Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kablovske spojnice ili vec kako se zovu
Snop kablova na vozacevim vratima u prekidu
Ne rade prozori, kratka duzina, nategnu se i pucaju
Ima li neka spojnica da ih povezem?
Penny, Wurth?
r00tf wrote: ↑29/07/2022 14:07
Imam sljedeci problem RLS senzorom, radi se o tome da nekad iz cista mira bez kise i bilo cega pocnu brisaci da rade par puta okrenu i stane, primjetio sam da se to desi kada se prelazi iz mraka na svjetlo ili nekad i po noci da sam okrene par puta znaci sve sam probao novi senzor instalaciju pregledo 10x kodiranje sve zivo probao sto moze ali ne mogu da skontam gdje problem. Radi se o mk6 i retrofit RLS i Dimming retrovizor sve su orginalni dijelovi nije kina
Imali greska bilo kakva u vezi RLS na dijagnostici ? Jesi li koristio silikonski gel prilikom instalacije senzora na sajbu ?
Jeli to naknadna ugradnja ili si ih imao fabricki. Ako je naknadna, onda pogledaj strane forume, vezano za ozicenje, osigurace...komplicirano
Neko iskustva sa slicnim:
Prosjecna potrosnja na boardu skace rapidno dok je u leru. Sa 6.5 za minutu naraste na 12. Kad krenem u voznju isto tako rapidno pada.
U voznji ne primijetim neke promjene. Bio je prethodnih dana problem sa paljenjem, al bila olabavila klema na akumulatoru.
Renault 1.6dci
Hvala
Ali_G wrote: ↑01/08/2022 21:06
Neko iskustva sa slicnim:
Prosjecna potrosnja na boardu skace rapidno dok je u leru. Sa 6.5 za minutu naraste na 12. Kad krenem u voznju isto tako rapidno pada.
U voznji ne primijetim neke promjene. Bio je prethodnih dana problem sa paljenjem, al bila olabavila klema na akumulatoru.
Renault 1.6dci
Hvala
Moja pretpostavka da ti se izbrisala dugorocna memorija na bordu zbog skidanja kleme. Vjerovatno ti se i parcijalna kilometraza resetovala, tj broji od 0. Doci ce to sve na svoje za neko vrijeme vozanja.
ne bi bilo lose provjerit stanje rotirajucih elemenata motora i remenja koje ih pokrece.... mozda imas lezaj na necemu pri kraju koji "koci" rotaciju motora docim CPU motora dodaje gas da se ne ugasi pa ti inducira vecu potrosnju
skrbavi-admin wrote: ↑02/08/2022 08:37
ne bi bilo lose provjerit stanje rotirajucih elemenata motora i remenja koje ih pokrece.... mozda imas lezaj na necemu pri kraju koji "koci" rotaciju motora docim CPU motora dodaje gas da se ne ugasi pa ti inducira vecu potrosnju
skrbavi-admin wrote: ↑02/08/2022 08:37