Jesil siguran, eno nastimase mu i penal protiv Valencie pa opet ne zabiultima_palabra wrote:Skeptičan sam za prolaz večeras, ali mislim da bi Madrid imao dobre šanse u finalu, odmorna ekipa plus povratak Modrića.
Pa zabio bi Rona, valjda bi mu pripremili bar jedan tap-in
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NK33
#42301 Re: FC Barcelona
- ultima_palabra
#42302 Re: FC Barcelona
Kakvim banom? Na početku sezone uzeli sve što im je trebalo, januar je ionako za kokuze.suncica24 wrote:Btw, osvojiti LC sa banom. Priceless
-
5 0 5
#42303 Re: FC Barcelona
pa jeste. a koliko je finala u 10 godina prije toga? ili u 20 godina prije tih 5 godina, ako hoces? 3 finala u 5 godina. to je ta ekipa koja je harala, dosegnuli su svoj vrh i to je gotovo. sad valja graditi novi tim. koji je to drugi klub redovan u finalima? united par puta u jednom periodu, milan, l'pool, ovaj onaj. svi se nadju u dobroj generaciji kada se stvari sloze + malo srece. ali niko nema rezervisano mjesto.BHF_Manijak wrote: Tri finala u 5 godina, malo li je!![]()
- ultima_palabra
#42304 Re: FC Barcelona
Diego Alves je najbolji ikad u branjenju penala, lik ima preko 50% uspješnostiNK33 wrote:Jesil siguran, eno nastimase mu i penal protiv Valencie pa opet ne zabiultima_palabra wrote:Skeptičan sam za prolaz večeras, ali mislim da bi Madrid imao dobre šanse u finalu, odmorna ekipa plus povratak Modrića.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42305 Re: FC Barcelona
Nastimali? Nisam znao da nije bio penal....NK33 wrote:Jesil siguran, eno nastimase mu i penal protiv Valencie pa opet ne zabiultima_palabra wrote:Skeptičan sam za prolaz večeras, ali mislim da bi Madrid imao dobre šanse u finalu, odmorna ekipa plus povratak Modrića.
- NK33
#42306 Re: FC Barcelona
Potpuno regularan penal, kazem nastimali u smislu kao i tap-in kad ti nastimaju da je samo ubacis u golTomahawk11 wrote:Nastimali? Nisam znao da nije bio penal....
Btw. slazem se da Barca ima vise sanse protiv Juvea nego protiv Reala, uvijek.
-
5 0 5
#42307 Re: FC Barcelona
poenta je u tome da tapinendo fula bitne penaldos.Tomahawk11 wrote: Nastimali? Nisam znao da nije bio penal....
- suncica24
#42308 Re: FC Barcelona
Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultimaultima_palabra wrote:Kakvim banom? Na početku sezone uzeli sve što im je trebalo, januar je ionako za kokuze.suncica24 wrote:Btw, osvojiti LC sa banom. Priceless
Jest, z banom. Tako pise u knjigama.
A sto se kupovine tice... sreca pa kupise Douglasa i Vermaelena
-
5 0 5
#42309 Re: FC Barcelona
jesu li se pedro i TS vratili u barcelonu?
- ultima_palabra
#42310 Re: FC Barcelona
Ma kakvi... shvatam da ste euforični, ali se pišu nebulozesuncica24 wrote:Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultima
Onda je sad furka pisati da bi sa Juventusom bilo teže, ali niko da argumentira...
- suncica24
#42311 Re: FC Barcelona
Ne znam ja bas da stoji ta "skrsis najvise para u Evropi". Preracunaj ti to opet.ultima_palabra wrote:Ma kakvi... shvatam da ste euforični, ali se pišu nebulozesuncica24 wrote:Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultimaSkršiš najviše para u Evropi i onda dođe uspjeh, "uprkos banu"
![]()
Onda je sad furka pisati da bi sa Juventusom bilo teže, ali niko da argumentira...
A sto se tice teme Real Juve, prizeljkivao se tamo Juve kao plitak potok koji ce se pregaziti. A ovamo se Bayernu davale 99% sanse. I sad se pita sto se ovamo misli da je Real kojeg je u prvoj uzela Dama se vidi kao laksi protivnik (na stranu to sto licno mislim da je El Clasico CL specijal samo takav koji bi trojcu MSN (nu i mene omare
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42312 Re: FC Barcelona
Vec smo se slozili na Madridovoj temi da nije bas tako, bar sto se tice ovog penala protiv Valencije. Prvenstvo je ranije odluceno, sve i da su dobili, to bi bilo samo odlaganje onog sto je neizbjezno.5 0 5 wrote:poenta je u tome da tapinendo fula bitne penaldos.Tomahawk11 wrote: Nastimali? Nisam znao da nije bio penal....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#42313 Re: FC Barcelona
Ih, ko je to Bayernu davao 99% sanse? Necemo pretjerivati....suncica24 wrote:Ne znam ja bas da stoji ta "skrsis najvise para u Evropi". Preracunaj ti to opet.ultima_palabra wrote:Ma kakvi... shvatam da ste euforični, ali se pišu nebulozesuncica24 wrote:Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultimaSkršiš najviše para u Evropi i onda dođe uspjeh, "uprkos banu"
![]()
A sto se tice teme Real Juve, prizeljkivao se tamo Juve kao plitak potok koji ce se pregaziti. A ovamo se Bayernu davale 99% sanse. I sad se pita sto se ovamo misli da je Real kojeg je u prvoj uzela Dama se vidi kao laksi protivnik (na stranu to sto licno mislim da je El Clasico CL specijal samo takav koji bi trojcu MSN (nu i mene omare) samo tako naostrio apetite... a znamo da kad je trojac apetili kako to zavrsava... to je zasto Real po mome).
Sto se tice Reala, cak su i iz Juventusa bili zadovoljni sto su dobili iste kao protivnike u 1/2 LP. Real jeste favorit u tom okrsaju, ali to treba pokazati i na terenu, ja to cijelo vrijeme govorim.
- suncica24
#42314 Re: FC Barcelona
A dobro, malkice sam se zaigrala. 98%Ih, ko je to Bayernu davao 99% sanse? Necemo pretjerivati....
Sto se tice Reala, cak su i iz Juventusa bili zadovoljni sto su dobili iste kao protivnike u 1/2 LP. Real jeste favorit u tom okrsaju, ali to treba pokazati i na terenu, ja to cijelo vrijeme govorim.
- ultima_palabra
#42315 Re: FC Barcelona
Pa ko je potrošio više... jedino je United blizu, a oni nisu ni igrali LP.suncica24 wrote:Ne znam ja bas da stoji ta "skrsis najvise para u Evropi". Preracunaj ti to opet.ultima_palabra wrote:Ma kakvi... shvatam da ste euforični, ali se pišu nebulozesuncica24 wrote:Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultimaSkršiš najviše para u Evropi i onda dođe uspjeh, "uprkos banu"
![]()
A sto se tice teme Real Juve, prizeljkivao se tamo Juve kao plitak potok koji ce se pregaziti. A ovamo se Bayernu davale 99% sanse. I sad se pita sto se ovamo misli da je Real kojeg je u prvoj uzela Dama se vidi kao laksi protivnik (na stranu to sto licno mislim da je El Clasico CL specijal samo takav koji bi trojcu MSN (nu i mene omare) samo tako naostrio apetite... a znamo da kad je trojac apetili kako to zavrsava... to je zasto Real po mome).
Ko je davao Bayernu 99% šanse? Govorilo se o 50-50%, i to kad se mislilo da će Robbery igrati. A u finalu LP su apetiti svakome naoštreni, pa makar da ti je Pofalićki protivnik
-
5 0 5
#42316 Re: FC Barcelona
dobro ultima. reci mi koga je madrid pobijedio zadnjih 4-5 mjeseci a da je vrijedno spomena. sevillu neki dan. koga jos? izgubili od shalkea, atletija, atletika, pobijedili barcelonu prosle godine. liverpool i basel 1:0. i atleti 1:0 u 3 sata igranja, poslije 5 izgubljenih utakmica. i to finale i kup i liga. daj mi neki (respektabilni) tim koji su pobijedili ove sezone da kazes, uzeli su jak tim, razvalili. kao sto je barca uzela psg, bayern, city, atleti... tako nesto?ultima_palabra wrote:Ma kakvi... shvatam da ste euforični, ali se pišu nebulozesuncica24 wrote:Nesto ste nurozni. 'Ta vam je druze ultimaSkršiš najviše para u Evropi i onda dođe uspjeh, "uprkos banu"
![]()
-
5 0 5
#42317 Re: FC Barcelona
mozda si se ti slozio sa korijem. drugacije je kada na poluvremenu udjes u svlacionicu sa 1:2 ili sa 0:2. to cemo se sloziti? pogotovo kada fulis penal i odes u svlacionicu. ili mozda jos bolje, kada odbranis penal i odes u svlacionicu. a da je madrid uzeo ta 2 boda, utakmica protiv atletija bi bila puuuunoooo drukcija za barcelonu. slazemo se s tim? znaci, na osnovu cega tvrdis da je prvenstvo bilo rijeseno prije te fule penala?Tomahawk11 wrote: Vec smo se slozili na Madridovoj temi da nije bas tako, bar sto se tice ovog penala protiv Valencije. Prvenstvo je ranije odluceno, sve i da su dobili, to bi bilo samo odlaganje onog sto je neizbjezno.
a to da fula bitne penale stoji. dva polufinala ls i jedno finale, + sto je stavio barceloni ligaski trofej na pladanj. slozio se ti ili ne. to mu je bio najbitniji penal ove sezone.
- ultima_palabra
#42318 Re: FC Barcelona
Pa valjda ovdje poredimo sa Madrid sa Juventusom, ne sa Barcelonom? Koga je Juventus pobijedio, Borussiju, Monaco i Sassuolo?
Drugo, Madrid i Barca su od Clasica osvojili isto bodova, a igrali su manje više sa istim protivnicima.
Drugo, Madrid i Barca su od Clasica osvojili isto bodova, a igrali su manje više sa istim protivnicima.
- Dr. Kuca
#42319 Re: FC Barcelona
Juventus je cinimi se krajem 90ih igrao 4 finala u komadu jedno dobio. Sve ima svoj ciklus.5 0 5 wrote:pa jeste. a koliko je finala u 10 godina prije toga? ili u 20 godina prije tih 5 godina, ako hoces? 3 finala u 5 godina. to je ta ekipa koja je harala, dosegnuli su svoj vrh i to je gotovo. sad valja graditi novi tim. koji je to drugi klub redovan u finalima? united par puta u jednom periodu, milan, l'pool, ovaj onaj. svi se nadju u dobroj generaciji kada se stvari sloze + malo srece. ali niko nema rezervisano mjesto.BHF_Manijak wrote: Tri finala u 5 godina, malo li je!![]()
-
5 0 5
#42320 Re: FC Barcelona
juve je osvojio dva trofeja ove sezone. ako poredimo juve i madrid.ultima_palabra wrote:Pa valjda ovdje poredimo sa Madrid sa Juventusom, ne sa Barcelonom? Koga je Juventus pobijedio, Borussiju, Monaco i Sassuolo?
- suncica24
#42321 Re: FC Barcelona
Ne bilo mi mrsko, kad se vratim dogooglacu cifre transfera...
Ali opet stoji fakt da Barca je pod banom
(vidi ti sto oni loze da se navija za Real... mudro, mudro
)
Ali opet stoji fakt da Barca je pod banom
(vidi ti sto oni loze da se navija za Real... mudro, mudro
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42322 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Eto, dokotrljala se Barsa i do finala. Nema se veceras sta analizirati. Kada se dogura do kraja pada u vodu i taktika i sve. Tacno da je drugo poluvrijeme bilo uzasno sto zbog nesvjesnog povlacenja , sto zbog Bayerna, ali ne vjerujem da im je Luis rekao da povuku. Drugo poluvrijeme je bilo cisto da vidimo kako ne treba. Barsa ne zna da se brani i da nema loptu. Izmjene nisu bile lose. Suarez je dobio udarac u zadnji misic(butina desne noge), i nisu htjeli da preuzmu ni najmanji rizik. Cak je Pedro ( jedini) odradio drugo poluvrijeme kako treba. Pomogao je Alvesu i zatvotio je desnui stranu. U drugom je i Neymar prestao da radi u odbrani. Valjda stvar Mentaliteta. Rakitica je izveo zbog kartona, a izmjena Xavi/Iniesta je bila eto, da Xavi upise i polufinale. U ove dvije utakmice jedina stvar koja me neprijatno iznenadila je Busquets. Ni u prvoj utakmici ni veceras, nije nasao svoje mjesto na terenu. A u skok igri je stvarno taraba imajuci u vidu visinu i snagu. Benatia mu je pucao 4 puta u prvom poluvremenu. Valjda to Pep zna pa je i pravio te situacije za Benatiu. Ostatak utakmice kao i sve od januara na ovamo. Ova trojica gore su u formi, nasli su se na terenu a izgleda da su i u dobrim odnosima. Juzna Amerika. Bayern mi se svidio. Vjerovali su do 75 minute. Ter Stegen je ucinio dosta da ne udjemo u neizvjesnu zavrsnicu. Na kraju onaj krug oko stadiona gdje su ih nakon ispadanja navijaci ispratili ovacijama. Veliki klub, gospodski navijaci, kako oni na stadionu tako i forumski. Svaka cast
- ultima_palabra
#42323 Re: FC Barcelona
Koja dva? Osvojio je i Madrid dva5 0 5 wrote:juve je osvojio dva trofeja ove sezone. ako poredimo juve i madrid.ultima_palabra wrote:Pa valjda ovdje poredimo sa Madrid sa Juventusom, ne sa Barcelonom? Koga je Juventus pobijedio, Borussiju, Monaco i Sassuolo?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42324 Re: FC Barcelona
505 svaka cast na rezonovanju5 0 5 wrote:pa jeste. a koliko je finala u 10 godina prije toga? ili u 20 godina prije tih 5 godina, ako hoces? 3 finala u 5 godina. to je ta ekipa koja je harala, dosegnuli su svoj vrh i to je gotovo. sad valja graditi novi tim. koji je to drugi klub redovan u finalima? united par puta u jednom periodu, milan, l'pool, ovaj onaj. svi se nadju u dobroj generaciji kada se stvari sloze + malo srece. ali niko nema rezervisano mjesto.BHF_Manijak wrote: Tri finala u 5 godina, malo li je!![]()
-
sumirprimus
#42325 Re: FC Barcelona
skenderbeze u pravu si,vezano sa simpatizere
bajen minKena...gospoda,od njih nije problem ni izgubit.sto ti je rec švaba
za razliku od ovih drugih kojih se ne mores kotarisat ni na temi o barseloni i velicanstvenom prolazu u finale lige prava...
tapindžije...
za razliku od ovih drugih kojih se ne mores kotarisat ni na temi o barseloni i velicanstvenom prolazu u finale lige prava...
tapindžije...