Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Antologijska fotografija koja je već u mnogim domovima zamijenila sliku "Sv. Georgije ubiva aždahu".
Zaista antologijska fotografija - do jutros moj dnevni boravak je bio ukrasen slikom dZastina Bibera al' ovu kad sam vidio namah sam je zamjenio sa ovom historijskom fotkom Baje u camcu.
Ako slucajno cita ovaj forum - dZastine izvini al' preCednik je vazniji, pogotovo kada se uslika onako k'o Mojsije kad povede narod u obecanu zemlju.
Antologijska fotografija koja je već u mnogim domovima zamijenila sliku "Sv. Georgije ubiva aždahu".
Zaista antologijska fotografija - do jutros moj dnevni boravak je bio ukrasen slikom dZastina Bibera al' ovu kad sam vidio namah sam je zamjenio sa ovom historijskom fotkom Baje u camcu.
Ako slucajno cita ovaj forum - dZastine izvini al' preCednik je vazniji, pogotovo kada se uslika onako k'o Mojsije kad povede narod u obecanu zemlju.
steta sto svi drugi u camcu ne sjede. samo on stoji i zamisljeno gleda....
Sezam wrote:Koliko ima istine u prici da je Semberija namjerno potopljena da bi se sacuvala Srbija?
To se sve vise spominje i ima dosta podudarnosti, ali tu temu bi trebalo posebno da apsolviramo pa bujrum otvorite zasebnu temu jer baca sjenu na nezasjenjenog lidera svijeta i galaksije
"I ukazao se tada Guardian naš,kojeg poslasmo mi u svetu srpsku dolini,kroz koju protiče blagoslovljena srpska rijeka Vrbas.Da kazuje stadu svome,izgubljenom:"O narode moj,glasati na slijedećim izborima nemojte za one koji srpsku od mene ne mogu voljeti više."