Dešavanja u Srbiji

horkesh

#42301 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

A šta ćeš, ima tako država gdje manjina ne osjeća ljubav prema toj državi i njenoj zastavi i osjeća se kao dijaspora. Navija za reprezentacije matičnih zemalja, ističe svoje regionalne zastave...

Dijaspora k'o dijaspora.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#42302 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

jebiga... jopet :gunjastajl:

sagosen

#42303 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sagosen »

horkesh wrote:A šta ćeš, ima tako država gdje manjina ne osjeća ljubav prema toj državi i njenoj zastavi i osjeća se kao dijaspora. Navija za reprezentacije matičnih zemalja, ističe svoje regionalne zastave...

Dijaspora k'o dijaspora.
Ma da, stoji to, al evo nekidan mi priča drug koji je išao u Posušje u bh. dresu (Pjanić), prišao mu policajac na ulici i predložio mu da obuče duks, da ne bi doživio neugodnosti. Eto kakva su vremena došla, ne možeš ni dres repke svoje repke nositi u svojoj zemlji. Jaka ta dijaspora jbt, i policija radi za njih :D
horkesh

#42304 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

IkaIJ wrote:
horkesh wrote:A šta ćeš, ima tako država gdje manjina ne osjeća ljubav prema toj državi i njenoj zastavi i osjeća se kao dijaspora. Navija za reprezentacije matičnih zemalja, ističe svoje regionalne zastave...

Dijaspora k'o dijaspora.
Ma da, stoji to, al evo nekidan mi priča drug koji je išao u Posušje u bh. dresu (Pjanić), prišao mu policajac na ulici i predložio mu da obuče duks, da ne bi doživio neugodnosti. Eto kakva su vremena došla, ne možeš ni dres repke svoje repke nositi u svojoj zemlji. Jaka ta dijaspora jbt, i policija radi za njih :D
Je'l ti, bogati, jaran pričao? Nemoj zezati? Kakva argumentacija :lol:

A čuj, u BiH imaš slobodnu teritoriju gdje ljudi normalno žive, a onda imaš teritorije gdje vladaju fašisti. Posušje bi se, kao i Bosanska Kostajnica, moglo svrstati u područja gdje vladaju fašisti, naravno.

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... jci/306800

A šta ćeš, to su ti dijasporski kompeksi. Hoće uvijek biti veći katolici od pape ;-)

Inače, fašiste je uvijek vrlo lako detektirati. Hvale se stvarima koje su normalnim ljudima nepojmljive, poput kinjenja drugih i drugačijih. Svakom svoje, zato neki nose presude za genocid, a skoro svi drugi - ne.
Last edited by horkesh on 24/03/2019 00:42, edited 1 time in total.
pici

#42305 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

BaBo :thumbup:
sagosen

#42306 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sagosen »

Ovo za dres i za Posušje sam ti ozbiljan i odgovorno tvrdim da je istinito iako mi je večeras veoma dosadno :-D (uostalom, zar ti stvarno vjeruješ da bi dole u Posušju mogao prošteti mirno u bh. dresu? :D daj nemoj me nasmijavati) A čuj, daj onda da se pošalje policija neka iz Sarajeva u te okupirane teritorije gdje vladaju fašisti pa da skloni taj ljudski šljam i otpad i da se može nosit bh. dres od Prijedora do Posušja, uzduž i poprijeko.
horkesh

#42307 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Meni je odmah jasno bilo da si ti neki cool lik koji se sa svojih olimpijskih visina spustio na ovo forumsko kopno samo da bi nam pokazao koliko si cool.

Ja mislim da ne bi bilo zgorega da još jednom ponoviš da ti je večeras dosadno i da si samo zato na ovoj temi. Mislim, možda dio publike nije nakon prva dva ponavljanja shvatio koliko si cool?

Drago mi je čuti da i ti misliš da su ljudi koji proganjaju dres sopstvene zemlje na teritoriji te iste zemlje te dresove susjednih zemalja, ukoliko im ne odgovaraju (jer, licemjerstvo je čudo), a pri tome, generalno, mrze sve što nije njihovo, obični šljam i otpad.

K'o bi rekao da ću i ovo priznanje čuti? Sreća, ima u ovoj zemlji još slobodnih teritorija. Barem za primjer fašistima :-)
sagosen

#42308 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sagosen »

horkesh wrote:Meni je odmah jasno bilo da si ti neki cool lik koji se sa svojih olimpijskih visina spustio na ovo forumsko kopno samo da bi nam pokazao koliko si cool.

Ja mislim da ne bi bilo zgorega da još jednom ponoviš da ti je večeras dosadno i da si samo zato na ovoj temi. Mislim, možda dio publike nije nakon prva dva ponavljanja shvatio koliko si cool?

Drago mi je čuti da i ti misliš da su ljudi koji proganjaju dres sopstvene zemlje na teritoriji te iste zemlje te dresove susjednih zemalja, ukoliko im ne odgovaraju (jer, licemjerstvo je čudo), a pri tome, generalno, mrze sve što nije njihovo, obični šljam i otpad.

K'o bi rekao da ću i ovo priznanje čuti? Sreća, ima u ovoj zemlji još slobodnih teritorija. Barem za primjer fašistima :-)
Zašto odmah tako ironično? Inače, do sada sam pisao samo u podforumu Računari i tehnologija, ovo mi je prvi put da pišem ovdje, pa eto možda nisam baš kompetentan da vodim neku diskusiju ovdje, nemoj odmah tako jbt, kakve olimpijske visine :shock: :shock:

U pravu si, eto ja se nadam da ćemo ja i ti moći nositi dres naše zemlje, ja Vranješ :D , ti Džeko u bilo kojem ćošku ove naše prelijepe države, pa ćemo onda se osjećati slobodno i da komentarišemo separatističke namjere u susjednim zemljama, jer ovako nije baš meni najugodnije da pišem o albanskim separatistima, kad je i moja zemlja puna takvih, na jugu, sjeveru, istoku. Da si mi živ i zdrav, pozdravljam te. :bih:
horkesh

#42309 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

IkaIJ wrote: Zašto odmah tako ironično? Inače, do sada sam pisao samo u podforumu Računari i tehnologija, ovo mi je prvi put da pišem ovdje, pa eto možda nisam baš kompetentan da vodim neku diskusiju ovdje, nemoj odmah tako jbt, kakve olimpijske visine :shock: :shock:
Ti misliš da si ti prvi koji je do sada boravio u zabitima poput računara ili sporta i koji se onda osjetio ponukanim da brani nacionalnu stvar na ovom podforumu. Jooj, pa vas kao da u nekoj fabrici proizvode :lol:

Ako ti misliš da nisi kompetentan, bože moj. Ti si to rekao, na meni je da se složim. Stvarno nisi, ali stvarno. No dobro, ipak si ti ovdje samo zato jer ti je dosadno, pa je to u redu. Inače bi bilo smiješno ;-)
IkaIJ wrote:U pravu si, eto ja se nadam da ćemo ja i ti moći nositi dres naše zemlje, ja Vranješ :D , ti Džeko u bilo kojem ćošku ove naše prelijepe države, pa ćemo onda se osjećati slobodno i da komentarišemo separatističke namjere u susjednim zemljama, jer ovako nije baš meni najugodnije da pišem o albanskim separatistima, kad je i moja zemlja puna takvih, na jugu, sjeveru, istoku. Da si mi živ i zdrav, pozdravljam te. :bih:
A ti onda piši o srpskim zločinima na Kosovu koji su doveli do intervencije NATO-a i današnje kosovske nezavisnosti. Ako ne znaš, onda istraži. U svakom slučaju, postoji nada da ćeš steći neku novu perspektivu.

Ja ću pozdraviti tvoju odluku da dijelove srpskog i hrvatskog naroda koji žive u BiH, a koji ne osjećaju ovu državu kao svoju, nazoveš separatistima. Hrabro, zaista :bih:
sagosen

#42310 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sagosen »

horkesh wrote:
IkaIJ wrote: Zašto odmah tako ironično? Inače, do sada sam pisao samo u podforumu Računari i tehnologija, ovo mi je prvi put da pišem ovdje, pa eto možda nisam baš kompetentan da vodim neku diskusiju ovdje, nemoj odmah tako jbt, kakve olimpijske visine :shock: :shock:
Ti misliš da si ti prvi koji je do sada boravio u zabitima poput računara ili sporta i koji se onda osjetio ponukanim da brani nacionalnu stvar na ovom podforumu. Jooj, pa vas kao da u nekoj fabrici proizvode :lol:

Ako ti misliš da nisi kompetentan, bože moj. Ti si to rekao, na meni je da se složim. Stvarno nisi, ali stvarno. No dobro, ipak si ti ovdje samo zato jer ti je dosadno, pa je to u redu. Inače bi bilo smiješno ;-)
IkaIJ wrote:U pravu si, eto ja se nadam da ćemo ja i ti moći nositi dres naše zemlje, ja Vranješ :D , ti Džeko u bilo kojem ćošku ove naše prelijepe države, pa ćemo onda se osjećati slobodno i da komentarišemo separatističke namjere u susjednim zemljama, jer ovako nije baš meni najugodnije da pišem o albanskim separatistima, kad je i moja zemlja puna takvih, na jugu, sjeveru, istoku. Da si mi živ i zdrav, pozdravljam te. :bih:
A ti onda piši o srpskim zločinima na Kosovu koji su doveli do intervencije NATO-a i današnje kosovske nezavisnosti. Ako ne znaš, onda istraži. U svakom slučaju, postoji nada da ćeš steći neku novu perspektivu.

Ja ću pozdraviti tvoju odluku da dijelove srpskog i hrvatskog naroda koji žive u BiH, a koji ne osjećaju ovu državu kao svoju, nazoveš separatistima. Hrabro, zaista :bih:
E moj majstore, kojih zločina? Misliš na slučaj Račak gdje su ubijeni pripadnici teorističke organizacije OVK? Kada je onaj finski patolog priznao da je Vilijam Voker vršio pritisak na njega da potvrdi njegovu teoriju o tom događaju /ubijeni civili i seljaci, zločin protiv čovječnosti/, a ne da je kod 90% ubijenih pronađeni tragovi baruta?

Ja mislim da se taj događaj smatra kao okidač? Inače, NATO je poznata mirotvorna organizacija (koja je i te 1999. radila bez saglasnosti Savjeta bezbjednosti UN), jelde da ih podržavaš i maštaš da će nekada naša BiH postati članica tog pakta? Danas po svijetu samo siju mir, oni gdje god dođu tu mir zavlada. :)
Ommadawn

#42311 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Teroristička organizacija OVK?
Oh dear... :shock: :-)
muha_sa

#42312 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Ommadawn wrote:Teroristička organizacija OVK?
ti ko neštA iznenadjen :? :lol:
Ommadawn

#42313 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

muha_sa wrote:
Ommadawn wrote:Teroristička organizacija OVK?
ti ko neštA iznenadjen :? :lol:
Ovako na sabahu u nedjelju.
Srećom nisam pio kafu u krevetu, inače bi danas morao prati posteljinu.
muha_sa

#42314 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbi ... /190324015

NA DANAŠNJI DAN

Srbija obilježava 20 godina od NATO-ovih napada, na svečanost ide i delegacija RS-a

:lol: :lol:
spreca

#42315 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

muha_sa wrote:https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbi ... /190324015

NA DANAŠNJI DAN

Srbija obilježava 20 godina od NATO-ovih napada, na svečanost ide i delegacija RS-a

Neka slave....sve su prilike da ce imati jos praznika ...a sta reci zasluzili su
spreca

#42316 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

ajax89 wrote:
Jedini mitomani ovde ste vi, tzv. "genocid" i neka tzv. "agresija" kojim negiraš prisustvo Srba na ovim prostorima, kao da im želiš neki genocid. Super ti je projekcija. :thumbup:
sta reci posle ovoga ,osim ,Cetnik ....ali neka si se ponovno aktiviro ...vjerovatno ti to pomaze da se boris sa bolescu Cetnikus
kurtasevic

#42317 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kurtasevic »

NA DANAŠNJI DAN

Za jedno 100 godina ako prezive, to ce biti slavljeno kao drugi boj na kosovu. :-) :-) :-)
Last edited by kurtasevic on 24/03/2019 11:00, edited 1 time in total.
pici

#42318 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

NA DANAŠNJI DAN

pa braca po bombardovanju... djaba im sve jopet ce ih bombardovat

:meza1:
pici

#42319 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

- Pažnja, pažnja, vazdušna opasnost za Beograd. Beograđani pođite odmah put svojih skloništa i zaklona. Otvorite prozore, spustite roletne, isključite električnu energiju, zatvorite plin i sa sobom ponesite pripremljene stvari. Ako ste u vozilu parkirajte ga sa strane i pođite u najbliže sklonište. Vazdušna opasnost za Beograd, molimo da sledite instrukcije i uputstva koja ćemo davati iz gradskog Centra za obaveštavanje. Gotovo. - reči su koje smo tada svakog dana slušali i nikada ih nećemo zaboraviti.
:meza1:
Zorge

#42320 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Zorge »

Vidim radujete se
Pa vi ste to isto prošli i u Sarajevu, samo što je vama bilo teže.
Ipak vi ste sada na 23 posto bih, šiptari su bolji od vas prošli.
kurtasevic

#42321 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kurtasevic »

Zorge wrote:Vidim radujete se
Pa zato se i radujemo, lahko je bilo na goloruk narod napadati, barem ste malo osjetili kako je to kad te neko bombardujei a ti ne možeš ništa. S takvim razmišljanjem svašta će te vi još doživjeti.
Zorge

#42322 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Zorge »

Pa i mi smo bili goloruk narod u odnosu na NATO.
Kažem da Albanci nisu zlatni.
Glupirali se ispred neke pekare prije par dana, sa njihovom zastavom i orlovima.
Pekara je odma zatvorena, i šta će taj šiptar što je zarađivao od te pekare.
To je bilo u Pančevu, gde živi mnogo makedonac. Ja fino kažem svi smo pogrešili, možemo fino živiti ovde.
Najbolji možda uslovi klimatski na svetu, ali ima jedna boljka što smo NEOBRAZOVANI.
kurtasevic

#42323 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kurtasevic »

Zorge wrote:Pa i mi smo bili goloruk narod u odnosu na NATO.
Glupirali se ispred neke pekare prije par dana, sa njihovom zastavom i orlovima.
To je bilo u Pančevu, gde živi mnogo makedonac. Ja fino kažem svi smo pogrešili, možemo fino živiti ovde.
Najbolji možda uslovi klimatski na svetu, ali ima jedna boljka što smo NEOBRAZOVANI.
Kad konačno prestanete sa nerealnim srbovanjem, kad se izvinete al iskreno za genocid, tad ce mo normalno zivjeti ovdje na balkanu. Sve drugo je samo kupovanje vremena i ne vodi nicemu dobrom.
Maraschino

#42324 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Zorge wrote:Pa i mi smo bili goloruk narod u odnosu na NATO.
Vidis ti bre, provokcije na svakom koraku u jednoj demokratskoj i slobodnoj Srbiji.

Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#42325 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

Zorge wrote:Vidim radujete se
Post Reply