dale cooper wrote:
NO NO NO
pi**ko
Ja sam pripremila 1TB disk...
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:
NO NO NO
Bloo wrote:dale cooper wrote:
NO NO NO
![]()
![]()
![]()
![]()
pi**ko![]()
I sve filmove Lars von Triera..i to director's cutdale cooper wrote:Bloo wrote:dale cooper wrote:
NO NO NO
![]()
![]()
![]()
![]()
pi**ko![]()
Dobro, Trier mi je ok. I can handle him.Bloo wrote: I sve filmove Lars von Triera..i to director's cut
Meni su trebala 2 Xanaxa za Dancer in the darkdale cooper wrote:Dobro, Trier mi je ok. I can handle him.Bloo wrote: I sve filmove Lars von Triera..i to director's cut
Trierovi filmovi uznemiravaju na neke druge načine.Bloo wrote:Meni su trebala 2 Xanaxa za Dancer in the darkdale cooper wrote:Dobro, Trier mi je ok. I can handle him.Bloo wrote: I sve filmove Lars von Triera..i to director's cut
Neka daju Danijelu još jedan za oproštaj._BataZiv_0809 wrote:dejl kuper je li vrijeme za Gerija Oldmena ili ce Denzel/Dej Luis prekucat igricu?
Predvidam Luisa_BataZiv_0809 wrote:dejl kuper je li vrijeme za Gerija Oldmena ili ce Denzel/Dej Luis prekucat igricu?
Ovo mu je zadnji filmdale cooper wrote:Neka daju Danijelu još jedan za oproštaj._BataZiv_0809 wrote:dejl kuper je li vrijeme za Gerija Oldmena ili ce Denzel/Dej Luis prekucat igricu?
Oldmen je još davno zaslužio nagradu po mom mišljenju._BataZiv_0809 wrote:Ovo mu je zadnji filmdale cooper wrote:Neka daju Danijelu još jedan za oproštaj._BataZiv_0809 wrote:dejl kuper je li vrijeme za Gerija Oldmena ili ce Denzel/Dej Luis prekucat igricu?![]()
Ja navijam za Oldmena jos od Tinker Tejlor Solđer Spaj
Rekao bih da ju je vise zasluzio od Di Kapria iako me njegov Oskar i ne zulja toliko kao npr. Dzejmi Foksov.dale cooper wrote:
Oldmen je još davno zaslužio nagradu po mom mišljenju.
Oprostiće se on još 2-3 puta, dosad se već tri puta opraštao...dale cooper wrote:Ovo mu je zadnji film_BataZiv_0809 wrote:
Neka daju Danijelu još jedan za oproštaj.![]()
Divan je method actor....meni priraastao srcu jos od Nepodnosljive lakoce postojanja i My left footpiupiu wrote:
Oprostiće se on još 2-3 puta, dosad se već tri puta opraštao...
Inače, navijam za Garryija, a Daniela obožavam kao mitsko biće, kakav glumac, kakav laf, osobenjak, umjetnik, sve...
P.S. Sorry, naopako sam vas citirala... ne zamjerite.
Denzel je dobar glumac, ali mu kontrola kvalitete nije na nivou. I on ima tendenciju da bira loše projekte i ponekad snima stvarno svašta._BataZiv_0809 wrote:Strašan glumac![]()
Mada ni Denzelu nije mane, iako je on ipak dosta jednodimenzionalniji u odnosu na Dej Luisa

Slazem se, ali kad ubode, bas ubodedale cooper wrote:Denzel je dobar glumac, ali mu kontrola kvalitete nije na nivou. I on ima tendenciju da bira loše projekte i ponekad snima stvarno svašta._BataZiv_0809 wrote:Strašan glumac![]()
Mada ni Denzelu nije mane, iako je on ipak dosta jednodimenzionalniji u odnosu na Dej Luisa
Sa picijevog avatara na jim carreya?_BataZiv_0809 wrote:
Nesto kontam kako je moja lista omiljenih glumca dobrano evoluirala u zadnjih 5 godina.
Ako bude interesenata mogu i elaborisati
A onako iz znatiželje...ko jeste?omar little wrote:nije denzel ista kategorija, fali mu robust versatility sto bi rekli englezi. denzel igra kako denzel igra lika, uvijek mi je varijacija denzelove interpretacije; lewis igra kako lik kaze, skoro pa uvijek je lik.
na stranu sto su mi te ego tripovske pizdarije oprastanja level iskompleksirani tinejdzer. a nije mi ni na vrhu liste najdrazih
Ron je legenda, ali ja sam ti više za Nača Vidala i Roka SifredijaBloo wrote:
Sa picijevog avatara na jim carreya?
![]()
Kidding.
Please, elaborate.
Da, suština je to._BataZiv_0809 wrote:
Moguce je da kao zrela licnost drukcije gledam na filmove i da se sad neke stvari bolje primjecuju. Nevjerovatan je osjecaj ponovo gledati neki film kojeg si gledao kao klinac.![]()
Recimo Legenda o jeseni me svojevremeno uspavala, a sad sam skoro suzu pustio kad brat upuca onog lopova iz puske![]()
Elem, vrijeme mi je za spavanje...bude li interesa za drugi dio sa Carry Grantom, Paul Newmanom, Gary Oldmanom, Joaquinom Phoenixom...pisat cu