Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#42326 Re: Premijer liga BiH
Nemojte biti lazno skromni druze ganjeta preuzmite tu zasluzenu ulogu favorita. plate redovne, pola tima u reprezentativnom statusu tribine nicu ko gljive, evropski trener, sponzora ko na filmskoj traci. nadasve korektno sudjenje
. ako ovo nije zicer ja onda stvarno ne znam...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#42327 Re: Premijer liga BiH
Kao sto ganjeta rece,mi smo cilj vec ispunili. Evropa sigurna,tribina nikla. Igraci mogu igrati rastereceni,cilj se ispunio,kao i uprava.
Sve preko ovoga je bonus.

Sve preko ovoga je bonus.
- cvrčak_na_hedonizmu
#42328 Re: Premijer liga BiH
DivEvi su uvijek favoriti, svako vam je plijen. Još nemate dugova, najjača, najskuplja ekipa lige, najbolji igrač lige, imate kamp, akademiju, dobili Partizana, vlasnik milioner.armin071 wrote:Nemojte biti lazno skromni druze ganjeta preuzmite tu zasluzenu ulogu favorita. plate redovne, pola tima u reprezentativnom statusu tribine nicu ko gljive, evropski trener, sponzora ko na filmskoj traci. nadasve korektno sudjenje. ako ovo nije zicer ja onda stvarno ne znam...
Ne vidim situaciju u kojoj vam neko može pera odbiti. Realno
- ganjeta
#42329 Re: Premijer liga BiH
armin071 wrote:Nemojte biti lazno skromni druze ganjeta preuzmite tu zasluzenu ulogu favorita. plate redovne, pola tima u reprezentativnom statusu tribine nicu ko gljive, evropski trener, sponzora ko na filmskoj traci. nadasve korektno sudjenje. ako ovo nije zicer ja onda stvarno ne znam...
Ne može to tako, jer vi imate najbolji igrački kadar, a kako pored tog kadra preuzeti ulogu favorita.
Znači najbolji kadar, najbolja atmosfera, zadržali kadar, niste doveli kamion igrača sumnjivog kvaliteta, nemate dugova, imate kamp, milijardera za vlasnika...i kako mi pored svega nabrojanog da budemo favoriti? Kako?
- BlueBlood
#42330 Re: Premijer liga BiH
kad smo kod akademije, jel juce derbi bio? 
-
tcz
#42331 Re: Premijer liga BiH
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
EDIT: Neka, nema potrebe. Nemoj cobanske politike. Ponašaj se, nismo ovce skupa čuvali.

- mali_milojica
#42332 Re: Premijer liga BiH
Zaboravio si da su navijaci maksimalno stali iza ekipe. Protiv Radnika ih bilo 5000 (po pitarima naravno 8000+)ganjeta wrote:armin071 wrote:Nemojte biti lazno skromni druze ganjeta preuzmite tu zasluzenu ulogu favorita. plate redovne, pola tima u reprezentativnom statusu tribine nicu ko gljive, evropski trener, sponzora ko na filmskoj traci. nadasve korektno sudjenje. ako ovo nije zicer ja onda stvarno ne znam...
Ne može to tako, jer vi imate najbolji igrački kadar, a kako pored tog kadra preuzeti ulogu favorita.
Znači najbolji kadar, najbolja atmosfera, zadržali kadar, niste doveli kamion igrača sumnjivog kvaliteta, nemate dugova, imate kamp, milijardera za vlasnika...i kako mi pored svega nabrojanog da budemo favoriti? Kako?
Cala majstor,motivator kakav jeste izvuci ce iz najbolje ekipe 70% i prosetat ce se ligom,sljedeci je Zrinjski da na.jebe.
Duljevic proigrao,sve se vrti oko njega.
Punac na turneji.
Nas pehovi krenuli,povrede,zuti kartoni. Prezadovoljan sam sa 2 boda iz naredne dvije utakmice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42333 Re: Premijer liga BiH
Pa i mi ispunismo svoj cilj, u cemu je problem? 
- cvrčak_na_hedonizmu
#42334 Re: Premijer liga BiH
Nema problema, dupla vam se smijesiTomahawk11 wrote:Pa i mi ispunismo svoj cilj, u cemu je problem?
- ganjeta
#42335 Re: Premijer liga BiH
mali_milojica wrote:Zaboravio si da su navijaci maksimalno stali iza ekipe. Protiv Radnika ih bilo 5000 (po pitarima naravno 8000+)ganjeta wrote:armin071 wrote:Nemojte biti lazno skromni druze ganjeta preuzmite tu zasluzenu ulogu favorita. plate redovne, pola tima u reprezentativnom statusu tribine nicu ko gljive, evropski trener, sponzora ko na filmskoj traci. nadasve korektno sudjenje. ako ovo nije zicer ja onda stvarno ne znam...
Cala majstor,motivator kakav jeste izvuci ce iz najbolje ekipe 70% i prosetat ce se ligom,sljedeci je Zrinjski da na.jebe.
Duljevic proigrao,sve se vrti oko njega.
Punac na turneji.
Nas pehovi krenuli,povrede,zuti kartoni. Prezadovoljan sam sa 2 boda iz naredne dvije utakmice.
Hvala kolega.
- rumenige_brajtner
#42336 Re: Premijer liga BiH
jesi ovo sam smislio il se skupio bord direktora?alberto_tomba wrote:Mister 7% skontao da mu trEbina ipak nece biti dovoljna da zadrzi fotelju, pa krenuo u proljetni shoping po sudijskoj organizaciji. Zato i voda onog osudjenog sportskog kriminalca Ivicu Osima sa sobom, zna i on da ce tesko pronaci boljeg ucitelja za sportske kradje i namjestaljke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42337 Re: Premijer liga BiH
Bilo kakva titula - to bi bio bonuscvrčak_na_hedonizmu wrote:Nema problema, dupla vam se smijesiTomahawk11 wrote:Pa i mi ispunismo svoj cilj, u cemu je problem?
Cilj je bio Evropa i cilj je ispunjen
- cvrčak_na_hedonizmu
#42338 Re: Premijer liga BiH
Pa to ste uvijek mogli da ostvarite, od virsli pa nadaljeTomahawk11 wrote:Bilo kakva titula - to bi bio bonuscvrčak_na_hedonizmu wrote:Nema problema, dupla vam se smijesiTomahawk11 wrote:Pa i mi ispunismo svoj cilj, u cemu je problem?![]()
Cilj je bio Evropa i cilj je ispunjen
- ganjeta
#42339 Re: Premijer liga BiH
Krenula akcija za jug
Cvrle petobanka
Leško petobanka

Cvrle petobanka
Leško petobanka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42340 Re: Premijer liga BiH
Pricam o ovoj sezoni.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pa to ste uvijek mogli da ostvarite, od virsli pa nadalječemu kinez onda ?
Uostalom, to je stav i trenera i rukovodstva kluba.
Naravno da ja kao navijac zelim vise, tj. trofej.
Medjutim, realno gledano, sa samo jednim napadacem (koji je totalno van forme), rezultati su odlicni.
- leškarenje
#42341 Re: Premijer liga BiH
Gospodaganjeta wrote:Krenula akcija za jug
Cvrle petobanka
Leško petobanka
![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#42342 Re: Premijer liga BiH
https://nkcelik.ba/saopstenje-za-javnos ... orjenic-2/
Evo već su odreagovali iz Čelika, svaka čast!
Evo već su odreagovali iz Čelika, svaka čast!
- ganjeta
#42343 Re: Premijer liga BiH
Ja petobankaleškarenje wrote:Gospodaganjeta wrote:Krenula akcija za jug
Cvrle petobanka
Leško petobanka
![]()
Milojica petobanka
-
vryzas
#42344 Re: Premijer liga BiH
ganjeta wrote:Krenula akcija za jug
Cvrle petobanka
Leško petobanka
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#42345 Re: Premijer liga BiH
Prošla 0 bodEva, ova skromno, dje je zapelo pa ambicije nastadoše, ne kontam ?Tomahawk11 wrote:Pricam o ovoj sezoni.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Medjutim, realno gledano, sa samo jednim napadacem (koji je totalno van forme), rezultati su odlicni.
Jel' vam to Europa cilj od kako Kinez zavrnu pipu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42346 Re: Premijer liga BiH
Tanak igracki kadar.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prošla 0 bodEva, ova skromno, dje je zapelo pa ambicije nastadoše, ne kontam ?Tomahawk11 wrote:Pricam o ovoj sezoni.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jel' vam to Europa cilj od kako vam Kinez zavrnu pipu
Valja se pojacati.
Evropa je cilj shodno igrackom kadru.
Nema tu sta Kinez....nismo ni prije kupovali igrace.
Uostalom, ne kupuje ih niko u ovoj ligi. Sve nesto dzabaluk, neko prebijanje, dodjem ti i tako to
-
north
#42347 Re: Premijer liga BiH
Zato su zadnje tri sezone tvog kluba iz snova tako da nije problem ako i ove godine ostanete suha penisa...Dominacija na svim poljima
....Interesantno kako ne možeš napisati nijedan post da nije o Sarajevu, ali skoro nijedan, mislim na ovoj temi
..Šta je reći, bivša mlada pitar, noćne more ili nešto treće
?
- mali_milojica
#42348 Re: Premijer liga BiH
Molim te da otvoris zasebnu temu za uzimanje para levatimaganjeta wrote:Ja petobankaleškarenje wrote:Gospodaganjeta wrote:Krenula akcija za jug
Cvrle petobanka
Leško petobanka
![]()
Milojica petobanka
- leškarenje
#42349 Re: Premijer liga BiH
Ko su levati,pojasni malo