
Ako popušiš opkladu u talu si sa nam za jug, možda te izvuku sa neko nagradno putovanje, nikad se ne zna.
Ništa posebno, standardni hejtovinorth wrote:Zato su zadnje tri sezone tvog kluba iz snova tako da nije problem ako i ove godine ostanete suha penisa...Dominacija na svim poljima....Interesantno kako ne možeš napisati nijedan post da nije o Sarajevu, ali skoro nijedan, mislim na ovoj temi
..Šta je reći, bivša mlada pitar, noćne more ili nešto treće
?
leškarenje wrote:Ako izgubim radite šta hoćete od njeganjeta wrote:Cvrle me zvao i ja dajem pare za njega, ti kad dođeš sa posla.
Ako popušiš opkladu u talu si sa nam za jug, možda te izvuku sa neko nagradno putovanje, nikad se ne zna.
znam ako dobijem da će biti popijena
Ko da čitam lendricacvrčak_na_hedonizmu wrote:Ništa posebno, standardni hejtovinorth wrote:Zato su zadnje tri sezone tvog kluba iz snova tako da nije problem ako i ove godine ostanete suha penisa...Dominacija na svim poljima....Interesantno kako ne možeš napisati nijedan post da nije o Sarajevu, ali skoro nijedan, mislim na ovoj temi
..Šta je reći, bivša mlada pitar, noćne more ili nešto treće
?
Šta sad treba, da si želimo sreću i prosperitet
Nije dotle došlo
![]()
Mi nešto i uradismo, Europa na Grbavici, Istok, izgleda da ide i Jug uskoro. Nije baš zanemariva priča, a da vi niste toliko jaki možda bi se nadali i kojoj tituliciali avaj, zajebani kinezi i punci
Ako lesko bude ucestvovao za Jug,ja sam za to da mu se karta pokloni bratuganjeta wrote:Cvrle me zvao i ja dajem pare za njega, ti kad dođeš sa posla.
Veca komedija bi bila da Zrinjski uzme titulu, a Siroki kup.Velkoski wrote:Joj kako ćeš bit' opran na ruke ako kojim slučajem završimo iznad vas![]()
Taman da nema tenzija u Sarajevu, nego da svi budu popišanivryzas wrote:Veca komedija bi bila da Zrinjski uzme titulu, a Siroki kup.Velkoski wrote:Joj kako ćeš bit' opran na ruke ako kojim slučajem završimo iznad vas![]()
![]()
Nije nemoguce.vryzas wrote:Veca komedija bi bila da Zrinjski uzme titulu, a Siroki kup.Velkoski wrote:Joj kako ćeš bit' opran na ruke ako kojim slučajem završimo iznad vas![]()
![]()
pu pu gluho i daleko biloVelkoski wrote:Taman da nema tenzija u Sarajevu, nego da svi budu popišanivryzas wrote:Veca komedija bi bila da Zrinjski uzme titulu, a Siroki kup.Velkoski wrote:Joj kako ćeš bit' opran na ruke ako kojim slučajem završimo iznad vas![]()
![]()
![]()
Vidi ba,ovo je opklada vezana za plasman na tabelimali_milojica wrote:Ako lesko bude ucestvovao za Jug,ja sam za to da mu se karta pokloni bratuganjeta wrote:Cvrle me zvao i ja dajem pare za njega, ti kad dođeš sa posla.
Ako su navodi neistiniti (a vjerujem da jesu) onda "novinara" ima da ogasule samo takoJimmy McNulty wrote:https://nkcelik.ba/saopstenje-za-javnos ... orjenic-2/
![]()
Evo već su odreagovali iz Čelika, svaka čast!
Naše ime nije stečeno preko noći, tako da ni drugima nećemo dozvoliti da ga pokušaju ukaljati takvim tvrdnjama. Ukoliko ste donedavno pratili “roštiljade” na stadionu onda i ostanite dosljedni takvim reportažama, a ozbiljne organizacijske sisteme poput našeg prepustite kolegama koje dijele naše vrijednosti – profesionalizam, čvrstinu stava i viziju boljeg i čišćeg sporta bez “zavrzlama” i zamuckivanja kada tvrdnje treba potkrijepiti dokazima.
Ja sam misljenja da je kartu bolje pokloniti nekome ko ce biti redovan na Juguleškarenje wrote:Vidi ba,ovo je opklada vezana za plasman na tabelimali_milojica wrote:Ako lesko bude ucestvovao za Jug,ja sam za to da mu se karta pokloni bratuganjeta wrote:Cvrle me zvao i ja dajem pare za njega, ti kad dođeš sa posla.
cvrcak odlucuje sta ce s tim ako dobije,a veci bi mangupluk bio da meni poklonite kartu
Neki naši su ovako govorili za kamp, pa je bilo ismijavanja.5korpus wrote:istok je mnogo vrijedniji od titule
Stop plavoj kriminalnoj hobotnici!Petrović sudi meč Metalleghe - Čelik
Valjiću prijeti suspenzija, promjena sudije u Banjaluci
Zbog propusta u suđenju na jučerašnjoj utakmici Zrinjski-Željezničar, Valjić neće biti delegiran u trećem kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta koja će biti održana u ponedjeljak, 10.4.2017. biće donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog sudiju, naveli su iz Komiteta za suđenje.