Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#42276 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Neeeeemojte jadne male pauke ubijat 
-
Jokericious
#42277 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jedino na forumu bi se za prosjaka udale.sheilak wrote:nece. evo iskreno.Jokericious wrote:imovinsko stanje
izgled
seksualna kompatibilnost
Ako neka iskreno odgovori ovako ce izgledati.
izgled (stas, figura, faca, vitkost)
seksualna kompatibilnost
stil
intelekt
imovinsko stanje...ostalo je manje vise nebitno (cuj, porodicno stablopa nismo plemstvo)
Objasni kompatibilnost. Nijedna ne zeli da lijepo kaze o cemu se radi.
- supercali
#42278 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa napisi bez anketemalifisent wrote:Gdje je ona anketa da napišem ko mi je najodvratniji na forumu?
- Big Ang
#42279 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
1 x 2 wrote:a kad zateknete pauka u kadi, da li ga zgnječite kao i svako niže biće ili glumite dobričine, uzmete ga u ruku i pustite u prirodu, misleći da ste učinili dobro djelo?
Nit ga zgnječim nit ga uzmem u ruku. On svojim poslom ja svojim
- sheilak
#42280 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jokericious wrote:
Jedino na forumu bi se za prosjaka udale.![]()
ne, ne bih se za prosjaka udala. ali smatram da se neko sasvim normalno imovinsko stanje ovdje podrazumijeva. ne ganjam bogatase, nije mi toliko novac bitan jer sam ga, hvala Bogu, uvijek imala. tako da ga nisam zeljna niti kalkuliram uvijek o tome. naravno, da zelim biti ponosna na muskarca sa kojim sam, a to se recimo ogleda i u stilu njegovog odijevanja, stanu, autu, sto povlaci sa sobom i pitanje imovinskog stanja, do odredjene mjere. ali nista vulgarno, a preveliko isticanje bogatstva za mene je upravo vulgarno.
o seksualnoj kompatibilnosti...zar ti nikada nije bilo dobro s nekim u krevetu? pa se nekom onda jos bolje? e, to ti je to. kad potpuno uzivas u sexu sa nekim. ne znam kako drugacije da ti objasnim. nadam se da ce jednom i sam saznati.
- lua
#42281 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Obzirom da stalno svaka diskusija na ovoj temi na kraju za cilj ima da dokaže da trebe ganjaju lovarne likove došla sam do slijedećeg zaključka: a) Živimo u kapitalizmu (bravo ja),
b) Likovi koji toliko reže na ribe što navodno ganjaju pare ili imaju 2 marke za kladionicu, od ambicija: želju da utrefe dvicu na Valladolid i mogućnost da zbare ništa. Čak ni cure koje u kladionici rade.
c) Ili su to likovi stvarno imaju para, pa im žao te iste pare trošiti na ribe, pa ih strah da će im ovdje neko napisati broj žiro računa i piše nešto tipa: PLS DONIRAJ ZA NOVE RETRO ŠTIKLICE,
d) Neka ranija djevojka, ili žensko u životu im je ukralo novčanik, možda čak i u tramvaju.
e) Nekoj su trebi žiranti.
f) Ili jednostavno imaju komplekse veličine Rusije, jer im nešto fali, što se čak ni novcem nadomjestiti ne može.
Jbg, pozz.
b) Likovi koji toliko reže na ribe što navodno ganjaju pare ili imaju 2 marke za kladionicu, od ambicija: želju da utrefe dvicu na Valladolid i mogućnost da zbare ništa. Čak ni cure koje u kladionici rade.
c) Ili su to likovi stvarno imaju para, pa im žao te iste pare trošiti na ribe, pa ih strah da će im ovdje neko napisati broj žiro računa i piše nešto tipa: PLS DONIRAJ ZA NOVE RETRO ŠTIKLICE,
d) Neka ranija djevojka, ili žensko u životu im je ukralo novčanik, možda čak i u tramvaju.
f) Ili jednostavno imaju komplekse veličine Rusije, jer im nešto fali, što se čak ni novcem nadomjestiti ne može.
Jbg, pozz.
- Big Ang
#42282 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
lua wrote:Obzirom da stalno svaka diskusija na ovoj temi na kraju za cilj ima da dokaže da trebe ganjaju lovarne likove došla sam do slijedećeg zaključka: a) Živimo u kapitalizmu (bravo ja),
Jbg, pozz.
- supercali
#42283 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Umjesto pauka ubaci drugi objekt i obe recenice idu za 180 stepeni oko oseBig Ang wrote:1 x 2 wrote:a kad zateknete pauka u kadi, da li ga zgnječite kao i svako niže biće ili glumite dobričine, uzmete ga u ruku i pustite u prirodu, misleći da ste učinili dobro djelo?
- Big Ang
#42284 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
supercali wrote:Umjesto pauka ubaci drugi objekt i obe recenice idu za 180 stepeni oko oseBig Ang wrote:1 x 2 wrote:a kad zateknete pauka u kadi, da li ga zgnječite kao i svako niže biće ili glumite dobričine, uzmete ga u ruku i pustite u prirodu, misleći da ste učinili dobro djelo?
- sheilak
#42285 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@lua
tipujem na ovo pod b i f.

tipujem na ovo pod b i f.
ne smeta. moze zaplakati. ali nemoj mi plakati cijelo vrijeme i biti emotivan, ono tipa uzdasi, razbijanje casa ili eto pustanje tih muskih suza, navodno najtezih. suti i trpi i placi u sebi. be a strong man.Hoću ja. Smeta li vam recimo kada muškarac plače? Mislite li da je pizda ili je jednostavno preemotivan?
Je li plakanje rezervisano samo za žene?
Koliko često placete?
-
Sunny-7
#42286 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sama sam, to je moj izbor, ali ne i usamljena. Svi mi znamo zbog cega nam se neko svidja, a sad redoslijed tih osobina je tesko poredati. Neka osoba može biti i lijepa, i sposobna, i inteligentna, ali ako feromoni ne rade svoje, dzaba sve.Jokericious wrote:Da li ti ono imas 40 godina a nemas nikoga? Mislis li da je to razlog?Sunny-7 wrote: Ovako: na prvu te naravno ne privuce intelekt nego izgled. Da bi prosao dalje mora šarmirati. Poslije radaj kako hoces, ali bez sex kompatibilnosti nema opstanka.
- madner
#42287 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Case lomim, ruke mi krvave.
Koliko cesto ispijanje vecih kolicina alkohola za vas nije ok?
- sheilak
#42288 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma ok je to, ako to radi merakli.madner wrote:Case lomim, ruke mi krvave.![]()
- eluna
#42289 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
biti mortus pijan više od jedanput u jedan ili dva mjeseca je previše pod uslovom da se redovno dešava, ne ako se zalomio takav periodmadner wrote:Case lomim, ruke mi krvave.![]()
popiti 6-7-8 piva na sjedeljci jednom mjesečno je sasvim ok, pivo dva svaki dan je također ok
-
Jokericious
#42290 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni je uvijek dobro kad sam sa osobom koju volim.sheilak wrote:Jokericious wrote:
Jedino na forumu bi se za prosjaka udale.![]()
ne, ne bih se za prosjaka udala. ali smatram da se neko sasvim normalno imovinsko stanje ovdje podrazumijeva. ne ganjam bogatase, nije mi toliko novac bitan jer sam ga, hvala Bogu, uvijek imala. tako da ga nisam zeljna niti kalkuliram uvijek o tome. naravno, da zelim biti ponosna na muskarca sa kojim sam, a to se recimo ogleda i u stilu njegovog odijevanja, stanu, autu, sto povlaci sa sobom i pitanje imovinskog stanja, do odredjene mjere. ali nista vulgarno, a preveliko isticanje bogatstva za mene je upravo vulgarno.
o seksualnoj kompatibilnosti...zar ti nikada nije bilo dobro s nekim u krevetu? pa se nekom onda jos bolje? e, to ti je to. kad potpuno uzivas u sexu sa nekim. ne znam kako drugacije da ti objasnim. nadam se da ce jednom i sam saznati.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#42291 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije na ovoj temi samo nego na cijelom pf-u, ali da na ovoj temi se bas posebno istice.lua wrote:Obzirom da stalno svaka diskusija na ovoj temi na kraju za cilj ima da dokaže da trebe ganjaju lovarne likove došla sam do slijedećeg zaključka:
I onda se forumasi cude sto je opao kvalitet ljs.
Nijedno normalno zensko vise nece da se upusta ovdje u isprazne rasprave, a i muski forumasi koji su iole kvalitetni su se nekako povukli pa onda imamo jaz na temi da jedva punoljetni momci od 18-20 godina ko kakve tetke naricu nad sudbinom sto ih nijedna cura nece a onda mrzilackim tonom se obracaju zenama nazivajuci ih usidjelicama, ispitujuci koliko im je godina i sa koliko su spavale muskaraca i nazivajuci ih lovatorkama. Nekadasnje tetke po mahalama su zamjenili momci od 20ak godina na forumima i to je nekako tuzno.
Medena je davno rekla da ovdje vise ne mozes progovoriti od ovoliko zenomrzaca i u pravu je, ne mozes normalno pricati da ti odnekle ne izleti neko sa "ti samo hoces pare kujo proracunata"
A ako bude trebalo banovati takve da se popravi kvalitet ljs, banovat ce se.
- supercali
#42292 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I gnjecis ga i uzimas u ruke a oboje istim poslom se bavite
- madner
#42293 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nu, hoce da baniraju jednike koji nemaju ni marke u dzepu.
Pa njima ovaj forum vise treba nego ovim zenama u ranim tridestim. One bar imaju para za kafu.
Pa njima ovaj forum vise treba nego ovim zenama u ranim tridestim. One bar imaju para za kafu.
- supercali
#42294 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A vi ste svetice ma jaladyblue18 wrote:Nije na ovoj temi samo nego na cijelom pf-u, ali da na ovoj temi se bas posebno istice.lua wrote:Obzirom da stalno svaka diskusija na ovoj temi na kraju za cilj ima da dokaže da trebe ganjaju lovarne likove došla sam do slijedećeg zaključka:
I onda se forumasi cude sto je opao kvalitet ljs.
Nijedno normalno zensko vise nece da se upusta ovdje u isprazne rasprave, a i muski forumasi koji su iole kvalitetni su se nekako povukli pa onda imamo jaz na temi da jedva punoljetni momci od 18-20 godina ko kakve tetke naricu nad sudbinom sto ih nijedna cura nece a onda mrzilackim tonom se obracaju zenama nazivajuci ih usidjelicama, ispitujuci koliko im je godina i sa koliko su spavale muskaraca i nazivajuci ih lovatorkama. Nekadasnje tetke po mahalama su zamjenili momci od 20ak godina na forumima i to je nekako tuzno.
Medena je davno rekla da ovdje vise ne mozes progovoriti od ovoliko zenomrzaca i u pravu je, ne mozes normalno pricati da ti odnekle ne izleti neko sa "ti samo hoces pare kujo proracunata"
A ako bude trebalo banovati takve da se popravi kvalitet ljs, banovat ce se.
-
Jokericious
#42295 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kvalitet je opao jer se ne odgovara na pitanja koja se ticu teme. Samo chat.
Evo ja se povlacim jer se osjecam prozvanim lady. Nece ovdje krociti vise.
Evo ja se povlacim jer se osjecam prozvanim lady. Nece ovdje krociti vise.
- madner
#42296 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tsk, kako se povlace. Nije ba zabranjeno biti gubitnik po pravilima forumima. 
- Big Ang
#42297 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ha?supercali wrote:I gnjecis ga i uzimas u ruke a oboje istim poslom se bavite
- yoda82
#42298 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Iskreno, meni se čini da danas djevojke/žene (bar ova koje ja susrećem) više imaju problem što ne znaju šta hoće (u stvari znaju tačno šta hoće i ne odustaju od tog ni po koju cijenu), nego da ganjaju lovatore.
Znam dosta finih, za poželiti djevojaka, koje su glavi stvorile ideal nekog muškarca i godine prolaze, a one ne odustaju od tog ideala. Na kraju ili izgube svaku nadu pa završe sa nekim čisto da ne ostanu same, ili ostanu same. Naravno da je dobro da djevojke znaju šta žele, ali treba tu neku viziju i usaglasiti sa realnošću, a čini mi se da ljubavne serije, knjige i filmovi uglavnom stvaraju lažnu sliku.
Znam dosta finih, za poželiti djevojaka, koje su glavi stvorile ideal nekog muškarca i godine prolaze, a one ne odustaju od tog ideala. Na kraju ili izgube svaku nadu pa završe sa nekim čisto da ne ostanu same, ili ostanu same. Naravno da je dobro da djevojke znaju šta žele, ali treba tu neku viziju i usaglasiti sa realnošću, a čini mi se da ljubavne serije, knjige i filmovi uglavnom stvaraju lažnu sliku.
- supercali
#42299 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koliko se vodite idealima koje ste sebi zacrtali u glavi
Odnosi se na sve sfere zivota
Odnosi se na sve sfere zivota
- motorna_pila
#42300 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sta biste uradile partneru u slučaju da saznate da vas vara sa vašom najboljom prijateljicom?
Da li biste ga fizički ozlijedile?
A sta biste njoj učinile?
Da li biste bile brutalne?
Istini za volju.. Biće žestokih komentara.
Sa ljubavlju
Vas pila.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Da li biste ga fizički ozlijedile?
A sta biste njoj učinile?
Da li biste bile brutalne?
Istini za volju.. Biće žestokih komentara.
Sa ljubavlju
Vas pila.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2