ladyblue18 wrote:
Nije na ovoj temi samo nego na cijelom pf-u, ali da na ovoj temi se bas posebno istice.
I onda se forumasi cude sto je opao kvalitet ljs.
Nijedno normalno zensko vise nece da se upusta ovdje u isprazne rasprave, a i muski forumasi koji su iole kvalitetni su se nekako povukli pa onda imamo jaz na temi da jedva punoljetni momci od 18-20 godina ko kakve tetke naricu nad sudbinom sto ih nijedna cura nece a onda mrzilackim tonom se obracaju zenama nazivajuci ih usidjelicama, ispitujuci koliko im je godina i sa koliko su spavale muskaraca i nazivajuci ih lovatorkama. Nekadasnje tetke po mahalama su zamjenili momci od 20ak godina na forumima i to je nekako tuzno.
Medena je davno rekla da ovdje vise ne mozes progovoriti od ovoliko zenomrzaca i u pravu je, ne mozes normalno pricati da ti odnekle ne izleti neko sa "ti samo hoces pare kujo proracunata"
A ako bude trebalo banovati takve da se popravi kvalitet ljs, banovat ce se.
Istini za volju neka fora i neki upad na temu "sponze, usidjelice, kurave" može biti i smiješan/na, al' kad preforsiraš fore postaneš zanimljiv k'o Izet Fazlinović. S tim da je nekima isti izvor humora i zajebancije, jasno mi je zašto nakon izvjesnih komentara dobijem nagon da glasno zaplačem, al' ne od šege.
Dobro, žene vole pare, vole da imaju šesnaestmiliona partnera, sve su iste, sve su fukse, jeb'le seb' mater, što bi Ramiz Zmaj rekao. Samo što su likovi onda grobari, debela krmad, ružni k'o ona stvar, odron u džepu, mole se bogu blagom za cvaju. Vidiš kako lijepo možemo i mi da... Generaliziramo.

Samo opušteno i uz šegu.
@pila:
Da me prevari s najboljom drugaricom ---
Ovo ne bih radila.
Vjerovatno bih oboje krenula ignorisati i zaboravila da su ikad i egzistirali u mom životu. Osvetila se ne bih ni njoj ni njemu, ne jer mi je to kao ispod nivoa (đe mi je eluna

), nego zato što sam lijena da se raspravljam oko gluposti. A to jest fakat jasna i glasna glupost, nedvosmislen stejtment, je l' de? Nek' se šišaju, boli me đon.